Cum să obțineți o adresă IP din Noua Zeelandă în 2020: conexiunea Kiwi

Dacă ați încercat să accesați conținut din Noua Zeelandă din altă parte a lumii, este posibil să fiți întâmpinat un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează geoblocurilor și există o singură modalitate de a le ocoli. În acest articol, vă vom spune cum să obțineți o adresă IP din Noua Zeelandă.


Există multe motive pentru a obține o adresă IP din Noua Zeelandă. De exemplu, este posibil să călătoriți și să aveți nevoie să gestionați o afacere online de la distanță sau, poate, sunteți un Zeelander din străinătate și trebuie să vă verificați contul bancar online. În ambele cazuri, este posibil să vă fie blocat să faceți acest lucru.

Unele jocuri sunt lansate în același timp în toată lumea, dar jucătorii le pot obține cu câteva ore în avans în Noua Zeelandă, deoarece fusul său orar este înaintea majorității lumii. O adresă IP din Noua Zeelandă va masca locația dvs. reală și va face să apară furnizorului că sunteți acolo, oferindu-vă acces la respectivele versiuni dacă pot fi descărcate.

Consultați cel mai bun VPN pentru jocuri dacă acest lucru vă interesează.

S-ar putea să doriți doar să vizionați canale locale, cum ar fi TVNZ sau cel mai recent meci al celor de la All Blacks. Serviciul de streaming Lightbox și versiunea din Noua Zeelandă a Netflix sunt disponibile doar pentru Kiwis din cauza problemelor de licențiere de conținut. Citiți bucata noastră cu privire la interdicția Netflix VPN pentru a afla mai multe despre asta și consultați cel mai bun VPN pentru Netflix pentru recomandări.

Cum să obțineți o adresă IP din Noua Zeelandă

Cel mai simplu mod de a vă răsfăța adresa IP este să folosiți un proxy, dar nu este cel mai bun mod. Proxy-urile nu sunt de încredere. De multe ori nu funcționează și, chiar dacă o fac, nu vă protejează. Nu există securitate, iar adresa dvs. IP reală este urmărită. Citiți piesa noastră VPN vs. proxy vs. Tor pentru a rezolva subiectul.

Utilizarea unei rețele private virtuale este cea mai bună cale de parcurs, deși merită să consultați cel mai bun ghid gratuit pentru proxy dacă sunteți setat pe ruta. Acestea includ funcții de securitate și mulți nu păstrează jurnalele, astfel încât activitățile dvs. vor fi păstrate în secret. Cei mai mulți dintre cei mai buni furnizori VPN ai noștri vor fi la îndemână, dar există câteva care vor fi mai bune pentru Noua Zeelandă.

Pentru început, veți dori ca furnizorul să aibă servere acolo, astfel încât să puteți accesa conținutul. Fără ei, veți fi în aceeași poziție în care ați început-o. Dacă este Netflix după ce ați fost, alegeți o VPN care poate bate sistemul de detecție VPN al Netflix sau tot ce va trebui să vă distreze este un mesaj de eroare. Articolul nostru de eroare proxy Netflix se aruncă mai profund în subiect.

NordVPN

NordVPN este o alegere bună pentru Noua Zeelandă. Are o rețea mare de servere care acoperă o mare parte a globului. Douăzeci și unul dintre serverele sale se află în Noua Zeelandă, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a accesa conținutul pe care îl urmăriți. Are unele dintre cele mai bune securități disponibile și ia în serios confidențialitatea. Unele dintre caracteristicile sale includ lățimea de bandă nelimitată, viteze decente și comutare rapidă a serverului.

Anterior

Următor →

Îl puteți folosi cu toate sistemele de operare majore. În plus, vă va intra în Netflix și în alte servicii de streaming fără niciun fel de enervare. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, care vă oferă mult timp pentru a vă stabili dacă vă place. Pentru mai multe detalii despre serviciu, consultați recenzia noastră NordVPN.

CyberGhost

CyberGhost este un alt furnizor potrivit pentru Noua Zeelandă. Are o rețea mare de servere care acoperă 60 de țări, inclusiv Noua Zeelandă, unde are 10 disponibile. Securitatea sa este bună și există o politică strictă de confidențialitate pentru liniște.

Îl puteți instala pe majoritatea sistemelor de operare și este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru mai multe dispozitive, deoarece puteți conecta până la șapte dispozitive simultan.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze decente și nu are capace de lățime de bandă, ceea ce îl face bun pentru streaming. Poate accesa și Netflix. De un proces de șapte zile puteți profita și, dacă nu sunteți încă convins, puteți reveni asupra garanției de returnare a banilor. Citiți recenzia noastră pentru CyberGhost pentru mai multe.

ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere bună, deoarece este una dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață. Serverele sunt disponibile în 94 de țări, inclusiv în Noua Zeelandă. Pe lângă faptul că are o mare securitate și confidențialitate, este cel mai rapid VPN de pe piață și are o lățime de bandă nelimitată. Este un serviciu comparabil cu NordVPN, după cum puteți citi în articolul nostru de aruncare.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Nu are nicio problemă să intri în Netflix și a câștigat în cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de streaming. Îl puteți folosi pe toate sistemele de operare majore. Dacă nu aveți multă experiență cu VPN-urile, este o alegere deosebit de bună, deoarece este atât de ușor de utilizat. Îl poți testa singur cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile sau citiți recenzia ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Pericol de utilizare a unei adrese IP din Noua Zeelandă

Dacă aveți o adresă IP din Noua Zeelandă nu reprezintă prea mult pericol, dar trebuie să știți câteva lucruri. În cazul în care se bazează compania VPN contează dacă activitățile dvs. vor fi riscante, după cum puteți citi în articolul nostru legile de confidențialitate. Protejarea cu un VPN este importantă.

Noua Zeelandă a fost una dintre numeroasele țări pentru care au existat dovezi despre utilizarea supravegherii în masă în revelațiile Snowden. Comunicările online au fost analizate și guvernul a reușit să vă urmărească mișcările online. Puteți citi mai multe despre asta în articolul nostru cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă.

Utilizarea unui VPN vă va ține ascuns de supraveghere, iar activitățile dvs. vor rămâne private.

Gânduri finale

Acum ar trebui să știți cum să schimbați IP-ul dvs. într-unul din Noua Zeelandă. Fie că doriți să vă accesați contul bancar sau să fiți la curent cu televizorul local, utilizarea unei VPN este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Nu numai că veți putea accesa conținut și servicii din Noua Zeelandă, dar veți beneficia, de asemenea, de o mulțime de funcții incluse în VPN-uri, precum securitatea.

NordVPN este o alegere excelentă pentru Noua Zeelandă. Veți fi protejat și, cu 21 de servere acolo, nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a obține acces la nimic. În plus, perioada de rambursare de 30 de zile înseamnă că nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

Dacă aveți recomandări pentru a obține o adresă IP din Noua Zeelandă, informați-ne în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map