Cum să obțineți o adresă IP daneză în 2020: Conectați-vă prin Copenhaga

Dacă locuiești în Dane în străinătate, probabil că ați observat că nu puteți accesa conținut sau site-uri web în Danemarca. Tot ce primiți sunt mesaje de eroare. Acest lucru se datorează geoblocurilor, care restricționează accesul la conținut în Danemarca, dacă nu sunteți fizic acolo. 


Cu toate acestea, din fericire, puteți schimba adresa dvs. IP într-una daneză și să transmiteți conținut exclusiv de la DR TV sau chiar să accesați contul Danske Bank. Îți vom arăta cum să obții unul.

Adresa IP este un set de numere aleatorii care conține informații despre locația dvs. și dispozitivul pe care îl utilizați. Modificând adresa dvs. IP actuală într-una din Danemarca, puteți păcăli site-urile web să credeți că sunteți acolo, chiar dacă nu, și evitați georestricțiile.

Cum să obțineți o adresă IP daneză

Puteți schimba adresa IP utilizând două metode: un proxy sau o rețea privată virtuală. Un proxy funcționează în browserul dvs. și vă poate ajuta să obțineți o adresă IP daneză. 

Dezavantajul cu această metodă este că nu criptează niciuna din datele dvs., ceea ce înseamnă că identitatea dvs. vă poate fi identificată, iar conexiunea dvs. nu este sigură. De asemenea, nu este de încredere și nu deblochează serviciile de streaming media.

Cea mai bună metodă este utilizarea unei VPN. Pe lângă obținerea unei adrese IP daneze, vă va masca locația reală, vă va asigura conexiunea și vă va cripta datele de la ochii indepărtați. 

Spre deosebire de proxies, un VPN poate debloca și site-uri restricționate, astfel încât puteți accesa o gamă largă de conținut danez de la servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu și altele. Citiți ghidul nostru VPN vs. Proxy vs. Tor pentru a afla mai multe.

Mulți dintre furnizorii din cel mai bun articol VPN al nostru vă vor oferi ceea ce aveți nevoie, dar unii sunt mai potriviți pentru Danemarca decât alții. VPN-ul pe care îl alegeți trebuie să aibă o securitate bună, conexiuni rapide și servere în Danemarca sau nu veți putea obține o adresă IP daneză.

ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN din jur. Are o rețea de server masivă, care include Danemarca, o securitate excelentă și o politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, are o reputație de viteză rapidă a serverului, motiv pentru care se află pe primul loc în lista noastră cu cele mai rapide servicii VPN. 

Nu numai că, oferă lățime de bandă nelimitată și este foarte de încredere. De asemenea, ocolește în mod fiabil geoblocurile Netflix, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru Netflix.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Funcționează pe platforme Windows, macOS, Linux, Android și iOS și este ușor de instalat și de utilizat. De asemenea, are extensii de browser pentru Google Chrome, Safari și Mozilla Firefox. Dacă doriți să vă dați drumul înainte de abonare, există o probă gratuită de șapte zile, plus o garanție de restituire a banilor de 30 de zile dincolo de asta.

ExpressVPN oferă asistență clienților 24/7 prin chat live sau e-mail. Personalul său prietenos și de ajutor oferă răspunsuri amănunțite dacă aveți nevoie de asistență la instalare sau alte întrebări. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

NordVPN

NordVPN vă poate oferi, de asemenea, o adresă IP daneză. Rețeaua sa de peste 5.000 de servere acoperă 60 de țări, cu 79 în Danemarca. De asemenea, are servere specializate reglate special pentru jocuri, confidențialitate sau torrenting (citiți cel mai bun VPN pentru ghidul de torrenting). 

Oferă securitate de top, cu un comutator de ucidere și servere dublu-hop care vă criptează conexiunea de două ori. În plus, există o politică fără jurnaluri, astfel încât confidențialitatea dvs. să fie respectată.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, are o lățime de bandă nelimitată și viteze bune, deși poate încetini atunci când conectați pe distanțe lungi. Cu toate acestea, compensează acest lucru cu timpii de comutare rapide ai serverului. NordVPN deblochează de asemenea Netflix și alte servicii de streaming. Consultați recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii privind serviciul.

Puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS pe până la șase dispozitive cu o singură conexiune. Asistența clienților este disponibilă prin e-mail și chat live și include, de asemenea, o bază de cunoștințe utile, cu mai multe informații despre soluționarea problemelor. Oferă o fereastră de rambursare de 30 de zile, așa că puteți încerca să vedeți dacă vă place înainte de a vă angaja la un plan lunar sau anual.

CyberGhost

CyberGhost este o altă modalitate bună de a obține o adresă IP daneză, deoarece are peste 4.700 de servere în 59 de țări, cu 42 în Danemarca. Securitatea este bună, cu viteze decente și servere speciale pentru streaming și torrenting. Are o lățime de bandă nelimitată și poate intra în Netflix și alte servicii de streaming. În plus, nu ține evidența activității dvs. online.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Puteți instala și utiliza pe Windows, MacOS, Android și iOS cu până la șapte dispozitive conectate simultan pe un singur cont. Nu este de mirare că se află în topul celor mai bune VPN-uri pentru lista de dispozitive multiple. 

Un proces de șapte zile este disponibil, astfel încât să puteți vedea dacă vă place și vă oferă o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile pe care o puteți reveni dacă nu sunteți încă gata de angajare. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Pericolele utilizării unei adrese IP daneze

Nu există niciun pericol în utilizarea unei adrese IP daneze. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre utilizarea internetului în țară.

Un raport din 2019 al organismului de advocacy Freedom House spune că internetul din Danemarca este gratuit, deoarece cetățenii săi se bucură de libera exprimare și asociere, precum și drepturi politice depline. Cu toate acestea, Danemarca este parte a alianței Nine Eyes, care constă din țări care cooperează pentru colectarea și partajarea informațiilor prin supravegherea în masă.

Nine Eyes este o extensie a alianței Five Eyes, al cărei scop este coordonarea schimbului de semnale și informații militare sub formă sau date brute, precum și rapoarte terminate între statele membre. 

Guvernul Danemarcei a emis Ordinul executiv de păstrare a datelor, care amenință confidențialitatea cetățenilor săi prin supravegherea intruzivă și înregistrarea sesiunilor, pe care toți ISP-urile trebuiau să le implementeze. Aceasta a generat o cantitate enormă de date care au pus informațiile utilizatorilor în pericol de posibile încălcări ale securității.

Totuși, cenzura pe internet este folosită în mare măsură pentru a restricționa site-urile de partajare a fișierelor și pentru a filtra site-urile de jocuri de noroc și torenting, precum și site-uri legate de activități ilegale, cum ar fi vânzarea de droguri.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid vă va ajuta să obțineți o adresă IP daneză. Cea mai bună rută este să folosești un VPN, deoarece te eliberează de supraveghere și cenzură intruzive. În plus, oferă o bună securitate și vă păstrează ascunsă identitatea reală.

Oricare dintre opțiunile pe care le-am recomandat vă poate oferi o adresă IP pentru Danemarca, dar ExpressVPN este câștigătorul nostru datorită securității sale excelente, vitezei rapide și a suportului bun pentru clienți. În plus, puteți folosi fereastra de rambursare de 30 de zile sau proba de șapte zile, astfel încât să puteți vedea dacă vă place înainte de abonare. Consultați biblioteca noastră VPN pentru alte ghiduri utile.

Aveți experiență în obținerea unei adrese IP daneze? Ne-ar plăcea să vă auzim recomandările. Povestiți-ne despre ele în secțiunea de comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map