Cum să obțineți o adresă IP indiană în 2020: retransmiterea prin Rajkot

Dacă călătorești sau te-ai mutat din India, este posibil să îți lipsească conținutul pe care îl obișnuiai să te întorci acasă. Cu toate acestea, când încercați să îl vizualizați, tot ce vedeți este un mesaj de eroare. Bine ați venit în lumea geoblocurilor. În acest articol, vă vom arăta cum să treceți peste ele obținând o adresă IP indiană.


Toată lumea are o adresă IP, care este cam o adresă geografică. Site-urile web și serviciile online pe care le accesați pot vedea unde vă aflați din cauza acestuia. Dacă încercați să accesați conținut restricționat într-o anumită țară, nu veți putea să-l vizualizați decât dacă sunteți acolo. Schimbarea adresei IP va face să pară așa.

Poate doriți să vă lăsați la curent cu emisiunile preferate de la India TV sau Hotstar (citiți piesa noastră dedicată despre cum să vizionați Hotstar). Poate chiar doriți să intrați în versiunea indiană a Netflix. Deși Netflix este disponibil în multe țări, biblioteca sa diferă în fiecare.

Restricțiile de licență împiedică serviciile precum Netflix să difuzeze emisiunile la nivel global. Pentru a face acest lucru, ar trebui să obțină o licență pentru fiecare spectacol din fiecare țară. Unele spectacole sunt orientate către anumite culturi sau limbi, deci nu are rost să difuzăm pretutindeni. Ghidul nostru pentru interdicția Netflix intră mai detaliat.

Versiunea din SUA are cea mai mare bibliotecă de departe și mulți oameni își schimbă adresa IP pentru a avea acces la ea. Puteți consulta cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix pentru sugestii.

Poate că motivul dvs. pentru a obține o adresă IP indiană nu are nicio legătură cu emisiunile TV. De exemplu, poate fi necesar să vă conectați la banca dvs. sau la alte conturi financiare, dar găsiți că nu puteți. Acest lucru se datorează faptului că multe companii financiare nu vă permit să vă conectați din afara țării din motive de securitate. După ce vă schimbați adresa IP, veți putea să vă autentificați ca în mod normal.

Cum să obțineți o adresă IP indiană

Utilizarea unui proxy este cea mai ușoară modalitate de a vă schimba adresa IP, dar după cum puteți citi în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy, acestea nu funcționează întotdeauna. În plus, acestea nu includ securitatea, iar adresa dvs. IP va rămâne expusă, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. ar putea fi identificate. Citiți comparația VPN vs. proxy vs. Tor pentru o mai bună privire la ele.

Cel mai bun pariu este o rețea privată virtuală. Veți putea schimba adresa dvs. IP într-una indiană și veți beneficia de multe alte funcții. Acestea sunt încărcate cu securitate, astfel încât să vă feriți de hacking și de alte pericole online. În plus, mulți oferă o politică fără jurnale, ceea ce înseamnă că nu va fi înregistrat niciun record al activităților dvs. Adresa dvs. IP va fi protejată și ea.

Mulți dintre furnizorii din cele mai bune recenzii VPN vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar unii vor fi mai potriviți decât alții pentru India. Furnizorul pe care îl alegeți trebuie să aibă servere în India, deoarece nu veți putea să aveți o adresă IP acolo fără ele.

Dacă doriți să difuzați emisiunile și filmele preferate, va trebui să alegeți unul care să poată intra în serviciile dorite. Netflix are un sistem inteligent de detectare a VPN-urilor, iar unele VPN-uri nu au doar ceea ce este nevoie pentru a trece peste el. Pentru mai multe detalii, uitați-vă la piesa noastră de pe eroarea de proxy Netflix.

CyberGhost

Puteți utiliza CyberGhost pentru a obține o adresă IP indiană. Rețeaua sa de servere este mare și include 20 de servere în India. Veți fi protejat de o securitate bună și nu va ține o evidență a activităților dvs. Poate intra în Netflix și alte servicii de streaming. În plus, are viteze decente și lățime de bandă nelimitată.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru dispozitivele multiple. Dacă doriți să încercați, există un proces de șapte zile și o garanție de returnare a banilor dincolo de asta. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru o mai bună privire asupra serviciului.

NordVPN

NordVPN vă va primi, de asemenea, o adresă IP indiană, deoarece 15 dintre serverele sale sunt acolo. Are securitate de vârf, împreună cu o politică solidă fără jurnaluri. Nu există capace de lățime de bandă și viteza sa este bună. În plus, poate intra în Netflix și în alte servicii de streaming fără probleme.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Există clienți desktop pentru Windows și aplicații macOS și mobile pentru Android și iOS, toate ușor de utilizat. NordVPN permite conectarea a șase dispozitive în același timp. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a vedea dacă vă place. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Astrill

De asemenea, vă recomandăm Astrill pentru schimbarea adresei IP la una indiană. Rețeaua sa de servere este destul de mică în comparație cu concurenții săi, dar există patru servere acolo, inclusiv locații din Bangalore, Mumbai, Indore și Hyderabad. Are o securitate bună, de asemenea, cu protocoale diferite de ales, dintre care două sunt exclusive.

Astrill-Glisor1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Următor →

Are viteze rapide și nu are nicio limită la cantitatea de lățime de bandă pe care o utilizați. Poate intra și în Netflix și în alte servicii. Îl puteți folosi pe majoritatea sistemelor de operare, cu până la cinci dispozitive conectate simultan. Un proces de șapte zile este disponibil dacă doriți să îl încercați. Puteți citi, de asemenea, recenzia Astrill pentru un aspect mai bun.

Pericole de utilizare a unei adrese IP indiene

Este în regulă să folosești o adresă IP indiană, deoarece nu vei fi în pericol, dar există lucruri de menționat înainte de a intra. Unele țări au programe majore de supraveghere și nu au cele mai bune legi de confidențialitate.

În India, există un instrument de supraveghere casnică numit NETRA, care colectează date din traficul de internet și îl analizează. Dacă este detectată o potențială amenințare de securitate, aceasta va avertiza autoritățile relevante.

Descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este ilegală, așa cum este în multe țări și v-ar putea ateriza în închisoare. Defăimarea se pedepsește cu până la doi ani de închisoare, o amendă sau ambele. Doar fii atent la ceea ce faci. Pentru o privire mai profundă asupra țării, citiți cel mai bun ghid pentru VPN pentru India.

Oriunde ai merge, nu vei putea scăpa de amenințarea hackerilor și a altor pericole online. Cu WiFi-ul public în creștere, la fel, este și riscul de infracțiuni informatice. Armează-te cu un VPN bun și cu unul dintre cele mai bune antivirusuri și vei fi bine să mergi.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid a fost util și acum știți cum să obțineți o adresă IP indian în siguranță. Ar trebui să utilizați un VPN pentru a vă asigura că sunteți protejat cu securitate și puteți rămâne sub radar.

Puteți alege oricare dintre recomandările noastre, dar CyberGhost are avantajul cu 20 de servere din India. Folosiți procesul de șapte zile pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Dacă aveți nevoie de mai mult de atât, rețineți că are o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Ne-ar plăcea să auzim sugestiile dvs. pentru a obține o adresă IP indian, așa că, dacă aveți, adăugați-le în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map