Cum să obțineți o adresă IP din Africa de Sud în 2020

Poate fi enervant atunci când nu poți accesa conținutul sau serviciul online dorit din cauza geoblocurilor. Dacă sunteți un sud-african aflat în străinătate și încercați să priviți conținutul limitat la țara dvs., veți rămâne în căutarea unui mesaj de eroare. Trebuie să obțineți o adresă IP din Africa de Sud pentru a o vizualiza, așa că vă vom arăta cum să obțineți una.


Poate arăta doar ca o mulțime de numere aleatorii, dar adresa dvs. IP are o mulțime de informații ascunse în ea. Când accesați online, vă anunță site-ul sau serviciul în care vă aflați. Pentru a vizualiza conținut restricționat la o anumită țară, trebuie să aveți o adresă IP care vă arată că sunteți acolo.

Poate că ați încercat să vă verificați fondurile online după o noapte, dar nu ați putut să vă autentificați. Unele bănci vă permit să vă autentificați doar dacă sunteți în țară, deci fără o adresă IP din Africa de Sud, vi se va refuza accesul.

Poate că doriți să vizionați emisiunile preferate de la South African Broadcasting Corporation sau să accesați servicii precum e.tv, Soweto TV, DSTV și Showmax. Oricare doriți, niciuna nu este disponibilă în afara Africii de Sud.

Motivul pentru asta este restricțiile de licență. Rețelele trebuie să obțină o licență în fiecare țară în care doresc să difuzeze o emisiune. Netflix este un exemplu bun. Deși este disponibil în multe țări, fiecare bibliotecă este diferită din cauza licențelor.

Puteți citi mai multe despre asta în bucata noastră cu privire la interdicția Netflix VPN. Dacă știți deja despre asta și doriți doar să intrați, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru Netflix pentru recomandări.

Cum să obțineți o adresă IP din Africa de Sud

Depinde de tine ce metodă folosești pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud. Puteți utiliza un proxy, care este cel mai ușor traseu, dar acestea pot fi fiabile (chiar și cel mai bun proxy gratuit). De asemenea, nu includ securitate, lăsându-vă vulnerabil la infracțiuni informatice și sunteți urmărit, deoarece adresa dvs. IP nu este protejată. Explicația noastră VPN vs. proxy vs. Tor are mai multe informații.

Cel mai bun pariu este să utilizați o rețea privată virtuală, deoarece vă va proteja anonim și în siguranță de pericolele online. Puteți să consultați furnizorii din cele mai bune recenzii ale VPN pentru câteva opțiuni bune, dar trebuie să vă asigurați că cel pe care îl alegeți este bun pentru Africa de Sud.

Veți avea nevoie de unul care are servere acolo, deoarece veți fi în aceeași poziție în care sunteți acum fără ele. Cu cât furnizorul are mai mult, cu atât mai bine.

Pentru acces la Netflix, va trebui să alegeți un furnizor care să poată intra în el. Netflix are un sistem complicat de detectare a VPN și există doar o mână de VPN-uri care îl pot ocoli. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru mai multe.

NordVPN

NordVPN este o opțiune bună pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud. Are o rețea cu mii de servere, inclusiv 19 în Africa de Sud. Are o securitate excelentă cu criptare dublă și există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri. Are viteze bune, cu lățime de bandă nelimitată și vă poate introduce în servicii de streaming cu ușurință.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

NordVPN poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat și puteți avea până la șase dispozitive conectate în același timp. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii despre serviciu. Puteți încerca să vedeți dacă vă place, de asemenea, pentru că are o perioadă de rambursare de 30 de zile.

CyberGhost

Un alt furnizor decent este CyberGhost, care are o rețea mare de servere și are 10 servere în Africa de Sud. Securitatea sa este strictă și nu ține un registru al activității dvs. Vitezele sunt bune și nu există capace de lățime de bandă. Veți putea să vă conectați și la Netflix și la alte servicii de streaming.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare majore și este unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive, deoarece vă va permite să vă conectați până la șapte dispozitive dintr-o dată. Puteți profita de proba de șapte zile pentru a vă asigura că vă place. În plus, există o garanție de returnare a banilor. Consultați recenzia noastră CyberGhost pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Astrill

De asemenea, vă recomandăm Astrill pentru a primi o adresă IP din Africa de Sud. Are o rețea de server mică în comparație cu ceilalți doi furnizori, dar există servere în Johannesburg. Veți fi în siguranță, deoarece are o securitate decentă cu mai multe protocoale din care să alegeți, inclusiv două care sunt exclusiv VPN.

Astrill-Glisor1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Următor →

Vă poate introduce în servicii de streaming și are viteze rapide, cu lățime de bandă nelimitată. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS și vă va permite să conectați cât mai multe cinci dispozitive simultan. Există un proces de șapte zile disponibil, astfel încât să puteți vedea dacă vă place înainte de a vă înscrie. Citiți recenzia noastră Astrill pentru a afla mai multe.

Pericol de utilizare a unei adrese IP sud-africane

Nu este periculos să folosești o adresă IP din Africa de Sud, dar ar trebui să fii atent la riscuri. Deși există țări care prețuiesc confidențialitatea, după cum puteți citi în articolul nostru privind legile privind confidențialitatea, altele nu și nu pot exista legi de supraveghere invazive.

În 2017 au fost dezvăluiri că guvernul sud-african urmărea mii de telefoane mobile. O lacună în legile de supraveghere a țării a permis să se întâmple.

În plus, hotspot-urile WiFi gratuite sunt disponibile în toată țara, dar este imposibil de știut cât de sigure sunt acestea. Fără protecție adecvată, puteți fi vulnerabil la hacking și viruși. Un studiu de 12 luni a arătat că aproape 9 milioane de sud-africani au fost victime ale criminalității informatice, ceea ce este un motiv bun pentru a obține un antivirus.

Citiți cel mai bun articol VPN pentru Africa de Sud pentru mai multe despre țară.

Gânduri finale

Sperăm că acum știți cum să obțineți o adresă IP din Africa de Sud și de ce aveți nevoie de protecție, indiferent unde vă aflați. Un VPN este cea mai bună opțiune pentru a obține atât, cât și multe alte funcții.

Oricare dintre furnizorii de mai sus vă va oferi ceea ce aveți nevoie, dar NordVPN este cea mai bună alegere. Datorită securității sale de vârf și capacității de a intra în servicii de streaming, ar trebui să aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a obține conținutul dorit în siguranță. În plus, cu perioada de rambursare de 30 de zile, nu există niciun motiv să nu o încercați.

Dacă aveți recomandări pentru a obține o adresă IP din Africa de Sud, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar dori să le auzim. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me