Cum să obțineți o adresă IP din Ghana în 2020

Dacă călătorești sau te-ai mutat din Ghana, probabil că ai observat că nu poți accesa unele dintre lucrurile obișnuite pe care le faci online. Tot ce obțineți este un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează faptului că serviciul online sau site-ul web pe care încercați să îl accesați este limitat la Ghana. Veți avea nevoie de o adresă IP din Ghana pentru a vizualiza conținutul și vă vom arăta cum să obțineți una. 


O adresă IP este ca un ID unic pentru fiecare persoană online și spune fiecare serviciu online sau site-ul web pe care îl vizitați unde vă aflați, furnizorul de servicii de internet și informațiile browserului. Acest lucru și restricțiile de licență sunt motivul pentru care întâlniți geoblocuri atunci când încercați să vizualizați conținut restricționat la Ghana, dacă nu sunteți fizic acolo.

Schimbarea adresei IP vă poate face să pară că sunteți în țară și vă va permite să vizionați televizorul preferat din Ghana, cum ar fi MultiTV, Viasat-1 sau GH One, precum și emisiunile ghaniene pe Netflix pe care nu le puteți viziona în altă parte din cauza restricțiilor de licență. Citiți mai multe în articolul nostru de interzicere Netflix și consultați cel mai bun ghid VPN pentru Netflix pentru recomandările noastre.

Un alt motiv pentru a obține o adresă IP din Ghana este să vă accesați serviciile bancare online, deoarece băncile restricționează oamenii de la logare din alte țări ca măsură de securitate împotriva fraudei. Cu toate acestea, nu veți avea probleme pentru a vă autentifica cu o adresă IP din Ghana. În plus, identitatea dvs. va fi ascunsă guvernului ghanian, hackerilor și ISP-ului dvs..

Cum să obțineți o adresă IP din Ghana

Utilizarea unui proxy este una dintre modalitățile ușoare de a vă schimba adresa IP – cel mai bun ghid gratuit pentru proxy explică procesul – dar proxy-urile nu includ funcții de securitate și pot fi fiabile, lăsând IP-ul dvs. expus pentru oricine să se uite. Citiți comparația VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe informații.

Vă recomandăm să utilizați o rețea privată virtuală. Vă va schimba adresa IP, vă va proteja adresa IP adevărată și vă va oferi o mai bună securitate pentru a vă menține mai sigur online. În plus, nu va ține o evidență a activității dvs.. 

Mulți dintre furnizorii din cel mai bun articol VPN al nostru vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar unii sunt mai potriviți pentru Ghana decât alții. VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să aibă servere în Ghana sau nu va putea primi o adresă IP din Ghana.

Unele VPN sunt mai bune la deblocarea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix, care are un sistem inteligent de detectare a VPN care este greu de ocolit. Articolul nostru despre eroarea de proxy Netflix explică asta.

Ivacy

Ivacy are o rețea excelentă de servere de dimensiuni medii, oferind peste 1.000 de servere specializate în peste 100 de țări din întreaga lume, inclusiv Ghana.

Este un serviciu ieftin, dar scade în viteză, ceea ce explicăm în recenzia noastră pentru Ivacy. Acestea fiind spuse, oferă un set de caracteristici robust care include criptarea AES de 256 biți pentru o securitate puternică, un comutator de ucidere și posibilitatea de a intra în Netflix.

Ivacy-Glisor1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Anterior

Următor →

Ivacy are o dedicație clară pentru confidențialitatea utilizatorului și oferă un serviciu excelent pentru clienți în ceea ce privește calitatea și ușurința accesului. 

Acceptă aplicații pentru Windows, macOS, Android și iOS, precum și o aplicație pentru Kodi. De asemenea, puteți configura Ivacy pe Linux, BlackBerry, routere, televizoare inteligente și console de jocuri.

Defectele sale includ viteze inconsecvente și te fac să te deconectezi la schimbarea serverelor. De asemenea, are o interfață ciudată datorită designului său ciudat. Dacă aceste zone vă privesc, aruncați o privire la celelalte opțiuni.

HideMyAss

HideMyAss are o securitate bună, cu AES 256 biți ca standard, peste 900 de servere care acoperă peste 190 de țări, inclusiv Ghana, ceea ce este mult mai multe locații decât ceilalți doi furnizori. De asemenea, are un comutator de ucidere pentru o securitate suplimentară, nu are limite de lățime de bandă și posibilitatea de a intra în majoritatea serviciilor de streaming.

După cum puteți citi în recenzia noastră HideMyAss, politica sa de confidențialitate este îngrijorătoare, deoarece păstrează jurnalele de utilizare ale timpilor de conectare și deconectare timp de 30 de zile. Acestea fiind spuse, faptul că un server în Ghana înseamnă că puteți accesa conținut restricționat la această locație, acesta fiind motivul principal pentru care HideMyAss a făcut această listă. 

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

HideMyAss acceptă Windows, macOS, iOS și Android. Oferă clienți ușor de utilizat și un sprijin deosebit din baza de cunoștințe, dacă aveți nevoie de ajutor. De asemenea, puteți contacta asistența clienților prin chat live sau e-mail. 

O probă gratuită de șapte zile este disponibilă, dar asigurați-vă că anulați înainte de a se încheia sau veți primi factura pentru un abonament de 12 luni. Veți totuși să folosiți cele șapte zile complete de la anulare și veți avea o garanție de returnare de 30 de zile dacă uitați.

PureVPN

Singurul motiv pentru care am inclus PureVPN aici este pentru că are servere în Ghana. Dacă aveți nevoie de servere și activitățile dvs. nu sunt sensibile, este o alegere corectă, dar pentru orice alt scop, utilizați una dintre celelalte opțiuni.

PureVPN-pagina de start-2018

Securitatea sa este în regulă, dar va trebui să setați criptarea pe 256 biți. Un comutator de ucidere este de asemenea disponibil. Acestea fiind spuse, politica sa de confidențialitate dorește, deoarece contravine politicii sale fără jurnal. Recenzia noastră PureVPN explică asta. Totuși, viteza sa este în regulă și are o lățime de bandă nelimitată. Puteți să îl utilizați pe Windows, macOS, iOS și Android, dar interfața plăcilor nu este grozavă.

Serviciul clienți poate fi accesat prin chat live și e-mail 24/7, dar ar putea fi mai bine. PureVPN este, de asemenea, mai ieftin decât alții și oferă o garanție de returnare de 31 de zile. Acestea fiind spuse, prețul nu este factorul decisiv aici.

Pericole de utilizare a unei adrese IP din Ghana

Ghana a fost a treia țară din Africa care s-a conectat la internet și permite accesul aproape necenzurat, dar cenzura limitată din țară nu înseamnă că nu ar trebui să utilizați o VPN. 

Constituția permite libertatea de informare, dar nicio lege nu pune în aplicare garanția. Un raport al Libertății din 2017 a spus că oficialii de securitate au confiscat echipamentele jurnaliștilor danezi în aprilie 2016. O lună mai târziu, un înalt oficial al poliției a propus să blocheze rețelele de socializare în timpul alegerilor generale ale anului pentru a menține securitatea și a preveni răspândirea dezinformării, dar nu a făcut-o întâmpla.

Totuși, în iunie 2016, guvernul ghanez a retras „factura de spion”, cunoscută oficial sub numele de Legea privind interceptarea pachetelor poștale și a mesajelor de telecomunicații, din analiza parlamentară. Avea dispoziții conform cărora grupurile de drepturi locale și internaționale s-au opus pentru ceea ce au spus este potențialul de a submina dreptul la confidențialitate în comunicațiile private.

Din fericire, un VPN vă poate ajuta să ocoliți conținutul blocat prin regiune, să vă asigurați conexiunea WiFi, să vă păstrați datele în siguranță și să vă protejeze datele din mâinile agențiilor de supraveghere și ale criminalității informatice.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți importanța utilizării unui VPN pentru a obține o adresă IP din Ghana și v-am îndrumat către un furnizor adecvat. Alegeți unul cu mare securitate, o politică solidă fără jurnaluri și un comutator de omor încorporat. O rețea mare de servere vă va ajuta să ocoliți blocurile și veți avea nevoie de unul cu servere în Ghana dacă doriți conținut exclusiv țării. 

Ivacy bifează toate casetele pentru confidențialitate și securitate. În plus, are o rețea de server modestă din care să aleagă, dar vitezele sale sunt inconsistente și comutarea serverelor este supărătoare. Dacă acestea sunt priorități pentru tine, HideMyAss este o alternativă excelentă, atât timp cât ești prudent cu privire la ceea ce faci.

Împărtășiți-vă recomandările dvs. pentru utilizarea unui VPN în Ghana cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar plăcea să le auzim. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map