Cel mai bun VPN pentru Torrenting 2020: Sailing Piratical Waters

Torrenturile sunt o modalitate excelentă de a distribui aproape orice tip de fișier, fie că este vorba de un cântec, un film, un joc sau chiar un software. Cu toate acestea, cea mai mare parte a conținutului din torrente este material protejat de drepturi de autor, iar pirateria vă poate ateriza în apă caldă dacă nu vă acoperiți piesele digitale. Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid pentru cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.


Reproducerea și distribuirea ilegală a materialelor protejate prin drepturi de autor este un număr important, dar să ne confruntăm cu asta, care este cea mai mare parte a conținutului de pe site-urile torrent. În majoritatea țărilor, încălcarea dreptului de autor este încruntată și, prin torentarea unui astfel de material, riscați să obțineți o amendă grea sau o pedeapsă cu închisoarea dacă nu vă protejați cu un VPN.

Nu oferim în niciun fel pirateria online, dar dacă o veți face, ar trebui să știți cum să o faceți în siguranță. Dacă nu utilizați o VPN – și una decentă în același lucru – este, în principiu, ca să vă lăsați ușa deschisă. Oricine vă poate vedea adresa IP. În plus, toate activitățile dvs. online pot fi identificate, ceea ce nu este niciodată bun atunci când vine vorba de încălcarea dreptului de autor.

Pentru cititorii noștri cu o durată scurtă de atenție, ar trebui să mergeți înainte și să instalați NordVPN. Acest VPN vă va ține ascuns și vă va proteja împotriva oricărui fișier urât în ​​cadrul descărcării, iar serverele P2P personalizate pot face față anticii torrenting. Citiți pentru mai multe recomandări VPN și alte informații legate de torrenting.

Cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting

  1. NordVPN
  2. ExpressVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN
  5. ProtonVPN
  6. Acces la internet privat
  7. Windscribe
  8. GooseVPN

1. NordVPN

NordVPN este cel mai bun VPN pentru torrenting. Are toate calitățile de care un VPN are nevoie pentru a vă proteja în timp ce navigați cu ape infestate de pirați, dar este livrat și cu unele elemente utile.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Pe lângă faptul că VPN permite de fapt traficul P2P, NordVPN are servere P2P personalizate, care sunt mai capabile să gestioneze activitatea torrenting decât serverele obișnuite. Veți obține mai multă protecție și cu serverele P2P. Cu toate acestea, dacă capacitatea nu este o prioritate, serverele dublu hop NordVPN adaugă un întreg strat suplimentar de protecție.

Aceasta se află în topul ratei ridicate de criptare pe care NordVPN o folosește deja și are un comutator de ucidere inclus pentru a vă asigura că nu sunteți surprins de un glitch în serviciu. VPN are, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât nu va fi înregistrat acțiunile dvs. online. Cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat în mod deosebit, vă puteți înscrie cu un e-mail de urmat și puteți utiliza bitcoin pentru plată.

Performanța și prețul NordVPN

Nu este cel mai rapid VPN de pe piață, dar poate ține pasul cu nevoile majorității oamenilor, după cum puteți citi în recenzia noastră NordVPN. Obțineți date nelimitate, așa că nu va trebui să vă faceți griji pentru a atinge o limită și a fi aruncat de pe rețeaua VPN.

NordVPN oferă o valoare bună pentru banii dvs. și este o opțiune populară pentru persoanele care doresc un serviciu VPN excelent cu un buget strict. Planul său lunar nu este cel mai rău pe care l-am văzut, dar veți economisi bani optând pentru unul dintre abonamentele sale mai lungi. Există și o fereastră de rambursare de 30 de zile pentru o liniște sufletească suplimentară.

2. ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun serviciu complet în revizuirile VPN, dar, deși este încărcat cu funcții grozave, niciunul dintre acestea nu este dedicat procesului torrenting. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că VPN este inutil pentru sarcină. De fapt, oricare dintre cele 3.000 de servere în plus sunt potrivite pentru torrenting, nu sunt concepute special pentru acesta. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

În afară de lipsa de servere P2P dedicate, ExpressVPN este similar cu NordVPN, după cum puteți citi în articolul nostru din cap. VPN vine cu o securitate excelentă, folosind cifrarea de 256 biți chiar din cutie, dar o puteți ridica până la 4096 biți, cu condiția să vă bateți comod cu setările. De asemenea, este încorporat un comutator de ucidere, care este activat implicit.

ExpressVPN vă pune în valoare și confidențialitatea, cu o politică solidă fără jurnaluri în vigoare. Este, de asemenea, situat în Insulele Virgine Britanice, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate în cloud pe tot globul.

Nu veți avea nicio problemă cu viteza, deoarece vine cu cele mai rapide viteze de descărcare pe care le-am testat până în prezent și nu există limite de lățime de bandă care să vă oprească în piesele dvs.. 

Ambii factori i-au câștigat primul loc în cel mai bun VPN pentru compararea de streaming. În plus, VPN este ușor de utilizat și o alegere perfectă pentru un începător, după cum puteți citi în recenzia ExpressVPN.

Eticheta de preț a ExpressVPN

Ceva care ne-a lovit întotdeauna acolo unde doare este costul ExpressVPN – este ridicat. Acestea fiind spuse, primești un serviciu VPN fantastic pentru banii tăi. Planul lunar este cel mai rău, dar puteți reduce costul mai puțin, optând pentru un abonament mai lung. ExpressVPN acceptă bitcoin și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care decideți că nu este pentru dvs..

3. CyberGhost

CyberGhost VPN este o alegere excelentă pentru torrenting. Deși nu are chiar calitățile din primele noastre două selecții, nu este departe. Are o rețea de server masivă și are o filă de profil dedicată care prezintă toate serverele sale P2P activate. În plus, pentru fiecare server, puteți vedea câți membri îl folosesc în prezent, distanța dvs. de acesta și încărcarea serverului. 

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Pe lângă CyberGhost fiind fondată în București, România – care ia în serios confidențialitatea – CyberGhost are servere NoSpy speciale, care se află în afara celor 14 ochi. Acestea costă puțin în plus, dar sunt configurate cu hardware premium pentru un plus de confidențialitate. Indiferent de serverele pe care le utilizați, totuși, o politică de confidențialitate solidă fără jurnaluri vă va asigura un secret.

Securitatea sa este excelentă și primiți un comutator de ucidere, deși este activat permanent. Acest lucru este bun pentru că este într-adevăr o necesitate dacă ești torent, dar este și enervant, deoarece nu îl poți opri. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Celelalte funcții ale CyberGhost

CyberGhost este un serviciu rapid, dar la fel ca NordVPN, poate suferi atunci când vă conectați la servere îndepărtate. Aveți o lățime de bandă nelimitată și permite șapte conexiuni simultane, în cazul în care doriți să capitați un echipaj pirat întreg. Interfața sa poate părea puțin ciudată la început, dar este în regulă odată ce te-ai obișnuit.

Este un serviciu ieftin, deși nu ar trebui să optați pentru rata lunară dacă doriți să reduceți costurile. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS, dar utilizatorii desktop primesc doar o zi. Pentru anonimat, puteți consulta cu BitPay. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, care este de 14 zile pe planul lunar și 45 de zile pentru cele mai lungi.

4. VyprVPN

VyprVPN este un serviciu VPN solid pentru torenting, deoarece toate serverele sale acceptă traficul P2P. Nu există nicio listă specială sau niciun cerc pentru care utilizatorii pot să parcurgă. Alegeți doar un server și plecați. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Securitatea este unul dintre punctele cele mai puternice ale VyprVPN. Puteți alege dintre mai multe protocoale diferite și există opțiunea propriului protocol Chameleon, despre care puteți citi mai multe despre recenzia noastră VyprVPN. 

VPN include un comutator de ucidere și are o politică strictă de confidențialitate fără jurnale. Cu toate acestea, dacă sunteți total conștient de confidențialitate, ar trebui să subliniem că nu puteți plăti prin intermediul criptomonedei.

Vitezele sale sunt slabe pe hârtie, dar în testarea noastră, am constatat că sunt consecvente și nu sunt atât de rele. Cu toate acestea, dacă creezi un fișier mare, este posibil să vrei să deschizi ceainicul sau poate să faci un pui de somn. Aveți totuși lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți descărca cât doriți. Interfața sa ar putea fi îmbunătățită, dar este încă simplă de utilizat.

Prețul VyprVPN depinde de nivelul pe care îl alegeți. Planul Standard este cel mai ieftin și vă oferă trei conexiuni simultane, în timp ce planul Premium crește limita de conexiuni la cinci și vă oferă utilizarea protocolului său Chameleon. Planul anual este mai rentabil și există o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care vă răzgândiți.

5. ProtonVPN

Următoarea noastră selecție, ProtonVPN, nu este menționată foarte des în articolele noastre de defunct. Asta nu înseamnă că este un serviciu prost, ci doar că alții îl bat în anumite domenii. Totuși, pentru torenting, ProtonVPN aduce câteva funcții frumoase pe masă. 

protonvpn-bord-slider-1

protonVPN-interfață-slider-2

protonvpn-profile-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunelare-slider-5

Anterior

Următor →

Serverele ProtonVPN sunt deja prietenoase cu torentul, dar are servere P2P speciale pentru a vă asigura că sunteți protejat corespunzător. În plus, vă permite să setați profiluri pentru activități specifice, astfel încât nu trebuie să continuați să îl configurați manual de fiecare dată când doriți să îl utilizați. De exemplu, puteți configura și denumi un profil torrenting cu protocolul dorit și un server specific.

În plus, securitatea ProtonVPN este de primă clasă și include utilizarea unui comutator de ucidere. VPN are, de asemenea, o politică de confidențialitate strictă și nu păstrează jurnalele. Pentru un anonimat complet, puteți utiliza și bitcoin ca plată. 

Alte caracteristici ale ProtonVPN

Nu există limite de lățime de bandă și, deși viteza sa nu este lentă, nici ele nu sunt cele mai rapide, după cum puteți citi în recenzia noastră ProtonVPN. Configurarea poate fi o durere, dar, odată terminată, interfața este simplu de utilizat.

Prețul ProtonVPN se bazează pe mai multe pachete. Planurile sale cele mai ieftine sunt cele gratuite și Basic, dar nu recomandăm nici pentru torent. Acest lucru se datorează faptului că, deși obțineți o lățime de bandă nelimitată cu ambele, planul gratuit restricționează viteza și nici nu are acces la serverele P2P.

Planul Plus este cea mai bună opțiune. Prin aceasta, veți avea acces la serverele P2P și la cinci conexiuni simultane, plus că nu este cel mai scump plan al ProtonVPN. 

Planul Visionary este cel mai costisitor și, deși obțineți cinci conexiuni în plus și utilizarea serviciului său de e-mail criptat, nu merită doar o sumă suplimentară. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile.

6. Acces la internet privat

Următorul lucru este Accesul la Internet privat, care este un serviciu VPN excelent, cu câțiva negri pe care trebuie să îi faceți pentru a face torrenting. VPN oferă servere prietenoase cu torrentul, iar unele locații acceptă redirecționarea porturilor, ceea ce permite o experiență de torrenting mai bună și mai rapidă. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră PIA.

PIA-Slider1

PIA-slider2

PIA-slider3

PIA-slider4

PIA-slider5

Anterior

Următor →

Securitatea PIA este bună, dar va trebui să creșteți nivelul de criptare înainte de a face ceva extralegal. Când o instalați, setarea implicită este criptarea pe 128 de biți, care nu este suficient de sigură pentru anonimatul complet. VPN vine cu un comutator de ucidere și nu ține niciun fel de jurnal. De asemenea, puteți plăti serviciul folosind cryptocurrency.

Este capabil să înregistreze viteze rapide, chiar și după o mică înălțare, odată ce nivelul de criptare este mai mare, deși poate fi incoerent. Nu există limite de lățime de bandă, iar VPN permite 10 conexiuni simultane. De asemenea, este ușor de utilizat, în special după ultima actualizare a interfeței.

PIA este ieftin. Chiar și după ce și-a mărit prețurile în urmă cu prea mult timp, furnizorul a rămas una dintre cele mai ieftine opțiuni de servicii VPN. O perioadă de rambursare de șapte zile este în vigoare, în cazul în care găsiți că nu este pentru dvs..

7. Parbriz

Windscribe este, de asemenea, un VPN adecvat pentru torrenting și are chiar un ghid de configurare uTorrent gata. Rețeaua sa nu este uriașă, dar este clar care sunt locațiile care nu suportă torentarea, deoarece au o pictogramă P2P cu un strikethrough. Totuși, există o mulțime de alegeri, în funcție de planul pe care îl selectați.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Deși nu recomandăm să utilizați VPN-uri gratuite pentru torrenting, vom vorbi mai multe despre motivul pentru care mai târziu – Planul gratuit al Windscribe este o alegere decentă, care chiar l-a ajutat să câștige primul loc în comparația noastră cu cele mai bune servicii VPN gratuite. Nu are probleme de securitate, dar te limitează în alte moduri, cum ar fi doar accesul la o mână de servere VPN. 

Aceste servere pot fi utilizate pentru traficul P2P, dar există și alți factori care îl opresc să fie cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting. Pentru unul, viteza sa nu este rea, dar alte VPN-uri sunt mai rapide. Principalul factor este însă faptul că, deși obțineți conexiuni simultane nelimitate cu oricare dintre planuri, veți obține o lățime de bandă nelimitată doar dacă plătiți. 

Cu planul Pro Windscribe, veți obține date nelimitate, precum și utilizarea tuturor serverelor sale, inclusiv serverele sale de streaming Windflix, despre care puteți citi în review-ul nostru Windscribe. Cu toate acestea, puteți obține o lățime de bandă nelimitată mai ieftină construind propriul plan. Adăugarea unui anumit server și a lățimii de bandă fără restricții vă va returna doar 2 USD pe lună.

Alte caracteristici ale Windscribe

Securitatea Windscribe este bună și folosește criptarea AES-256. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, dar este numit confuz un „firewall”. Politica de confidențialitate a Windscribe prevede că înregistrează anumite informații, cum ar fi lățimea de bandă folosită și marcatele de timp ale activității, dar nu are nimic adevărat. Totuși, pentru acel bit de anonimat suplimentar, puteți utiliza bitcoin ca plată.

Interfața sa este la fel de simplă pe cât o obțin, ceea ce este excelent pentru utilizatorii care fac prima dată. Dacă sunteți ceva mai tehnic, veți dori, de asemenea, abilitatea de a face legătura cu ea. 

Dacă renunți la tot și optezi pentru planul plătit, ar fi mai bine să te înscrii pentru o perioadă mai lungă. Dacă faceți acest lucru, vă veți economisi bani pe termen lung. Dacă descoperiți că nu vă place VPN-ul, puteți solicita o rambursare în termen de trei zile de la achiziție, dar poate fi o idee bună să luați planul gratuit pentru prima rotire.

8. GooseVPN

Ultima noastră alegere este GooseVPN. Este o VPN prietenoasă cu torentul, cu majoritatea serverelor sale marcate ca fiind potrivite pentru torrenting. Cu toate acestea, există câteva motive pentru care rămâne ultima pe lista noastră pentru cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Gâscă-VPN-pagina de start-2019

VPN are o securitate ridicată, cu mai multe opțiuni de protocol din care să aleagă, precum și comutatorul de ucidere necesar. Acestea fiind spuse, nu iese așa din cutie, așa că va trebui să știți ce faceți pentru a configura corect și a rămâne protejat în timp ce faceți torent. Interfața este însă ușor de utilizat.

Am subliniat, însă, în revizuirea noastră GooseVPN, că au fost unele îmbunătățiri ale serviciului, cum ar fi faptul că atunci când l-am revizuit prima dată, au existat scurgeri DNS la stânga, la dreapta și la centru. Din fericire, VPN a fost bine în ultimele noastre teste. Nu păstrează jurnalele, dar nu puteți plăti prin criptocurrency.

Viteza GooseVPN nu este mare, dar obțineți lățime de bandă nelimitată, precum și conexiuni simultane nelimitate. 

Planul lunar este destul de mare, dar planurile sale mai lungi sunt destul de ieftine. Puteți încerca GooseVPN gratuit timp de 30 de zile, dar va trebui să introduceți informații de plată pentru a face acest lucru. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va trebui să vă amintiți să anulați dacă nu mai doriți, altfel veți fi facturate automat la sfârșitul celor 30 de zile. Cu toate acestea, este o scuză bună să-i dai un vârtej.

Cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru torrenting

În primul rând, atunci când încercăm să găsim care sunt VPN-urile cele mai potrivite pentru torrenting, putem arunca aproape orice furnizor care nu permite traficul P2P imediat de pe lista noastră „poate”.. 

Unele servicii nu permit deloc torentarea. Folosește rapid o tonă de lățime de bandă, așa că este de înțeles de ce unii furnizori evită acest lucru. În plus, unora nu le place faptul că majoritatea activității P2P implică partajarea de materiale protejate de drepturi de autor.

Dacă un furnizor nu acceptă P2P, nu va proteja în același mod ca și cei care fac acest lucru. În afară de asta, există câteva alte criterii pe care un VPN trebuie să le aibă pentru a fi unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting. 

Securitate

În afară de furnizorul VPN care trebuie să permită traficul de torrenturi, este extrem de important să alegeți o VPN cu caracteristici bune de securitate. Aveți nevoie de o rată de criptare puternică de AES-256 biți sau mai mare, împreună cu un comutator de ucidere. 

O bună securitate VPN vă va asigura că rămâneți ascuns și, dacă aveți un comutator de oprire, sunteți acoperit în cazul în care VPN-ul nu reușește. Dacă o face, vă va separa complet conexiunea înainte ca oricare dintre detaliile dvs. sensibile să fie expuse. 

În plus, VPN trebuie să fi trecut testele de scurgere DNS. O scurgere DNS este o veste proastă și ar însemna că poți fi urmărit. Am testat toate selecțiile noastre VPN și au trecut. 

intimitate

VPN-ul pe care îl alegeți ar trebui să respecte, de asemenea, confidențialitatea. Ar trebui să existe o politică solidă fără jurnaluri, care asigură, în principiu, că nu este înregistrată nicio activitate a ta online. Înseamnă că, chiar dacă autoritățile ar solicita jurnalele, nu ar fi nimic de predat. 

Dacă sunteți după o experiență complet anonimă, ați putea opta pentru o VPN care vă permite să vă înscrieți cu un e-mail de pe arzător și să plătiți cu cryptocurrency. 

Viteză

Viteza este un factor important atunci când vine vorba de torent. Va trebui să aștepți un pic pentru descărcarea fișierului, dar alegând o VPN cu viteze rapide, nu va mai aștepta mai mult decât trebuie. 

Lățime de bandă

Unele VPN-uri limitează lățimea de bandă pe care o puteți utiliza pe lună și, dacă această limită nu este mare sau nu intenționați să faceți multe, o veți atinge destul de repede. Din fericire, majoritatea serviciilor VPN oferă lățime de bandă nelimitată, așa că verificați această caracteristică.

Ușurință în utilizare

Nivelul tău de experiență va depinde de ce fel de experiență de utilizator urmează. Dacă sunteți un începător, veți aprecia cel mai probabil o interfață simplă care vă va conecta rapid și ușor. Cu toate acestea, dacă ești un techie, este posibil să preferi o VPN cu care să poți juca. În orice caz, verificați dacă este compatibil și cu dispozitivul dvs..

Preț

Deși prețul VPN nu vă va afecta capacitatea de a torrent, ar trebui să alegeți totuși o VPN pe care vă puteți permite.

De ce am nevoie de un VPN când torrenting

Nu toate torentele sunt ilegale, unele conțin domenii publice sau materiale de licență pentru reclame creative și nu trebuie să vă desfășurați activitatea dacă aveți tot ce aveți de-a face (deși vă recomandăm totuși să utilizați un VPN pentru a rămâne ascuns de supravegherea guvernului și altele pericole online).

Acestea fiind spuse, așa cum am menționat anterior, cea mai torentă este în numele pirateriei. Dacă descărcați sau partajați materiale cu drepturi de autor, încălcați legea și riscați să fiți prinși. 

Fiecare țară are o viziune diferită cu privire la încălcarea drepturilor de autor, precum și legi și pedepse diferite. Unele țări vă împiedică să accesați un astfel de material, dar puteți debloca ușor site-urile de torrent. 

La mijlocul anilor ’90, prevenirea drepturilor de autor online a fost considerată o sarcină importantă, iar în 1998, președintele Bill Clinton a semnat Legea Digital Millennium Copyright Act (DMCA) în lege. În orice țară cu legi ca aceasta, te-ai putea confrunta cu o pedeapsă, cum ar fi amenda sau închisoare. Din acest motiv, torentul fără VPN nu este o idee bună. 

Un titular de drepturi de autor poate trimite o notificare unui furnizor de servicii de internet (ISP) dacă consideră că un utilizator a descărcat conținut fără permisiunea sa. Deoarece ISP-ul dvs. poate vedea tot ce faceți online, este ușor să aflați cine este infractorul și ar putea fi trimis un aviz de încălcare a dreptului de autor.

S-ar putea să nu pară prea alarmant, dar dacă deținătorul drepturilor de autor dorește să o ia mai departe, pot servi o citație la un ISP pentru informații despre presupusul infractor pentru a-i da în judecată..

Drepturi de autor

Trolul drepturilor de autor nu sunt doar creaturi mitice – există și sunt bazate pe bani. Sunt cunoscute firmele de avocatură din unele țări care monitorizează torrenturile și colectează adresele IP ale celor care încalcă drepturile de autor. Apoi înlocuiesc ISP-urile pentru a identifica vinovații și a trimite avize de soluționare. Cel mai bun articol VPN pentru Germania este un exemplu bun.

Cum poate să mă protejeze un VPN în timpul procesării?

Folosind un VPN atunci când faci torent – și în orice alt moment -, te vei asigura că activitățile tale online sunt păstrate ascunse de ISP-ul tău și de orice alte ochi indurerați. Vă va ascunde adresa IP și vă va cripta conexiunea.

Puteți citi ghidul nostru complet de rețea privată virtuală pentru o înțelegere mai detaliată a ceea ce face un VPN, dar, practic, rutează tot traficul printr-un tunel securizat de pe dispozitivul dvs. către serverul VPN. Tunelul este criptat, astfel încât nimeni să nu poată vedea ce aveți de gând, dar este necesară o politică fără jurnaluri pentru a vă asigura că VPN în sine nu vă poate vedea sau înregistra activitățile.. 

Cu toate acestea, rețineți că, deși un VPN vă va proteja în multe feluri, este de asemenea o idee bună să instalați un antivirus decent. Fișierele periculoase pot fi incluse cu descărcarea dvs., deci trebuie să vă asigurați că sunteți înarmați și pregătiți. Bitdefender este o alegere VPN bună, deoarece te va proteja în timp real. Citiți recenzia noastră antivirus Bitdefender pentru mai multe despre servicii.

Pot folosi un VPN gratuit pentru torrenting?

Pe scurt, răspunsul este nr. Nu spunem că VPN-urile gratuite sunt complet inutile, doar nu recomandăm să folosiți una pentru ceva precum torrenting, deși planurile gratuite pentru Windscribe și TunnelBear sunt o excepție. 

Există diverse motive pentru care multe dintre aplicațiile VPN „gratuite” pe care le vedeți în magazinele de aplicații ar trebui să fie evitate cu orice preț, așa cum puteți citi în cel mai rău ghid al furnizorilor noștri de VPN gratuit, dar aici sunt câteva exemple. 

Pentru unii, unii furnizori fac reclamă serviciului ca având o criptare excelentă, dar în practică fie utilizează o rată de criptare mai puțin favorabilă, fie deloc. Unii sunt înrădăcinați cu malware doar așteptând ca tu să fii aspirat și să-l descarci. Alți furnizori aruncă efectiv traficul dvs. astfel încât să vă poată vinde datele altor companii.

Gânduri finale

Acum știți care sunt pericolele reale de torrenting fără VPN, dar ar trebui să știți cum să alegeți unul potrivit pentru sarcină. În primul rând, un VPN trebuie să permită traficul P2P, dar trebuie, de asemenea, să aibă o politică fără jurnaluri și o securitate excelentă cu un comutator de ucidere. În plus, viteza rapidă și lățimea de bandă nelimitată sunt importante, astfel încât să nu ajungeți într-o mizerie frustrată.

Cu toate acestea, NordVPN este cel mai bun VPN pentru torrenting. Are servere P2P personalizate pentru protecție suplimentară, precum și securitate excelentă ca standard. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri. 

Viteza NordVPN este mai mult decât capabilă și nu limitează lățimea de bandă. O fereastră de rambursare de 30 de zile este în vigoare, așa că puteți fi sigur că vă place și puteți plăti și cu bitcoin.

Povestiți-ne în secțiunea de comentarii despre experiența dvs. torrentingă cu un VPN sau dacă nu am lipsit ceva. Uitați-vă și la celelalte articole VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me