Cel mai bun VPN pentru Suedia 2020: Un Smorgasbord

Suedia este o țară incredibilă, cu peisaje frumoase și orașe uimitoare. Capitala sa, Stockholm, este construită pe 14 insule care sunt conectate prin mai mult de 50 de poduri. Aerul este proaspăt, iar apa este curată, dar internetul mai are niște urâți, așa că ar trebui să utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Suedia pentru a vă proteja.


Utilizarea unei rețele private virtuale este sensibilă, indiferent de locul în care vă aflați. Unele țări acordă totuși mai multe motive, fie că este vorba de legi dure de vorbire sau de cenzură strictă. Citiți piesa noastră despre China pentru a vedea cât de rău poate ajunge. Chiar și atunci când aceste motive nu sunt la fel de aplicabile, totuși, puteți fi totuși în pericol de pericole online.

Mulți dintre furnizorii din recenziile noastre VPN oferă un serviciu excelent, dar trebuie să știți care sunt caracteristicile cele mai importante atunci când vine vorba de Suedia. Citiți mai departe pentru informații despre lumea online a Suediei.

Cenzura în Suedia

Guvernul suedez nu pune multe restricții în ceea ce privește utilizarea internetului, ceea ce este în conformitate cu istoria sa lungă de respectare a libertății. Suedia a fost prima țară care a avut o lege constituțională. Acesta a anulat cenzura și a garantat libertatea de exprimare, astfel încât oamenii să își poată rosti mintea fără consecințe.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Suedia a fost presată să cenzureze orice a făcut ca Al treilea Reich să pară prost și a fost eliminată o lege veche pentru a interzice scrierea ofensivă. Când războiul s-a încheiat, guvernul a defilat totul și a adoptat noi legi pentru a oferi o protecție mai puternică.

Suedia este o națiune care crede în libertatea internetului, dar chiar și are limite. Furnizorii de servicii de internet blochează site-urile web care conțin pornografie infantilă, ceea ce este bun, dar în ultimii ani guvernul și-a îndreptat atenția către cele care încalcă legile privind drepturile de autor..

Este unul dintre cei mai mari consumatori de conținut piratat din lume și cunoscut pentru faptul că este gazda popularului site de torrenting The Pirate Bay. În 2014, suedezi au transmis sau descărcat ilegal 280 de milioane de filme și emisiuni TV. Reputația care i-a acordat Suediei și veniturile pierdute din aceasta au împins autoritățile să ia măsuri.

O hotărâre judecătorească a ordonat unuia dintre cei mai buni furnizori de servicii din Suedia, Bahnhof, să furnizeze detaliile personale ale celor care încalcă legile privind dreptul de autor. ISP a subliniat confidențialitatea clienților săi și atrage decizia, dar hotărârea ar putea deschide calea pentru a solicita altor ISP-uri să facă același lucru.

Există, de asemenea, inițiativa Spridningskollen, care operează în numele Scanbox Entertainment, Atlantic, Noble Entertainment și Crystalis Entertainment. Le permite să obțină date cu caracter personal prin intermediul ISP fără citarea instanței.

Spridningskollen folosește un software special pentru a verifica dacă descărcați material protejat de drepturi de autor. Dacă constată că sunteți, puteți face față unei amenzi de până la 250 USD pentru fiecare încălcare. Nu au existat multe cazuri care decurg din inițiativă, dar este încă ceva de remarcat.

Discurs online

Guvernul suedez respectă libertatea de exprimare, dar se încruntă la discursul de ură. Aceasta include tot ceea ce amenință sau exprimă dispreț față de oameni sau grupuri bazate pe rasă, origine națională sau etnică, culoare, credință religioasă sau orientare sexuală.

În mai 2018, parlamentul suedez a schimbat constituția pentru a include persoane transgenre, oferindu-le mai multă protecție și consolidându-și drepturile. Dacă ești găsit vinovat de discursul de ură, ai putea fi pedepsit cu o amendă sau o pedeapsă de închisoare de până la patru ani.

Confidențialitate și supraveghere în Suedia

Suedia are o lungă istorie a legilor privind confidențialitatea. Chiar și după ce Edward Snowden a dezvăluit numeroasele activități de supraveghere cu care guvernele din întreaga lume au fost implicate, nu au existat rapoarte credibile că cetățenii suedezi au fost monitorizați fără autorizație judiciară.

Inițiativa OpenNet, care documentează filtrarea și supravegherea internetului în țări, nu are nici măcar un dosar în Suedia. A fost prima țară care a adoptat o lege de protecție a datelor în 1973, dar, în calitate de membru al UE, este încă prevăzută de reglementările UE.

În 2006, UE a aprobat Directiva privind păstrarea datelor pentru a se asigura că ISP-urile naționale păstrează jurnalele clienților în cazul în care aceștia erau necesari pentru investigații sau urmăriri penale. Datele trebuiau să fie păstrate timp de cel puțin șase luni, dar guvernul suedez nu dorea nimic de a face cu acesta.

În 2010, Suedia încă nu a pus în aplicare directiva și a fost dusă în instanță de Comisia Europeană, care a dorit ca țara să fie amendată pentru fiecare zi în care nu a fost conformă. Suedia a pus directiva în vigoare în 2012 după ce a plătit CE o amendă de 3 milioane de euro (3,4 milioane USD).

La urma urmei, în 2014, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a declarat Directiva privind păstrarea datelor invalidă, precizând că a afectat drepturile la respectarea vieții private și la protecția datelor cu caracter personal. În urma anunțului, un ISP, Bahnhof, a ordonat tehnicienilor săi să înceteze stocarea datelor clienților săi și să distrugă jurnalele existente.

Se pare că Suedia este pregătită să-și susțină libertatea și confidențialitatea internetului. Chiar și G Suite Google a fost interzisă deoarece compania a încălcat legile de confidențialitate ale țării. Guvernul suedez a stabilit că condițiile sale de serviciu conferă Google prea multă discreție cu privire la modul în care datele pot fi utilizate și că drepturile de protecție a datelor nu pot fi protejate.

Totuși, în 2009, a fost adoptată Legea privind supravegherea semnalului pentru activitățile de informații de apărare. Cunoscută și sub denumirea de legea FRA, a aprobat supravegherea traficului pe internet de către autoritățile statului. A fost controversat, deoarece a depășit ordinea de supraveghere expusă de CE.

Legea permite Instituției Radio Naționale de Apărare să monitorizeze traficul de internet transfrontalier, bazat pe cablu, pentru a combate amenințările externe, precum terorismul și criminalitatea organizată. Acest lucru este posibil numai după obținerea unei autorizații judecătorești.

În 2012, a fost adoptată o altă lege care reglementa cum și când poliția poate monitoriza activitatea telefonului și a internetului.

Suedia face parte, de asemenea, din alianța Fourteen Eyes, în care mai multe țări împărtășesc informații de informații între ele. Puteți citi mai multe despre acel grup de supraveghere în ghidul nostru cu Five Eyes, New Eyes și paisprezece ochi.

Trebuie doar să arătăm că, chiar și într-o țară la fel de puternică ca Suedia, ar trebui să vă asigurați că sunteți protejat și ascuns cu un VPN.

Cel mai bun VPN pentru Suedia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Suedia

Deși Suedia nu este cel mai periculos loc, trebuie totuși să vă asigurați că sunteți protejat de riscurile online, cum ar fi infracțiunile informatice. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să vă conectați prin WiFi public și este recomandat și un antivirus decent în acest caz. Securitatea este importantă, de asemenea, dacă intenționați să torrenting, deoarece vă va ține ascuns.

Veți dori să alegeți un furnizor cu o securitate bună și o politică strictă fără jurnalele de confidențialitate. Acesta din urmă vă va asigura că nu există o înregistrare a activităților dvs. online.

Viteza este, de asemenea, un factor esențial, mai ales dacă doriți să torentați și să faceți flux. Nimănui nu-i place un ecran de încărcare, așa că cel mai bine este să alegi unul rapid. Lățimea de bandă nelimitată este de asemenea redată, deoarece vă va permite să faceți streaming și să descărcați cât doriți.

Vei dori și unul care are o rețea de server excelentă. Cu cât are mai multe servere în diferite țări, cu atât sunt mai mari șansele de a evita blocurile. Cu Suedia, știm că nu foarte mult este restricționat, dar acest lucru vă va ajuta să ocoliți geoblocurile.

Poate sunteți în afara țării și doriți să vă înscrieți în programul preferat suedez. Alegeți unul cu serverele din Suedia și veți putea accesa acolo canale, cum ar fi SVT și TV4. Același lucru se poate spune și pentru Netflix-ul american, cu excepția cazului în care veți avea nevoie de un server din S.U.A..

Alți factori pe care poate doriți să luați în considerare sunt ușurința de utilizare, dispozitivele acceptate, calitatea asistenței clienților și prețul.

1. Cel mai bun VPN pentru Suedia: NordVPN

NordVPN este adesea câștigător aici la Cloudwards.net și verifică toate casetele pentru Suedia. Securitatea sa este printre cele mai bune de pe piață, cu protocoale de criptare excelente și opțiunea serverelor dublu-hop. De asemenea, funcționează bine cu confidențialitatea, deoarece poartă o politică solidă fără jurnaluri.

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt bune, dar se pot încetini atunci când este conectat la serverele îndepărtate. Este totuși rapid și va fi bine pentru streaming și pentru majoritatea altor activități. NordVPN are, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că puteți transmite și descărca atât cât doriți, fără să atingeți o limită.

Acest lucru, însoțit de câștigul său în cel mai bun VPN al nostru pentru piese torrenting, îl face alegerea perfectă dacă doriți să faceți aceste activități în siguranță.

Rețeaua sa de servere este masivă, cu peste 5.000 în 60 de țări, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă să găsești una care să se potrivească nevoilor tale. Aceasta include 206 în Suedia, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat acolo. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe despre servicii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Puteți utiliza NordVPN pe Windows, macOS, Android și iOS. Configurarea este rapidă și ușoară și are clienți ușor de utilizat.

Dacă apar probleme, puteți utiliza baza de cunoștințe mari pentru a vă ajuta să le remediați. Dacă problema dvs. este mai complicată, puteți contacta asistența prin chat live sau e-mail. Cel mai bun pariu este chatul live, deoarece va fi mai rapid, dar personalul este de ajutor în orice caz.

Rata lunară nu este scăzută, iar NordVPN oferă foarte multă valoare. Cu toate acestea, ar fi mai bine să optați pentru un plan mai lung, deoarece veți economisi bani. Există, de asemenea, o rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

2. CyberGhost

CyberGhost are o securitate deosebită, precum și o politică fermă fără jurnalele pentru a vă păstra secretul activităților.

La fel ca NordVPN, are viteze bune, dar poate ajunge lent pe distanțe lungi. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților, inclusiv streaming și torrenting. De asemenea, nu există nicio limită la câtă lățime de bandă puteți utiliza.

Are multe servere care acoperă peste 59 de țări. Există 96 în Suedia, astfel încât să puteți vizualiza conținut restricționat în regiune. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa a fost actualizată recent și s-ar putea să descoperi că este dificil să te obișnuiești, dar este ușor de utilizat.

Asistența clienților este disponibilă dacă aveți nevoie, cu o bază de cunoștințe extinsă ca prim port de apel. Dacă acest lucru nu rezolvă problema dvs., puteți contacta un membru al personalului prin chat live sau e-mail.

Prețul lunar nu este excelent, dar veți economisi bani, optează pentru un abonament mai lung. Dacă aveți un dispozitiv Android sau iOS, puteți să vă asigurați că vă place folosind proba de șapte zile. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor pentru o liniște sufletească suplimentară. Durata respectivă depinde de planul pe care îl alegeți, cu 14 zile pentru o lună și 45 de zile pentru planuri mai lungi.

3. ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor genial, cu o securitate excelentă și o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă păstra protejat.

Este, de asemenea, VPN-ul nostru cel mai rapid, care este excelent pentru cei care doresc să transmită un flux sau un torrent. În plus, nu există capete de lățime de bandă de care să vă faceți griji, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a câștigat în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming-ul piesei. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Netflix.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are mai mult de 3.000 de servere în 94 de țări. Aceasta include și unele din Suedia, astfel încât să puteți viziona canalele TV preferate din Suedia. Pentru o privire mai detaliată asupra serviciului, citiți recenzia noastră ExpressVPN.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Dacă aveți puțină experiență cu VPN-urile, ExpressVPN este o alegere bună. Face aproape totul pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să selectați serverul pe care îl doriți și să vă asigurați că sunteți conectat, ceea ce poate fi făcut cu ușurință. Puteți ajusta setările dacă doriți.

ExpressVPN este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, există extensii de browser pentru Chrome, Safari și Firefox dacă doriți să le utilizați.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți utiliza baza de cunoștințe la îndemână disponibilă. De asemenea, puteți contacta asistența clienților prin chat live sau e-mail 24/7. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar e-mailul este cel mai bun pentru ajutor mai aprofundat.

Un dezavantaj al ExpressVPN este prețul său. Este mult mai scump decât concurenții săi, dar merită pentru serviciul pe care îl primiți. Există, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, astfel încât nu este niciun rău în încercarea acesteia.

4. Acces la internet privat

Accesul la internet privat are o securitate decentă, dar este setat la criptare pe 128 biți în mod implicit. Puteți schimba manual acest lucru în 256 biți recomandat, dar acest lucru va încetini VPN-ul. Compania nu ține un registru al activității dvs..

Vitezele sale sunt bune, dar pot încetini atunci când securitatea este redusă și nu există limite în ceea ce privește lățimea de bandă pe care o puteți utiliza.

Acoperirea sa nu este la fel de largă ca și alți furnizori, cu servere în doar 33 de țări, dar este în continuare în regulă. Nu ar trebui să întâmpinați nicio problemă pentru a intra în S.U.A. Netflix, deoarece majoritatea serverelor sale sunt în Statele Unite. De asemenea, există 47 în Suedia, deci aveți o mulțime de la care să alegeți pentru conținut suedez.

Acestea fiind spuse, se poate lupta pentru a intra în alte servicii de streaming. Citiți recenzia PIA pentru mai multe despre asta.

Alte motive pentru care ne place PIA

Configurarea este ușoară și vă puteți conecta rapid. Clientii pot fi instalati pe Windows, macOS, Android si iOS si sunt usor de utilizat. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Linux, deoarece are un client complet pentru acesta.

Totuși, asistența pentru clienți ar putea fi îmbunătățită, deoarece nu oferă chat-uri live. Există o bază de cunoștințe și suport de e-mail 24 de ore din 24. Răspunsurile sunt amănunțite, dacă sunt lente.

Costul a fost unul dintre cele mai ieftine în jur până când a fost crescut dramatic. Acestea fiind spuse, îl puteți reduce prin înscrierea la un plan pe termen lung. Există o rambursare de șapte zile, în caz că nu vă place.

5. TorGuard

TorGuard are o securitate bună și personalizabilă, cu diferite protocoale din care să alegeți, așa că este o alegere bună dacă doriți să jucați. Doar asigurați-vă că știți ce faceți. Confidențialitatea dvs. este respectată și cu o politică fără jurnale.

Vitezele sale sunt în regulă, dar pot varia, așa că ține cont de asta. Pentru a fi corect, totuși, o parte din asta se datorează securității suplimentare pe care o are și depinde de modul în care o configurați. Acestea fiind spuse, va putea să se ocupe în continuare de cele mai multe activități și nu există capace de lățime de bandă pentru a fi atent.

TorGuard-Glisor1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

În ceea ce privește acoperirea serverului, acesta are peste 3.000 în 55 de țări, inclusiv Suedia, așa că ar trebui să găsiți cu ușurință una care să se potrivească nevoilor dvs..

Dacă vă transmite fluxul, ar trebui să știți că versiunea de bază nu este bine să obțineți acces la geoblocurile unor servicii. Cu toate acestea, puteți utiliza o adresă IP dedicată pentru țara de care aveți nevoie. Are un cost suplimentar, dar este garantat să funcționeze. Acesta este unul dintre motivele pentru care a asigurat un loc în cel mai bun VPN pentru comparația călătorilor.

Consultați recenzia noastră TorGuard pentru mai multe informații despre serviciu.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Totuși, aplicațiile mobile pot fi o durere de instalat.

Există ghiduri și forumuri online care vă ajută să rezolvați probleme minore. Dacă mai aveți nevoie de ajutor după aceea, puteți contacta un membru de asistență prin chat live. Cu toate acestea, veți vorbi cu o echipă de serviciu de bază pentru clienți, deci dacă aveți mai multe probleme tehnice, este mai bine să contactați asistența prin e-mail. 

Rata sa lunară nu este excelentă, dar puteți reduce costul general, optând pentru un plan mai lung. Există suplimente și alte oferte disponibile, de aceea trebuie doar să descoperiți ce este cel mai bine pentru dvs. Dacă descoperiți că nu vă place, există și o garanție de restituire a banilor de șapte zile.

Gânduri finale

Chiar dacă Suedia este ultimul loc în care ați crede că veți avea nevoie de un VPN, niciodată nu puteți fi complet fără pericol. Acolo, ar trebui să alegeți unul care are o bună securitate și confidențialitate, precum și o rețea de server decentă și viteze rapide.

NordVPN este cel mai bun VPN pentru Suedia, deoarece are securitate de vârf, viteze decente și multe servere din care să alegeți, inclusiv o mulțime în Suedia.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Suedia, informați-ne în comentarii. Vezi și alte articole VPN noastre. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me