Cum să obțineți o adresă IP din Yemeni în 2020: navigarea către Sana’a

Dacă sunteți Yemeni care locuiesc sau lucrați în străinătate și doriți să accesați conținut care este disponibil numai acolo, va trebui să aveți o adresă IP din Yemeni. 


Serviciile online oferite de guvern sau de companiile financiare schimbă ceea ce vă puteți vedea sau bloca în funcție de locația dvs. Băncile fac asta pentru a combate frauda online, dar dacă vă schimbați adresa IP, veți putea să vă autentificați în contul dvs. bancar online, cum ar fi normal.

O adresă IP îi ajută să vadă unde vă aflați și dacă nu sunteți în Yemen, veți primi un mesaj de eroare din cauza geoblocării. Pe scurt, acest lucru înseamnă că un site web restricționează accesul în funcție de locația geografică. Pentru a parcurge un astfel de bloc, va trebui să obțineți o adresă IP înregistrată în țara în cauză.

Platformele de streaming folosesc, de asemenea, geoblocuri pentru a restricționa accesul la conținut specific regiunii. Dacă doriți să accesați biblioteca Yemeni Netflix, de exemplu, veți avea nevoie de o adresă IP din Yemeni. Netflix este în majoritatea țărilor, dar cu biblioteci de conținut diferite, deoarece are nevoie de o licență pentru emisiunile aeriene din fiecare țară. Citiți mai multe despre asta în ghidul nostru cu privire la modul de a bate interdicția Netflix VPN.

Cu toate acestea, Yemenul se află într-o stare de război civil și se joacă în tabelul de rutare global, deoarece internetul țării a fost partiționat pe linii de luptă. Rebelii Houthi dețin Sana, capitala națiunii în nord și controlează operatorul național de internet din Yemen, YemenNet.

În iulie 2018, rebelii Houthi au tăiat principalele linii de fibră optică care conectează utilizatorii, reducând 80% din serviciile de internet din țară. Acest lucru înseamnă că pot opri, accelera sau cenzura conexiunile de internet, ceea ce nu este o condiție favorabilă pentru nimeni fără o adresă IP din Yemeni, așa că vă vom arăta cum să obțineți una.

Cum să obțineți o adresă IP din Yemeni

Există două modalități de a obține o adresă IP din Yemeni, puteți utiliza un proxy sau o rețea privată virtuală.

Un proxy este cea mai ușoară cale de parcurs, dar după cum puteți citi în VPN-ul nostru comparativ cu proxy vs. Tor, nu veți fi protejat de securitate și adresa dvs. IP reală poate fi ușor expusă de către oricine dorește acest lucru.

Cel mai bun mod de a vă schimba adresa IP este cu un VPN. Sunt ușor de utilizat, au o securitate bună și majoritatea furnizorilor îți păstrează activitățile online private. De asemenea, vă protejează adevărata adresă IP. Unii pot evita sistemul de detecție inteligent al Netflix (citiți ghidul nostru de eroare proxy Netflix pentru a afla mai multe), astfel încât va trebui să obțineți unul care să îl poată accesa și să furnizeze o adresă IP din Yemeni.

HideMyAss

Toți furnizorii din cel mai bun sistem de operare VPN oferă securitate bună și accesează servicii de streaming, dar din această scriere, numai HideMyAss are servere în Yemen. Este o VPN bună cu o rețea de server masivă, dar viteza sa nu este la nivelul celor mai rapide furnizori VPN. De asemenea, păstrează jurnalele activității dvs. online, motiv pentru care nu a făcut reducerea în cea mai bună VPN pentru lista noastră de călători..

HideMyAss oferă un comutator de ucidere, dar puteți alege aplicațiile la care se aplică în loc să protejați întreaga conexiune. Numită „uciderea aplicațiilor”, funcția lipsește din majoritatea VPN-urilor, unul dintre singurii alți furnizori care îl oferă fiind Astrill (citiți recenzia noastră Astrill).

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Securitatea HideMyAss este bună, cu o criptare AES solidă pe 256 biți. În plus, modul său de „libertate” vă conduce automat printr-o țară cu legi de exprimare liberă. Acest lucru este util atunci când doriți să ocoliți cenzura și să vă bucurați de un internet mai deschis. De asemenea, poate accesa Netflix, dar nu are acces la alte platforme, cum ar fi BBC iPlayer.

Interfața sa este bună, iar prețurile sunt decente, deși nu este cel mai ieftin furnizor. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă, dar necesită o metodă de plată pentru a fi înregistrată. Există, de asemenea, o fereastră de rambursare de 30 de zile. Puteți obține asistență prin chat live și e-mail, precum și pe un forum comunitar și bază de cunoștințe. Citiți recenzia noastră HideMyAss pentru mai multe despre servicii.

Pericol de utilizare a unei adrese IP din Yemeni

Nu există pericole reale pentru utilizarea unei adrese IP din Yemeni, dar trebuie să păstrați în minte câteva informații despre țară din cauza războiului civil în curs. De când a început în 2015, jurnaliștii și apărătorii drepturilor omului s-au confruntat cu atacuri violente din partea rebelilor Houthi și a adversarului lor, guvernul Hadi.

Singurul serviciu de internet și transmisie de date din țară, YemenNet, este controlat de Houthis și l-au închis în 2018 ca un atac împotriva regimului saudit. După atacul de 30 de minute, oamenii nu au mai putut comunica prin aplicații de mesagerie, precum Facebook și multe aplicații au fost blocate.

Cu toate acestea, nu doar blocurile de socializare sunt blocate. Tot ceea ce este anti-guvernamental, inclusiv cei care se opun punctelor de vedere ale rebelilor, este blocat și el. Acest lucru îi lasă pe cetățeni care se străduiesc să rămână la curent cu evoluțiile din luptele și noutățile lumii exterioare. În afară de aceasta, conexiunile de accelerare și lentă le îngreunează lucrările.

WiFi public este, de asemenea, popular, care expune mai multă lume la infracțiuni informatice și altele asemenea. Nu puteți spune cât de sigure sunt aceste puncte de hots, astfel încât utilizarea unui VPN vă poate proteja.

Gânduri finale

Sperăm că acum cunoașteți cea mai sigură modalitate de a obține o adresă IP din Yemeni. Cea mai bună rută este să utilizați un VPN, deoarece veți fi protejat de furtunile online și de alte amenințări, iar conexiunea dvs. va fi securizată. Pe lângă obținerea unei adrese IP din Yemeni, aceasta îți va ascunde adevărata adresă IP.

În mod normal, recomandăm mai mulți furnizori, dar în acest caz, HideMyAss este singurul cu servere în Yemen. Nu este un serviciu rău, deoarece oferă o securitate bună, asistență excelentă pentru clienți și alte funcții utile. În plus, puteți utiliza perioada de încercare gratuită de șapte zile și de rambursare de 30 de zile pentru a vedea dacă vă place.

Aveți recomandări pentru a obține o adresă IP din Yemeni? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii. Consultați biblioteca noastră VPN pentru alte ghiduri utile. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me