Cum să obțineți o adresă IP cehă în 2020: calea către Praga

Dacă încercați să accesați un site web sau un serviciu în timp ce călătoriți, dar tot ce primiți este un mesaj de eroare sau o altă versiune, bine, tocmai ați fost primiți în lumea minunată a geoblocurilor. Totuși, nu vă temeți, deoarece puteți să vă ocoliți prin schimbarea adresei IP. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți o adresă IP cehă.


Adresa dvs. IP este plină de informații, inclusiv locația dvs. Când vizitați un site web sau utilizați un serviciu, acesta le spune unde vă aflați. Dacă site-ul sau serviciul este disponibil numai într-o anumită țară și nu sunteți acolo, nu veți putea să îl accesați. Cu toate acestea, vă puteți distruge locația schimbând adresa IP.

Să folosim Netflix ca exemplu de geoblocare. Biblioteca sa este diferită în fiecare țară. Unele spectacole sunt disponibile peste tot, în timp ce altele sunt disponibile doar într-una sau două țări. Versiunea americană are cea mai mare bibliotecă din lume. Din cauza restricțiilor de copyright și a diferitelor limbi sau culturi, nu este practic să facem toate spectacolele disponibile în toate țările.

Poate că îți lipsesc emisiunile favorite din biblioteca cehă. Ei bine, dacă nu sunteți acolo, va trebui să aveți o adresă IP cehă pentru a le accesa. Pentru mai multe informații, citiți piesa noastră cu privire la interdicția Netflix. Puteți consulta și cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix pentru recomandări dedicate.

De asemenea, poate doriți să accesați servicii de streaming ceh, cum ar fi Česká televize sau Prima televize. Oricare doriți, veți avea nevoie de o adresă IP cehă pentru a o vizualiza.

Există și alte motive pentru care ar putea avea nevoie de o adresă IP cehă. Unele servicii financiare, cum ar fi serviciile bancare online, permit utilizatorilor să se autentifice numai din țara de origine. Este frustrant, dar restricțiile există pentru a ajuta la combaterea fraudei și la păstrarea identității tale. Schimbați doar adresa dvs. IP și veți putea să vă autentificați ca de obicei.

Cum să obțineți o adresă IP cehă

Cel mai simplu mod de a-ți schimba adresa IP în una cehă este folosind cel mai bun proxy gratuit. Multe persoane le folosesc, dar nu le recomandăm. Acestea pot fi de încredere și nu sunt incluse funcții de securitate, ceea ce vă lasă pe dvs. și adresa dvs. IP vulnerabile. Comparația noastră VPN vs. proxy vs. Tor intră mai detaliat.

Vă recomandăm să utilizați o rețea privată virtuală. Un VPN vă va permite să vă schimbați adresa IP, protejându-vă în același timp cu securitatea integrată. De asemenea, vă va proteja adresa IP, astfel încât nimic nu vă poate fi identificat. Majoritatea listelor noastre de VPN-uri includ și politicile fără jurnal, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. online sunt păstrate în secret.

Deși puteți alege doar o opțiune din recenziile VPN, trebuie să vă asigurați că este potrivită pentru Republica Cehă. Rețelele de servere variază în funcție de furnizorul VPN, așa că trebuie să verificați dacă există servere în Republica Cehă, în caz contrar, nu are rost să îl utilizați.

În plus, Netflix are unul dintre cele mai bune sisteme de detectare a VPN-urilor din lume, așa că veți avea nevoie de unul care să îl poată trece. Citiți bucata noastră despre eroarea de proxy Netflix pentru a afla mai multe.

ExpressVPN

Vă recomandăm ExpressVPN pentru a obține o adresă IP cehă. Are servere cehe în rețeaua sa masivă și veți fi protejat de securitatea sa excelentă. În plus, există o politică solidă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. sunt păstrate private. De asemenea, are cele mai rapide viteze, lățime de bandă nelimitată și intră ușor în Netflix, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Acesta acceptă sistemele de operare majore și are unul dintre cei mai ușor de utilizat, așa că este excelent pentru începători. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a vă asigura că vă place. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru un aspect mai aprofundat.

NordVPN

De asemenea, puteți utiliza NordVPN pentru a obține o adresă IP cehă, deoarece 45 dintre serverele sale sunt acolo. Veți fi protejat de unele dintre cele mai bune securități de pe piață și vă respectă confidențialitatea cu o politică fără logging. Are viteze bune, dar poate încetini pe distanțe lungi și nu există nicio limită la lățimea de bandă. Poate intra și în Netflix și în alte servicii de streaming.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Puteți instala clienții ușor de utilizat pe Windows, MacOS, Android și iOS. NordVPN vine cu o fereastră de rambursare de 30 de zile, așa că ar trebui să aveți suficient timp pentru a încerca. Consultați recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

CyberGhost

CyberGhost este o altă alegere bună pentru obținerea unei adrese IP cehe. Are 40 de servere acolo, ceea ce este o mulțime. Securitatea sa este bună și nu ține un registru al activităților dvs. online. Vitezele sale sunt decente și veți beneficia de o lățime de bandă nelimitată. Veți putea, de asemenea, să vă accesați în Netflix și alte servicii de streaming.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive. Puteți folosi procesul de șapte zile pentru a vă asigura că vă place. Dacă încă nu sunteți sigur, există și o garanție de restituire a banilor. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe.

Pericol de utilizare a unei adrese IP cehe

Nu este deosebit de periculos să vă schimbați adresa IP, dar acțiunile online vă pot pune probleme în unele țări. Este bine să fim conștienți de orice este online ilegal sau periculos, așa cum arată multe dintre articolele noastre VPN.

Multe guverne din întreaga lume se angajează într-o supraveghere largă și, deși nu există rapoarte credibile pe care guvernul ceh o face, nu știm ce poate face. Utilizarea unui VPN vă va asigura că rămâneți anonim.

Infracțiunile informatice este în creștere în Republica Cehă și este mai răspândit în ceea ce privește WiFi-ul public. Deoarece hotspoturile devin tot mai populare, ar trebui să vă asigurați că sunteți protejat cu un VPN bun și antivirus atunci când le utilizați.

Gânduri finale

Sperăm că acum înțelegeți cum să obțineți o adresă IP cehă în cel mai sigur mod. Cea mai bună metodă pentru schimbarea adresei IP este să utilizați un VPN, deoarece veți fi protejat de numeroasele sale caracteristici de securitate.

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN pentru a obține o adresă IP cehă. Are servere acolo și vă va păstra protejat cu marea sa securitate. În plus, este rapid și vă poate introduce în servicii de streaming. Nu aveți nimic de pierdut din cauza garanției de returnare a banilor de 30 de zile, așa că încercați.

Dacă aveți experiență în obținerea unei adrese IP cehe, spuneți-ne despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me