Cum să obțineți o adresă IP braziliană în 2020: redirecționare către Rio

Dacă încercați să transmiteți programul brazilian preferat din afara țării, poate ați observat că nu îl puteți accesa. Acest lucru se datorează faptului că puteți face acest lucru numai dacă aveți o adresă IP braziliană și vă vom arăta cum să obțineți una.


Brazilienii care locuiesc sau călătoresc în străinătate știu cât pot fi limitarea divertismentului, a sportului și a știrilor în limba portugheză. Unele site-uri web braziliene pot fi accesate doar prin adrese de rețea locală, în timp ce site-urile de streaming, cum ar fi Netflix Brazil, restricționează accesul la conținut cu geoblocuri.

Din cauza licențelor, Netflix are diferite biblioteci de conținut în fiecare din cele 190 de țări în care este disponibil, dar cu o adresă IP braziliană, puteți rezolva săptămânal pe Netflix Brazilia și puteți folosi subtitrări în portugheză. Gigantul de streaming are însă un sistem care va detecta majoritatea proxy-urilor sau rețelelor private virtuale. Citiți mai multe în articolul nostru de interzicere VPN Netflix. 

O adresă IP dintr-o altă parte a lumii vă va împiedica accesul la site-uri web braziliene, servicii online, cum ar fi serviciile bancare și chiar programarea preferată pe Globo.

Cum să obțineți o adresă IP braziliană

Alegerea dvs. este modul în care obțineți o adresă IP braziliană. Puteți lua ruta proxy – puteți găsi recomandările noastre în cel mai bun ghid gratuit pentru proxy, dar acestea nu funcționează întotdeauna. Proxi-urile nu sunt nici de încredere și nici de siguranță, așa că veți fi lăsați vulnerabili la pericolele online. În plus, va fi ușor să vă urmăriți activitatea înapoi, deoarece proxy nu va proteja adresa dvs. IP reală.

Opțiunea mai bună este să utilizați un VPN care vă va proteja și vă va permite să accesați anonimat serviciile și site-urile online, în timp ce vă ascundeți adresa IP reală. Dacă doriți să accesați Netflix Brazilia, aveți nevoie de un VPN care poate ocoli detectoarele și filtrele VPN, dar puțini sunt capabili să facă acest lucru. Puteți afla mai multe despre asta în articolul nostru de eroare proxy Netflix.

Pe scurt, utilizarea unui proxy nu vă va garanta securitatea online și vă va lăsa vulnerabil la amenințări online, dar un VPN vă va proteja identitatea, vă va asigura conexiunea WiFi și vă va oferi acces la conținut blocat. Citiți articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor pentru a afla mai multe.

Majoritatea furnizorilor noștri de VPN sunt la îndemână, dar câțiva sunt mai buni pentru Brazilia.

NordVPN

NordVPN este o alegere bună pentru Brazilia. Rețeaua sa mare de servere include mai mult de 5.500 de servere și acoperă o mare parte din lume. Brazilia are 26 dintre ele, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a accesa conținutul dorit. Nu păstrează jurnalele, deci știți că este nevoie de confidențialitate în serios și are cea mai bună securitate disponibilă, cu servere dublu-hop care vă criptează conexiunea de două ori.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Unele dintre caracteristicile NordVPN includ lățimea de bandă nelimitată, viteze bune și comutarea rapidă a serverului. Te va intra și în Netflix Brazilia și în torrente. De fapt, i-am acordat primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul torrenting.

Îl puteți instala pe sisteme de operare majore, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS, iar clienții săi sunt ușor de utilizat. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă, astfel încât să o puteți încerca înainte de abonare. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe informații.

ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor excelent și unul dintre cele mai bune VPN-uri. Este cel mai rapid VPN și se află pe primul loc în cel mai sigur VPN și cel mai bun VPN pentru ghidurile Netflix. Are peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări din 160 de locații, inclusiv Brazilia. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Pe lângă viața sa excelentă și confidențialitatea, ExpressVPN nu are nicio problemă să intre în Netflix și a câștigat în cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming. Este de asemenea comparabil cu NordVPN, după cum puteți citi în articolul nostru ExpressVPN vs. NordVPN.

Îl puteți utiliza pe sistemele de operare majore, cu clienți ușor de utilizat, chiar dacă nu aveți multă experiență cu VPN-urile. Îl poți testa cu proba sa de șapte zile și, dacă nu îți place, nu există o garanție de returnare a banilor fără 30 de întrebări. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe.

CyberGhost

CyberGhost este un alt VPN potrivit pentru Brazilia. Are o politică strictă de confidențialitate și securitate bună, precum și o rețea de servere mare care acoperă 60 de țări, inclusiv Brazilia. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru o privire aprofundată a serviciului.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze decente și lățime de bandă nelimitată și poate accesa Netflix. Îl puteți instala pe majoritatea sistemelor de operare majore și puteți conecta simultan până la șapte dispozitive, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru mai multe dispozitive. 

Este disponibil un proces de șapte zile, astfel încât să îl puteți testa singur și există o garanție de restituire a banilor de 45 de zile la care puteți reveni dacă nu sunteți convins.

Pericol de utilizare a unei adrese IP braziliene

Datele personale ale brazilienilor nu sunt protejate prin lege, deci nu se bucură de confidențialitate completă. Discuția WhatsApp curentă ridică îngrijorări cu privire la confidențialitate și cenzură. În 2015 și 2016, a fost pusă o interdicție temporară asupra serviciului, dar a fost repede răsturnată. De atunci, au existat mai multe blocuri pentru a nu reda informațiile solicitate în cercetările penale. 

Alte încercări ale guvernului de cenzură și invazie a vieții private includ propuneri care necesită furnizori de servicii de internet și site-uri web specifice pentru aplicarea cenzurii politice. De asemenea, dorește ca instanțele să li se permită să execute blocuri pe servicii și site-uri web și forțele de ordine să identifice adresele IP ale utilizatorilor fără ordonanțe judecătorești. 

Un VPN ar permite utilizatorilor să eludeze cenzura păstrându-și confidențialitatea în cazul în care astfel de propuneri au fost realizate.

Gânduri finale

Sperăm că acum știți să obțineți o adresă IP braziliană. Indiferent dacă doriți să fiți la curent cu televizorul local sau să accesați contul dvs. bancar, o VPN este cea mai bună și mai sigură soluție. Nu numai că veți putea accesa servicii și conținut brazilian, dar veți avea, de asemenea, protecție. 

Oricare dintre cele trei VPN-uri din lista noastră vă va primi o adresă IP braziliană și vă va deghiza adevărata locație. De asemenea, te introduc în Netflix. Oferă încercări gratuite, astfel încât să le puteți testa singur și garanții de returnare a banilor, astfel încât să nu pierdeți nimic dacă le încercați. 

Dacă aveți sfaturi pentru a obține o adresă IP braziliană, împărtășiți-le în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me