Cel mai bun VPN pentru Vietnam 2020: securitate și confidențialitate Pho Travellers

Vietnamul este o țară fantastică, cu o frumusețe uluitoare, o cultură bogată și plaje glorioase. Este un loc popular pentru călători și nomazi digitali. Indiferent dacă sunteți acolo pentru a explora, a încerca mâncarea de stradă diversă sau a face o scufundare în istoria sa antică, mai este probabil să intrați online la un moment dat și ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Vietnam pentru protecție.


O rețea privată virtuală nu este doar un ponei simplu, iar Vietnam are câteva motive valoroase pentru care trebuie să folosiți unul în timp ce vă aflați. În cea mai mare parte, un VPN vă va ajuta să obțineți restricții anterioare, cum ar fi geoblocuri. Să spunem că doriți să urmăriți Netflix S.U.A., în timp ce sunteți acolo. Ei bine, în curând îți vei da seama că nu poți.

Acest lucru se datorează faptului că a fost minunat interdicția Netflix. Fiecare țară are o bibliotecă Netflix diferită, așa că puteți descoperi că emisiunea pe care doriți să o vizionați nu este inclusă în țara dvs. actuală. 

Din fericire, puteți evita acest lucru schimbând locația dvs. IP, de unde vine un VPN. Pur și simplu obțineți o adresă IP a SUA printr-o VPN și, voilă, vă aflați în biblioteca din S.U.A.. 

Rețineți, totuși, că unele VPN-uri nu au ceea ce este nevoie pentru a trece de sistemul de detecție VPN de Netflix. Cel mai bun articol VPN pentru Netflix are câteva recomandări dedicate.

În afară de geoblocuri, există cenzură, blocuri de servicii și alte probleme de rezolvat, așa că haideți să avem în vedere toate motivele pentru care aveți nevoie de VPN în Vietnam.

Cel mai bun VPN pentru Vietnam 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Vietnam

Am trecut prin toți furnizorii pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru Vietnam. Am luat în considerare caracteristicile fiecărei VPN și cât de bine sunt implementate. Deși furnizorii pot părea egali în multe domenii pe hârtie, aceasta nu înseamnă că funcțiile lor sunt bine executate.

Pentru Vietnam, trebuie să vă concentrați pe o mare securitate pentru a vă proteja și a vă păstra ascuns de supraveghere. De asemenea, vă va feri de siguranță împotriva infracțiunilor informatice, ceea ce este deosebit de important dacă utilizați WiFi public. Pericolele ascunse pot fi adesea pândite în conexiuni atât de slab securizate, așa că este o idee bună să instalați și un antivirus.

Confidențialitatea dvs. este, de asemenea, importantă și o puteți asigura cu o politică fără jurnaluri. Dacă un furnizor are unul, înseamnă că nu va ține o evidență a activităților dvs. online.

Câte servere sunt disponibile – și unde – este un alt factor important. Cu cât sunt mai multe servere, în cât mai multe locuri posibil, cu atât va fi mai ușor să găsiți unul potrivit. Dacă doriți să accesați conținut limitat la Vietnam, trebuie să alegeți o VPN care are servere în țară, astfel încât să puteți obține o adresă IP vietnameză. 

Viteza este de asemenea importantă, mai ales dacă intenționați să faceți streaming sau să descărcați. Adică, cu excepția cazului în care vă place să așteptați încărcarea conținutului. Același lucru este valabil și pentru lățimea de bandă nelimitată. Dacă aveți o limită și atingeți-o, VPN nu va mai funcționa, ceea ce înseamnă că nu mai aveți protecție și nu veți mai primi restricții anterioare. 

De asemenea, ar trebui să verificați cu ce dispozitive este compatibil, cu cât de ușor este de utilizat și cu câte conexiuni vi se permite. O bună asistență pentru clienți este întotdeauna un lucru important. În sfârșit, asigurați-vă că este în bugetul dvs..

Cel mai bun VPN pentru Vietnam: ExpressVPN

ExpressVPN este favorit aici la Cloudwards.net și din motive întemeiate. Este unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață și acoperă cu ușurință tot ce ai nevoie pentru a rămâne în siguranță în Vietnam. Este și cel mai bun VPN pentru China și, deoarece este mai capabil să gestioneze Marele Firewall, nu există nici o îndoială că este o alegere excelentă pentru restricțiile din Vietnam.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Securitatea este excelentă și setată la criptarea AES de 256 biți în mod implicit. Aveți și opțiunea de a o crește. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, care este activat automat. În plus, ExpressVPN ia în serios confidențialitatea și are o politică strictă fără jurnaluri.

Rețeaua de servere este competitivă, cu peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări. Acest lucru vă oferă o mulțime de opțiuni pentru eludarea blocurilor, dar există și unele în Vietnam, în cazul în care trebuie să accesați conținut restricționat prin țară.

Vei uita cum arată un ecran de încărcare cu vitezele sale ultra-rapide. De fapt, este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Accesarea serviciilor de streaming este o briză, așa că nu este de mirare că este cel mai bun VPN pentru streaming și, de asemenea, există o lățime de bandă nelimitată. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla mai multe.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Există clienți disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Toate sunt ușor de utilizat și este o alegere excelentă pentru începători, deoarece funcționează destul de bine din cutie. 

După ce l-ați instalat, trebuie doar să faceți clic pe „conectați” și veți fi oprit. Cu toate acestea, utilizatorii mai experimentați se pot juca cu setările și funcțiile. Până la cinci conexiuni simultane sunt permise.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți utiliza baza de cunoștințe la îndemână pentru probleme mici. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct 24 de ore. Ajutorul este bun în orice fel, dar ruta e-mail este mai bună pentru răspunsuri mai aprofundate.

ExpressVPN este scump în comparație cu rivalii săi. Acestea fiind spuse, oferă un serviciu atât de bun, merită. Puteți reduce costurile, optând și pentru un abonament mai lung. Există un [ulr id = 8428 text = „garanție de returnare de 30 de zile”], pe care îl puteți folosi pentru a vedea dacă vă place.

NordVPN

NordVPN este, de asemenea, o alegere bună pentru Vietnam. Veți fi protejat de unele dintre cele mai bune securități disponibile și puteți utiliza și serverele sale dublu hop, care adaugă și mai multă protecție. Un comutator de ucidere este oferit pentru o liniște sufletească suplimentară, iar compania este strictă pentru a nu păstra jurnalele utilizatorilor.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Există mai mult de 5.600 de servere din 60 de țări, așa că ar trebui să găsești unul potrivit. În plus, există 10 în Vietnam, care vă permit să accesați conținut restricționat acolo. 

În general, viteza sa este bună, dar poate deveni lentă când se conectează la servere mai îndepărtate. Este livrat cu o lățime de bandă nelimitată și este capabil să acceseze toate serviciile de streaming. Este, de asemenea, cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting, în cazul în care torrenting este ceva ce vrei să faci. Revista noastră NordVPN intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS, iar clienții sunt ușor de utilizat. Puteți conecta, de asemenea, până la șase dispozitive în același timp.

Ajutorul este disponibil dacă aveți nevoie. O bază de cunoștințe vă poate ajuta cu probleme mai mici, dar există și chat-uri live și e-mail disponibile 24 de ore din 24. Chat-ul în direct vă va primi cel mai rapid răspuns, dar în orice caz este util.

NordVPN are un preț destul de mare, dar ar fi mai bine să vă abonați la un plan mai lung. În cazul în care vă este îngrijorat să vă scufundați direct, va rămâne o perioadă de rambursare de 30 de zile.

CyberGhost

Următorul este CyberGhost, care este un alt serviciu minunat, chiar dacă nu este chiar la același nivel ca primele noastre două alegeri. Securitatea sa este solidă și vine cu un comutator de ucidere activat permanent. Pe de o parte, este bine, dar înseamnă că nu aveți niciun control asupra acesteia. Există, de asemenea, o politică solidă fără jurnaluri, astfel încât să știți că confidențialitatea dvs. este respectată.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

În ultimele câteva luni, CyberGhost a înregistrat o evoluție majoră în departamentul său de server. În prezent, are 6.100 de servere în 90 de țări, ceea ce este uriaș. Există opt și în Vietnam, în caz că doriți conținut de acolo.

Vitezele sale sunt rapide, dar, la fel ca NordVPN, poate încetini pe distanțe lungi. Nu există restricții de lățime de bandă și poate intra în servicii de streaming. Uitați-vă la recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS și a fost actualizat recent, oferind utilizatorului o experiență mai plăcută. Poate dura ceva timp pentru a te obișnui, dar nu este dificil de utilizat. Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, dar aceasta este limita pentru instalații. Cu toate acestea, a făcut lista noastră pentru cel mai bun VPN pentru mai multe dispozitive.

Are una dintre cele mai bune baze de cunoștințe pe care le-am văzut, ceea ce este excelent pentru auto-ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct. Chatul live este opțiunea cea mai rapidă a celor doi, dar asistența prin e-mail este mai bună pentru a răspunde la mai multe întrebări tehnice.

Planul lunar nu este cea mai ieftină opțiune, însă opțiunea pentru un plan mai lung face ca costul să fie destul de ieftin. Există, de asemenea, o probă de șapte zile pentru utilizatorii Android și iOS și o garanție de returnare a banilor pentru toți clienții.

VyprVPN

VyprVPN nu prea reușește să obțină clasamentul pe care îl fac celelalte selecții, dar securitatea excelentă îl face să fie o alegere bună pentru Vietnam. Este personalizabil, ceea ce este excelent pentru cei cunoscuți. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

În plus, are propriul protocol Chameleon care, dacă este folosit, adaugă mai multă protecție tunelului VPN și face să pară că nu utilizați nici măcar o VPN. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și compania nu ține un registru al activităților dvs. online.

Numărul său de server nu este excelent, cu aproximativ 700 în 64 de țări. Totuși, asta ar trebui să fie suficient pentru eludarea blocurilor. În plus, există unele în Hanoi, pentru conținut vietnamez. Vitezele sale sunt, de asemenea, subpar, deși ar trebui să fie în regulă pentru majoritatea activităților și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Consultați recenzia noastră VyprVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Este inclus și în cea mai bună piesă VPN pentru Android, din cauza aplicațiilor sale excelente pentru mobil. Vă puteți conecta până la cinci dispozitive, însă acest lucru va depinde de planul pentru care optați.

O bază de cunoștințe de auto-ajutor este disponibilă. În plus, există chat în direct, dar veți vorbi inițial cu un bot. Veți avea șansa să solicitați să vorbiți cu un om și atunci veți fi introdus într-o coadă. Este mult mai lent decât alte birouri de ajutor, dar asistența prin e-mail este disponibilă 24/7.

Costul va depinde de nivelul pe care îl alegeți. În primul rând, există planul standard, care vă oferă trei conexiuni simultane. Apoi, există planul premium, care vă oferă cinci conexiuni simultane și acces la protocolul său Chameleon.

Puteți alege apoi din planul lunar sau anual. La fel ca în cazul celorlalte opțiuni, planul mai lung va fi mai bine până la urmă. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a vedea dacă vă place.

Windscribe

Ultima noastră alegere pentru Vietnam este Windscribe. Securitatea sa este bună și poate fi personalizată. Există un comutator de ucidere, dar este numit confuz un „firewall”. 

O politică fără jurnale este în vigoare, dar trebuie să știți că aceasta păstrează unele jurnalele. Acestea fiind spuse, nu are nimic de adevărată valoare. Doar lucruri de genul lățimii de bandă pe care ați folosit-o și un marcaj de timp al activității dvs. De asemenea, nu vă poate fi urmărit.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Numărul serverului Windscribe este la fel de scăzut ca și VyprVPN. Există mai mult de 600 de servere în 60 de țări, dar ar trebui să fie suficient. Există unele și în Hanoi, dar le puteți accesa numai dacă sunteți membru „pro”. 

Windscribe are un plan gratuit, care este destul de bun și a venit pe primul loc în cea mai bună piesă a noastră VPN gratuită. Cu toate acestea, nu obțineți toate avantajele planului plătit și există doar un număr limitat de servere la care vă puteți conecta. 

Deși membrii „pro” au acces la toate serverele, puteți adăuga, de asemenea, locații la opțiunea „construi un plan” pentru 1 USD pe lună. În acest sens, veți mări și limita de lățime de bandă.

Membrii „Pro” au, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată. Dacă alegeți planul gratuit, veți primi 2 GB pe lună sau 10 GB pe lună dacă introduceți adresa dvs. de e-mail. Adăugarea unei locații vă va oferi un plus de 10 GB pe lună. 

În afară de toate acestea, vitezele sale sunt bune, deși nu sunt la fel de rapide ca unele, și este capabil să intre în servicii de streaming. Membrii „Pro” au acces și la serverele sale Windflix, care sunt create pentru streaming. În prezent puteți alege între serverele Windflix din SUA, Marea Britanie, Canada și Japonia. Citiți recenzia noastră pentru Windscribe pentru mai multe despre asta.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Windscribe ”este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Interfața este ușor de folosit, dar și tinkerers pot să se distreze. Permite conexiuni nelimitate.

Un ghid de soluționare a problemelor este disponibil pentru auto-ajutor, precum și întrebări frecvente, ghiduri de subreditare și configurare. Suportul de chat și e-mail în direct este disponibil 24/7. Cu toate acestea, chat-ul în direct vă duce la Garry, reprezentantul AI pentru Windryscribe. Oferă un ajutor bun, dar va trebui să trimiteți un bilet cu asistență prin e-mail dacă doriți să vorbiți cu un om.

Planul său lunar este destul de scump, așa că cel mai bine este să optezi pentru unul mai lung. Nu există nicio politică de încercare gratuită sau de rambursare oficială, deoarece puteți utiliza planul gratuit pentru a vedea dacă vă place. Cu toate acestea, dacă îl cumpărați și vă răzgândiți, Windscribe va emite, de regulă, o rambursare, dacă solicitați în termen de trei zile de la achiziție. 

Cenzura online în Vietnam

Internetul din Vietnam este foarte restricționat, multe site-uri web fiind blocate și conținutul este filtrat. Guvernul susține că depune un astfel de efort pentru a proteja cetățenii vietnamezi de conținuturi obscene sau explicite sexual. 

Totuși, în realitate, o mulțime de alte conținuturi sunt blocate și ele. Nivelul de filtrare este atât de pervers, încât este adesea denumit Firewall-ul de bambus, din capul Marelui Firewall din China..

Orice lucru considerat a fi o amenințare la guvernarea Partidului Comunist din Vietnam poate fi blocat. Aceasta poate include disensiunea politică, pledoaria pentru drepturile omului și democrație și critici față de guvern. 

De asemenea, blogurile și site-urile web cu profil mare care pot avea urmări mari pot fi blocate. În plus, conținutul care promovează anumite religii poate fi blocat, inclusiv budismul și catolicismul roman.  

Aplicațiile de socializare și mesagerie sunt blocate periodic, în special în timpul protestelor. Twitter, WordPress, Blogger și Facebook au fost blocate anterior. 

Supraveghere online în Vietnam

Obținerea informațiilor despre capacitățile de supraveghere ale autorităților vietnameze este limitată, dar există informații disponibile, ceea ce dovedește că supravegherea este posibilă. 

Compania de securitate cibernetică FireEye a declarat că Vietnamul a dezvoltat capabilități de spionaj cibernetic. Țintele au inclus jurnaliști vietnamezi de peste mări, precum și organizații locale și internaționale. Deși nu a existat nicio dovadă a atacurilor provenite de la guvernul vietnamez, datele colectate ar fi fost utile doar pentru acestea.

În plus, grupul de cercetare Citizen Lab a găsit software-ul FinFisher pe servere în multe țări, inclusiv în Vietnam. Software-ul FinFisher este capabil să supravegheze, cum ar fi monitorizarea comunicațiilor și extragerea informațiilor din computere. 

Cetățenii trebuie să furnizeze furnizorilor de servicii de internet și de telefonie mobilă la achiziționarea unui serviciu, iar proprietarii de cibercafe trebuie să instaleze software de urmărire și să stocheze jurnalele de activitate ale clienților. 

Într-o represiune suplimentară asupra disidenței, Legea privind securitatea cibernetică impune companiilor tehnologice să stocheze date despre utilizatorii vietnamezi și să partajeze datele cu agențiile de stat, dacă sunt solicitate. Legea impune de asemenea utilizatorilor să se înregistreze cu numele lor reale, iar companiile trebuie să verifice identitățile utilizatorilor.

De asemenea, este necesar ca rețelele de socializare și alte companii similare să furnizeze autorităților informații referitoare la terorism și crime. Cu toate acestea, legea nu are nevoie de supraveghere, ceea ce înseamnă că poate fi încălcată. 

Cu toate acestea, Ministerul Informațiilor și Comunicațiilor a colaborat cu Facebook și Google pentru a elimina conturile critice.

Legea vietnameză privind securitatea informațiilor informatice, adoptată în noiembrie 2015, impune, de asemenea, companiilor tehnologice să partajeze datele utilizatorului, dar fără acordul utilizatorului. De asemenea, se afirmă că autoritățile ar trebui să li se ofere cheilor de criptare ale acestor companii, dacă este necesar. 

Libertatea de exprimare online în Vietnam

Constituția vietnameză prevede libertatea de exprimare, dar în practică este restricționată. Partidul Comunist de la guvernare nu dorește să fie criticat, iar utilizatorii de internet și jurnaliștii pot fi pedepsiți pentru postările lor critice din Legea publicării, Legea privind protecția secretelor de stat și codul penal. 

Mulți jurnaliști, critici și avocați ai discursului liber au fost puși la închisoare, iar unii au fost supuși violenței. Jurnaliștii străini riscă să refuze extinderea vizelor.

În ianuarie 2018, trei activiști și bloggeri video au primit diverse pedepse cu închisoarea, cea mai lungă fiind de opt ani, pentru răspândirea propagandei împotriva statului. 

La scurt timp, bloggerul Hoang Duc Binh a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru că a condus sute într-un protest de criză de mediu. Este cea mai grea sentință dată unui activist vietnamez până în prezent.

Cu toate acestea, în general, majoritatea mijloacelor de informare în masă sunt controlate de stat, astfel încât guvernul să poată fi atent la ceea ce este publicat. 

Gânduri finale

Cu internetul restricționat și guvernul intolerant al Vietnamului, este ușor de văzut de ce ar trebui să utilizați un VPN în timp ce sunteți acolo. Ar trebui să alegeți unul care are o mare securitate și confidențialitate pentru a vă menține anonimat. În plus, o rețea de server decentă este benefică pentru a trece peste orice cenzură.

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Vietnam. Cu acesta, veți fi protejat de securitatea sa excelentă și veți putea trece peste orice restricții cu baza sa de server mare. În plus, serverele sale vietnameze înseamnă că puteți accesa conținut restrâns la țară. De ce să nu încercați? Cu garanția de restituire a banilor de 30 de zile, nu este nimic de pierdut.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Vietnam, informați-ne în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Asigurați-vă că consultați și arhiva noastră VPN în timp ce sunteți aici. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map