Cum să obțineți o adresă IP din Kenya în 2020

Dacă sunteți un kenian care locuiește în străinătate și doriți să vizionați serialele dvs. locale preferate, cum ar fi Auntie Boss sau The Real Housewives of Kawangware, sau doriți să vă faceți serviciile bancare online, veți avea nevoie de o adresă IP din Kenya.


O adresă IP nu este doar un set de numere aleatorii; acesta este ambalat cu informații ascunse care vă pot dezvălui locația către site-uri web sau servicii online. Pentru a vizualiza conținut geoblocat conectat la Kenya, inclusiv servicii de abonament precum DSTV sau Showmax, aveți nevoie de o adresă IP care vă arată că sunteți în Kenya.

Gigantul de streaming media Netflix are operațiuni pe tot globul în sute de țări, inclusiv în Kenya, dar cu restricții privind licențele de difuzare pentru diferite emisiuni TV. Puteți citi mai multe despre asta în articolul nostru despre interzicerea VPN Netflix sau puteți consulta recomandările noastre pentru cel mai bun VPN pentru Netflix dacă doriți doar acces.

De asemenea, multe bănci și instituții financiare nu vă permit să vă conectați din afara țării ca garanție împotriva activității frauduloase. Acolo schimbarea adresei IP este utilă, deoarece vă permite să vă răsfățați locația pentru a accesa contul dvs. bancar online.

Pentru serviciul popular M-Pesa, nu aveți nevoie de o adresă IP din Kenya pentru a tranzacționa, deoarece permite utilizatorilor Android și iOS să acceseze serviciul M-Pesa Global prin aplicația mySafaricom. De acolo, puteți trimite bani în Africa de Est, în conturi bancare din Germania, China și Emiratele Arabe Unite, agenți ai Uniunii Western (cu excepția Coreei de Nord și Siriei) și PayPal.

Acestea fiind spuse, puteți accesa în continuare spectacolele din Kenya obținând o rețea privată virtuală cu o adresă IP din Kenya. Îți vom arăta cum să obții unul.

Cum să obțineți o adresă IP din Kenya

Pentru a obține o adresă IP din Kenya, puteți lua ruta mai ușoară și utilizați un proxy, dar nu sunt fiabile și vă pot lăsa vulnerabili la infracțiuni informatice, deoarece nu criptează traficul sau includ funcții de securitate. În plus, chiar și cele mai bune proxy gratuite nu vă protejează adresa IP, ceea ce înseamnă că puteți fi urmărit. Puteți afla mai multe în articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor.

Cel mai bun instrument de utilizat pentru a obține o adresă IP din Kenya este o rețea privată virtuală. Un VPN va cripta traficul de internet al dispozitivului dvs. și îl va orienta prin unul dintre serverele sale, astfel încât să puteți naviga pe internet în mod anonim și să deblocați conținutul geo-restricționat. 

VPN-urile vă protejează anonim și ferit de pericolele online, dar asigurați-vă că alegeți cel mai bun VPN pentru Kenya. Veți avea nevoie de o VPN cu servere în Kenya, care vă vor ajuta să accesați Netflix, care are un sistem complex de detectare a VPN care poate fi ocolit doar de o mână de VPN-uri.

ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP din Kenya. Vă permite accesul la conținut ca și cum ați fi în Kenya, indiferent de locul în care vă aflați și vă păstrează anonimatul. Este excelent când deblochează conținut geore-restricționat, în special de la serviciile de streaming, cum ar fi Netflix. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Performanțele sale excepționale, lățimea de bandă nelimitată și viteze mari îl fac cel mai bun VPN pentru streaming, în timp ce caracteristicile sale puternice de securitate, cum ar fi criptarea AES de 256 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS, vă protejează confidențialitatea și datele sensibile.

VPN este probabil cea mai prietenoasă, cu aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor majore, asistență rapidă și utilă a clienților prin chat-ul live 24/7 și o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe despre furnizor.

CyberGhost

CyberGhost este un alt serviciu VPN decent. Are peste 3.700 de servere, dintre care 10 sunt în Kenya. Dispune de securitate strictă și respectă confidențialitatea dvs. cu politica sa de înregistrare zero. În plus, nu pune capete pe lățimea de bandă. 

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost poate debloca Netflix și alte servicii de streaming și este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare majore. Îl puteți utiliza pe cel mult șapte dispozitive simultan, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive.

Spre deosebire de alte VPN-uri, CyberGhost oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile foarte generoase. Este disponibil un proces gratuit, dar lungimea acestuia depinde de clientul pe care îl instalați. De exemplu, proba pentru clientul Windows este de numai 24 de ore, în timp ce aplicațiile Android și iOS oferă perioade de încercare de șapte zile.

Ivacy

Acest serviciu VPN relativ nou, dar ieftin. Este plin de funcții și vă poate intra în Netflix. Are mai mult de 450 de servere, dintre care unul se află în Kenya, așa că sunteți sigur că veți primi o adresă IP din Kenya. 

Ivacy-Glisor1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Anterior

Următor →

Dezavantajul său este o viteză inconsistentă, care variază în funcție de modul de utilizare, astfel încât nu se potrivește furnizorilor noștri de VPN. Cu toate acestea, compensează prin eticheta sa de preț scăzut, gama de servere specializate și setul de funcții robuste. 

Puteți citi recenzia noastră pentru Ivacy pentru o privire aprofundată la VPN. Utilizează criptarea AES de 256 biți pe conexiunea dvs. pentru a vă oferi cea mai bună securitate și menține o dedicație clară pentru confidențialitatea utilizatorului.

Pericol de utilizare a unei adrese IP din Kenya

Kenya are o reputație proastă pentru păstrarea filelor stricte pe comunicările cetățenilor săi și pentru monitorizarea dispozitivelor lor de comunicare. În 2017, guvernul kenian a mărturisit că a cheltuit milioane de dolari pentru activități de supraveghere, dar nu este totul greșit.

Situația nefastă a cibersecurității în Kenya a contribuit la poziția sa slabă ca țară vulnerabilă la cibernetici. De fapt, pe 3 iunie 2019, o serie de site-uri web guvernamentale au fost atacate de grupul de hackeri indonezieni Kurd Electronic Team.

După cum puteți citi în ghidul nostru de cenzură pe internet, multe țări din întreaga lume blochează sau restricționează internetul. Un raport al Casei Libertății a dat Kenya un scor de 32 din 100 într-o listă cu cele mai puțin și mai puține țări libere, așa că mai trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul guvernului pe traficul dvs. de internet. De asemenea, va trebui să fiți atenți la programarea hackerilor și a criminalității informatice pentru a vă fura datele sensibile. 

Deși nu este ilegal să folosești o VPN în Kenya, obținerea unei adrese IP din Kenya va îngreuna informarea cibernetică pentru a vă fura informațiile și vă va ajuta să evitați restricțiile de geoblocare și cenzură care vă pot împiedica accesul la conținut..

Gânduri finale

Un VPN este cel mai bun pariu pentru a obține o adresă IP și o protecție IP din Kenya online, indiferent de locația dvs. Oricare dintre cei trei furnizori de servicii VPN de mai sus vă va oferi ceea ce aveți nevoie, dar ExpressVPN este cea mai bună alegere. 

Cu selecția sa uriașă de server, securitatea puternică, performanța deosebită și capacitatea de a intra în servicii de streaming, ar trebui să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține conținutul dorit în siguranță. În plus, cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile fără întrebări, nu există niciun motiv să nu o încercați. 

Ne-ar plăcea să auzim recomandările dvs. pentru a primi o adresă IP din Kenya. Lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me