Cum să obțineți o adresă IP chiliană în 2020: Swinging by Santiago

Dacă călătoriți în afara Chile în vacanță sau pentru afaceri, poate doriți să vă conectați la internet pentru a accesa serviciile bancare online și de streaming pe care le utilizați acasă, cum ar fi Canal 13 sau Netflix. Cu toate acestea, din cauza geoblocurilor, nu puteți accesa aceste servicii fără o adresă IP chiliană. Îți vom arăta cum să obții unul.


O adresă IP este un set de numere și zecimale aleatorii pe care le obțineți ori de câte ori vă conectați la internet. Conține informații care identifică dispozitivul și locația. Din cauza restricțiilor de adresă IP și licențe, nu veți putea accesa conținut restricționat în Chile dacă încercați să îl vizualizați din afara țării.

Canal 13, un canal de televiziune chilian gratuit, oferă o mulțime de opțiuni de programare pe platforma sa online, dar este geo-restricționat. Netflix Chile are restricții similare din cauza licențelor teritoriale, astfel încât, fără o adresă IP chiliană, nu puteți viziona Cado con hijos sau flick-urile preferate. Citiți mai multe în modul nostru de a bat articolul Netflix VPN interdiction.

Puteți să vă răsfățați locația obținând o adresă IP din Chile pentru a păcăli site-urile web sau serviciile online pentru a vă oferi conținut ca și cum ați naviga sau a face streaming din Chile, totuși.

Cum să obțineți o adresă IP din Chile

Pe lângă faptul că puteți debloca serviciile de streaming, accesarea conturilor bancare sau obținerea unor oferte mai bune în timp ce faceți cumpărături online, o adresă IP din Chile vă oferă anonimat. Dacă vă preocupă cenzura guvernamentală, vă puteți lăsa ușor în spatele unei adrese IP false și a unui perete de criptare. 

Chilienii se bucură de mai multe libertăți de internet decât omologii lor din țările vecine, astfel încât utilizarea unei adrese IP chiliene vă permite același acces nelimitat pe care îl obține un cetățean chilian, chiar dacă sunteți în afara țării.

Există două modalități de a obține o adresă IP chiliană: un proxy sau o rețea privată virtuală. Ruta de proxy nu funcționează întotdeauna, deoarece nu este de încredere și nu oferă funcții de securitate, lăsându-vă vulnerabil la pericolele online. De asemenea, veți putea urmări, deoarece reprezentanții proxici nu vă blochează adresa IP reală. Dacă mai doriți să utilizați unul, citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy pentru recomandările noastre.. 

Utilizarea unei VPN este o opțiune mai bună, deoarece te va proteja și deblochează în continuare site-urile de streaming și serviciile online, pe care le poți folosi în mod anonim, deoarece îți vor ascunde adevărata adresă IP. Citiți articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor pentru a afla mai multe. 

Dacă doriți să accesați Netflix Chile, câteva VPN-uri care pot ocoli detectarea sa inteligentă de VPN. Citiți articolul nostru de eroare proxy Netflix pentru mai multe informații.

În cele mai bune recenzii ale noastre VPN, avem furnizori excelenți, dar există câteva care vor fi mai bune pentru Chile. Să ne uităm la cele mai bune trei.

CyberGhost

CyberGhost este o alegere bună pentru obținerea unei adrese IP chiliene, deoarece are peste 3.700 de servere, dintre care 10 sunt în Chile. Îți respectă confidențialitatea cu o politică fără logging și are o securitate bună. De asemenea, veți beneficia de viteza sa decentă, lățimea de bandă nelimitată și capacitatea de a debloca și utiliza servicii de streaming, inclusiv Netflix.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Este compatibil cu sistemele de operare majore, cum ar fi Windows, macOS, Android și iOS și puteți conecta simultan până la șapte dispozitive. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Un proces de șapte zile este disponibil dacă doriți să testați serviciul, dar dacă aveți nevoie de mai mult timp, CyberGhost vă oferă o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

ExpressVPN

De asemenea, vă recomandăm ExpressVPN pentru a obține o adresă IP chiliană. Are o rețea imensă de servere care include servere în Chile. De asemenea, este cel mai rapid VPN, oferă o lățime de bandă nelimitată și intră în majoritatea serviciilor de streaming majore, inclusiv Netflix, motiv pentru care a câștigat primul loc în cel mai bun VPN pentru compararea streamingului. În plus, are o securitate excelentă și onorează confidențialitatea. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Funcționează pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții săi sunt ușor de instalat și de utilizat, de aceea este o alegere excelentă dacă nu aveți VPN-uri. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o privire aprofundată a serviciului.

Deși este una dintre cele mai scumpe opțiuni VPN, totuși obții valoare pentru bani, deoarece serviciul principal este excelent. Puteți economisi bani dacă vă angajați și la un plan mai lung. În plus, un proces de șapte zile este disponibil pentru a-l încerca și, dacă credeți că ExpressVPN nu este pentru dvs., există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile. 

NordVPN

O altă alegere bună pentru obținerea unei adrese IP chiliene este NordVPN. Oferă securitate de top, cu servere dublu-hop care vă criptează conexiunea de două ori și un comutator de ucidere. În plus, nu păstrează jurnalele, astfel încât confidențialitatea dvs. este respectată. Are o rețea imensă de servere care include și cinci servere în Chile. 

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, are viteze bune, comutare rapidă a serverului și intră în Netflix și alte servicii de streaming. În plus, nu există capace de lățime de bandă. Uitați-vă la recenzia noastră NordVPN pentru mai multe informații.

Îl puteți utiliza pe până la șase dispozitive simultan și funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. O perioadă de rambursare de 30 de zile este disponibilă, deci aveți timp suficient pentru a încerca înainte de abonare.

Pericol de utilizare a unei adrese IP chiliene

Chile este o țară prietenoasă cu utilizatorii, dar ca și alte națiuni din lume, este predispusă la amenințări precum criminalitatea informatică. Chiar una dintre cele mai mari bănci ale sale, Banco de Chile, a pierdut 10 milioane de dolari în iunie 2018, într-o serie de cyberactacks care vizează sisteme de transfer de plăți.

Acestea fiind spuse, chilienii se bucură de libertăți pe internet spre deosebire de majoritatea țărilor vecine, iar Chile a fost actualizată recent la „gratuit” de Freedom House, din cauza accesului său practic fără restricții la web. Aceasta este o poziție de invidiat, mai ales dacă locuiești într-o țară legată de supraveghere sau cenzură guvernamentală.

Există îngrijorări cu privire la cadrul legal al Chile, deoarece permite supravegherea comunicațiilor. În plus, legile sale sunt vagi sau învechite, deoarece nu se potrivesc cu realitățile comunicațiilor sau cu tehnologia în schimbare rapidă. Furnizorii de servicii de internet din Chile trebuie să înregistreze datele utilizatorilor și există îngrijorări cu privire la monitorizarea jurnaliștilor și la exprimarea opiniilor politice. 

Comitetul pentru protejarea jurnaliștilor a ridicat îngrijorări în martie 2018, după ce a raportat că poliția chiliană spionează reporterii ca parte a operațiunilor lor de informații, interceptând apeluri telefonice și mesaje pe WhatsApp și Telegram.

Folosind o VPN, de asemenea, vă puteți bucura de nivelul de libertate online din Chile, deoarece nu este limitat la cei care locuiesc în afara granițelor sale. Puteți trece prin bariere digitale și vizitați aceleași site-uri web, posta pe aceleași forumuri ca nativii din Chile și urmăriți aceleași videoclipuri.

Gânduri finale

Sperăm că ați găsit acest ghid util și acum știm cum să obțineți o adresă IP din Chile Un VPN vă va ajuta să ocoliți geoblocurile, oferind în același timp securitatea și instrumentele de care aveți nevoie, astfel încât nu există niciun motiv să nu încercați niciunul dintre cei trei furnizori VPN de mai sus.

Ne-ar plăcea să ascultăm sfaturile și recomandările dvs. pentru a obține o adresă IP chiliană. Povestiți-ne despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map