În timp ce vizitați Spania, vă puteți bucura de frumusețea plajelor sale, să vă minunați de arhitectura faimoasă și să gustați vin la una dintre numeroasele sale podgorii. Nu uitați să faceți o siesta bine câștigată între toate acestea, și nu uitați să vă păstrați în siguranță online, în timp ce sunteți acolo cu cel mai bun VPN pentru Spania.


În timp ce multe țări practică cenzura strictă, guvernul spaniol nu restricționează accesul la majoritatea site-urilor web. Social media este disponibilă gratuit, precum și cele mai multe alte conținut și servicii. Pentru o privire la ce poate avea cenzura proastă, citiți piesa noastră pe Marele Firewall din China.

Cu toate acestea, guvernul a cunoscut că blochează conținut care exprimă opinii politice cu care nu este de acord. Acest lucru a fost în mare parte ca răspuns la grupurile de activiști care promovează referendumul pentru independența catalană.

Torrentingul materialelor protejate prin drepturi de autor este ilegal în Spania și, în 2011, guvernul a introdus politici anti-piraterie dure pentru a bloca site-urile web infracționale. Cel mai bun ghid al nostru VPN pentru Germania arată o altă țară cu reguli stricte de piraterie.

În ciuda eforturilor spaniole, în 2015, s-a raportat că 88 la sută din materialele descărcate din țară erau ilegale, ceea ce o face una dintre cele mai grave țări din Europa pentru conținut piratat. S-ar putea să constatați că anumite site-uri web ale torrentului sunt blocate. Golful Piratelor este blocat din 2015, de exemplu.

Liga de fotbal profesionistă din Spania, La Liga, a luat pirateria în propriile mâini, folosind aplicația pentru a afla ce baruri afișau meciuri în mod ilegal. Acesta a folosit microfonul dispozitivului pentru a detecta sunetul emisiilor și a putut determina locul în funcție de geolocalizarea utilizatorului. Cu aceste informații, ar putea determina dacă fluxul a fost ilegal și a dat în judecată multe baruri.

Discurs online

Constituția spaniolă prevede libertatea de exprimare, iar guvernul respectă aceste drepturi, deși există excepții. De exemplu, publicarea de conținut pe care guvernul îl consideră glorificant sau susțin terorismul este interzisă.

Legea mai prevede că discursul de ură îndreptat către religie, rasă sau grup etnic, sex sau orientare sexuală, dizabilitate și anumite alte grupuri sau asociații pot fi pedepsite cu o pedeapsă de închisoare de până la trei ani.

În 2016, guvernul a încercat să interzică memoriile de pe internet care păreau politici batjocoritori. A vrut să pună capăt „răspândirii imaginilor care încalcă onoarea unei persoane”. Campanii de discurs liber au criticat propunerea și legea nu a fost niciodată adoptată.

Supraveghere în Spania

Deși Spania susține că nu participă la supravegherea guvernului, rapoartele sugerează diferit.

Rapoartele conform cărora autoritățile spaniole au avut capacitatea de a se angaja în supraveghere online în masă au apărut după dezvăluirile Snowden din 2013. În plus, Spania face parte din alianța Fourteen Eyes. Alte rapoarte au arătat că ANS urmărea comunicările cetățenilor spanioli.

Un exemplu de autorități care monitorizează conținutul online este Cassandra Vera, o studentă în vârstă de 21 de ani din Murcia, care a făcut glume pe Twitter care erau văzute ca glorificând terorismul. A fost găsită vinovată de umilirea victimelor terorismului și, în consecință, a primit o pedeapsă cu suspendare de 12 luni și i-a fost interzis să facă o muncă finanțată public timp de șapte ani. Din fericire pentru ea, sentința a fost răsturnată mai târziu.

Cu asta în minte, fii atent la ce postezi online. Nu doriți să împărtășiți o opinie sau o glumă care să conducă la autoritățile care vin după voi.

Cel mai bun VPN pentru Spania 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Spania

Majoritatea furnizorilor de rețele private virtuale includ aceleași caracteristici, dar unii sunt mai buni decât alții și există una unică. Există o mulțime de opțiuni bune în recenziile VPN, dar doriți să vă asigurați că cel pe care îl alegeți are cele mai bune calități pentru Spania.

În primul rând, ai nevoie de unul care să aibă o securitate bună, astfel încât să fii protejat de pericolele online, cum ar fi infracțiunile informatice și ascuns de supraveghere.

O politică fără înregistrări este, de asemenea, importantă pentru confidențialitate, deoarece va asigura că activitățile dvs. online nu sunt înregistrate. Dacă doriți să torrent, este o caracteristică deosebit de utilă.

Vrei un VPN cu o rețea de servere bună, care să acopere cât mai multe țări. Acest lucru vă va ajuta să ocoliți restricțiile și geoblocurile. Dacă doriți să accesați conținut restricționat doar în Spania, veți avea nevoie și de servere localizate acolo.

Viteza este un alt factor important. Un ecran de încărcare nu vă va ține distractiv timp îndelungat și, dacă doriți să faceți o torentă sau un flux, este un lucru indispensabil. Lățimea de bandă nelimitată este la fel de importantă ca și viteza, fără că VPN-ul nu ar mai funcționa odată ce ai ajuns la capac și te va lăsa vulnerabil.

Alte caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când luați decizia dvs. sunt dispozitivele pe care le suportă, cât de ușor de utilizat și prețul clienților.

1. Cel mai bun VPN pentru Spania: NordVPN

NordVPN câștigă adesea un spot în lumina reflectoarelor de la Cloudwards.net datorită serviciului său excelent. Puteți fi sigur că știți că sunteți acoperit de securitatea sa excelentă, inclusiv de serverele dublu-hop, dacă alegeți să le utilizați. Practic, criptează tunelul VPN de două ori. De asemenea, sunteți protejat de o politică solidă de neînregistrare.

Anterior

Următor →

Are peste 5.000 de servere din 60 de țări, oferindu-ți o mulțime de opțiuni pentru eludarea blocurilor. Există 47 în Spania, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în țară.

Vitezele sunt bune, dar s-ar putea să descoperi că încetinește dacă ești conectat la un server care este departe. Acestea fiind spuse, nu există limite în ceea ce privește cantitatea de lățime de bandă pe care o puteți folosi, ceea ce a ajutat NordVPN să depășească cel mai bun VPN al nostru pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

După o instalare lină, ar trebui să fiți conectat în câteva minute. Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS.

Asistența clienților este disponibilă prin chat live și e-mail. Chatul live este cel mai rapid pentru a răspunde, iar personalul este informat. Există, de asemenea, o bază mare de cunoștințe pentru a te uita dacă vrei să încerci singur să rezolvi problema.

Opțiunea pentru planul lunar al NordVPN nu este cea mai bună idee. Vă oferă valoare pentru banii dvs., dar veți fi mult mai bine să mergeți pe termen mai lung, deoarece veți economisi bani. Dacă încercați și decideți că nu vă place, puteți primi o rambursare în primele 30 de zile.

2. ExpressVPN

ExpressVPN este un alt favorit la Cloudwards.net și are calități similare cu NordVPN, așa cum puteți citi în articolul nostru din cap. Serviciul pe care îl oferă este excelent, cu o mare securitate care poate fi crescută dacă este nevoie. Există o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă asigura că activitățile dvs. rămân sub radar. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea de ce ne place atât de mult.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are peste 3.000 de servere în 94 de țări. Deși nu este la fel de mult ca unii dintre concurenții săi, acesta are cea mai largă zonă de acoperire din oricare dintre celelalte cele mai bune VPN-uri ale noastre. Aceasta include serverele din Barcelona și Madrid, astfel încât să puteți obține conținut în spaniolă.

Nu veți avea probleme cu viteza, cel mai rapid VPN disponibil și nu există limite de lățime de bandă de care să vă faceți griji. Aceste caracteristici fac o alegere bună pentru torrenting și streaming și au ajutat-o ​​să vină pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming piesă.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN are clienți ușor de utilizat, care sunt perfecti pentru începători, dar setările lor pot fi modificate în continuare dacă sunteți mai informați. Sunt disponibile pentru Windows, macOS, Android și iOS. În plus, există extensii de browser pentru Firefox, Chrome și Safari.

Puteți contacta asistența pentru clienți 24 de ore din 24, prin chat live și e-mail. Chat-ul în direct vă va primi cel mai rapid răspuns, dar e-mailul este cel mai bun pentru un ajutor mai aprofundat. Oricum ar fi, personalul este prietenos și cu cunoștințe și își propune să te orienteze rapid.

Rata sa lunară este destul de mare în comparație cu rivalii săi, dar merită pentru calitatea serviciilor pe care le primiți. Există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, deci nu ai nimic de pierdut.

3. CyberGhost

CyberGhost are o securitate deosebită, cu criptarea AES de 256 biți din cutie. De asemenea, are servere securizate specializate pentru protecție suplimentară. Compania nu păstrează jurnalele, asigurându-vă respectarea confidențialității.

Există peste 3.000 de servere distribuite în 59 de țări, inclusiv 64 în Spania, ceea ce este cel mai mare lucru pe care l-am văzut.

Vitezele sunt bune, dar, la fel ca NordVPN, pot încetini atunci când se conectează pe distanțe lungi. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și nu există capace de lățime de bandă. Recenzia noastră CyberGhost intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și macOS, Android și iOS. Interfața a fost actualizată recent, ceea ce face mult mai bine să o utilizezi, deși poate dura ceva timp pentru a te obișnui.

Pentru probleme care apar, puteți utiliza baza de cunoștințe extinsă pentru a ajuta la rezolvarea acestora. Dacă încă mai rămâi blocat, poți vorbi cu un membru al personalului prin chat live sau e-mail. Chat live este cel mai rapid traseu, dar este cel mai bine pentru întrebări simple. Pentru mai multe întrebări tehnice, este mai bine să le contactați prin e-mail.

Planul lunar al CyberGhost este accesibil, dar celelalte planuri funcționează mai bine pe termen lung. Există un proces de șapte zile pentru Android și iOS de care poți profita pentru a te asigura că ești mulțumit de acest serviciu. În plus, există o garanție de restituire a banilor, dacă găsiți că nu vă place mai departe. Planul lunar permite 14 zile, în timp ce planurile mai lungi dau 45 de zile.

4. Acces la internet privat

Accesul la internet privat nu are caracteristicile pe care le fac ceilalți furnizori, dar este încă o alegere bună pentru Spania. Securitatea sa este capabilă, dar setarea implicită este criptarea pe 128 de biți. Va trebui să schimbați setările manual pentru a obține recomandările de 256 biți, dar în acest fel va încetini conexiunea. Ca și în cazul celorlalte, nu se păstrează jurnalele de utilizare.

Are peste 3.000 de servere în 33 de țări. Aceasta nu este la fel de răspândită ca și celelalte opțiuni ale noastre, dar ar trebui să fie suficient pentru a evita restricțiile. De asemenea, este bine să accesați Netflix din SUA, deoarece majoritatea serverelor sale sunt situate în S.U.A. Există 14 servere în Spania, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut de acolo..

PIA excelează în viteză, dar aceasta este în principal până la criptarea mai ușoară pe care o folosește implicit. După cum am spus, aceasta va încetini dacă ridicați securitatea. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și nu impune limite la utilizarea lățimii de bandă.

Alte motive pentru care ne place PIA

Îl puteți configura pe Windows, macOS, Android și iOS. Clientii sunt simpli si te vor conecta rapid.

Nu există chat live, ceea ce este un dezavantaj. Puteți utiliza baza de cunoștințe disponibilă sau asistență prin e-mail. Am testat ajutorul în analiza PIA și am constatat că răspunsul este complet, dacă este lent.

PIA obișnuia să aibă unul dintre cele mai bune planuri lunare de pe piață, dar prețul său a crescut dramatic. Acestea fiind spuse, puteți economisi bani, totuși, optează pentru un abonament mai lung și există o garanție de returnare a banilor de șapte zile pentru liniște.

5. VyprVPN

Recomandarea noastră finală pentru Spania este VyprVPN, care are o securitate bună și propriul protocol Chameleon pentru a oferi și mai multă protecție. Nu ține jurnalele, deci puteți fi sigur că activitățile dvs. online sunt păstrate în secret. Citiți recenzia noastră VyprVPN pentru mai multe detalii.

VyprVPN-Server-Selecție

Nu are la fel de multe servere ca și celelalte opțiuni ale noastre, dar acoperă peste 60 de țări, ceea ce înseamnă că mai aveți șanse mari de a evita restricțiile. În plus, are servere la Madrid pentru conținut spaniol.

Nu este cel mai rapid VPN, dar nu este nici cel mai lent și nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea unei limite de lățime de bandă..

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Clienții sunt disponibili pentru multe dispozitive, cu versiuni desktop pentru Windows și macOS și versiuni mobile pentru Android și iOS. Interfața este datată, dar este încă ușor de utilizat.

O bază de cunoștințe la îndemână este disponibilă pentru a vă ajuta cu probleme simple. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți vorbi cu un membru de asistență prin chat live sau e-mail. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ajutoare nu este grozav.

VyprVPN-Pagina de start

Prețul său lunar este accesibil, dar veți economisi bani prin abonarea la planul său anual. Nu există un proces gratuit, dar există o fereastră de rambursare de 30 de zile, ceea ce ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a vedea dacă vă place.

Gânduri finale

Acum știți de ce ar trebui să utilizați un VPN în Spania și ce caracteristici sunt cele mai importante. Trebuie să alegeți unul care are o mare securitate și onorează confidențialitatea. De asemenea, ar trebui să aibă o rețea de server mare pe care o puteți folosi pentru a evita blocurile, precum și viteze bune și capacități de lățime de bandă nelimitate.

Am ales NordVPN drept cel mai bun VPN pentru Spania, deoarece are o securitate excelentă și o rețea de server masivă. Este o alegere excelentă și, cu rambursarea celor 30 de zile, nu există niciun motiv să nu o încercați.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Spania, ne-ar plăcea să aflăm despre asta în secțiunea de comentarii de mai jos. Căutați biblioteca noastră VPN pentru alte articole utile. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me