Cel mai bun VPN pentru Turcia 2020

Cu monumentele sale antice, peisajele frumoase și cultura vibrantă, în Turcia sunt multe de văzut și de făcut. Indiferent dacă vă lăsați pe o plajă sau rătăciți prin ruine, cel mai probabil veți dori să vă conectați în timpul șederii dvs. și cel mai sigur mod de a face acest lucru este cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Turcia..


Indiferent unde te afli, este inteligent să folosești o rețea privată virtuală. Acesta vă va proteja de pericolele online și veți obține prin restricții pe internet, cum ar fi cenzura. Cenzura este predominantă în multe țări, dar mai rău în unele decât altele (citiți piesa noastră despre China pentru un aspect mai bun).

Cenzura în Turcia

Guvernul turc poate face ca furnizorii de servicii de internet (ISP) să folosească cuvinte cheie pentru a bloca site-urile web cu un anumit conținut. Engelliweb a constatat că peste 114.000 de site-uri web erau inaccesibile în noiembrie 2016, mult mai mult decât cele 40.000 pe care le-a găsit în 2013.

Multe blocuri sunt pe conținut care este considerat obscen. Aceasta include site-uri web cu unele cuvinte cheie sexuale, ceea ce înseamnă că cei cu conținut legat de comunitatea LGBT pot fi blocate și ele. Tot ceea ce se consideră defăimător pentru islam sau promovează ateismul poate fi restricționat.

În 2017, Wikipedia a fost blocată pentru a împiedica accesul oamenilor la articole despre războiul din Siria. Conținutul care critică Partidul Justiție și Dezvoltare (AK Part) poate fi listat pe lista neagră și site-urile de știri sunt prinse și pe net.

Aplicațiile de comunicare și comunicații sociale, cum ar fi WhatsApp, Twitter, Facebook și YouTube, au fost blocate sau accelerate în trecut. De asemenea, autoritățile pot solicita ca platformele să elimine conținutul pe care îl consideră obscen.

Legea privind reglementarea publicațiilor pe internet și combaterea infracțiunilor săvârșite prin mijloace de astfel de publicare – da, chiar acesta este numele său – reglementează blocarea și eliminarea conținutului online. Numită și Legea nr. 5651, a fost adoptată în 2007 pentru a proteja copiii și a preveni accesul la materiale ilegale și dăunătoare.

A fost modificat de nenumărate ori pentru a lărgi domeniile cenzurii. Conținutul legat de abuz sexual, droguri, prostituție, substanțe periculoase, obscenitate, jocuri de noroc, sinucidere și crime împotriva fondatorului Republicii Turcia pot fi blocate.

Alte motive declarate pentru cenzură sunt „apărarea dreptului la viață, asigurarea proprietății, asigurarea securității naționale și a ordinii publice, prevenirea infracțiunii sau protejarea sănătății publice”. Odată ce se ia decizia de a bloca conținutul, ISP-urile trebuie să respecte comanda în termen de patru ore sau să facă față unei amenzi mari.

În plus, Autoritatea pentru tehnologii informaționale și comunicații a introdus un sistem de filtrare care ar trebui să protejeze utilizatorii, în special minorii, de conținuturi necorespunzătoare. ISP-urile trebuie să le ofere clienților, dar este opțional. Acestea fiind spuse, a fost acuzat că a fost o copertă din spate pentru a cenzura din cauza amplitudinii de cuvinte cheie blocate.

Ar trebui să știți, de asemenea, înainte de a merge că multe site-uri web pentru VPN-uri au fost blocate o perioadă și o nouă serie de interdicții au fost dezvăluite în 2018. Dacă este doar site-ul web, ar trebui să instalați VPN-ul înainte de timp.

Discurs online în Turcia

discurs în curcan

Constituția turcă oferă protecție pentru libertatea de exprimare, precizând că fiecare are dreptul să își exprime și să își distribuie gândurile sau opiniile prin discurs, în scris sau prin alte mijloace de comunicare.

Deși nu există legi care incriminează activitățile online, anumite părți din codul penal, legile antiterorism și alte legislații se aplică online și offline. Articolul 26 din constituție, de exemplu, este larg și poate fi folosit pentru a-i urmări pe oameni pentru defăimare.

Articolele 125 și 299 din codul penal turc fac ca defăimarea să fie ilegală și pedepsită cu închisoare de până la doi ani sau cu amendă. Cu clichet, până la defăimarea unui funcționar public, figura militară sau a unei alte autorități și sentința crește.

Legile antiteroriste din Turcia au fost criticate de UE, care au spus că definiția lor de „teroare” este prea largă și trebuie restrânsă pentru a împiedica urmărirea inutilă a jurnaliștilor pentru publicarea „propagandei teroriste”.

Mulți au criticat pur și simplu guvernul și nu au legături cu terorismul. Peste 1.800 de cazuri au fost deschise pentru insultarea președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, inclusiv unele împotriva jurnaliștilor, caricaturilor și adolescenților. Cei condamnați se confruntă cu o pedeapsă de până la cinci ani.

Câțiva au fost arestați și urmăriți penal pentru posturi de socializare care implică defăimare sau împărtășirea propagandei unei organizații teroriste, iar unii au fost trimiși în închisoare. De exemplu, jurnalistul Hayri Tunc a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tweet-uri, postări de pe Facebook și videoclipuri YouTube considerate propagandă teroristă și săvârșirea și glorificarea actelor infracționale..

Studentul universitar Gizem Yerik a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare pentru că a insultat președintele și a răspândit propagandă teroristă pe Twitter. Multe persoane au avut plângeri penale împotriva lor pentru că l-au insultat pe președintele Erdogan, așa că ar trebui să fii atent la ce postezi online.

Confidențialitate și supraveghere în Turcia

În timp ce Constituția turcă își propune să garanteze confidențialitatea, există restricții privind utilizarea instrumentelor de criptare. ByLock, o aplicație de comunicare, este disponibilă pe scară largă în multe țări, însă guvernul a susținut că membrii mișcării Gulen o foloseau și au reținut mii de cetățeni turci care o aveau.

Supravegherea s-a extins după tentativa de lovitură de stat din 2016 și de atunci zeci de mii de conturi de socializare au fost monitorizate.

Mulți cetățeni bănuiau că guvernul conducea supraveghere, iar e-mailurile scăpate și-au confirmat grijile atunci când au dezvăluit un contract între Hacking Team, o companie de software de supraveghere și Direcția Generală de Securitate, forța de poliție civilă. Aceștia au arătat că GDS a plătit 600.000 de dolari echipei Hacking din iunie 2011 până în noiembrie 2014.

În plus, Legea pentru modificarea Legii privind serviciile de informații de stat și Organizația Națională de Informații permite autorităților să acceseze datele de comunicații fără o hotărâre judecătorească. Organismele publice și private trebuie să furnizeze informații în cazul în care sunt solicitate și nerespectarea acestora poate duce la închisoare.

Legea nr. 5651 impune furnizorilor de găzduire și acces să păstreze informații despre trafic timp de un an și să înregistreze datele cu o oră de timp. Aceștia trebuie să ofere asistență ICTA în monitorizarea traficului pe internet.

În plus, este interzisă achiziționarea de telefoane mobile în mod anonim. Cumpărătorii trebuie să furnizeze o identificare oficială și, dacă un telefon este importat, acesta trebuie înregistrat în termen de 60 de zile. Cele care nu sunt, vor fi închise din rețele.

Cel mai bun VPN pentru Turcia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Turcia

Mulți dintre cei mai buni furnizori VPN ai noștri au caracteristici similare, dar unele sunt mai potrivite decât altele în anumite țări. Pentru Turcia, doriți să alegeți unul cu o securitate bună. Asta te va ascunde de încercările de supraveghere și poliția online. Pentru a merge cu asta, doriți un comutator de ucidere, care vă va păstra protejat prin împărțirea conexiunii dvs. în cazul în care VPN eșuează.

Confidențialitatea dvs. este la fel de importantă, astfel încât furnizorul ar trebui să aibă o politică strictă fără jurnaluri, asigurându-vă că activitățile dvs. online rămân secrete.

O rețea mare de servere va face mult mai ușor să ocoliți cenzura și geoblocurile. În plus, dacă doriți să accesați conținut limitat la Turcia, va trebui să alegeți un furnizor cu servere acolo.

Vitezele rapide vă vor împiedica să urmăriți ecrane de încărcare, iar lățimea de bandă nelimitată vă va permite să faceți flux și să descărcați cât doriți fără griji. Dacă streamingul este pe agenda dvs., poate fi util cel mai bun VPN pentru piesa Netflix.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare factori precum ușurința de utilizare, dispozitivele pe care le suportă, calitatea serviciului pentru clienți și dacă se încadrează în bugetul dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru Turcia: ExpressVPN

Am ales ExpressVPN ca fiind câștigătorul nostru pentru Turcia, deoarece oferă tot ceea ce trebuie să rămână în siguranță și mai mult. Adesea se menționează în primele noastre cinci articole, deoarece considerăm că este unul dintre cele mai bune VPN-uri din jur. Citiți despre motivul pentru care ne place atât de mult în recenzia noastră ExpressVPN.

Are o securitate excelentă cu criptarea AES de 256 biți și opțiunea de a o crește dacă doriți. În plus, există un comutator de ucidere și are o politică solidă fără jurnaluri. Toate acestea împreună asigură că sunteți ascuns și sigur.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Nu trebuie să aveți nicio problemă în a găsi un server adecvat, deoarece are peste 3.000 în 94 de țări. Unele sunt și în Turcia, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut restricționat în țara respectivă. ExpressVPN este cea mai rapidă piesă VPN și nu are capace de lățime de bandă, ceea ce a ajutat-o ​​să câștige în cel mai bun VPN al nostru pentru fluxul de piese.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS și sunt ușor de utilizat. De asemenea, are extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Dacă experiența dvs. VPN este limitată, ExpressVPN este o alegere bună, deoarece face aproape totul pentru dvs..

Are asistență bună pentru clienți, cu chat live și opțiuni de e-mail. Ambele sunt disponibile 24 de ore din 24, cu personal util și priceput. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor tehnic, calea de e-mail este cea mai bună.

În comparație cu alți furnizori, ExpressVPN este scump. Totuși, merită prețul pentru calitatea serviciilor și puteți reduce costul general, optând pentru un plan mai lung. Există și o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

2. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor bun care adesea își deschide drum în articolele noastre și este comparabil cu ExpressVPN, după cum puteți citi în piesa noastră din cap. Are servere de securitate de ultimă generație și servere cu dublu salt, care adaugă practic o mai mare protecție la conexiune. Există, de asemenea, un comutator de oprire integrat și nu ține un registru al activităților dvs. online.

Anterior

Următor →

Rețeaua sa de servere include mii de servere distribuite în 60 de țări. Există 18 în Turcia, ceea ce ar trebui să îi facă fericiți pe cei care doresc conținut turcesc.

Are viteze bune, dar se poate încetini la conectarea pe distanțe lungi. Din fericire, nu există restricții pentru lățimea de bandă. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru informații mai detaliate despre acest serviciu.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Clientul desktop este disponibil pentru Windows și macOS, iar aplicația mobilă poate fi instalată pe Android și iOS. Configurarea este rapidă și aspectul este simplu de utilizat. Este, de asemenea, listat în cel mai bun VPN pentru compararea mai multor dispozitive, așa că dacă aveți multă tehnologie, este o alegere bună.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți utiliza baza de cunoștințe la îndemână, care ar trebui să fie suficientă pentru probleme minore. În caz contrar, puteți contacta asistența prin chat sau e-mail live, pentru o răspuns rapid și complet.

NordVPN este o valoare excelentă pentru bani, chiar și la prețul lunar, dar veți economisi dacă vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă. Există, de asemenea, o rambursare de 30 de zile disponibile, așa că nu aveți nimic de pierdut.

3. TorGuard

TorGuard are o securitate bună și este unul dintre cei mai personalizați furnizori din recenziile noastre VPN. De asemenea, are un comutator de omor încorporat și o politică fermă fără jurnalele de protecție.

Are servere în peste 50 de țări, oferindu-vă o mulțime pentru ocolirea blocurilor, inclusiv unele din Turcia pentru conținut specific regiunii. Acestea fiind spuse, TorGuard se luptă cu trecerea peste geoblocurile unor servicii de streaming.

Pentru a garanta accesul, puteți cumpăra una dintre adresele IP dedicate pentru locația dorită. Această caracteristică a câștigat TorGuard un loc de top în cel mai bun VPN al nostru cu piesă IP dedicate.

TorGuard-Glisor1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Vitezele nu sunt rele, dar variază. Nu este necesar să urmăriți lățimea de bandă pe care o utilizați, cu toate că nu există o limită. Pentru mai multe detalii, puteți citi recenzia noastră TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS. Este ușor de utilizat, dar aplicația mobilă poate fi o durere în timpul instalării.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți utiliza ghidurile și forumurile online pentru probleme minore. Pentru mai mult ajutor, puteți contacta asistența prin chat live sau e-mail. Acestea fiind spuse, chat-ul live este condus de o companie terță parte de servicii pentru clienți, astfel încât este posibil să nu fie bine pentru mai multe probleme tehnice. Din fericire, asistența de e-mail este bună și este disponibilă 24/7. 

Deși prețul lunar nu este rău, ar fi mai bine să optați pentru un plan mai lung. S-ar putea să nu doriți să sari direct, dar există o garanție de returnare a banilor de șapte zile pentru a vă ușura grijile.

4. Acces la internet privat

Accesul la internet privat este un furnizor decent, chiar dacă nu are toate caracteristicile concurenților săi. Are o securitate bună, dar în mod implicit, criptarea este setată pe 128 de biți. Puteți să-l schimbați manual pe AES cu 256 biți, pe care îl recomandăm. Doar fiți conștient că acest lucru va încetini conexiunea.

Are un comutator integrat pentru a vă păstra în siguranță dacă VPN eșuează și nu ține o evidență a activității dvs. online.

PIA are doar servere în 33 de țări, ceea ce este mult mai mic decât alți furnizori, dar ar trebui să fie încă suficient pentru a ocoli blocurile. Dacă doriți să accesați Netflix din SUA, PIA ar trebui să vă introducă în condițiile în care majoritatea serverelor sale se află acolo. Cu toate acestea, nu are niciun server în Turcia.

Viteza este una dintre cele mai bune caracteristici ale PIA, dar aceasta se datorează în principal criptării luminoase pe care o folosește implicit. După ce creșteți criptarea, aceasta va încetini, dar este în continuare în regulă. Nu există limite de lățime de bandă, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

Alte motive pentru care ne place accesul la internet privat

Configurarea este ușoară și poate fi utilizată pe Windows, MacOS, Android și iOS. Clientii sunt simpli si te vor conecta rapid.

Totuși, asistența sa pentru clienți ar putea fi îmbunătățită. Nu există nicio opțiune de chat live, așa că puteți contacta asistența doar prin e-mail. Din acest motiv, este mai lent decât alții, dar ajutorul pe care l-am primit a fost complet și este disponibil 24/7. Citiți recenzia PIA pentru mai multe despre procesul de asistență. 

PIA era una dintre cele mai ieftine VPN-uri din jur, dar prețurile sale au crescut recent. Încă oferă un serviciu complet pentru o rată lunară echitabilă, dar este mai în concordanță cu concurenții săi. Cu toate acestea, puteți economisi bani, optând pentru un abonament mai lung și există o garanție de returnare de șapte zile pentru o liniște sufletească suplimentară.

5. VyprVPN

VyprVPN are o bună securitate și propriul protocol Chameleon, care asigură o criptare suplimentară tunelului VPN. De asemenea, primiți un comutator de ucidere cu serviciul și nu există o politică fără jurnaluri în vigoare.

De asemenea, aveți acces la aplicația sa de mesagerie Cyphr, care vă permite să comunicați în mod privat, dar persoana cu care doriți să vorbiți trebuie să o aibă instalată. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

Are servere răspândite în 64 de țări, dar suma totală este dezamăgitoare în comparație cu opțiunile noastre de top. Ar trebui să fiți în continuare capabil să evitați restricțiile și există și unele în Istanbul.

Viteza este în regulă, dar poate fi lentă uneori și nu există limite pentru utilizarea lățimii de bandă.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

VyprVPN poate fi configurat pe Windows, MacOS, Android și iOS în câteva minute. Interfața sa este datată, dar nu este greu de utilizat.

Există o întrebare frecventă care vă poate ghida prin probleme minore. Ajutor suplimentar poate fi găsit contactând personalul de asistență prin chat live sau e-mail, 24/7. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar una dintre opțiuni nu este excelentă, deoarece ajutorul este scurt.

vyprvpn-dns

VyprVPN are un preț rezonabil și există o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile care ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a o verifica înainte de a cumpăra.

Mențiune de onoare: Windscribe

Deși este posibil să nu fie la fel de bun ca alegerile noastre de top, considerăm că Windscribe ar trebui să obțină o mențiune pentru Turcia. Securitatea sa este bună și poate fi ajustată la nevoile dvs. Există un comutator de oprire și multe setări de confidențialitate. Dezavantajul său este că păstrează unele jurnale, deși datele păstrate nu au o valoare reală și nu vă pot fi identificate.

Are servere care acoperă 55 de țări. Aceasta include unele din Istanbul și Bursa, dar acestea sunt disponibile doar prin abonamentele Pro. Vitezele sale vor fi bune pentru majoritatea activităților.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

Dacă aveți probleme, puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live 24/7. Utilizează un reprezentant AI numit Gary, dar răspunsurile sale sunt bune. De asemenea, le puteți contacta prin e-mail sau puteți utiliza baza de cunoștințe și ghidurile pentru probleme mai mici.

Este destul de costisitor dacă nu vă abonați pentru o perioadă lungă de timp. Există un plan gratuit, dar limitează lățimea de bandă. Nu există o politică de rambursare, dar puteți solicita o rambursare în termen de trei zile de la cumpărare. Citiți mai multe despre serviciul din review-ul nostru Windscribe.

Gânduri finale

În acest articol, v-am oferit motivele pentru a utiliza un VPN în Turcia și ce să căutați atunci când alegeți unul. Ar trebui să vă asigurați că sunteți protejat cu o mare securitate și că este prevăzut cu un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri.

O rețea mare de servere vă va asigura că puteți ocoli blocurile și ar trebui să includeți unele în Turcia dacă doriți conținut de acolo.

Cu toate acestea, ExpressVPN este câștigătorul nostru pentru Turcia. Bifează toate casetele și este un serviciu excelent. În plus, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile, nu puteți greși.

Dacă aveți recomandări privind utilizarea VPN în Turcia, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să le auzim. Asigurați-vă că consultați arhiva noastră VPN pentru alte articole interesante. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map