Cum să obțineți o adresă IP Emiratele Arabe Unite în 2020: un DNS din Dubai

Când ieșiți din Dubai sau Abu Dhabi și doriți să accesați conținutul pe care îl faceți în mod normal, puteți fi întâmpinat cu un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează faptului că ați întâlnit un geobloc. Sunt enervante și singura modalitate de a le ocoli este să schimbați adresa dvs. IP în țara dată. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP în Emiratele Unite.


Adresa dvs. IP ar putea arăta ca un număr de telefon ciudat pentru dvs., dar site-urile web pe care le vizitați și serviciile online pe care le utilizați, acesta este practic ID-ul dvs. de locație. Dacă încercați să accesați conținut limitat la o țară în care nu vă aflați, veți fi blocat. Acestea fiind spuse, schimbând adresa IP, puteți face să pară că sunteți în țara respectivă.

Poate că încercați să vizionați televiziunea locală arabă sau să vă transmiteți serialul preferat pe Icflix. Dacă este restricționat la Emiratele Unite și nu ești acolo, vei fi blocat. Același lucru este valabil și pentru Netflix. Deși este disponibil în alte țări, pot exista programe sau filme care nu sunt afișate în Dubai. Citiți bucata noastră despre interdicția VPN Netflix pentru mai multe despre asta.

Motivul pentru aceste blocuri este restricțiile de licență. Pentru a difuza o emisiune, compania trebuie să obțină o licență pentru fiecare țară în care dorește să o difuzeze. Este posibil ca unele programe să nu fie potrivite pentru anumite țări. De exemplu, acestea pot fi într-o anumită limbă sau este posibil să nu existe o cerere suficientă pentru acestea.

Dacă Netflix este lucrul pe care îl urmați, puteți să vă plasați direct în cel mai bun VPN pentru articolul Netflix.

Există, de asemenea, posibilitatea de a dori să accesați un serviciu financiar. Poate doriți să vă conectați online la contul dvs. bancar. Este posibil să nu puteți face acest lucru. Multe bănci și alte companii interzic conectarea din alte țări ca măsură de precauție împotriva fraudei, astfel încât poate fi necesar să vă schimbați adresa IP pentru a avea acces.

Cum să obțineți o adresă IP EAU

Dacă doriți să parcurgeți traseul ușor, puteți utiliza un proxy pentru a obține o adresă IP EAU – citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy pentru sugestii – dar nu îl recomandăm. Proxie-urile nu sunt de încredere, uneori nu funcționează și nu includ securitate, ceea ce înseamnă că sunteți vulnerabil la cyberattacks. În plus, adresa dvs. IP este neprotejată, astfel încât activitățile dvs. vă pot fi identificate. VPN-ul nostru vs. proxy vs. Tor are mai multe subiecte.

Utilizarea unei rețele private virtuale este cea mai bună modalitate de a vă schimba adresa IP. Ei au propria lor securitate și cei mai mulți nu țin un registru al activităților dvs. online. În plus, IP-ul dvs. este protejat, permițându-vă să navigați anonim.

Deși majoritatea furnizorilor dintre cele mai bune recenzii VPN vor face treaba, trebuie să alegeți unul care să fie potrivit pentru Emiratele Arabe Unite. Va trebui să aibă servere acolo, altfel veți rămâne blocat. Dacă Netflix vă preocupă, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că poate trece prin sistemul de detecție VPN al Netflix. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe.

NordVPN

NordVPN este o alegere bună pentru obținerea unei adrese IP a EAU. Are o rețea imensă de servere și sunt patru localizate acolo. Veți fi protejat de securitatea de ultimă generație, inclusiv de criptarea dublu-hop, și puteți fi sigur că nu ține un registru al activității dvs..

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt decente și nu există capace de lățime de bandă. În plus, nu are probleme să intre în servicii de streaming, cum ar fi Netflix.

Puteți să-l utilizați pe majoritatea sistemelor de operare majore și să vă conectați până la șase dispozitive în același timp. Există, de asemenea, o perioadă de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă destul timp pentru a decide dacă vă place. Puteți citi recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat are o rețea de server mare, cu 10 servere în Emiratele Arabe Unite. Acestea fiind spuse, este dificil să intri în servicii de streaming, așa că, dacă acesta este obiectivul principal, vei fi mai bine cu prima noastră selecție.

Anterior

Următor →

Securitatea sa este bună, dar este setată la criptare 128 biți în mod implicit. Puteți schimba asta la cel mai sigur 256 biți, totuși. Există și o politică fără jurnaluri. Vitezele sunt bune și are o lățime de bandă nelimitată.

Îl puteți utiliza pe sisteme de operare majore, inclusiv Linux, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru Linux. Cinci dispozitive pot fi, de asemenea, conectate simultan. PIA are o garanție de returnare de șapte zile, permițându-vă să o încercați înainte de a comite. Citiți recenzia noastră PIA pentru mai multe despre servicii.

VyprVPN

VyprVPN este o altă alegere decentă, deoarece are servere în 60 de țări, inclusiv Dubai. Are o securitate bună, cu propriul protocol Chameleon adăugând o protecție suplimentară. Compania nu păstrează jurnalele, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. Viteza sa este bună, dar poate fi lentă uneori și nu există nicio limită la câtă lățime de bandă puteți utiliza.

VyprVPN-Server-Selecție

Puteți să-l utilizați pe majoritatea sistemelor de operare majore, deși versiunea pentru desktop nu are cea mai bună dispunere și conectați până la cinci dispozitive simultan. Acestea fiind spuse, VyprVPN nu are o politică de rambursare. În schimb, există un proces de trei zile, care ar trebui să fie totuși suficient timp pentru a-i da un spin. Pentru un aspect mai bun, citiți recenzia noastră VyprVPN.

Pericole de utilizare a unei adrese IP a EAU

Este în regulă să folosești o adresă IP Dubai, dar ar trebui să fii la curent cu anumite lucruri. Discuțiile online care pot părea nevinovate pot fi pedepsite dacă se consideră că insultă religia sau jignesc statul. Conform diferitelor legi, pedepsele variază de la până la 10 ani de închisoare până la amenzi de până la 2 milioane de dirham (540.000 USD).

Supravegherea guvernamentală este o posibilitate, de asemenea, monitorizarea social media. În plus, Abu Dhabi a lansat Falcon Eye în 2016, care este un sistem de supraveghere care permite monitorizarea oamenilor.

De asemenea, trebuie să țineți cont de riscul de infracțiuni informatice. În 2016, Symantec a raportat că Emiratele Arabe Unite au fost victima celui de-al doilea număr cel mai mare de ciberatacuri din Orientul Mijlociu. Un alt raport al Norton Security a arătat că aproape 4 miliarde de dirham (1 miliard de dolari) au fost furate victimelor în 2017. Aflați cel mai bun VPN pentru UAE pentru mai multe despre țară.

Gânduri finale

Acum ar trebui să știți cum să obțineți o adresă IP în Emiratele Arabe Unite în siguranță. Pentru cea mai bună protecție, ar trebui să utilizați un VPN, deoarece au o mare securitate, iar activitățile dvs. vor fi păstrate private.

Oricare dintre recomandările noastre de mai sus va face trucul, dar NordVPN este cea mai bună alegere. Are patru servere în Emiratele Arabe Unite și vă va oferi servicii de streaming. Restituirea celor 30 de zile ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a încerca.

Dacă aveți alte idei pentru a obține o adresă IP în Emiratele Arabe Unite, postați-le în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map