Insula super curată, minusculă din Singapore, se află chiar sub Malaezia. Este binecunoscut pentru cartierul său istoric din Chinatown, care găzduiește Templul Reliciei Buddha Tooth, ca să nu mai vorbim de cultura, tradițiile și mâncarea sa diversă. Totuși, în spatele verdeaței îngrijite, există o lume online în care ar fi bine să te înțelegeți cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Singapore..


După o zi lungă de explorare, nu poți fi acuzat că dorești un chef Netflix relaxat în camera de hotel. Cu toate acestea, în curând vei găsi că singura versiune pe care o poți accesa este cea din Singapore. Acest lucru se datorează geoblocurilor, dar este ușor să treci peste acestea, după cum puteți citi în modul nostru de a obține un ghid de adrese IP din Singapore. Totuși, pe lângă geoblocuri, puteți întâmpina și alte restricții.

Cel mai bun VPN pentru Singapore 2020

Cenzura în Singapore

Deși unele țări plasează controale stricte pe internet, Singapore este ușor prin comparație, în special cu China. În ciuda introducerii în 1996 a unui regulament de conținut pe internet, guvernul se abține să blocheze și să filtreze conținutul. Cu toate acestea, veți vedea că site-urile web legate de jocuri de noroc și pornografie sunt blocate. 

Probabil că nu veți putea accesa majoritatea site-urilor web de tip torrent. Acest lucru se datorează faptului că înalta instanță a ordonat furnizorilor de servicii de internet să blocheze site-urile web de piraterie. Legea privind dreptul de autor din Singapore prevede amenzi puternice pentru încălcări, dar se adresează celor care încearcă să profite.

Supraveghere online

Din păcate, pentru Singapore, dreptul la confidențialitate nu este scris în lege. Aceasta înseamnă că autoritățile pot reține date, comunicații de supraveghere și pot efectua percheziții fără supraveghere judiciară. Cu excepția cazului în care doresc să locuiască în afara grilei, cetățenii trebuie să se înregistreze sau să arate identificarea pentru lucrurile pe care le puteți lua de la sine.

Guvernul emite cărți de identitate și pașapoarte, oricare dintre acestea fiind obligat să facă lucruri precum cumpărarea unei cartele SIM, înregistrarea pentru WiFi public sau înregistrarea unor forme de interacțiune digitală. Totuși, anonimatul nu este limitat doar în Singapore. Cea mai bună piesă VPN pentru India arată o altă țară care folosește un sistem strict de identificare.

Potrivit rapoartelor, Singapore are un sistem de supraveghere bine stabilit, capabil să monitorizeze comunicațiile digitale și internetul. În țară au fost găsite servere FinFisher, care oferă guvernelor capacitatea de a monitoriza dispozitivele, de a intercepta date și așa mai departe. Poate accesa orice dorește, chiar dacă este criptat.

Datorită Legii privind utilizarea necorespunzătoare a computerului și a Legii cibersecurității, informațiile pot fi colectate de pe orice computer, chiar și în timp real, dacă există o amenințare la adresa securității naționale. Puteți primi o amendă de până la 50.000 de dolari din Singapore (36.000 USD), până la 10 ani de închisoare sau ambele, dacă nu vă conformați. În plus, poliția poate solicita predarea codurilor de decriptare.

De asemenea, autoritățile din Singapore doresc să acceseze datele utilizatorilor pe mai multe platforme. Google, Facebook și Microsoft au primit solicitări de informații cu privire la crime, precum terorism, amenințări și jocuri de noroc.

În plus, fostul contractant al Agenției de Securitate Națională a Statelor Unite, Edward Snowden, a dezvăluit că compania singulă de telecomunicații SingTel a ajutat agențiile de informații să acceseze traficul transportat pe un cablu de telecomunicații submarine.

Libertatea de exprimare din Singapore

Constituția din Singapore prevede libertatea de exprimare, dar există limite.

Legea privind ordinea și siguranța publică a fost adoptată în 2018. Permite autorităților să interzică comunicarea, cum ar fi mesajele, în anumite perioade, precum proteste. Oricine s-a dovedit a încălca interdicția poate primi până la doi ani de închisoare și o amendă de 20.000 de dolari din Singapore (14.500 USD).

Legea privind administrarea justiției din Singapore face o infracțiune de a publica materiale care pot interfera cu procedurile judecătorești. Sunt aplicate pedepse pentru cei care o încalcă, pedeapsa maximă fiind de trei ani de închisoare și o amendă de 100.000 de dolari Singapore (73.000 de dolari). Legea este frecvent utilizată împotriva bloggerilor care scriu despre astfel de probleme. 

Legea Sediției interzice ura față de guvern, curse și clase și include o pedeapsă de până la trei ani de închisoare. Defăimarea este o infracțiune conform codului penal. În unele cazuri, bloggerilor li s-a cerut să-și închidă blogurile, iar în altele au fost arestați și acuzați. 

Un exemplu este Roy Ngerng. El a fost amendat și a primit ordin să plătească 150.000 de dolari din Singapore (109.000 USD) pentru defăimarea premierului din Singapore. Presele și jurnaliștii practică deseori autocenzura din cauza legilor stricte.

Cybercrime în Singapore

Cybercrime este în creștere în Singapore. Agenția de securitate cibernetică din Singapore a dezvăluit că în 2018 au fost raportate 6.179 de cazuri de infracțiuni informatice, ceea ce reprezintă o creștere de la 5.351 în 2017. 

Având în vedere aceste cifre, cel mai bine este să fiți pe partea sigură și să vă asigurați că conexiunea dvs. este sigură. Acest lucru este adevărat în special dacă intenționați să utilizați WiFi public, deoarece poate fi ghicit cu hackeri și viruși periculoși. Deși vom vorbi despre rețeaua virtuală virtuală de mai jos, vă recomandăm să instalați și un antivirus excelent.

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Singapore

Am analizat marii furnizori din recenziile VPN pentru a vă oferi cei mai buni pentru Singapore. Pentru a face acest lucru, a trebuit să luăm în considerare caracteristicile fiecărei VPN. Majoritatea furnizorilor oferă aceleași caracteristici, dar unii sunt mai buni la implementarea lor decât alții. 

Atenția pentru Singapore este evitarea supravegherii online și a atacurilor informatice, precum și evitarea blocurilor. Alegerea unui VPN care are o mare siguranță este o necesitate, deoarece vă va ține ascuns și vă va proteja de pericolele online. Confidențialitatea este importantă, de asemenea, asigurați-vă că furnizorul nu ține un registru al activităților dvs. online și are o politică de confidențialitate sigură. 

Pentru a ocoli blocurile pe care le întâlniți, veți avea nevoie de o rețea de server bună. Cu cât sunt mai multe servere disponibile, cu atât va fi mai ușor să evitați restricțiile. Dacă doriți să accesați conținut local restricționat, aveți nevoie și de servere localizate în Singapore.

De asemenea, dacă doriți să accesați SUA Netflix, trebuie să alegeți un server din S.U.A. Netflix este disponibil în multe țări, dar biblioteca sa este diferită în fiecare. Citiți mai multe despre asta în bucata noastră cu privire la interdicția Netflix și, dacă doriți să obțineți acces rapid, consultați furnizorii din cea mai bună VPN pentru compararea Netflix.

Un alt factor esențial este viteza, mai ales dacă doriți să transmiteți stream-urile preferate. Dacă alegeți unul lent, veți termina floricele înainte de a se încărca. VPN nu ar trebui să aibă plafonuri de lățime de bandă. În felul acesta, nu va conta cât de mult vă transmiteți sau descărcați. Dacă alegeți o VPN care o face, aceasta va înceta să funcționeze atunci când atingeți limita.

Alte considerente includ și dispozitivele pe care le suportă și cât de ușor de utilizat este. Unele VPN sunt bune pentru cei nou-începători, în timp ce alții sunt cei mai bine lăsați pentru cei cunoscuți. Calitatea serviciului clienți variază în funcție de fiecare furnizor, dar este plăcut să ai un ajutor bun în caz că ai nevoie. În sfârșit, ar trebui să vă asigurați că prețul acestuia se încadrează în bugetul dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru Singapore: NordVPN

NordVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN, datorită serviciului fantastic pe care îl oferă. Securitatea sa este printre cele mai bune de pe piață, așa că vă va proteja. De asemenea, include opțiunea de a utiliza criptarea dublu-hop, care adaugă practic un alt strat de protecție la conexiunea dvs. De asemenea, are o politică de confidențialitate solidă.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Există mai mult de 5.000 de servere disponibile în 60 de țări, ceea ce înseamnă o sumă imensă, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi unul potrivit. Printre acestea sunt 114 în Singapore, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în țară.

Are viteze bune, dar este posibil să descoperi că încetinește atunci când este conectat la un server. Totuși, este în regulă pentru majoritatea activităților. Veți avea, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea unei limite. 

NordVPN este excelent în a vă angaja în servicii de streaming și, în cazul în care vă place să torrentați, a fost primul în cel mai bun VPN al nostru pentru piese de torent. Aflați mai multe în recenzia noastră NordVPN.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat și veți fi configurați în câteva minute. Puteți conecta, de asemenea, până la șase dispozitive în același timp.

Dacă aveți o problemă, puteți utiliza cunoștințele utile. Există, de asemenea, asistență pentru chat și e-mail în direct 24/7. În orice caz, veți primi ajutor complet.

NordVPN oferă o valoare bună pentru bani, dar cel mai bine este să evitați planul lunar. Nu este grozav și puteți economisi bani, optând pentru un abonament mai lung. Există o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu vă place.

2. ExpressVPN

A doua noastră alegere este ExpressVPN, care este un alt dintre preferatele Cloudwards.net datorită serviciului său extraordinar. Este comparabil cu NordVPN, după cum puteți citi în NordVPN vs. ExpressVPN. Are o securitate excelentă pentru a vă păstra protejat și o politică solidă fără jurnaluri. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are o rețea imensă de servere, cu peste 3.000 de servere în 94 de țări. Unele sunt situate în Jurong și Marina Bay, Singapore. Viteza nu este o problemă cu ExpressVPN, deoarece este cea mai rapidă VPN pe care am testat-o. În plus, are o lățime de bandă nelimitată. Aceste atribute au ajutat-o ​​să obțină primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming.

Citiți mai multe despre furnizor în recenzia noastră ExpressVPN.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este ușor de utilizat. De fapt, este una dintre opțiunile mai bune dacă ești un începător. Acest lucru se datorează faptului că face aproape totul pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un server și să faceți clic pe conectați. Este atat de simplu. 

Poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS și vă va permite să conectați până la cinci dispozitive simultan.

Ajutorul este la îndemână dacă aveți nevoie, cu o bază de cunoștințe bună pentru a vă ajuta cu cele mai frecvente probleme. În plus, chat-ul live și e-mailul sunt disponibile 24/7. Indiferent de metoda pe care o alegeți utilă, dar mai multe probleme tehnice ar trebui să fie direcționate către asistența prin e-mail, deoarece veți primi un răspuns mai bun.

Comparativ cu rivalii săi, ExpressVPN este scump. Acest lucru este valabil mai ales dacă optați pentru rata lunară. Este rău, deci veți economisi bani înregistrându-vă pentru o perioadă mai lungă. În plus, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru o liniște sufletească suplimentară.

3. CyberGhost

Următoarea noastră selecție este CyberGhost. Deși nu este la fel de bun ca alegerile noastre de top, este totuși un concurent. Securitatea sa este bună și nu ține un registru al activității dvs..

Există peste 4.000 de servere în 58 de țări, oferindu-vă multe opțiuni. În plus, 48 ​​dintre ele sunt situate în Singapore.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze rapide, dar la fel ca NordVPN, poate ajunge lent pe distanțe lungi. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și nu există limite în lățimea de bandă. Poate intra în majoritatea serviciilor de streaming și permite torrenting. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații despre serviciu.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața a fost îmbunătățită cu o actualizare recentă și este ușor de utilizat, dar este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui cu ea. CyberGhost vă permite să conectați până la șapte dispozitive simultan, ceea ce i-a câștigat un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru alinierea mai multor dispozitive.

CyberGhost are una dintre cele mai bune baze de cunoștințe, deci este excelent pentru a vă ajuta să remediați probleme minore. Dacă mai aveți nevoie de ajutor, puteți contacta personalul prin chat-ul live 24/7, care este cel mai rapid traseu. Asistența prin e-mail este disponibilă și este cea mai bună opțiune pentru mai multe probleme tehnice.

Rata lunară este proastă, dar, în general, CyberGhost se dovedește a fi ieftin atunci când vă înscrieți pentru un termen mai lung. Există un proces de șapte zile pentru Android și iOS, pe care îl puteți folosi pentru a vă asigura că vă place. În plus, există o garanție de returnare a banilor care acoperă toate platformele, valabilă 14 zile cu planul lunar și 45 pentru cele mai lungi.

4. VyprVPN

Puteți utiliza, de asemenea, VyprVPN pentru Singapore. Are o securitate deosebită care poate fi personalizată și vă oferă diferite opțiuni de protocol, inclusiv protocolul său proprietar Chameleon, care este un pas mai mare față de securitatea implicită. VyprVPN nu ține o evidență a activităților dvs. online.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Având în vedere că autoritățile pot interzice comunicările și că există o lipsă de anonimat în Singapore, funcția de mesagerie Cyphr de la VyprVPN poate fi utilă. Practic, este o aplicație de mesagerie criptată care poate fi instalată pe iOS sau Android și o primești gratuit cu serviciul. Citiți recenzia noastră pentru VyprVPN pentru mai multe despre asta.

Rețeaua de servere a VyprVPN este mică în comparație cu rivalii săi. Există mai puțin de 1.000 de servere care acoperă 64 de țări. Asta include totuși unele servere din Singapore și totuși ar trebui să fie suficient pentru a vă ocoli blocurile.

Un alt dezavantaj al VyprVPN este viteza, deoarece poate fi lent. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și există o lățime de bandă nelimitată. Este capabil să intre și în majoritatea serviciilor de streaming.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

VyprVPN poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa este ușor de utilizat, dar este datată. Puteți conecta până la trei dispozitive simultan cu planul Standard. Dacă doriți mai multe, puteți opta pentru opțiunea Premium, care permite până la cinci.

Sprijinul este la îndemână cu o bază de cunoștințe pentru auto-ajutor. În plus, există chat și e-mail live 24/7. Acestea fiind spuse, niciuna nu oferă un mare ajutor.

Puteți alege între planul lunar și cel anual. Planul anual vă va oferi cel mai bun preț. De asemenea, trebuie să alegeți dacă doriți pachetul Standard sau Premium. Dacă mergeți pentru Premium, veți obține două conexiuni suplimentare și posibilitatea de a utiliza protocolul Chameleon. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a vedea dacă vă place.

5. TorGuard

Ultima noastră recomandare este TorGuard și, deși este ultima, este încă un serviciu bun. Are o parte din cea mai personalizabilă securitate disponibilă și include o politică fără jurnale.

Există mai mult de 3.000 de servere în 55 de țări în rețeaua sa de servere, iar acestea includ unele din Singapore. Acestea fiind spuse, trebuie să vă deconectați de la VPN pentru a comuta servere, ceea ce poate provoca probleme de confidențialitate. 

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale depind de locul în care vă aflați și de ce opțiuni de securitate alegeți. Utilizarea nivelurilor mai mari de criptare o va face să încetinească. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră TorGuard.

TorGuard permite torrenting și există o lățime de bandă nelimitată, dar versiunea de bază are probleme în a intra în servicii de streaming. Este chiar blocat de Netflix. Acest lucru poate fi remediat prin achiziționarea unui IP de streaming dedicat pentru 7,99 USD pe lună. Acest lucru a ajutat-o ​​să câștige în cel mai bun VPN al nostru cu adrese IP dedicate și să câștige un loc în articolul nostru cel mai bun VPN pentru călători.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Sunt ușor de utilizat, dar poate fi configurat versiunea mobilă. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan și, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți cumpăra până la 20 de dolari pentru 1 USD pe lună.

TorGuard oferă resurse, o bază de cunoștințe și un forum pentru a ajuta la probleme. Există chat în direct, dar veți vorbi cu un reprezentant contractat de servicii pentru clienți. Din acest motiv, cel mai bine este să vă adresați întrebărilor tehnice către echipa de asistență prin e-mail, care este disponibilă 24/7.

Prețul lunar nu este rău, dar abonamentele mai lungi funcționează mai bine pe termen lung. Există o garanție de restituire a banilor de șapte zile pe care o puteți reveni dacă nu vă place.

Gânduri finale

Sperăm că te-am ajutat să înțelegi de ce ai nevoie de un VPN în Singapore și cum să alegi un serviciu decent. Securitatea și confidențialitatea dvs. sunt importante, de aceea trebuie să alegeți una cu o criptare bună și o politică fără jurnal. 

Pentru a ocoli blocurile, trebuie să selectați un furnizor cu o mulțime de servere, iar dacă doriți să vizualizați conținut restricționat prin țară, cel puțin unul dintre aceste servere trebuie să fie în Singapore. Viteza rapidă și lățimea de bandă nelimitată sunt, de asemenea, benefice. 

Cu toate acestea, NordVPN ocupă un loc de top cu securitatea și confidențialitatea de înaltă calitate și rețeaua de servere masivă care include Singapore. Îndeplinește toate cerințele, iar cu perioada sa de rambursare de 30 de zile, beneficiați de mult timp pentru a încerca.

Ați fost în Singapore și ați folosit un VPN? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii. Vezi și alte articole VPN noastre. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me