Cel mai bun VPN pentru Sri Lanka în 2020

Sri Lanka este o mică insulă care se află în vârful sudului Indiei. Deși răvășit de tsunami-ul din 2004 și de un amar război civil de 26 de ani – și încă suferă de un conflict religios – Sri Lanka este, de asemenea, lăudat cu istorie vibrantă și frumusețe naturală. Templele pun insula și plajele sale sunt interminabile. 


Cu toate acestea, în timp ce sunteți ocupat să postați selfie-uri cu elefanți asiatici, ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Sri Lanka pentru protecție.

Dacă vă grăbiți, CyberGhost este cea mai bună alegere pentru Sri Lanka, dar există multe alte opțiuni, în funcție de preferințele dvs., așa că continuați să aflați despre ele. 

Siguranța online este mai importantă ca niciodată în această lume tehnică în creștere, iar Sri Lanka nu face excepție. Rețelele private virtuale sunt o parte importantă a securității, deoarece vă țin ascunși de pericolele online, cum ar fi supravegherea și vă ajută să vă protejați împotriva infracțiunilor informatice.. 

Guvernele din întreaga lume își supraveghează cetățenii – doar aruncați o privire către China – și cu boom-ul public WiFi, nu știți niciodată ce pericole pândesc pe conexiunile slab securizate. 

În plus, VPN-urile pot ajuta la restricțiile de conținut, cum ar fi cenzura și geoblocurile. De exemplu, dacă sunteți în Sri Lanka și încercați să accesați Netflix S.U.A., nu veți putea, datorită interdicției Netflix. 

Biblioteca Netflix a fiecărei țări este diferită, astfel încât dacă doriți să urmăriți versiunea din S.U.A., veți avea nevoie de o adresă IP a S.U.A. De asemenea, dacă doriți versiunea Sri Lankan, veți avea nevoie de o adresă IP din Sri Lanka.

Cel mai bun VPN pentru Sri Lanka 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Sri Lanka

Lista noastră de recenzii VPN conține mulți furnizori buni, dar trebuie să vă asigurați că cel pe care îl alegeți este suficient de bun pentru Sri Lanka. 

Având în vedere blocurile destinate aplicațiilor de socializare și mesagerie, ar trebui să alegeți un furnizor VPN care are o rețea de server puternică. Prin aceasta, veți putea evita cu ușurință orice blocuri viitoare. Dacă doriți să accesați conținut Sri Lankan, trebuie să vă asigurați că VPN are servere în țară.

O securitate bună este o necesitate, deoarece vă va proteja de pericolele online și vă va ține ascuns de supravegherea online. Un comutator de ucidere este de asemenea o idee inteligentă, deoarece vă va împiedica complet conexiunea în cazul în care VPN nu reușește, păstrând siguranța detaliilor dvs..

Confidențialitatea este un factor separat de securitate. Pentru a vă asigura că furnizorul ia în serios confidențialitatea, asigurați-vă că VPN declară că nu ține jurnalele de activitate. În felul acesta, shenaniganii tăi online rămân în secret, indiferent de situație.

Este o idee bună să alegeți una care să aibă viteză bună. Vitezele rapide sunt esențiale dacă doriți să faceți flux, altfel divertismentul de seară va fi un ecran de încărcare minunat. Lățimea de bandă nelimitată este la fel de importantă, sau VPN se va opri odată ce va fi atinsă limita de lățime de bandă, lăsându-vă neprotejat în mijlocul emisiunii preferate.

Dacă doriți să accesați Netflix, va trebui să alegeți o VPN care să poată trece peste detectoarele VPN de clasă mondială. Nu mulți pot, dar dacă doriți o soluție rapidă, alegeți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru rezervarea Netflix.

Alți factori de luat în considerare includ cu ce dispozitive este compatibil și cu cât de ușor este de utilizat. În plus, este o idee bună să ai un ajutor decent, dacă ai nevoie de el și trebuie să te asiguri că se potrivește bugetului tău..

Cel mai bun VPN pentru Sri Lanka: CyberGhost

Am ales CyberGhost ca cel mai bun VPN pentru Sri Lanka. Este un serviciu excelent, care crește rapid și include multe caracteristici pentru a face experiența dvs. una dintre cele mai bune. 

Rețeaua de servere CyberGhost a crescut rapid în ultimele luni și există aproximativ 6.000 de servere în 90 de țări, deși numărul exact se schimbă frecvent. Există 24 de persoane în Sri Lanka, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în țară.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are o securitate bună, care este setată pe AES 256 biți. Puteți personaliza asta, totuși, există și un comutator de omor încorporat. Cu toate acestea, comutatorul de ucidere al CyberGhost este diferit de multe altele, deoarece este activat permanent. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la activarea acestuia, dar înseamnă, de asemenea, că nu aveți niciun control asupra acesteia. De asemenea, există o politică strictă fără jurnaluri.

Vitezele sale sunt bune, deși este posibil să descoperi că încetinesc cu anumite servere, de obicei din cauza distanței. Nu există capace de lățime de bandă și poate intra în servicii de streaming, inclusiv Netflix. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox, dacă ai nevoie de ele. Interfața s-a îmbunătățit și, deși poate dura ceva obișnuit, este ușor de utilizat. 

Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce i-a câștigat un loc pe cel mai bun VPN al nostru pentru lista de dispozitive multiple, dar șapte este, de asemenea, limita pentru instalații. 

CyberGhost are una dintre cele mai aprofundate baze de cunoștințe pe care le-am văzut. Te va ajuta cu probleme minore, dar dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, există și asistență pentru chat și e-mail în direct. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar echipa de e-mail este mai bună pentru întrebări tehnice.

Costul lunar nu este bun, dar optand pentru un abonament mai lung, prețul scade considerabil. Utilizatorii Android și iOS pot profita de o probă de șapte zile, dar există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor. 

ExpressVPN

Următorul este ExpressVPN, care este un furnizor excelent din multe puncte de vedere. Are o rețea de server mare, cu peste 3.000 în 94 de țări. În plus, există și unele în Sri Lanka. 

Are o securitate excelentă și un comutator de ucidere, care este activat implicit. ExpressVPN apreciază, de asemenea, confidențialitatea, astfel încât există o politică strictă de neînregistrare.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este cel mai rapid VPN pe care l-am testat, așa că, plus faptul că vine cu o lățime de bandă nelimitată, o face o alegere excelentă pentru streaming. Este cel mai bun VPN pentru streaming, de fapt, deoarece poate intra în orice rețea de streaming, inclusiv Netflix. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS, și există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Este ușor de utilizat și este o alegere excelentă pentru începători. Pur și simplu îl instalați și faceți clic pe butonul „conectare” mare. Permite cinci conexiuni simultane.

Asistența clienților este excelentă și o bază de cunoștințe la îndemână este disponibilă pentru auto-ajutor. Suportul pentru chat și e-mail în direct sunt disponibile 24 de ore din 7, dar pentru mai multe probleme tehnice, cel mai bine este să parcurgi ruta de e-mail.

Unul dintre noi, cu ExpressVPN, este prețul său. E scump. Acestea fiind spuse, primești multă bătaie de cap, deci merită investiția. În plus, dacă vă abonați la un plan mai lung, acesta va reduce costurile și există o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

NordVPN

A treia noastră alegere este NordVPN. Este un alt serviciu minunat care îți are spatele. Nu veți avea nicio problemă să găsiți un server adecvat pentru ocolirea blocurilor, deoarece există peste 5.000 disponibile în 60 de țări. Acestea fiind spuse, nu există niciunul în Sri Lanka, deci nu veți putea accesa conținut restricționat în țară.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are o siguranță fantastică și veți folosi serverele sale duble, dacă doriți. Practic, adaugă mai multă protecție la conexiune. Există un comutator de omor încorporat, iar compania nu ține jurnalele de activitate.

Vitezele sale sunt rapide, dar, la fel ca CyberGhost, pot încetini pe distanțe lungi. Cu toate acestea, sunt în regulă pentru majoritatea activităților și poate intra în toate serviciile de streaming, inclusiv Netflix. Nu există limite de lățime de bandă. Recenzia noastră NordVPN intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Există și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Clienții săi sunt ușor de utilizat și permite conectarea a până la șase dispozitive simultan. 

Există o bază de cunoștințe utilă disponibilă dacă rămâi blocat. În plus, există chat-ul live și asistența de e-mail disponibilă 24/7. Ambele vă vor ajuta bine, dar chat-ul live este cea mai rapidă opțiune.

Prețul lunar al NordVPN nu este rău, dar nici nu este bun. Veți fi mai bine să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Știm că este posibil să nu doriți să intrați direct, dar există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care găsiți că nu este pentru dvs..

VyprVPN

Vă recomandăm, de asemenea, VyprVPN pentru Sri Lanka. Rețeaua sa de servere nu este la fel de largă ca și celelalte opțiuni ale noastre, dar există încă peste 700 de alegeri și acoperă 64 de țări. Cu toate acestea, nu există servere din Sri Lanka pentru conținut. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are o securitate excelentă, care este foarte personalizabilă. În plus, VyprVPN este prevăzut cu protocolul Chameleon, care adaugă și mai multă protecție tunelului VPN. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică fără jurnal.

Vitezele sale nu sunt mari, dar ar trebui să fie în continuare bune pentru majoritatea activităților. Nu există limite de lățime de bandă și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Consultați recenzia noastră VyprVPN pentru mai multe.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Aplicațiile sale mobile sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am întâlnit, motiv pentru care este pe cea mai bună VPN pentru lista noastră de Android. Este ușor de utilizat și puteți avea până la cinci dispozitive conectate simultan, în funcție de planul ales.

Sistemul de asistență al VyprVPN începe cu o bază de cunoștințe pentru auto-ajutor. Apoi există un chat live, care este disponibil 24 de ore din 24. Cu toate acestea, vă conectați la început cu un bot, care vă indică părți relevante ale bazei de cunoștințe. Există un buton pentru conectarea la un om, dar ești pus într-o coadă, iar timpul de așteptare variază. Există asistență de e-mail disponibilă 24/7.

Există două pachete din care să alegeți. „Standardul” vine cu trei conexiuni. „Premium” vine cu cinci conexiuni și utilizarea protocolului Chameleon. Puteți alege dintr-un abonament lunar sau anual, dar cel anual funcționează mai bine până la urmă. O garanție de returnare a banilor de 30 de zile este, de asemenea, în vigoare.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Sri Lanka: Windscribe

Ultima noastră alegere este Windscribe. Este un mare furnizor care oferă un plan gratuit și un plan „pro” plătit. Planul gratuit este generos și a câștigat Windscribe un loc în cea mai bună comparație a VPN-urilor noastre gratuite, dar nu veți primi toate caracteristicile planului plătit, pe care le vom evidenția pe măsură ce mergem de-a lungul.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Există mai mult de 600 de servere în 60 de țări, ceea ce este suficient pentru eludarea blocurilor. Acestea fiind spuse, veți avea acces la lista completă a țărilor numai dacă sunteți membru „pro”. În orice caz, nu există servere în Sri Lanka, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accesarea locației respective. 

Puteți încerca, adăugând locații pentru 1 dolar fiecare pe lună, totuși. În plus, din moment ce numai membrii „pro” obțin o lățime de bandă nelimitată, acest lucru vă va câștiga încă 10 GB de date pe lună. Utilizatorii gratuite obțin 2 GB ca standard, dar puteți obține 10 GB pur și simplu prin introducerea e-mailului. 

Vitezele sale sunt bune pentru majoritatea activităților, iar dacă doriți să faceți stream, membrii „pro” au acces la serverele sale Windflix. Sunt create pentru Netflix, deci nu veți avea probleme în a vă accesa și sunt disponibile în S.U.A., Marea Britanie, Canada și Japonia. 

Securitatea sa este bună și personalizabilă. Există un comutator de ucidere, deși este ciudat numit „firewall”. Windscribe are caracteristici de confidențialitate, dar afirmă că păstrează unele jurnalele, cum ar fi utilizarea lățimii de bandă și timestam-urile de activitate. Cu toate acestea, nu vă poate fi identificat. Citiți recenzia noastră pentru Windscribe pentru mai multe despre asta.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Există clienți disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS, precum și extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera. Interfața sa are o experiență neîmplinitoare pentru a-l menține simplu pentru începători, deși tehnologiile sunt capabile să tincer dacă vor. 

Există câteva instrumente utile de auto-ajutor. În plus, există chat-ul live și asistența de e-mail disponibilă 24/7. Chatul live este condus de reprezentantul său de inteligență artificială, Garry. El este destul de bun, pentru a fi corect, dar pentru a vorbi cu un om adevărat, va trebui să trimiteți un bilet.

Dacă alegeți planul lunar, este destul de scump. Planurile mai lungi funcționează mai bine, dar nu există nicio politică de rambursare în vigoare. Acestea fiind spuse, dacă trimiteți prin e-mail companiei în termen de trei zile de la achiziție, aceasta vă va rambursa. Cu toate acestea, puteți începe cu planul gratuit ca proces.

Cenzura online în Sri Lanka

Deși penetrarea internetului Sri Lanka a continuat să crească, libertatea internetului a scăzut oarecum. Restricțiile la conectivitate și platformele de socializare au avut loc în timpul violenței și tulburărilor, și anume în 2018, când un budist sinhalese a fost ucis de un grup de bărbați musulmani din orașul Kandy. 

După incident, guvernul a impus o stare de urgență, iar rețelele sociale și serviciile de mesagerie – inclusiv Facebook, WhatsApp, Instagram și Viber – au fost blocate în toată țara timp de aproximativ o săptămână. Platformele au fost învinuite că nu au reușit să oprească răspândirea discursului de ură și a știrilor false, care la rândul lor au alimentat revolte. 

Blocurile au fost impuse pentru a reduce tulburările, dar oamenii au avut dificultăți în a contacta familia și prietenii, iar întreprinderile s-au luptat și ele.. 

Deși interdicția a fost ridicată, de atunci a fost reinstalată de mai multe ori. După ce peste 300 de oameni au fost uciși în bombardamentele din bisericile și hotelurile din duminica de Paște din 2019, guvernul a citat amenințarea de dezinformare și discursul de ură în perioada următoare și a blocat rețelele de socializare. Interdicția a durat mai mult de o săptămână, fiind ridicată pe 30 aprilie.

O altă interdicție a fost impusă în mai, după tensiunile religioase ridicate din seria atentatelor sinucigașe care au zguduit țara. Întreprinderile și moscheile deținute de musulmani au fost afectate, iar Facebook, WhatsApp, Snapchat, Viber și YouTube au fost blocate.. 

Nu există un organism independent care să reglementeze conținutul, dar țara a văzut blocaje pentru anumite conținuturi și site-uri web, cum ar fi site-uri pornografice și știri. În afară de asta, conținutul este liber de vizualizat.

Supraveghere online în Sri Lanka

Deși Planul național de acțiune pentru protecția și promovarea drepturilor omului 2017-2021 recunoaște dreptul la confidențialitate, alte inițiative au ridicat îngrijorari. 

O nouă carte electronică de identitate națională, numită e-NIC, a fost introdusă în 2016, revigorând problemele de confidențialitate. Este o cerință legală și deține informații, cum ar fi datele biometrice ale unei persoane, amprenta digitală și fotografia, printre alte detalii. 

E-NIC este necesar pentru a accesa anumite servicii din țară, inclusiv utilizarea hotspot-urilor WiFi publice, dar asta înseamnă că activitatea utilizatorului ar putea fi urmărită. 

În plus, în 2018, președintele Maithripala Sirisena s-a întâlnit cu reprezentanții Facebook pentru a discuta discursul de ură și noutățile false de pe platformă. Reprezentanții au convenit că Facebook nu tolerează un astfel de discurs pe platforma sa și că s-a angajat să îl elimine. 

În prezent, guvernul permite accesul la Facebook, dar lucrează cu platforma pentru a preveni discursul de ură și dezinformarea. Aceasta înseamnă că metodele de monitorizare și supraveghere ar fi implementate pentru a asigura siguranța publică. 

Legea privind telecomunicațiile nr. 27 din 1996 interzice supravegherea neautorizată a comunicațiilor personale, dar acestea pot fi examinate dacă sunt direcționate de un funcționar sau dacă este în legătură cu o anchetă. Companiile de telecomunicații trebuie să respecte, de asemenea, cererile guvernamentale, însă funcționarii nu sunt obligați să notifice ținta. 

Agențiile guvernamentale sunt de asemenea suspectate că dețin tehnologii de supraveghere. Documentele scurse în 2015 au arătat că mai multe agenții s-au apropiat de firma italiană de spionaj Hacking Team. 

Documentele dezvăluiau planurile Ministerului Apărării din Sri Lanka de a dezvolta un sistem electronic de urmărire a supravegherii, deși nu există nicio dovadă a unor achiziții. 

În cele din urmă, companiile chineze ZTE și Huawei au ajutat la dezvoltarea infrastructurii TIC din Sri Lanka, așa că există îngrijorări ca aceste companii să fi adăugat și tehnologie de supraveghere.

Libertatea de exprimare online în Sri Lanka

Constituția din Sri Lanka garantează libertatea de exprimare, dar anumite subiecte rămân sensibile, precum războiul civil. Activiștii pentru drepturile omului au fost hărțuiți din cauza activității lor care implică subiectul și asta a descurajat cetățenii să discute despre astfel de subiecte.

Mediul mediatic al țării este tulburător, un număr mare de agenții de știri din Sri Lanka sunt deținute de stat și mulți jurnaliști se confruntă cu amenințări, iar unii chiar au fost uciși. 

Unii jurnaliști critici sunt arestați și închiși în conformitate cu legislația, cum ar fi Legea pentru prevenirea terorismului (PTA). Acestea fiind spuse, o mare parte a acesteia a fost sub guvernul fostului președinte Mahinda Rajapaksa.

Un exemplu este cu jurnalistul J.S. Tissainayagam, care a fost acuzat în 2009 de ură rasială și strângere de bani pentru terorism și s-a confruntat cu o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Ulterior a fost grațiat în 2010 de președintele Rajapaksa. 

Sub noul guvern al președintelui Sirisena, au fost puține arestări și urmăriri penale, iar guvernul lucrează la o înlocuire a PTA, dar există îngrijorari că noul proiect de lege este prea amplu.

Gânduri finale

Ar trebui să știți acum toate motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN în Sri Lanka. Nu știi niciodată când guvernul va impune un alt bloc de socializare și o VPN vă va ajuta să evitați astfel de blocuri dacă trebuie. 

Ar trebui să alegeți unul care are o rețea de server bună, dar ar trebui să alegeți, de asemenea, unul care are o mare securitate pentru a vă ascunde de supraveghere și pentru a vă proteja de pericolele online. CyberGhost a preluat coroana VPN din Sri Lanka datorită rețelei sale masive de servere și securității deosebite. În plus, cu garanția de returnare a banilor, nu este nimic de pierdut. 

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Sri Lanka, spuneți-ne despre asta în secțiunea de comentarii. Arhiva noastră VPN are articole mai interesante, dacă doriți să aruncați o privire. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map