Cele mai bune cinci servicii VPN pentru iPhone 2020: Armură pentru Apple

Dispozitivele Apple sunt înșelător de simple. Deși este ușor să le scrieți ca simboluri de stare, iPhone-urile au o mulțime de funcționalități ascunse sub capotă. În special, iOS interfețează bine cu VPN-urile, permițându-vă să instalați, să vă înscrieți și să configurați un VPN cu câteva apăsări.


În acest ghid pentru cel mai bun VPN pentru iPhone, vom parcurge furnizorii care facilitează acest proces. Vom trece de ce considerăm că fiecare furnizor este o alegere excelentă pentru iPhone, de ce sunt o alegere bună în general și avantajele și contra lor.

Dacă preferați să mergeți la modul ușor, vă recomandăm să vă înscrieți la ExpressVPN. Este VPN-ul nostru cel mai bine cotat pentru securitatea, confidențialitatea și ușurința de utilizare excelentă. Există chiar și o săptămână de încercare gratuită pe iPhone, astfel încât nu există niciun risc să descărcați și să încercați.

Cel mai bun VPN pentru iPhone 2020

Alegerea celui mai bun VPN pentru iPhone

Cunoscătorii Apple sunt răsfățați cu unul dintre cele mai ușoare sisteme de operare de utilizat din lume. Acesta este un lucru cu care se confruntă foarte multe VPN. Furnizorii precum AirVPN dovedesc asta (citiți, de asemenea, recenzia AirVPN pentru a afla despre securitatea sa excelentă). În ciuda încercărilor altor furnizori de a moderniza experiența VPN, mai au un drum lung de parcurs.

Am început căutarea cu ușurință de utilizare, în special pentru tehnofobi sau pentru cei care nu sunt familiarizați cu lumea VPN-urilor. Pentru a fi inclus, VPN a trebuit să vă permită să vă conectați cu un singur robinet.

Totuși, aceste tipuri de conexiuni sunt în general subpar, deoarece aplicația VPN încearcă să găsească cel mai bun server pentru locația ta. „Încercarea” este cuvântul cheie, deoarece VPN se va apropia de multe ori, dar nu va găsi cea mai bună opțiune absolută pentru locația dvs. Citiți recenzia noastră pentru Ivacy pentru un exemplu.

Din această cauză, este necesar un sistem de navigație solid. Ideea este că VPN-ul te poate conecta cu un singur robinet, dar configurarea conexiunii tale necesită doar câteva. Deși ne concentrăm pe navigarea pe server, nici o pagină cu setări solide nu dăunează.

Ușoritatea de utilizare este preocuparea principală, dar pentru VPN-uri există mult mai mult decât atât. De asemenea, am avut în vedere securitatea și confidențialitatea furnizorilor de VPN la construirea listei. Am căutat furnizori care oferă criptare AES de 256 biți de înaltă calitate, cu o politică de confidențialitate solidă fără jurnaluri.

Viteza a fost, de asemenea, o mare preocupare, deoarece cei mai rapide furnizori de VPN par o potrivire naturală pentru utilizatorii iOS. Spre deosebire de cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de jocuri, nu am fost preocupați de latență, doar de tarifele de descărcare și încărcare.

În cele din urmă, am luat în considerare prețul, dar a fost mai mult decât orice. Prețul, perioadele de rambursare și opțiunile de plată sunt toate importante, dar nu sunt la fel de importante ca și valoarea. Alegerea noastră de top este una dintre cele mai scumpe opțiuni de pe piață, dar caracteristicile, capacitatea de utilizare, viteza și securitatea sunt mai mult decât justifică prețul.

1. Cel mai bun VPN pentru iPhone: ExpressVPN

Cel mai bun-vpn-pentru-iphone-expressvpn

ExpressVPN s-a clasat pe primul loc în cel mai bun ghid al nostru VPN, deci nu este o surpriză faptul că se află pe primul loc aici. Unul dintre motivele principale pentru care ne place atât de mult este interfața simplificată care nu sacrifică puterea pentru simplitatea sa. Pentru fanii Apple, este o potrivire aproape perfectă.

După ce v-ați înscris pentru un cont și ați descărcat aplicația, tot ce trebuie să faceți pentru a vă conecta este să atingeți butonul mare „on” din centrul interfeței. ExpressVPN va folosi în mod implicit una dintre locațiile sale inteligente, ceea ce face de obicei o treabă destul de bună de a ghici cel mai bun server pentru tine.

Nu este perfect, totuși. În timpul revizuirii noastre, în general, ar fi corectă locația geografică, dar nu cel mai bun server din acea locație. Din fericire, alegerea proprie este simplă. Sub butonul „on”, veți găsi „alegeți locația”. Nu trebuie decât să parcurgeți opțiunile, pe care ExpressVPN le-a organizat pe continent și țară.

Există instrumente utile și în aplicația iOS. Sub „ajutorul & meniu de asistență ”în ecranul de setări, veți găsi un verificator de adrese IP, test de scurgere DNS și test de scurgere WebRTC. Deși există o mulțime de instrumente online pentru a le gestiona pe acestea, având legături în aplicație este drăguț.

Utilizatorii iOS au un avantaj cu ExpressVPN. În mod normal, nu oferă un proces gratuit, ci o garanție de returnare de 30 de zile. Totuși, pe iOS, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail pentru a primi șapte zile de serviciu gratuit.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Ne place mult interfața ExpressVPN, dar nicio cantitate de sclipici și glamour nu poate compensa viteze slabe sau siguranță neplăcută. Din fericire, cu ExpressVPN, puteți avea tortul și să-l mâncați și voi. Este printre cele mai rapide și sigure VPN-uri de pe piață, ceea ce face ca interfața ușor de utilizat să arate cu atât mai bine.

Puteți alege să utilizați OpenVPN, IKEv2 sau IPSec, fiecare oferind criptare AES de 256 biți, care necesită aproximativ un miliard de ani pentru a decripta. În timp ce unele VPN-uri iOS vă limitează la utilizarea IKEv2 – consultați defalcarea protocolului VPN pentru a afla de ce – ExpressVPN vă permite să utilizați toate protocoalele care sunt în aplicația sa pentru desktop.

În ceea ce privește viteza, există puțini furnizori care pot atinge ExpressVPN. Are rate de transfer care pot suporta streaming de înaltă definiție și, uneori, 4K, ceea ce este bine, având în vedere că poate intra în Netflix în întreaga lume. Am clasat-o pe primul loc în cel mai bun ghid VPN pentru Netflix.

ExpressVPN poate face față oricărei sarcini (accesând chiar Al Jazeera) și vine cu eticheta de preț care să se potrivească. Este scump, care este unul dintre doar câteva dezavantaje pe care le-am găsit în review-ul nostru ExpressVPN. Chiar și așa, merită. Vă puteți înscrie fără riscuri cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile pe desktop sau să profitați de proba de săptămână pe mobil pentru a vedea dacă credeți că merită și ea.

2. CyberGhost

Cel mai bun-vpn-pentru-iphone-cyberghost

Deși am fost întotdeauna fani ai CyberGhost, actualizarea la versiunea 7 a făcut ca prețul său scăzut să fie și mai atrăgător. Una dintre puținele probleme dinainte a fost o interfață neplăcută, pe care cea mai recentă ediție a rezolvat-o. Utilizatorii iOS primesc, de asemenea, interfața actualizată, făcând mai ușor decât oricând conectarea.

La fel ca în cazul ExpressVPN, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un cont, să descărcați aplicația și să bifați comutatorul „on”. Acesta va utiliza un server recomandat bazat pe locația dvs., care, la fel ca topul nostru, primește cea mai mare parte a drumului acolo.

Navigarea pe server este simplă. Spre partea de jos a ecranului principal, atingeți săgeata în jos pentru a deschide lista de server. CyberGhost arată țările în care are prezență și apăsând pe una te va conecta automat la un server din țara respectivă. Puteți selecta un anumit server apăsând cele trei puncte de lângă o țară.

Serverele și țările pot fi favorizate și vă puteți găsi preferatele folosind filele din partea de sus a ecranului de navigare pe server. Alături de fila favorite este o filă pentru streaming, care este una dintre cele mai bune completări la versiunea 7. CyberGhost are în jur de 50 de servere optimizate pentru diferite platforme de streaming, cu totul de la BBC iPlayer la Canal 4 disponibil.

Deși ExpressVPN ia în continuare coroana drept cea mai bună VPN pentru streaming, CyberGhost este o alternativă excelentă.

Una dintre caracteristicile noastre preferate din aplicația pentru desktop este posibilitatea de a automatiza CyberGhost în anumite rețele. Această funcție este, din fericire, și în iOS.

Vă permite să setați rețele pentru a se conecta mereu, nu vă conectați niciodată, cereți conectarea sau opriți conectarea. Cu un router cu bandă duală, puteți, de exemplu, să vă conectați automat banda dvs. de 2,4 GHz la VPN, iar banda dvs. de 5 GHz să se deconecteze automat.

Deși pare mai mult o noutate decât orice, automatizarea ajută foarte mult la ușurința de utilizare. În loc să navigați la aplicația dvs., să alegeți un server și să vă conectați, tot ce trebuie să faceți este să schimbați rețeaua pe care o utilizați.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat, dar este încă o legătură sub ExpressVPN, deoarece conexiunea inițială suferă prea mult. Totuși, dacă puteți face față cu scăderea inițială a vitezei, CyberGhost este surprinzător de rezistent în întreaga lume.  

Chiar și cu o interfață simplă, nouă, viteze rapide și dedicare clară la confidențialitate, cea mai mare forță a CyberGhost este prețul său. Rata lunară este proastă, așa cum este tipic VPN-urilor de top, dar planurile anuale și cele de 18 luni au o valoare imensă.

Pentru ceva mai mult de 50 de dolari pentru ambele durate, puteți instala CyberGhost pe până la șapte dispozitive, profitați de serverele NoSpy de top ale liniei și chiar navigați un an de McAfee Total Protection gratuit. După cum puteți citi în recenzia noastră McAfee Total Protection, aceasta din urmă ar putea fi mai mult un blestem decât o binecuvântare.

Planurile sunt susținute și de o garanție de rambursare de 45 de zile, care este cea mai lungă fereastră de rambursare pe care am văzut-o de la orice VPN. Puteți afla mai multe despre asta, precum și noile caracteristici din versiunea 7, în recenzia noastră completă CyberGhost.

3. Acces la internet privat

Cel mai bun-vpn-pentru-iphone-PIA

Ultima dată când l-am folosit, am numit Private Internet Access o „VPN rapidă, fără excepție”, care este o descriere perfectă pentru utilizatorii iOS. Ca și cum ExpressVPN și CyberGhost nu ar fi suficient de minim, PIA arată că puteți ajunge cu și mai puțin. Ecranul principal arată pur și simplu un comutator de comutare, locația și adresa IP publică.

Ca și în cazul celorlalți, puteți începe să comutați comutatorul „on”. PIA va folosi locația recomandată, pe care o puteți modifica atingând caseta de locație din partea de jos a ecranului. Puteți, de asemenea, să deschideți lista de server folosind meniul hamburger și atingând „Selecția regiunii”.

Meniul de setări arată la început tariful standard VPN. Puteți ajusta protocolul, nivelul de criptare, soclu și port, care este tipic. Există setări avansate la care nu au acces alte VPN-uri, inclusiv algoritmul de autentificare a datelor și cifrarea strângerii de mână.

Două funcții specifice mobile sunt, de asemenea, în setări. Există o temă „întunecată”, care devine albă pentru negru în interfața de utilizator pentru un aspect diferit. Deși asta pare doar o preferință estetică, tema întunecată servește un scop practic pe dispozitivele mobile. Deoarece tema nu produce lumină pe suprafețele întunecate, vă poate salva viața bateriei.

IPhone X, chiar și telefoane Android de top, cum ar fi Pixel 3 și Galaxy S9, folosesc un ecran OLED, care nu produce lumină pe suprafețele negre. PIA profită de această tehnologie pentru a încerca să rezolve problemele legate de viața bateriei în timpul utilizării aplicației.

Există, de asemenea, un blocant de conținut pentru Safari, pe care îl putem presupune doar că se bazează pe MACE, un blocant de anunțuri inclus în aplicația pentru desktop. În timpul testării noastre, MACE a funcționat ca un farmec, ceea ce nu pot spune toți blocanții de anunțuri VPN. Citiți recenzia noastră StrongVPN pentru un exemplu.

Alte motive pentru care ne place accesul la internet privat

Deși PIA este excelent în ușurința sa de utilizare, acesta înnebunește în alte zone. Nu este bogat în caracteristici, se luptă cu platforme de streaming și aplicația desktop lasă mult de dorit. Chiar și așa, profesioniștii depășesc contra, ceea ce face din PIA una dintre cele mai bune opțiuni bugetare de pe piață.

Este ieftin, chiar și la sfârșitul lunar. PIA schimbă de obicei același preț ca și alți furnizori VPN pentru dubla durată. Planul pe doi ani este cu câțiva dolari mai mult decât un plan anual la CyberGhost, de exemplu, iar planul anual este mai mic decât jumătate din prețul unui plan anual la ExpressVPN.

PIA este rapid și el. S-a înregistrat doar o ușoară scădere a conexiunii noastre inițiale, ceea ce a oferit aproximativ 20 la sută din viteza de descărcare. După aceea, a fost rezistent. Acest lucru se datorează, în parte, nivelului inferior de criptare PIA este setat la. În mod implicit, utilizează o cheie pe 128 de biți, care necesită mai puțin timp pentru a cripta și decripta decât o cheie de 256 biți.

Deși este încă considerat sigur, AES 128-bit poate scăpa de unii oameni. Din fericire, puteți să accesați o cheie de 256 biți în setări. Dacă tot ceea ce v-a fost vrăjitor, asigurați-vă că citiți descrierea noastră de criptare.  

PIA oferă doar o fereastră de rambursare de o săptămână, ceea ce nu este o afacere prea mare, având în vedere cât de ieftină este. Vă puteți înscrie cu ușurință și în aplicația iOS. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți e-mailul dvs. și să confirmați abonamentul utilizând contul Apple. Puteți afla mai multe despre procesul de înscriere în recenzia noastră de acces la internet privat.

4. NordVPN

Cel mai bun-vpn-pentru-iphone-nordvpn

NordVPN este ușor de utilizat, de asemenea, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză. Acestea fiind spuse, spre deosebire de celelalte opțiuni din listă, nu utilizează un aspect standard al comutatorului de comutare, al selecției serverului și al IP-ului public. Aplicația se deschide cu o hartă și un mic buton de „conectare rapidă”. Dacă atingeți, vă puteți configura serverul recomandat de NordVPN.

Harta este însă principala formă de navigare pe server, ceea ce face mai elegantă și mai intuitivă alegerea unei locații. Marcatorii de pe hartă sunt acolo pentru a arăta țările în care NordVPN are servere, nu serverele individuale.

Atingerea unei locații va schimba fereastra de „conectare rapidă” de jos într-un ecran de selectare a serverului.

Tot ce trebuie să faceți este să glisați în sus. NordVPN vă va arăta serverele din țară, împreună cu încărcarea și distanța de locație. Există, de asemenea, o pictogramă a inimii lângă servere, astfel încât să vă puteți marca preferatele.

Dacă deselectați țara și treceți cu butonul „Conectare rapidă”, puteți parcurge lista completă a serverului. În partea de sus a listei de servere, veți găsi, de asemenea, preferatele dvs., o bară de căutare și serverele de specialitate ale NordVPN, despre care vom vorbi în secțiunea următoare..

Cu toate acestea, NordVPN ocupă locul patru pentru un motiv. În ciuda navigării sale superioare către PIA și ExpressVPN, aplicația iOS nu are setări adevărate. În setări, puteți să vă deconectați, să vă actualizați planul, să contactați asistența și să comutați switch-ul. Asta e.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Chiar dacă nu există setări în aplicația iOS, NordVPN este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Unul dintre motive este că obțineți acces la multe servere de specialitate, unele dintre ele care pot fi utilizate pe iOS.

Pe desktop, există patru opțiuni: peer-to-peer, Onion over VPN, Double VPN și IP dedicat. Cele mai neobișnuite serverele Double VPN. În esență, utilizați două conexiuni VPN, trecând de la un server la altul, ceea ce îți dublează securitatea. Doar câțiva alți furnizori VPN au această caracteristică, inclusiv Windscribe și VPNArea (citiți recenzia noastră VPNArea).

Din păcate, utilizatorii iOS sunt restricționați la Onion prin serverele VPN și P2P. Acestea sunt alegeri ciudate pentru o experiență mobilă, deoarece conexiunile VPN Double par mai importante pe cele mobile decât cele P2P. Chiar și așa, opțiunile sunt acolo.

Deși nu este ieftin, NordVPN compensează prețurile pe termen lung. Puteți achiziționa până la trei ani în avans, ceea ce face ca prețul lunar să fie mai mic decât aproape fiecare furnizor de pe piață. Planurile sunt prevăzute cu șase conexiuni simultane și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. Puteți afla cum să vă înscrieți în review-ul nostru NordVPN.

5. Parbriz

Cel mai bun-vpn-pentru-iphone-windscribe

Windscribe este cel mai bun VPN gratuit de pe piață, ceea ce nu este ușor având în vedere că majoritatea VPN-urilor gratuite sunt groaznice și, uneori, periculoase. Citiți cel mai rău ghid VPN gratuit pentru a vedea ce ne referim. Se elimină cu ușurință TunnelBear, oferind 10 GB de date pe lună, cu o capacitate de 500 MB gratuit (citiți recenzia noastră TunnelBear).

Există trei opțiuni atunci când vă înscrieți: 2 GB, 10 GB sau lățime de bandă nelimitată. Variantele de 2 GB și 10 GB sunt gratuite, dar va trebui să furnizați e-mailul dvs. dacă doriți ca acesta din urmă.

Ca și în cazul celorlalți, Windscribe ia doar un robinet pentru a se conecta. Setează în mod implicit cea mai bună locație, dar, spre deosebire de celelalte opțiuni, lista de servere se află sub comutatorul „on”. Lista este separată de regiune și puteți selecta serverul specific pe care îl doriți dintr-o regiune, atingând săgeata în jos de lângă ea. Pe planul gratuit, majoritatea serverelor mai exotice nu sunt disponibile.

Acest lucru este doar pentru aplicația iOS. Windscribe reușește să se potrivească cu tot ce are nevoie pe un singur ecran, fără a compromite interfața. Puteți utiliza meniul hamburger pentru a găsi asistență, pentru a vă actualiza planul și pentru a vă schimba preferințele, dar nu există setări suplimentare.

Deoarece este pentru NordVPN, aceasta este o problemă. Experiența iOS este bună, dar există o lipsă severă de setări și funcții. Cele trei top-uri ale noastre arată că puteți accesa o experiență desktop pe un dispozitiv mobil. Deși NordVPN și Windscribe sunt încă opțiuni excelente, sperăm că vor adăuga mai multe funcții în viitor.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Atragerea principală a Windscribe este planul său gratuit, care este dotat cu 2 GB de date în mod implicit, dar 10 GB dacă vă confirmați e-mailul. Există modalități de a câștiga mai multe date, inclusiv tweeting-ul cu un link Windscribe, referirea prietenilor și a familiei și chiar folosirea resurselor de calcul rămase pentru rezolvarea hashes-urilor..

Abonații plătitori obțin mai multe caracteristici, pe lângă lățimea de bandă nelimitată și acces la întreaga rețea de server. Există servere specializate pentru streaming numite WindFlix. Sunt construite pentru a preveni temuta eroare de proxy Netflix, dar am testat serverele native în acele locații și am reușit.

Din fericire, abonamentele sunt ieftine. Deși rata lunară este în continuare mai mare decât PIA, planurile anuale și bianale sunt printre cele mai ieftine pe care le-am văzut. Toate planurile vin cu conexiuni simultane nelimitate, iar planul bienal vine chiar și cu șase luni de ”Dashlane

Gânduri finale

Există o mulțime de opțiuni VPN în App Store, multe dintre acestea fiind subpar. Dacă căutați doar „VPN”, singurul furnizor din lista noastră care va fi afișat este NordVPN și are aproximativ 20 de rezultate. Nu este întotdeauna cel mai bine să ai încredere în recenziile App Store.

Primul rezultat, de exemplu, este Hotspot Shield. În recenzia noastră de Hotspot Shield, am constatat că are o experiență excelentă pentru utilizatori și un set de funcții, dar o politică teribilă de confidențialitate. Cu toate că sunt mai dificil de urmărit, vă recomandăm să respectați alegerile noastre, deoarece acestea au dovedit din nou că veți fi protejați.

Deși este o selecție oarecum subțire când vine vorba de VPN-uri iOS de înaltă calitate, există și alte opțiuni, așa că dacă nu ați găsit un furnizor care v-a plăcut aici, vă recomandăm să citiți celelalte recenzii ale VPN dacă ExpressVPN sau CyberGhost nu sunt pe placul dvs..

Ce VPN credeți că este cel mai potrivit pentru iPhone? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. De ce nu consultați cel mai bun VPN pentru piesă Mac și alte articole VPN în timp ce sunteți aici? Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map