Cum să obțineți o adresă IP filipineză în 2020: Mail from Manila

Filipine este renumit pentru plajele sale calme și frumoase și pentru delicatesele cu buze. Dacă sunteți un filipinez cu sediul în afara țării, fie prin muncă sau călătorie, nu veți avea doar un caracter casnic, dar veți pierde și acces la site-uri web și servicii de streaming de conținut care sunt disponibile numai în Filipine din cauza geoblocurilor.


Acestea fiind spuse, cu o adresă IP filipineză, puteți debloca orice site web sau serviciu online exclusiv din Filipine și accesați-le de oriunde în lume. Acest ghid vă va arăta cum puteți obține o adresă IP filipineză.

Călătoria necesită adesea acces la anumite servicii, cum ar fi serviciile bancare online și vizitarea site-urilor de știri și divertisment. Din păcate, acele site-uri web sunt uneori restricționate din motive de securitate, ceea ce poate fi incomod, mai ales dacă doriți să accesați contul dvs. bancar.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile filipineze sau programarea locală, precum Maalaala mo kaya pe ABS-CBN sau CCTN 47 sau vizionați filme pe Netflix Filipine, nu veți avea acces fără o adresă IP filipineză.

Netflix are diferite biblioteci de conținut în funcție de locația dvs., astfel încât dacă încercați să accesați Filflip Netflix în afara Filipinelor, veți primi o eroare de proxy. Acest lucru se datorează problemelor teritoriale de licențiere care restricționează conținutul în Filipine. Puteți citi mai multe despre asta în articolul nostru despre cum puteți bate Netflix VPN.

Acest ghid vă va arăta cum să ascundeți adresa dvs. IP și să obțineți una din Filipine.

Cum să obțineți o adresă IP filipineză

O adresă IP vă informează serviciile online și site-urile web despre locația dvs. fizică, astfel încât schimbarea acesteia va înșela calculatoarele să creadă că sunteți în altă parte. Dacă aveți o adresă IP filipineză, vă puteți accesa conținut blocat în regiune sau versiuni de site-uri web localizate în Filipine, în timp ce rămâneți anonim și sigur online.

Există două modalități de a obține unul: un proxy sau o rețea privată virtuală. Proxy-urile sunt gratuite și funcționează în browserul dvs. Vor reutila traficul web pentru a vă ascunde adevărata locație, dar nu sunt de încredere și nu oferă securitate. Puteți afla mai multe despre defectele lor în VPN-ul nostru vs. proxy vs. Tor.

Un VPN vă va primi o adresă IP filipineză, precum și deblochează serviciile de streaming media, inclusiv Netflix, va menține agențiile de supraveghere și sunetele online și vă vor asigura conexiunea. Cele mai bune recenzii VPN sunt furnizori excelente, dar am ales trei care vor fi mai bune pentru Filipine.

ExpressVPN

ExpressVPN are o reputație bine câștigată pentru o securitate puternică și o viteză rapidă a serverului, motiv pentru care este primul dintre cele mai sigure VPN-uri și cele mai rapide ghiduri VPN.

Are peste 3.000 de servere în 160 de locații din 94 de țări, dar își operează serverul Filipine din Singapore, astfel încât să vă bucurați de fiabilitatea și viteza serverului din Singapore, păstrând o adresă IP filipineză. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN poate, de asemenea, să ocolească în mod fiabil geoblocurile, cum ar fi Netflix, motiv pentru care este cea mai bună alegere pentru cel mai bun VPN pentru Netflix și funcționează pe platforme majore, precum Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Aplicațiile sale native, încrucișate, sunt ușor de instalat și de utilizat. Le puteți încerca cu încercarea sa de șapte zile. Dacă nu sunteți mulțumit, există o garanție de returnare de 30 de zile.

HideMyAss

HideMyAss vă va primi o adresă IP filipineză. Are o securitate bună, incluzând criptarea AES de 256 biți și peste 900 de servere în peste 190 de țări, dintre care două sunt în Filipine. Aceasta înseamnă că puteți viziona conținut restricționat la locația respectivă, motiv pentru care HideMyAss a făcut această listă.

Deși are o politică de confidențialitate, păstrează jurnalele de conectare și deconectare timp de 30 de zile, ceea ce este îngrijorător. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră HideMyAss.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

De asemenea, are un comutator de ucidere, viteze bune și lățime de bandă nelimitată. În plus, poate debloca majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix.

HideMyAss funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți consulta baza de cunoștințe la îndemână sau echipa de asistență pentru clienți, care este disponibilă prin chat live sau e-mail. Puteți profita de proba sa gratuită de șapte zile, dar anulați-o înainte de a se încheia sau veți primi facturarea pentru abonamentul de un an. Acestea fiind spuse, o garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă dacă uitați.

Ivacy

Aceasta este o altă alegere bună pentru a obține o adresă IP filipineză. Este un furnizor relativ nou, dar accesibil, care are peste 1.000 de servere în 100 de locații din întreaga lume, inclusiv în Filipine.

Utilizează standard AES 256 biți de securitate și are o dedicație clară pentru confidențialitatea utilizatorului. Acestea fiind spuse, viteza sa este incoerentă în funcție de modul dvs. de utilizare și interfața sa este ciudată. De asemenea, nu vă permite să comutați servere cu ușurință. Trebuie să vă deconectați de la serviciu pentru a schimba serverele. Citiți recenzia noastră pentru Ivacy pentru mai multe informații.

Ivacy-Glisor1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Anterior

Următor →

Ivacy intră, de asemenea, în Netflix Filipine și oferă un serviciu excelent pentru clienți, cu o mulțime de opțiuni de contact, timpi de răspuns rapide și resurse utile în secțiunea sa de întrebări frecvente și baza de cunoștințe..

Acceptă Windows, macOS, Android și iOS. În plus, are o aplicație dedicată pentru Kodi. Puteți configura, de asemenea, pentru BlackBerry, Linux, televizoare inteligente, routere și console de jocuri.

Pericol de utilizare a unei adrese IP filipineze

Filipine este una dintre puținele țări din sud-estul Asiei care promovează un internet gratuit și deschis, însă cenzura guvernamentală, supravegherea și infrastructura punctată prezintă provocări de acces.

Guvernul cenzurează sau interzice conținutul despre care spune că afectează aspectele culturale sau religioase ale țării, dar orice alt conținut este transmis gratuit. Conform unui raport al Libertății din 2018, guvernul filipinez a închis și rețelele de telefonie mobilă în timpul evenimentelor majore care invocă securitatea publică, dar nu toate acestea.

În ianuarie 2018, rețeaua de știri online Rappler a primit ordin să se închidă pentru nerespectarea unei reguli care limitează proprietatea mass-media pentru filipinezi. Câțiva jurnaliști și indivizi au fost acuzați de calomnie pentru critici online și au existat atacuri cibernetice împotriva grupurilor mass-media independente.

Oricare dintre cele mai bune VPN pentru Filipine vă va ajuta să criptați traficul de internet, să vă eliberați de cenzura și supraveghere guvernamentală și să vă bucurați de acces la internet nelimitat în timp ce călătoriți prin lume.

Gânduri finale

Utilizarea unui VPN este cel mai simplu și eficient mod de a obține o adresă IP filipineză, rămânând online anonim și deblocând serviciile de streaming media.

Vă recomandăm ExpressVPN datorită performanțelor sale deosebite, vitezei mari, securității puternice. De asemenea, deblochează accelerația, astfel încât să puteți urmări întregul conținut preferat de Netflix în definiție ridicată și rapidă. Te va elibera, de asemenea, de supraveghere și cenzură intruzive.

Sperăm că ai găsit acest ghid util și acum știm cum să obții o adresă IP filipineză. Ne-ar plăcea să auzim și recomandările tale. Distribuie-le în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map