Cum să obțineți o adresă IP din Taiwan în 2020: redirecționarea către ROC

Dacă încercați să accesați cele mai recente știri de pe TTV sau vă conectați la portalul dvs. bancar din afara Taiwanului și primiți un mesaj de eroare, probabil că ați atins un geobloc. Singura modalitate de a o ocoli este schimbând adresa IP. Vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP din Taiwan.


O adresă IP este un set de numere care indică site-urile web și serviciile online despre locația dvs. Dacă încercați să accesați conținut restricționat la Taiwan și adresa dvs. IP nu se potrivește, nu veți intra. 

O adresă IP taiwaneză va debloca aceste restricții, permițându-vă să urmăriți serviciile de streaming din Taiwan, precum TTV, să vă accesați contul bancar din orice parte a lumii și să navigați pe internet ca și cum ați fi în Taiwan..

Același lucru este valabil și pentru Netflix. Dacă sunteți fan al lumii artelor marțiale și doriți să vizionați Pili Fantasy: War of Dragons sau Cities of Last Things, nu veți putea accesa conținutul fără o adresă IP din Taiwan. Netflix impune restricții asupra conținutului pentru a respecta condițiile legilor privind drepturile de autor și licențele teritoriale. Articolul nostru de interzicere VPN Netflix acoperă acest lucru în profunzime.

Sistemul de detecție sofisticat al Netflix se extinde pe proxy-urile și rețelele private virtuale care nu se pot deplasa cu filtrele și geoblocurile sale. Cu o adresă IP din Taiwan, puteți să vă răspândiți locația și să păcăliți site-urile web și alte servicii online, inclusiv Netflix, gândindu-vă că navigați sau transmiteți de acolo. Cel mai sigur mod de a obține unul este folosind un VPN.

Acest ghid rapid despre cum să obțineți o adresă IP din Taiwan va explica modul în care un VPN vă poate ascunde adresa IP și vă va recomanda câteva dintre alegerile noastre preferate din cele mai bune recenzii ale noastre VPN.

Cum să obțineți o adresă IP din Taiwan

Există două modalități de a obține o adresă IP din Taiwan: un proxy sau o VPN. Puteți schimba adresa IP cu un proxy, dar nu recomandăm acest lucru, deoarece proxy-urile nu au criptare și funcții de securitate de bază. De asemenea, nu sunt de încredere, nu oferă confidențialitate online și majoritatea au limită de bandă și viteze limitate.

Un VPN este cea mai bună și mai sigură rută, deoarece vă va asigura conexiunea și vă va ascunde adresa IP reală pentru a vă proteja confidențialitatea de ochii indurerați ai agențiilor de supraveghere și ai amatorilor. De asemenea, VPN-urile parcurg geoblocurile și deblochează site-urile de streaming (consultați articolul nostru despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe despre asta), astfel încât să puteți accesa conținutul dorit. 

Articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor explică diferențele de bază între proxy-uri și VPN-uri.

Nu toate serviciile VPN sunt create egale, de aceea am ales trei dintre cei mai buni furnizori VPN pentru a vă ajuta să obțineți o adresă IP din Taiwan.

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN datorită echilibrului său de securitate, capacitate de utilizare, performanță și confidențialitate. Este cel mai rapid VPN din testele noastre și ocupă primul loc în cel mai bun VPN pentru ghidurile Netflix și cele mai sigure VPN. Coerența sa îl diferențiază, ceea ce înseamnă că veți avea o experiență excelentă, indiferent de ce server alegeți sau de modul în care vă configurați conexiunea.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Rețeaua sa mare de servere acoperă 94 de țări, inclusiv Taiwan, ceea ce o face o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP din Taiwan. Îl puteți instala pe sistemele de operare majore, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS. De asemenea, oferă extensii de browser pentru Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari.

Asistența clienților ExpressVPN este disponibilă 24 de ore din 24, iar personalul său de asistență oferă răspunsuri complete și rapide prin chat live și e-mail.

Puteți afla mai multe despre servicii în recenzia noastră ExpressVPN sau puteți încerca cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

NordVPN

NordVPN are o rețea masivă, ceea ce o face o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP din Taiwan. Nu este la fel de consecvent ca ExpressVPN, dar este mult mai bine pentru anumite activități, cum ar fi torrenting. Citiți comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN pentru a afla mai multe. 

Caracteristicile NordVPN includ un instrument de blocare malware încorporat, servere specializate, VPN dublu și o interfață atractivă. Puteți găsi lista completă de funcții în recenzia noastră NordVPN.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt bune, iar lățimea de bandă este nelimitată, dar poate fi lentă când se conectează pe distanțe lungi. Îl puteți instala pe Windows, Mac, Android și iOS. Asistența pentru clienți este disponibilă prin e-mail sau chat live, dar puteți utiliza baza de cunoștințe pentru a remedia problemele minore pe cont propriu.

NordVPN oferă un tarif lunar accesibil, dar abonarea la un plan mai lung vă va economisi bani. Puteți lua o învârtire cu garanția sa de returnare a banilor de 30 de zile.

CyberGhost

CyberGhost este un alt VPN bun pentru obținerea unei adrese IP din Taiwan, deoarece are peste 3.700 de servere, dintre care 10 sunt în Taiwan. Are servere specializate pentru streaming și torrenting, securitate bună, o interfață solidă și un preț mic. În plus, politica sa de neînregistrare înseamnă respectarea confidențialității dvs., deoarece nu ține o evidență a activităților dvs. online.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe sau încercați-o cu garanția de returnare a sumelor de 45 de zile.

Pericol de utilizare a unei adrese IP din Taiwan

Serviciile de internet din Taiwan nu sunt restricționate. Conform unui raport din Freedom House din 2019, mediul său media este unul dintre cele mai libere din Asia, cu un scor de 93 din 100, deci nu există niciun pericol în utilizarea unei adrese IP din Taiwan..

Guvernul său asigură protecții solide pentru libertățile civile și nu există blocuri stricte de cenzură. Aceasta nu înseamnă că nu ar trebui să vă faceți griji pentru confidențialitatea și anonimatul dvs. online, cu toate acestea, în special cu creșterea hotspot-urilor WiFi publice și pericolul infracțiunilor informatice..

Cu un VPN, puteți transmite în flux conținut pe Netflix, accesați contul dvs. bancar și alte servicii online, vă puteți proteja confidențialitatea și vă asigurați conexiunea WiFi.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid a ușurat procesul de obținere a unei adrese IP din Taiwan. Este posibil ca un proxy să vă obțină unul, dar nu vă va proteja identitatea online. Cu un VPN, veți apărea ca și cum v-ați afla în Taiwan, identitatea și adresa dvs. IP reale vor fi protejate și veți putea să ocoliți geoblocările.

Dacă principalul motiv pentru a obține o adresă IP pentru Taiwan este să transmiteți fluxul de conținut, toate cele trei VPN recomandate vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar ExpressVPN este cel mai bun datorită performanțelor sale deosebite, securității puternice, confidențialității și vitezei rapide..  

Acum că știți cum să obțineți o adresă IP din Taiwan, consultați biblioteca noastră VPN și arhiva de securitate online pentru mai multe recomandări pentru a fi sigur online. 

Dacă aveți experiență pentru a obține o adresă IP din Taiwan, ne-ar plăcea să vă auzim recomandările. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me