Cum să obții o adresă IP belgiană în 2020: Bruxelles Routs

Belgienii din străinătate ratează faimoasa ciocolată și bere belgiene, precum și internetul său accesibil și de mare viteză. Ceea ce este mai rău, însă, nu este în măsură să vizionezi emisiunile locale și să accesezi site-urile belgiene din cauza geoblocurilor. Din fericire, puteți schimba adresa IP într-una belgiană și accesa tot conținutul dorit. Îți vom arăta cum să obții unul.


O adresă IP este un set unic de cifre alocate dispozitivului dvs. atunci când vă conectați la internet care spune site-urilor web în ce țară vă aflați. Schimbarea adresei IP la una belgiană vă va ajuta, de asemenea, să vă ocoliți de blocurile de site-uri care vă refuză accesul la contul dvs. bancar online sau serviciile guvernamentale.

Cum să obțineți o adresă IP belgiană

Există două moduri principale de obținere a unei adrese IP belgiene: utilizarea unui proxy sau utilizarea unei rețele private virtuale. Când utilizați un serviciu proxy, puteți modifica adresa IP pentru a putea accesa conținutul preferat sau serviciile online. Cu toate acestea, după cum puteți citi în VPN-ul nostru împotriva ghidului Proxy vs. Tor, proxy-urile nu au caracteristici critice de securitate, cum ar fi criptarea și expuneți adresa dvs. IP reală.

Vă recomandăm să utilizați un VPN, deoarece adaugă un strat suplimentar de securitate prin criptarea conexiunii dvs. și vă poate ascunde adresa IP și locația, astfel încât să puteți accesa toate canalele care difuzează în Belgia. 

De asemenea, vă vor cripta datele pentru a împiedica furtunii online să-l fure, în special atunci când utilizați WiFi public. Majoritatea furnizorilor nu păstrează jurnalele, ceea ce înseamnă că activitatea dvs. online este păstrată privată.

Oricare dintre cele mai bune sugestii VPN noastre vă poate ajuta să vă schimbați adresa IP, dar aveți nevoie de una cu servere în Belgia. Am ales trei recomandări care vă vor ajuta să faceți acest lucru, care vă vor oferi, de asemenea, acces la conținut belgian și servicii online.

ExpressVPN

Am ales ExpressVPN pentru că este cel mai bun VPN din jur și are toate notele corecte. Este în topul listei noastre pentru cel mai rapid VPN de pe piață, este ușor de utilizat și are o securitate excelentă pentru a porni. 

De asemenea, are o politică de logare zero și cele mai mari note de protocol de criptare, care asigură protecția vieții private. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru o analiză mai detaliată a serviciului.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Dacă prioritatea dvs. este streamingul de conținut pe Netflix sau alte platforme, ExpressVPN este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece ocolește geoblocurile și nu există capace de lățime de bandă. Funcționează pe Windows, MacOS, Linux, Android și iOS, în plus poți descărca extensii pentru browserele majore, precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari. 

Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail. Există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să vă asigurați că vă place înainte de a face angajamentul.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună care vă poate oferi o adresă IP belgiană datorită rețelei sale masive de servere răspândite în 60 de țări. Securitatea este de vârf cu un switch switch și servere double-hop care vă criptează conexiunea de două ori. 

În plus, nu vă conectează activitatea. De asemenea, are viteze bune, lățime de bandă nelimitată și poate debloca servicii de streaming, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN pentru Netflix.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Dezavantajul este că vitezele sale pot fi inconsecvente atunci când conectați pe distanțe lungi, dar oferă timpi de comutare a serverului rapid. 

Vă puteți conecta rapid la sistemele de operare majore, cum ar fi Windows, macOS, Android și iOS. Puteți încerca înainte de a o cumpăra, de asemenea, cu o perioadă de rambursare de 30 de zile. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

CyberGhost

Ultimul, dar nu cel mai puțin important este CyberGhost. Ca și celelalte două recomandări ale noastre, acesta oferă servere belgiene – 76 doar la Bruxelles – astfel încât aveți multe de unde alege. Oferă o mare securitate și un comutator de ucidere, astfel încât puteți naviga știind că sunteți în siguranță. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru a afla mai multe despre acest serviciu.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost are viteze bune și lățime de bandă nelimitată, așa că nu vă veți face griji cu privire la limitele de utilizare a datelor și puteți conecta până la șapte dispozitive simultan. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive.

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Asistența clienților este disponibilă prin chat sau e-mail live și are o bază de cunoștințe extinsă pentru sfaturi de depanare. În plus, vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, astfel încât să o puteți încerca mai întâi.

Pericolele utilizării unei adrese IP belgiene

Belgia este una dintre țările de top din lume când vine vorba de penetrarea internetului și conectivitatea generală. În ciuda acestui fapt, există încă câteva pericole de căutat în interiorul țării, în special cu recentele atacuri teroriste din Europa. Acestea au determinat guvernul belgian să elaboreze o nouă legislație care să îi permită să monitorizeze activitatea online a cetățenilor săi, inclusiv supravegherea aplicațiilor de mesagerie, cum ar fi WhatsApp și Viber. 

În consecință, ISP-urile belgiene vor fi obligate să predea autoritățile datele utilizatorilor atunci când vor efectua investigații. Utilizarea unui VPN este singura modalitate de a evita acest lucru.

Codul de procedură penală belgian plasează de asemenea blocuri asupra conținutului ilegal, cum ar fi materialele protejate prin drepturi de autor pe site-urile de jocuri de noroc sau jocuri de noroc fără licențe oficiale ale Comitetului de Jocuri. Dacă decideți să evitați aceste reguli prin partajarea de fișiere P2P, asigurați-vă că utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri noastre pentru a efectua turmente sau pentru a risca să acoperiți autoritățile de drepturi de autor..

Federația anti-piraterie belgiană poate comanda ISP-urilor să blocheze site-urile, fără o hotărâre judecătorească. Mai rău, totuși, primesc deseori solicitări de filtrare a anumitor site-uri, ceea ce îngreunează utilizatorii belgieni să navigheze pe web în scopuri legitime.

Gânduri finale

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să știi cum să obții o adresă IP belgiană. Este mult mai ușor cu o VPN, deoarece este mai sigur și îți protejează libertatea online de supravegherea guvernului sau de atacurile informatice. 

Oricare dintre cele trei opțiuni VPN noastre vă poate ajuta să schimbați adresa dvs. IP la una belgiană, protejându-vă în același timp confidențialitatea și asigurându-vă conexiunea. De asemenea, deblochează Netflix și alte servicii de streaming. 

Aveți sugestii pentru a obține o adresă IP belgiană? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Consultați biblioteca noastră VPN pentru mai multe articole care vă pot interesa. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map