Cum să obțineți o adresă IP a Bangladeshi în 2020

Dacă sunteți un Bangladeshi care locuiește sau călătoriți în afara țării, este posibil să nu puteți transmite conținut de pe site-uri precum Bangladesh Television sau ATN Bangla. De asemenea, puteți pierde accesul la site-urile guvernamentale sau la conturile dvs. bancare online de la Bank Alfalah, HSBC și altele. 


Acest lucru se întâmplă din cauza geoblocurilor. Cu o adresă IP din Bangladesh, cu toate acestea, puteți debloca site-uri de streaming și servicii online pentru a avea acces la conținutul dorit. Îți vom arăta cum să obții unul.

Adresa IP este un set de cifre care conține informații despre locația dvs. și dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa internetul. Schimbarea adresei IP într-una din Bangladeshi îți strică locația și trucă site-urile web și serviciile online pentru a crede că ești fizic acolo.

Indiferent dacă doriți să deblocați site-urile de streaming sau serviciile online, acest ghid vă va arăta cum să obțineți o adresă IP pentru Bangladesh din orice parte a lumii.

Cum să obțineți o adresă IP din Bangladeshi

Există două rute comune pe care le puteți utiliza pentru a vă schimba adresa IP: folosind un proxy sau folosind o rețea privată virtuală (VPN). Principalul avantaj al utilizării unui proxy pentru a obține o adresă IP a Bangladeshi este că, de obicei, este gratuit (citiți cel mai bun ghid gratuit pentru proxy).

Cu toate acestea, această metodă vine cu mai multe dezavantaje, cum ar fi lipsa de securitate, ceea ce înseamnă că conexiunea dvs. poate fi urmărită la tine și lipsa de încredere. Utilizarea unei VPN este opțiunea mai bună. 

Nu numai că veți primi o adresă IP pentru Bangladesh, dar vă va cripta, de asemenea, conexiunea pentru a vă proteja de interzicerea rețelei și a infracțiunilor informatice, precum și de a ascunde adresa dvs. IP reală. 

VPN-urile sunt, de asemenea, încărcate cu funcții de securitate și nu țin jurnalele activității dvs. online. Acest lucru le face o investiție demnă dacă doriți să vă înfășurați datele în jurul unui strat suplimentar de securitate și confidențialitate. Aflați mai multe în versiunea noastră VPN vs. proxy vs. Tor.

Am ales trei recomandări VPN din ghidul nostru de recenzii VPN care au servere în Bangladesh și vă pot primi o adresă IP din Bangladesh.

ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru obținerea unei adrese IP a Bangladeshului. Nu este doar cel mai bun VPN din jur, dar este și cel mai rapid VPN cu o securitate excelentă, de pornit. De asemenea, deblochează Netflix și alte servicii de streaming, motiv pentru care este în topul listei noastre pentru cele mai bune VPN pentru streaming.

Setul său puternic de caracteristici include un comutator de ucidere, criptare AES de 256 biți, teste de viteză încorporate, verificatoare de scurgeri DNS și instrument de diagnosticare. De asemenea, nu păstrează jurnalele activității dvs. online, respectând confidențialitatea.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Puteți instala ExpressVPN pe Windows, macOS, Linux, Android și iOS. În plus, puteți descărca extensii pentru browserele Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari.

Dacă aveți probleme de instalare sau depanare, puteți contacta echipa lor de asistență prietenoasă prin e-mail sau chat live. O bază de cunoștințe utile este, de asemenea, disponibilă pentru mai multe sfaturi.

Principalul dezavantaj al ExpressVPN este prețul său, care costă 99 USD pe an. Deși acest lucru îl face unul dintre cele mai scumpe VPN-uri, serviciul său excelent vă asigură că veți primi banii în valoare. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă dacă doriți să o încercați înainte de abonare. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru o analiză mai detaliată a serviciului.

HideMyAss

HideMyAss este o altă alegere bună pentru a obține o adresă IP pentru Bangladesh. Are peste 900 de servere care acoperă 190 de țări, inclusiv Bangladesh. De asemenea, are o securitate bună, un comutator de ucidere, viteze decente și lățime de bandă nelimitată. Cu toate acestea, are o problemă cu privire la confidențialitate, deoarece păstrează jurnalele activității dvs. online până la 30 de zile. Citiți recenzia noastră HideMyAss pentru mai multe detalii.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS, iar clienții săi sunt ușor de utilizat. Personalul prietenos și util de asistență pentru clienți este disponibil prin e-mail sau chat live, plus o bază de cunoștințe la îndemână pentru problemele minore de depanare pe care le puteți rezolva de unul singur.

De asemenea, are o fereastră de încercare de șapte zile și rambursare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca mai întâi. Cu toate acestea, nu uitați să anulați în acea perioadă sau vi se va solicita un abonament anual.

PureVPN

La fel ca celelalte două recomandări ale noastre, PureVPN vă poate oferi o adresă IP a Bangladeshi. Acest lucru, împreună cu faptul că are șase servere în Bangladesh, sunt singurele motive pentru care se face pe această listă. 

Deși a adus unele îmbunătățiri încă de la ultima noastră recenzie, acesta rămâne în scurt timp în câteva domenii critice, așa că nu am recomanda utilizarea acestuia pentru activități sensibile în natură. Citiți recenzia noastră PureVPN pentru a afla de ce.

PureVPN-pagina de start-2018

Are o rețea de server bună de peste 2.000 de servere din 140 de țări, viteze decente și lățime de bandă nelimitată. Securitatea este în regulă cu criptarea sa pe 256 biți, plus că există un comutator de oprire, în cazul în care conexiunea dvs. scade. O politică de confidențialitate este în vigoare, dar este incoerentă, oferind informații contradictorii cu privire la păstrarea jurnalelor.

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Asistența este disponibilă și prin chat-ul live, care este rapid, dar le puteți contacta prin e-mail. 

Serviciul poate fi mai ieftin decât ceilalți doi furnizori, dar probabil că nu ar trebui să vă bazați decizia doar pe preț. O garanție de returnare de 31 de zile este de asemenea disponibilă, astfel încât să o puteți încerca înainte de a vă angaja la un plan lunar sau anual.

Pericolele utilizării unei adrese IP din Bangladeshi

Nu există niciun pericol în utilizarea unei adrese IP a Bangladeshi, dar trebuie să vă gândiți puțin la fundalul și istoricul utilizării internetului din țară.

Libertatea internetului din Bangladesh este parțial gratuită, potrivit unui raport din 2019 al organismului de advocacy Freedom House. Guvernul a fost cunoscut că hărțuiește pe oricine din opoziție sau aliații acesteia, inclusiv voci critice din mass-media și societatea civilă. Vom intra în mai multe detalii în cea mai bună VPN a noastră pentru piesa din Bangladesh.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să înțelegeți cum să obțineți o adresă IP a Bangladeshi. Utilizarea unei VPN este cea mai bună și cea mai eficientă metodă de a obține una și de a vă proteja anonimatul online. De asemenea, vă va ajuta să ocoliți geoblocurile, astfel încât să puteți viziona conținut de la servicii de streaming precum Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și altele.

Vă recomandăm ExpressVPN datorită echilibrului său de securitate, performanță, capacitate de utilizare și caracteristici de confidențialitate. Deblochează, de asemenea, serviciile de streaming media și accelerarea, astfel încât să puteți urmări conținutul în definire înaltă rapid și fulgerător. În plus, nu sunteți ferit de supravegherea guvernului intrusiv, de amatorii de on-line și de cenzură.

Dacă aveți recomandări pentru a obține o adresă IP din Bangladeshi, distribuiți-le în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să le auzim. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map