Cel mai bun VPN pentru Snapchat 2020

Milioane de oameni folosesc Snapchat în fiecare zi pentru a împărtăși fotografii și videoclipuri cu prietenii și familia. Cu toate acestea, pot exista momente în care nu pot accesa aplicația. Acest lucru este cel mai probabil, deoarece au fost instituite restricții, despre care vom vorbi mai jos. Oricare ar fi motivul, utilizarea unuia dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile Snapchat vă va ajuta să utilizați aplicația după cum considerați de cuviință.


De când a fost fondată în 2011, Snapchat a devenit o aplicație populară de socializare. Este folosit de oameni de toate vârstele, dar este cel mai popular în rândul adolescenților, care îl folosesc ca un mod distractiv de a ține contactul și de a împărtăși ceea ce sunt.

Una dintre principalele sale caracteristici vă permite să trimiteți fotografii sau videoclipuri cu un mesaj scurt și să setați un cronometru pentru cât timp pot fi vizualizate înainte de a dispărea. În plus, toată lumea pare să aibă, cel puțin, un selfie cu urechile de câine la modă ale Snapchat sau o coroană de flori minunate stocată pe telefonul lor.

Cu toate caracteristicile lor dependente, Snapchat și alte social media adesea sunt blocate în școli, colegii și locuri de muncă. Avem o piesă despre cum să deblocați Instagram, precum și care este cel mai bun VPN pentru școală, dacă doriți să le citiți.

Aceste blocuri sunt create pentru a asigura concentrarea studenților și angajaților pe munca lor. Snapchat a primit critici pentru partajarea conținutului controversat și a devenit o platformă populară pentru intimidare. În acest sens, blocarea este, de asemenea, parte a salvgardării.

Accesarea conținutului poate fi complicată și în unele țări din cauza cenzurii stricte care blochează anumite conținuturi de la cetățenii lor. Acest lucru poate fi găsit în unele părți din Orientul Mijlociu, iar China se află în propria sa ligă cu Marele Firewall. Puteți găsi că Snapchat este blocat, precum și social media în general. Nu uitați doar la cea mai bună piesă VPN pentru Iran pentru un exemplu.

Aceste blocuri pot fi din motive politice sau religioase. Limită libertatea de exprimare și, cu Snapchat, există amenințarea că postările dispar după o perioadă de timp stabilită. Această caracteristică îi face pe utilizatori să fie mai puțin speriați să își spună mintea.

Amintiți-vă, totuși, asta nu împiedică pe cineva să ia o captură de ecran a mesajului dvs. înainte de dispariție, așa că fiți atenți la ce publicați.

Cel mai bun VPN pentru Snapchat 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Snapchat

Indiferent de restricțiile pe care le-ați dat peste cap, utilizarea unuia dintre cei mai buni furnizori VPN ai noștri vă va ajuta să le ocoliți. Aceasta înseamnă că veți avea acces la Snapchat, ci și la rețelele de socializare și la alte conținuturi restricționate. Te va face să pari că ești undeva care are acces la ceea ce vrei să vezi.

Atunci când alegeți un serviciu pe care îl folosiți cu Snapchat, o rețea de servere bună ar trebui să se afle în partea de sus a listei. Asigurându-vă că există o mulțime de servere din care să alegeți, mai ales în apropiere dacă sunteți într-o țară în care este interzis, nu ar trebui să aveți nicio problemă să găsiți unul care să se potrivească nevoilor dvs..

Un alt factor principal este securitatea. O rețea privată virtuală criptează datele dvs., inclusiv Snapchat, astfel încât alte persoane să nu le poată citi. Aceasta înseamnă că școala sau biroul dvs. nu vor putea vedea că utilizați serviciul de socializare. Este o idee bună să vă asigurați și că VPN are un comutator de ucidere. Asta te va deconecta de la internet dacă nu va mai funcționa.

Deși este disponibil în multe locuri, WiFi-ul public poate fi periculos. Dacă aveți o criptare bună, vă asigurați că informațiile dvs. personale vor fi ferite de ochii indurerați.

Confidențialitatea dvs. este de asemenea importantă. Dacă alegeți un furnizor care nu ține niciun registru, nu va fi înregistrat ceea ce ați făcut. Având în vedere că majoritatea dintre dvs. Snapchatters vor fi pe un telefon mobil, este bine să vă asigurați că furnizorul oferă clienți pentru dispozitivul dvs..

Încercarea de a beneficia de servicii VPN gratuite, în special pentru adolescenți și studenți, nu le recomandăm. Deși unii nu sunt prea răi, după cum puteți citi în cea mai bună piesă de servicii VPN gratuite, trebuie să știți la ce vă înscrieți. Chiar și cei buni pot avea restricții enervante pentru lățimea de bandă.

Problema principală cu VPN-urile gratuite este însă că siguranța dvs. ar putea fi în pericol. Unii au malware, păstrează jurnalele sau vă vând datele. Citiți despre toate pericolele din cel mai rău articol al noștri furnizori VPN gratuite.

Alte aspecte de luat în considerare sunt ușurința de utilizare și personalizarea. Dacă aveți un serviciu rapid este benefic, de asemenea, mai ales dacă vă conectați la un server departe. Vrei să ai un serviciu bun pentru clienți în cazul în care ceva nu merge bine și, în sfârșit, prețurile variază, astfel încât să poată fi factorul decizional pentru tine.

1. Cel mai bun VPN pentru Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPN a câștigat topul de mai multe ori pe Cloudwards.net. Serviciul său este excelent și se potrivește nevoilor majorității oamenilor. Are multe servere răspândite în 94 de țări, așa că nu ar trebui să aveți probleme în a găsi unul care să ocolească acele blocuri.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Acesta are unele dintre cele mai bune securități acolo implicit și poate fi crescut pentru a vă face să vă simțiți și mai în siguranță. De asemenea, are un întrerupător de ucid încorporat pentru o liniște sufletească suplimentară. Există, de asemenea, o politică strictă de înregistrare a jurnalelor, astfel încât nu va fi înregistrat ceea ce ați făcut.

Există aplicații mobile pentru Android și iOS disponibile și clienți desktop pentru Windows și macOS, care vă păstrează securitatea pe orice dispozitive aveți. După instalare, este ușor de utilizat și o alegere excelentă pentru cei care nu au experiență în utilizarea VPN, deoarece face aproape totul pentru tine.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri din jur, așa că este excelent pentru conectarea pe distanțe lungi. Totuși, serviciul său pentru clienți nu este la fel de rapid și există alte sisteme de asistență mai rapide în altă parte.

Totuși, personalul este încântat să vă ajute cu răspunsuri amănunțite. Le puteți contacta prin chat live, care este disponibil 24/7 sau prin e-mail, deși acesta din urmă va dura mai mult. Consultați recenzia noastră ExpressVPN completă pentru mai multe.

ExpressVPN este costisitor, în special pentru cei cu buget redus, dar, pentru standardul serviciilor pe care le primiți, merită. Înscrierea pentru o perioadă mai lungă vă va aduce unele economii, dar, dacă vă simțiți puțin incomod când faceți acest lucru, puteți profita de garanția sa de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru a vă asigura că sunteți mai mulțumit cu aceasta..

2. NordVPN

NordVPN este un alt mare furnizor care este recomandat deseori în articolele noastre. Are o rețea de servere bună, oferindu-vă o mulțime de alegeri atunci când ocoliți restricțiile. Serviciul este printre cele mai sigure, bonusul de criptare dublu-hop face conexiunea cu atât mai mult.

Anterior

Următor →

Este mai modificat decât ExpressVPN, dar asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a-l atinge. Un comutator de ucidere este oferit pentru a vă menține în siguranță dacă VPN-ul eșuează și nu sunt păstrate jurnalele activității dvs..

Puteți să-l instalați pe Android sau iOS și, la fel ca ExpressVPN, are clienți și pentru computere Windows și MacOS. Configurarea este simplă și vă puteți conecta în câteva minute. Clientul are un aspect bun și este ușor de utilizat și el.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN are viteze decente, dar poate ajunge lent pe distanțe lungi. Totuși, timpul său de schimbare a serverului este mult mai rapid decât cel al ExpressVPN. Consultați recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Ajutorul este pregătit prin chat live și opțiuni de e-mail. Răspunsurile sunt rapide, cu cea mai rapidă venire din chat-ul live, iar personalul este util și amănunțit. Dacă doriți, puteți să vă uitați la baza de cunoștințe la îndemână pentru a vedea dacă puteți rezolva singur problema.

Are un preț lunar accesibil, dar să scoți un abonament mai lung este mult mai amabil cu portofelul. Dacă doriți să îl încercați înainte de a face angajamentul, puteți folosi rambursarea sa de 30 de zile.

3. VyprVPN

VyprVPN, care are o rețea bună răspândită în 64 de țări. Numărul real de servere este totuși mai mic decât celelalte opțiuni ale noastre. Totuși, ar trebui să fie suficiente pentru a alege pentru accesarea Snapchat. Are o mare securitate și protocolul său de criptare Chameleon se bazează pe asta. Puteți citi mai multe în recenzia noastră VyprVPN.

De asemenea, include un comutator de ucidere, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea datelor dvs. în cazul în care VPN nu reușește. La fel ca ceilalți, nu ține jurnalele, astfel încât să puteți chat în încredere.

VyprVPN oferă aplicații mobile pentru Android și iOS ușor de utilizat. De asemenea, are clienți desktop pentru Windows și macOS, dar aspectele lor ar putea fi îmbunătățite. Acestea fiind spuse, ei fac ceea ce trebuie să facă.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Vitezele sunt bune, dar poate fi lentă uneori. Dacă aveți probleme, puteți consulta secțiunea Întrebări frecvente pentru ajutor. În caz contrar, chat-ul live și e-mailul sunt disponibile pentru a contacta asistența. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar veți primi un răspuns mult mai bun prin e-mail dacă aveți o problemă tehnică.

VyprVPN-Pagina de start

Prețurile VyprVPN nu sunt greșite și au o perioadă de rambursare de 30 de zile, așa că ar trebui să ai timp pentru a vedea dacă îți place.

4. CyberGhost

Următoarea noastră alegere este CyberGhost. Are o rețea bună de servere care cuprinde 58 de țări. Acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a evita restricțiile care blochează Snapchat. Securitatea este excelentă, dar nu este la fel de personalizabilă ca și alții. Cu toate acestea, acesta are un comutator de ucidere pentru o securitate suplimentară și nu sunt păstrate jurnalele de aici.

CyberGhost este disponibil pentru Android, iOS, Windows și macOS. Interfața a fost actualizată recent, dar este încă ușor de utilizat și de văzut unde trebuie să fiți.

Consultați recenzia noastră completă CyberGhost pentru mai multe informații despre serviciu.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Vitezele sunt bune, dar pot ajunge lent pe distanțe lungi. Există o bază de cunoștințe extinsă care ar trebui să ajute la rezolvarea celor mai comune probleme. Asistența clienților este disponibilă prin chat live sau prin e-mail. Chat-ul în direct vă va primi răspunsul mai rapid, iar personalul vă este de ajutor și vă va oferi răspunsuri amănunțite.

Planul lunar este accesibil, dar, ca și în cazul celorlalți, înscrierea la un plan mai lung este mult mai ieftină până la urmă. Puteți profita de proba de șapte zile dacă sunteți pe Android sau iOS înainte de a lua o decizie finală. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, pentru o liniște sufletească suplimentară.

5. TorGuard

Nu în ultimul rând, există TorGuard. Este un alt furnizor grozav, cu servere răspândite în mai mult de 50 de țări, oferindu-vă multe opțiuni pentru a vă deplasa prin blocuri. Este sigur și mai modificabil decât alți furnizori, astfel încât cei cu cunoștințe tehnice îl pot prefera.

torguardclientarea

Ca și în cazul celorlalte opțiuni, acesta are un comutator de oprire pentru a-ți tăia conexiunea la internet dacă VPN încetează să funcționeze. În plus, nu are o politică fără jurnal, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru asta.

Puteți instala TorGuard pe Android și iOS, dar configurarea inițială poate fi o durere. Clienții pentru Windows și macOS sunt disponibile și ei. Puteți citi mai multe despre ele în recenzia noastră TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Vitezele sunt în regulă, dar pot varia cu TorGuard, iar securitatea mai mare le poate reduce și ele. Dacă aveți nevoie de ajutor, chat-ul live este disponibil, dar trebuie să știți că nu este întotdeauna personal. Dacă ajungeți în timp ce nu este, va trebui să lăsați un mesaj și cineva vă va reveni prin e-mail. Cu toate acestea, există resurse utile online, dacă doriți să aveți posibilitatea să rezolvați problema.

Pagina de pornire TorGuard 2017

Prețul pe lună este abrupt, dar dacă optați pentru un abonament mai lung, costul scade considerabil. Puteți profita de garanția de restituire a celor șapte zile pentru a vă asigura că mai întâi sunteți mulțumit de acest serviciu.

Gânduri finale

Acum că știți cum să evitați restricțiile care blochează accesul la Snapchat, sperăm că v-am ajutat să alegeți un furnizor decent din recenziile VPN pentru a face acest lucru. Este bine să aveți o rețea bună de servere în cât mai multe locații. Cu cât sunt disponibile mai multe, cu atât aveți șanse mai mari să evitați restricțiile, mai ales dacă sunt stabilite de țara în care vă aflați.

Siguranța dvs. online ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate, așa că asigurați-vă că are o criptare bună, un comutator de ucidere și nu ține o evidență a acțiunilor dvs. De asemenea, are nevoie de un client pentru orice dispozitiv utilizați.

ExpressVPN, cu rețeaua sa de servere masivă și securitatea excelentă, este câștigătorul nostru. Este un serviciu extraordinar și merită bani. Amintiți-vă, puteți încerca înainte de a cumpăra cu garanția de returnare de 30 de zile.

Dacă aveți experiență accesând Snapchat în timp ce blocurile sunt pe loc, spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Arhiva noastră VPN are articole mai interesante de citit, de ce să nu aruncăm o privire? Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map