Cum să obțineți o adresă IP franceză în 2020 la fel de ușor ca Un, Deux, Trois

Poate fi iritant atunci când ai plecat din Franța și să te uiți la un mesaj de eroare atunci când tot ce vrei să faci este să vizualizezi conținutul online în care ai fost obișnuit. Geoblocurile restricționează conținutul într-o anumită țară, așa că nu îl puteți accesa dacă nu sunteți acolo. Cu toate acestea, puteți păcăli site-ul sau serviciul online crezând că sunteți acolo. Vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP franceză.


Este posibil să vă întrebați cum site-ul sau serviciul cunoaște locația dvs. Răspunsul este că informațiile sunt stocate pe adresa dvs. IP. Când încercați să accesați ceva limitat la o anumită țară, veți fi blocat dacă nu sunteți acolo. Singurul lucru pe care îl avem este să schimbăm adresa IP la una din țara de care aveți nevoie.

Dacă doriți să urmăriți un canal de știri francez sau alte canale locale, cum ar fi TF1 sau Canal +, nu veți putea să le accesați fără o adresă IP franceză. Același lucru este valabil și pentru versiunea franceză Netflix.

Blocurile regionale sunt acolo din cauza restricțiilor de licență. Serviciile de streaming trebuie să licențeze fiecare emisiune în fiecare țară în care doresc să difuzeze. Biblioteca Netflix diferă în funcție de țară, lăsând mulți oameni dezamăgiți când se conectează în timpul călătoriilor. Doar dacă nu sunteți în SUA, adică pentru că are cea mai mare bibliotecă. Citiți mai multe piese despre interdicția VPN Netflix pentru mai multe.

Puteți consulta și cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix dacă acesta este obiectivul principal.

Un alt motiv pentru a obține o adresă IP franceză este să vă accesați conturile financiare sau de afaceri. De multe ori băncile și alte organizații comerciale nu vă permit să vă conectați din afara țării. Acest lucru te poate frustra, dar este doar unul dintre modurile în care combate frauda. Schimbați adresa IP și veți fi setat.

Cum să obțineți o adresă IP franceză

Utilizarea unui proxy este probabil cea mai simplă modalitate de a obține o adresă IP franceză, dar asta nu înseamnă că este cea mai bună modalitate. După cum puteți citi în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy, acestea nu sunt întotdeauna de încredere și vă pot lăsa fără apărare împotriva atacurilor. Adresa dvs. IP este, de asemenea, expusă, astfel încât vă poate fi urmărită. Comparația noastră VPN vs. proxy vs. Tor explică mai multe.

Cea mai bună alegere este utilizarea unei rețele private virtuale. Astfel vei fi sub umbrela sa de securitate și confidențialitate. Adresa dvs. IP va fi de asemenea ascunsă. Puteți alege doar una dintre cele mai bune VPN-uri pentru a face treaba, dar ar trebui să vă asigurați că este cea mai bună alegere pentru Franța.

Cel mai important factor este faptul că are serverele în Franța. Dacă nu există, nu există nicio modalitate de a obține o adresă IP franceză. Unii nu sunt buni să intre în servicii de streaming, așa că alegeți cu atenție dacă asta doriți să faceți. Netflix are un sistem de detectare a VPN-ului de ultimă generație pe care doar o mână de VPN-uri pot trece, așa cum puteți citi în bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix.

CyberGhost

Puteți utiliza CyberGhost pentru a obține o adresă IP franceză, deoarece 324 dintre serverele sale sunt în Franța. Veți fi protejat de o bună securitate și activitățile dvs. nu vor fi înregistrate. Are viteze decente și lățime de bandă nelimitată. În plus, poate intra în servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru o privire aprofundată a serviciului.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. A fost unul dintre furnizorii de top din cele mai bune VPN-uri pentru lista de dispozitive multiple, deoarece vă permite să aveți până la șapte dispozitive conectate în același timp. Vă puteți înscrie la proba de șapte zile pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Dacă încă nu sunteți sigur după aceea, există o garanție de returnare a banilor.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună. Are o rețea uriașă de servere care include 171 de servere în Franța, deci nu ar trebui să existe o problemă pentru a obține o adresă IP franceză. Are o securitate excelentă și onorează confidențialitatea. Vitezele sale sunt bune și nu veți fi loviți cu o limită de lățime de bandă. De asemenea, veți putea accesa servicii de streaming fără probleme.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are clienți ușor de utilizat pentru majoritatea sistemelor de operare majore și puteți conecta până la șase dispozitive simultan. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, care ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a încerca. Consultați recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Acces la internet privat

De asemenea, vă recomandăm Accesul la internet privat. Are mii de servere, iar 48 dintre ele sunt în Franța. Securitatea sa este excelentă, dar setarea implicită este criptarea pe 128 de biți. Vă sugerăm să creșteți acest lucru la mai sigur 256 biți, ceea ce este ușor de făcut. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri.

Anterior

Următor →

Are viteze rapide, dar acestea vor încetini odată ce creșteți criptarea și nu există nicio limită la câtă lățime de bandă puteți utiliza. Cu toate acestea, nu este cel mai bun să intri în servicii de streaming.

Funcționează pe toate sistemele de operare populare, inclusiv Linux. De fapt, este cel mai bun VPN pentru Linux. Există o garanție de rambursare de șapte zile în cazul în care nu vă place. Citiți recenzia noastră PIA pentru mai multe despre companie.

Pericol de utilizare a unei adrese IP franceze

Trebuie să știți câteva lucruri înainte de a vă conecta cu o adresă IP franceză. Deși nu vă aflați în pericol, anumite țări au legi invazive de supraveghere și confidențialitate. Cetățenii francezi au colectat informațiile personale pentru a realiza o bază de date biometrică ilegală, astfel încât guvernul ar putea face orice.

Deși acest lucru nu este exclusiv în Franța, materialele protejate de drepturi de autor sunt ilegale și ai putea fi păstrat cu o amendă grea. Franța are o lege anti-piraterie care poate interzice utilizatorii de pe internet la cea de-a treia grevă, dar este mai greu de urmărit acum când majoritatea oamenilor transmit. Citiți cel mai bun VPN pentru Franța pentru mai multe detalii despre țară.

Franța este, de asemenea, o țintă mare pentru infracțiuni informatice. Un raport al securității Norton a arătat că peste 19 milioane de persoane au fost afectate de infracțiuni informatice în Franța. Amenințările includ frauda cu cardul de debit și credit, ransomware și malware. Dacă utilizați WiFi public, aveți un risc mai mare de atac, deoarece este posibil ca conexiunea să nu fie sigură. Un VPN și un antivirus bun vă vor ajuta să rămâneți în siguranță.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți cum să obțineți o adresă IP franceză. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un VPN, deoarece veți fi protejat de securitatea acestuia și respectarea confidențialității dvs..

Puteți alege oricare dintre recomandările noastre de mai sus pentru a obține una, dar CyberGhost are mâna superioară cu 324 servere acolo, ceea ce este mult mai mult decât au concurenții săi. În plus, cu procesul său de șapte zile și garanția de returnare a banilor, nu este nimic de pierdut.

Dacă aveți o sugestie pentru a obține o adresă IP franceză, lăsați un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să o auzim. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map