Cel mai bun VPN pentru Venezuela în 2020: ocolirea Maduro

Venezuela este o țară bogată în petrol pe coasta de nord a Americii de Sud. Este plin de obiective pitorești, de la munți până la cascade. Cu toate acestea, o țară severă a drepturilor omului este în desfășurare în țară. În plus, cu președintele Nicolas Maduro alipit la putere, ar trebui să vă asigurați că rămâneți în siguranță online cu unul dintre cele mai bune VPN ale noastre pentru alegerile din Venezuela.


Dacă aveți nevoie de un răspuns rapid, atunci ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru Venezuela. Citiți mai departe pentru a afla nu numai de ce ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală, dar și ce caracteristici sunt cele mai importante pentru țară.

Un VPN este un instrument excelent care oferă o serie de caracteristici benefice. Nu contează unde vă aflați în lume, securitatea online este necesară acum mai mult ca oricând. Folosind un VPN, vă veți ajuta să vă păstrați protejat de pericolele online, cum ar fi infracțiuni informatice și supraveghere. 

VPN-urile oferă mai mult decât doar securitate. Acestea sunt de mare ajutor atunci când vine vorba de restricții de conținut, cum ar fi cenzura și geoblocurile. Geoblocarea apare mai ales din cauza acordurilor de licență, astfel încât companiile sunt limitate la ceea ce pot transmite în diferite părți ale lumii. 

De exemplu, biblioteca Netflix Venezuela va avea un conținut diferit de biblioteca din S.U.A. Dacă doriți să accesați Netflix S.U.A., în timp ce sunteți în Venezuela, va trebui să aveți o adresă IP a S.U.A., iar o VPN vă poate ajuta să obțineți una.

Cenzura este altceva în întregime. Guvernele din întreaga lume controlează ceea ce cetățenii lor pot și nu pot vedea online. Internetul Chinei este unul dintre cele mai restrânse din lume. Marele său firewall asigură că doar conținutul aprobat poate fi vizualizat, iar cetățenii trebuie să utilizeze versiuni chineze de social media, cum ar fi WeChat.

Folosind un VPN, puteți trece mai mult peste orice blocuri pe care le întâlniți și să rămâneți în siguranță în timp ce faceți acest lucru.

Cel mai bun VPN pentru Venezuela 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Venezuela 

Există multe funcții care alcătuiesc o VPN, iar unele dintre ele vor fi mai importante pentru Venezuela. Deși puteți alege doar unul dintre numeroasele din recenziile VPN, ar trebui să vă asigurați mai întâi că acesta are următoarele calități.

Venezuela suferă de o cenzură corectă care vizează multe tipuri diferite de conținut. Aplicațiile de socializare și mesagerie pot fi blocate din când în când. 

Din acest motiv, este o idee bună să vă asigurați că VPN-ul pe care îl alegeți are o rețea de server decentă. Cu cât sunt mai multe servere disponibile în cât mai multe țări, cu atât mai multe șanse sunt de a ocoli blocurile.

Dacă doriți să accesați conținut limitat la Venezuela, va trebui să vă asigurați că are servere în țară, astfel încât să puteți obține o adresă IP venezueleană.

Cu o posibilă supraveghere și pedepse pentru postările critice, este bine să alegeți o VPN care are o securitate bună, astfel încât să fiți protejat indiferent de ce accesați online. Detaliile dvs. trebuie să rămână anonime, astfel încât să nu puteți fi urmărite. Dacă aveți un VPN eșuat, este important să aveți un comutator de ucidere.

Furnizorul ar trebui să vă onoreze și confidențialitatea și să vă asigurați că face acest lucru, verificați dacă are o politică strictă fără jurnaluri. Dacă compania spune că nu păstrează jurnalele, aceasta înseamnă că nu va exista o înregistrare a activităților dvs. online.

Viteze bune sunt, de asemenea, benefice. Cu cât VPN-ul este mai rapid, cu atât mai rapid se va încărca conținutul. Lățimea de bandă nelimitată este avantajoasă, deoarece altfel veți atinge rapid limita și VPN va înceta să funcționeze, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi protejat.

Dacă streamingul este în lista de activități, asigurați-vă că VPN poate intra în platforma aleasă. Dacă doriți Netflix, doar un număr mic de VPN-uri pot trece prin sistemul de detecție VPN al Netflix. Nu vă temeți, deoarece am rotunjit cele mai bune capabile din cel mai bun VPN pentru piesa Netflix.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare cu ce dispozitive este compatibil VPN, cu câte conexiuni permite și cu ușurința pentru utilizator. Asistența decentă a clienților este întotdeauna bună și prețul vă poate influența decizia finală.

Cel mai bun VPN pentru Venezuela: ExpressVPN

ExpressVPN este câinele de top în multe dintre articolele noastre VPN, în mare parte datorită faptului că este cel mai bun VPN în general. Pentru Venezuela are toate funcțiile de care aveți nevoie și sunt implementate foarte bine. 

Are o rețea mare de servere cu peste 3.000 disponibile în 94 de țări. Asta include și unele din Venezuela. Indiferent dacă trebuie să ocoliți blocurile din țară sau să obțineți acces la conținutul venezuelean, ExpressVPN vă acoperă.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Veți fi protejat de un set de securitate excelent la criptarea AES de 256 biți chiar din cutie. Puteți crește asta dacă doriți, de asemenea. Un comutator de ucidere este inclus și activat implicit, dar puteți controla dacă doriți sau nu. ExpressVPN apreciază confidențialitatea și există o politică solidă fără jurnaluri în vigoare.

Încărcarea conținutului va fi o briză, deoarece este cea mai rapidă VPN pe care am testat-o. Există, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată și poate intra în toate serviciile de streaming, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe despre servicii.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. În plus, există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci dispozitive în același timp. Este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat, deci este o alegere excelentă pentru începători. Totuși, tinkerersele se pot juca cu setările.

O bază utilă de cunoștințe este pregătită dacă aveți nevoie de ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct. Ambele sunt disponibile 24/7, dar echipa de e-mail este mai bună să răspundă la întrebări mai complicate.

ExpressVPN nu este ieftin, dar merită banii. Puteți face costurile generale mai ieftine, optând și pentru un plan mai lung. Vei primi un serviciu excelent și, în cazul în care îți este îngrijorat să te scufundezi, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

NordVPN

NordVPN este următoarea noastră alegere. Este un serviciu excelent și nu departe de calitatea alegerii noastre de top, după cum puteți citi în comparația ExpressVPN vs. NordVPN. 

Numărul de server al NordVPN este mare. Există peste 5.000 în aproximativ 60 de țări, așa că nu vei avea nicio problemă să treci peste blocuri. Cu toate acestea, nu există servere în Venezuela.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Acesta este dotat cu unele dintre cele mai bune securități din jur, setat la criptarea AES de 256 biți. În plus, puteți utiliza serverele sale opționale dublu-hop, care adaugă și mai multă protecție la conexiunea dvs. Un comutator de ucidere este inclus și există o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitate.

Vitezele sale sunt bune, dar pot încetini pe distanțe lungi. Nu există limite de lățime de bandă și poate accesa toate platformele de streaming, inclusiv Netflix. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. Extensiile browserului Firefox și Chrome sunt disponibile și ele. Puteți conecta până la șase dispozitive în același timp și toți clienții sunt ușor de instalat și de utilizat.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază de cunoștințe la îndemână. Există, de asemenea, live chat și e-mail 24/7. Fiecare rută este utilă, dar chat-ul live vă va oferi un răspuns mai rapid. 

NordVPN oferă o valoare bună pentru banii dvs., deși este cel mai bine să evitați planul lunar. Înscrierea pentru mai mult timp vă va economisi bani pe termen lung. Cu toate acestea, există o perioadă de restituire de 30 de zile, în cazul în care vă răzgândiți.

CyberGhost

CyberGhost este o altă alegere bună pentru Venezuela. Are o rețea imensă de server, dar numărul de server și de țări fluctuează frecvent. În momentul scrierii, existau 5.700 de servere în 90 de țări. Există și 24 în Venezuela, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut venezuelean. 

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are un set de securitate excelent la criptarea de 256 biți și există un comutator de ucidere activat permanent. Activarea timpului complet nu este un lucru rău, mai ales dacă probabil că uitați să o activați. Acestea fiind spuse, nici nu există controale. De asemenea, există o politică strictă de confidențialitate.

Vitezele CyberGhost sunt rapide, dar, în mod similar cu NordVPN, poate deveni lent pe distanțe lungi. Lățimea de bandă nelimitată este inclusă și poate ajunge și în majoritatea serviciilor de streaming. Consultați recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile, de asemenea. Interfața este ușor de utilizat, deși poate dura ceva obișnuință.

Puteți conecta simultan până la șapte dispozitive, ceea ce face o mențiune onorabilă în cel mai bun VPN pentru compararea mai multor dispozitive. Acestea fiind spuse, spre deosebire de multe alte VPN-uri, care vă permit să îl instalați pe un număr nelimitat de dispozitive, CyberGhost îl limitează și la șapte.

Are una dintre cele mai bune baze de cunoștințe pe care le-am văzut. În plus, există chat-ul live disponibil 24/7 și asistență prin e-mail. Acesta din urmă este cel mai bine pentru mai multe întrebări tehnice.

Cu condiția să nu acceptați planul lunar, CyberGhost este destul de ieftin în general. Există un proces de șapte zile gratuit pentru utilizatorii Android și iOS. De asemenea, există o garanție de returnare a banilor, care oferă 14 zile pentru planul lunar și 45 de zile pentru cele mai lungi.

VyprVPN

VyprVPN a făcut lista, deși nu se datorează rețelei sale de server. Există mai puțin de 1.000 de servere în 64 de țări și nici unul dintre acestea nu este localizat în Venezuela. Cu toate acestea, ar trebui să fie suficient pentru a vă ocoli orice blocuri.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Securitatea sa excelentă l-a câștigat al patrulea loc în această listă. Cei cunoscuți pot face legătura cu setările, dar începătorii vor fi mulțumiți și de simplitatea sa. VyprVPN vine și cu protocolul său proprietar Chameleon, care adaugă și mai multă protecție la conexiunea dvs. Un comutator de ucidere este inclus, precum și o politică fără jurnaluri.

Vitezele sunt bune și bune pentru majoritatea activităților. Nu există capace de lățime de bandă și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Citiți recenzia noastră VyprVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

VyprVPN funcționează pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, este una dintre cele mai bune VPN ale noastre pentru alegerile Android, datorită aplicațiilor mobile excelente. Interfața este ușor de utilizat și puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp, în funcție de planul ales.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți accesa baza de cunoștințe. Chatul live este disponibil și 24/7, dar inițial vei fi conectat la un bot. Îți va răspunde la întrebări îndreptându-te către zona relevantă a bazei de cunoștințe, dar te poți conecta la un om real cu un singur buton. Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7.

Prețul pe care îl plătiți va depinde de pachetul ales. Planul „standard” vă va oferi trei conexiuni, iar planul „premium” vă va oferi cinci conexiuni, precum și utilizarea protocolului său Chameleon. Puteți alege apoi planul lunar sau anual, dar cel anual este mai ieftin până la urmă. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile este în vigoare.

HideMyAss

Ultima noastră alegere este HideMyAss, iar principalul motiv pentru care a făcut tăierea este că are servere în Venezuela, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut de acolo. În ceea ce privește rețeaua totală de servere, există peste 1.000 care acoperă un număr de 190 de țări, așa că ar trebui să fiți bine ocolind orice restricție. 

hidemyass-Slider1

hidemyass-slider2

hidemyass-slider3

hidemyass-slider4

hidemyass-slider5

Anterior

Următor →

Securitatea sa este bună și setată la criptarea de 256 biți. Un comutator de ucidere este inclus, de asemenea. Deși HMA are o politică fără jurnal, dacă o citiți, totuși, veți observa că de fapt o face. Este clar că adresa dvs. IP nu este înregistrată, dar înregistrează alte date, cum ar fi timestele de conectare, adresa IP a serverului pe care îl utilizați și cantitatea de date transferate.

Această informație este numai bună și nu vă poate fi legată. Acestea fiind spuse, dacă vă înscrieți cu adevăratele dvs. credențiale, ar putea fi asociat cu acesta. Informațiile sunt păstrate în fișier timp de 30 de zile și, dacă este solicitat de autorități, HMA poate înregistra informații mai detaliate.

Vitezele sale sunt impresionante, dar încă nu sunt cele mai rapide. Lățimea de bandă nelimitată este inclusă și poate intra în unele servicii de streaming. Recenzia noastră HideMyAss trece mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place HMA

HideMyAss poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Are o interfață excelentă, ușor de utilizat și puteți conecta până la cinci dispozitive simultan.

O bază de cunoștințe și ghiduri sunt disponibile dacă aveți nevoie de ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct la 24 de ore. Chat-ul în direct este rapid, dar este cel mai bine pentru întrebări de bază, în timp ce asistența de e-mail poate răspunde mai bine la mai multe întrebări tehnice, deși durează puțin mai mult pentru a răspunde.

HMA nu are un plan lunar. Cea mai scurtă pentru care puteți opta este un an. Reducerile sunt aplicate la înscriere, ceea ce face o afacere mai bună, dar când vine vorba de reînnoire, nu există oferte. Un proces de șapte zile este disponibil, dar va trebui să săpați pentru a găsi. Există, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, pentru o liniște sufletească suplimentară.

Cenzura online în Venezuela

Libertatea internetului în Venezuela este în scădere. Guvernul său a cenzurat internetul de ani buni, iar conectivitatea la internet însăși a scăzut. Multe site-uri web sunt blocate, inclusiv media, site-uri de jocuri de noroc, bloguri, pornografie și site-uri legate de schimbul de bani străini. Unele dintre blocuri sunt doar temporare.

În conformitate cu legea anti-ură din 2017, site-urile web pot fi blocate dacă autoritățile consideră că promovează ura sau intoleranța. În plus, conținutul care conține discursuri de ură pe site-urile intermediare trebuie eliminat în termen de șase ore de la publicarea acestuia sau poate fi aplicată o amendă. 

Site-urile intermediare pot fi responsabile pentru conținutul postat în condițiile Legii cu privire la responsabilitatea socială în radio, televiziune și mass-media electronică și se pot da sancțiuni severe pentru încălcări.

Mai multe platforme de socializare și instrumente de comunicare au fost blocate în mod obișnuit și strategic. Facebook, Twitter, Periscope și YouTube au fost inaccesibile pentru perioade scurte de timp, iar la începutul anului 2019 au fost afectate și mai multe servicii, întrucât sunt deseori în timpul unor evenimente politice sensibile..

Pentru a ocoli blocurile, multe persoane au apelat la utilizarea instrumentelor de eludare. Au existat rapoarte că rețeaua Tor a fost blocată în 2018, dar se pare că VPN-urile sunt încă legale în țară.

Supraveghere online în Venezuela

Guvernul și-a mărit activitățile de supraveghere de la lansarea din 2013 până în 2019 „Plan de la Patria”, care este practic un plan de dezvoltare economică și socială. Accentuează consolidarea apărării naționale, precum și alte priorități. 

Între experți și activiști au apărut îngrijorari internaționale cu privire la planurile guvernului de a investi în informații, care la un moment dat au alocat aproape 14 miliarde de bolivari venezueleni (aproximativ 1,5 milioane USD).

În plus, inițiativele de colectare a informațiilor personale de la cetățeni au atras mai multă îngrijorare, mai ales că nu există nicio garanție a confidențialității datelor și a modului în care acestea ar fi tratate.. 

Carnet de la Patria, care este practic o carte de identitate obligatorie, a fost introdusă în 2016. Acesta include un cod QR personalizat care deține informații personale, care permite guvernului să cunoască starea populației. 

Cetățenii folosesc cardul pentru a accesa anumite beneficii, printre altele. Cei care doresc să cumpere un telefon mobil, o cartelă SIM sau un acces în bandă largă trebuie să se înregistreze cu numărul personal de identitate, precum și alte informații. Aplicațiile mobile asociate cu cardul permit guvernului să urmărească și datele personale și locația cetățenilor.

Legislația privind protecția datelor cu caracter personal nu există și există preocupări cu privire la modul în care guvernul poate folosi în mod eronat datele personale colectate prin metodele de mai sus. 

În plus, o nouă hotărâre care vizează obținerea și păstrarea datelor cu caracter personal de la serviciile de telecomunicații a venit în 2017. Datele includ adrese IP, ore de conectare, locație geografică și alte informații de comunicare.

Libertatea de exprimare online în Venezuela

Constituția venezueleană garantează libertatea de exprimare, dar legile și reglementările adoptate de guvern o restricționează în practică. 

Legea constituțională împotriva urii, pentru coexistență pașnică și toleranță este formulată vag și impune pedepse grele de până la 20 de ani de închisoare pentru incitarea la ură sau violență online.

Defăimarea împotriva funcționarilor publici și publicarea de informații false pot duce la o condamnare la închisoare în baza codului penal. Utilizatorii de social media, jurnaliștii și activiștii s-au confruntat cu urmărirea penală pentru activitățile lor online. Jurnaliștii riscă, de asemenea, arestarea și violența fizică în legătură cu munca lor, mai ales dacă este critică pentru guvern. 

Trei adolescenți au fost reținuți în 2018, acuzați de instigarea la ură prin grupurile de chat și social media, precum și organizarea de proteste împotriva guvernului. S-au confruntat cu până la 20 de ani de închisoare, deși au fost eliberați luni mai târziu.

Tot la începutul anului 2018, trei editori și un jurnalist au avut un proces de defăimare înaintat împotriva lor din cauza a două articole publicate care dezvăluiau nereguli în importul de stat de produse alimentare și în negocierile sale cu președintele Maduro. Cvartetul de anchetă s-a confruntat cu o amendă de aproximativ 59.000 de dolari și până la șase ani de închisoare, determinându-i să fugă din țară.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți de ce ar trebui să utilizați un VPN în Venezuela și ce caracteristici ar trebui să aibă. Țara suferă de cenzură variată, chiar dacă o parte din aceasta este temporară. În plus, supravegherea guvernului este în creștere și există pedepse dure pentru comentarii critice. 

Ar trebui să alegeți unul care are o rețea mare de servere pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a ocoli orice blocuri. Dacă doriți să accesați conținut restricționat venezuelean, veți avea nevoie de servere și în interiorul țării. O securitate bună este importantă pentru a vă păstra protejat.

Având în vedere acest lucru, ExpressVPN este cel mai bun pariu când vine vorba de Venezuela. Are o rețea mare de servere cu unele în Venezuela. În plus, vă va păstra în siguranță, deoarece este cel mai sigur VPN de acolo. De ce să nu încercați? Cu garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile, nu aveți nimic de pierdut.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Venezuela, informați-ne în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să citim despre asta. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me