Cum să obțineți o adresă IP greacă în 2020: De la Atena la Salonic

Restricțiile regionale pot fi o durere în gât. Dacă sunteți în afara Greciei, este posibil să fiți blocat de conținutul la care în mod normal aveți acces. Singura modalitate de a trece prin geoblocuri anterioare este de a schimba adresa dvs. IP la una din țara în care este găzduit conținutul, în esență, falsificând că sunteți acolo. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP greacă.


Adresele IP sunt ca etichetele de identificare online. Dețin informații despre conexiunea dvs., cum ar fi locația dvs. Când încercați să accesați ceva restricționat într-o anumită țară, nu veți putea să-l vizualizați decât dacă sunteți acolo. Acolo apare schimbarea adresei IP.

Dacă trebuie să vă autentificați în conturile dvs. financiare sau de afaceri, vi se poate refuza accesul. Nu este ideal, dar motivul pentru aceasta este securitatea. Reduce riscul de fraudă și alte pericole. Dacă vă regăsiți în această situație, veți putea să vă autentificați ca în mod normal odată ce vă schimbați adresa IP.

Poate doriți doar să vizionați televiziunile locale, cum ar fi Cosmote TV sau un canal de știri. Poate că îți lipsește emisiunea preferată din versiunea greacă Netflix. Oricare ar fi, veți avea nevoie de o adresă IP greacă pentru a le accesa.

Deși geoblocurile sunt enervante, există un motiv pentru acestea. Programele trebuie să fie autorizate în fiecare țară în care vor fi afișate. În cazul în care spectacolul este disponibil, depinde de aspecte precum limbajul său și cât de multă cerere există. Biblioteca Netflix este diferită în fiecare țară, Statele Unite având cea mai mare valoare. Citiți mai multe despre asta în bucata noastră despre interdicția Netflix.

Cel mai bun articol VPN pentru Netflix ne oferă recomandări dedicate platformei.

Cum să obțineți o adresă IP greacă

Există câteva modalități de a obține adresa IP dorită. Primul este să folosiți un proxy (citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy pentru recomandări). Este probabil cea mai simplă cale, dar nu este cea mai bună cale. Dacă utilizați una, veți fi lăsat neprotejat deoarece nu oferă securitate. Adresa dvs. IP va fi, de asemenea, expusă, astfel încât să vă poată fi identificată. Asta dacă proxy-ul funcționează chiar și. Citiți VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe.

O rețea privată virtuală este cea mai fiabilă modalitate de a schimba adresa dvs. IP. Acestea includ o bună securitate, asigurați-vă că sunteți ascuns de snoops și că vă păstrați secret activitățile. Există multe opțiuni grozave în cele mai bune recenzii ale noastre VPN, dar unele sunt mai bune decât altele pentru Grecia.

Este important să vă asigurați că furnizorul are servere în Grecia. Fără ei, vei fi blocat în aceeași poziție. Dacă fluxul este pe lista dvs. de activități de făcut, aveți nevoie de unul care să poată accesa serviciile dorite. Netflix are un detector VPN complicat pe care doar câteva VPN-uri pot trece. Pentru mai multe informații, consultați articolul nostru despre eroarea de proxy Netflix.

CyberGhost

CyberGhost este o alegere bună pentru obținerea unei adrese IP grecești. Are multe servere la nivel mondial, dintre care 12 sunt în Grecia. Securitatea sa este bună și are o politică solidă de neînregistrare. Are viteze rapide cu lățime de bandă nelimitată. Dacă doriți să faceți flux, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a accesa serviciile pe care le doriți, inclusiv Netflix.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS și puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp. De fapt, a venit pe locul doi în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul mai multor dispozitive. Există un proces de șapte zile pe care îl poți folosi, precum și o garanție de returnare a banilor. Consultați recenzia noastră completă CyberGhost pentru mai multe detalii.

NordVPN

De asemenea, recomandăm NordVPN pentru a obține o adresă IP greacă, deoarece are șase servere acolo. Securitatea acesteia este printre cele mai bune și veți fi acoperit de o politică strictă fără jurnaluri. Are viteze decente, cu lățime de bandă nelimitată și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Clienții sunt ușor de utilizat și disponibili pentru cele mai populare sisteme de operare. Vă va permite să aveți până la șase dispozitive conectate simultan. Are o fereastră de rambursare de 30 de zile, așa că ar trebui să puteți descoperi dacă este potrivit pentru dvs. Recenzia noastră NordVPN prezintă mai multe detalii despre serviciu.

ExpressVPN

ExpressVPN este o altă alegere bună. Are o rețea mare de servere care include servere din Grecia. Securitatea sa este excelentă și confidențialitatea dvs. este respectată. În plus, deoarece este cel mai rapid VPN, are o lățime de bandă nelimitată și intră în servicii de streaming, a obținut primul loc în cel mai bun VPN pentru compararea de streaming.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Funcționează pe toate sistemele de operare majore, iar clienții sunt foarte ușor de utilizat, ceea ce face o alegere excelentă dacă nu aveți multă experiență în utilizarea VPN-urilor. Cu garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile, nu aveți nimic de pierdut. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru un aspect mai bun.

Pericol de utilizare a unei adrese IP grecești

Multe țări exercită supraveghere și au legi invazive privind confidențialitatea. Deși nu există prea multe riscuri în utilizarea unei adrese IP grecești, este bine să vă informați despre țară înainte de a face acest lucru..

Constituția Greciei prevede libertatea de exprimare, dar alte legi permit urmărirea penală pentru discriminare, ură și violență față de persoane de o anumită rasă sau origine etnică.

Orice lucru considerat a fi insultător pentru președinte sau religie poate duce și la o pedeapsă penală. Defăimarea poate fi pedepsită cu o pedeapsă de închisoare și amendă în conformitate cu codul penal, așa că fiți atenți la ce postați online. Cel mai bun VPN pentru Grecia are mai multe informații despre țară.

Comunicările online nu sunt protejate în Grecia, ceea ce înseamnă că autoritățile le pot pune sub supraveghere legal. Probabil că nu ți-ai da seama că se întâmplă, dar vei fi ascuns de el dacă folosești o VPN. În plus, conexiunile WiFi publice nu sunt sigure, deci puteți ajunge la o victimă a infracțiunilor informatice fără o securitate bună și unul dintre cele mai bune antivirusuri.

Gânduri finale

Sperăm că ați găsit util acest articol și acum știm să obțineți o adresă IP greacă. Un VPN este cel mai sigur mod de a face acest lucru, deoarece va oferi o bună securitate și confidențialitate.

Toate opțiunile noastre vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar CyberGhost are avantajul cu 12 servere în Grecia. Puteți încerca cu ajutorul procesului de șapte zile care este disponibil și, dacă aveți nevoie de mai mult timp, există o garanție de returnare de 45 de zile.

Dacă doriți să aveți informații despre cum puteți obține o adresă IP greacă, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Suntem deschiși la sugestii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map