Cel mai bun VPN pentru Olanda în 2020: Going Dutch

Olanda este un teren plat, mare parte sub nivelul mării, și casa de lalele, pantofi din lemn și marijuana semi-legală. Nu este totuși bine. În afară de polen și de vremea proastă, olandezii trebuie să se lupte cu faptul că este cea mai bine conectată țară din Europa, motiv pentru care am reunit această listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Olanda.


Alegerea noastră de top este ExpressVPN, datorită numeroaselor servere olandeze, viteze fantastice și rețele mari la nivel mondial, dar niciunul dintre cei patru concurenți ai noștri nu este nicio formă..

Până la urmă, dacă guvernul ascultă conversațiile tale, nu ai decât două opțiuni: depune sau luptă înapoi. Deși puțini dintre noi suntem dispuși să înceapă răsturnarea camioanelor în centrul de la Haga, pur și simplu abonarea la una dintre cele mai bune alegeri ale noastre VPN este o formă excelentă de protest silențios și va enerva puterile care ar fi suficiente pentru a vă face să vă simțiți cald atunci când vă gândiți despre.

În acest articol, vom parcurge unele dintre cele mai nefaste legislații olandeze cu privire la confidențialitate și supraveghere fără garanții înainte de a vă arăta caracteristicile pe care trebuie să le bată o rețea privată virtuală. După aceea, vom parcurge în detaliu alegerile noastre, astfel încât să puteți face o achiziție în cunoștință de cauză. Să începem.

Cel mai bun VPN pentru Holland 2020

Supraveghere în Olanda

Olandezii sunt cei mai mulți oameni cu filet din Europa, aproximativ 22.000 de telefoane fiind înregistrate la un moment dat. O populație de aproximativ 17 milioane poate să nu pară mult, dar chiar și în Marea Britanie, fericită de supraveghere, că mulți oameni nu au interceptat apelurile private (citiți mai multe despre problemele britanice în cel mai bun VPN al nostru pentru Marea Britanie).

Nu este China, dar sunt încă multe apeluri la Serviciul General de Informații și Securitate (AIVD sau Algemene Inlichtingen-en Veiligheidsdienst) și fratele său militar, MIVD, îl ascultă. Dacă agențiile olandeze hrănesc acele conversații la Echelon, rețeaua de supraveghere Five Eyes, este în dezbatere, dar sunt în continuare lucruri înfricoșătoare care ne amintesc de PRISM.

În plus, supravegherea comunității olandeze de supraveghere este laxă, să spunem cel puțin. În primul proiect al celei mai recente legi menit să reglementeze comunitatea de informații, Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten 2017 sau legea pentru serviciile de informații și securitate, nu a existat niciun mecanism de supraveghere încorporat..

De fapt, punerea în aplicare a acesteia a trebuit să fie amânată de la începutul anului 2018 până în mai 2018, din cauza protestelor față de controalele și soldurile deficitare, precum și de remiterea nebunilor pe care a primit-o AIVD și MIVD. Într-un exemplu rar de activiști de bază care schimbă gândirea parlamentarilor olandezi, legea a întârziat să pună în aplicare o mai bună supraveghere.

Pe scurt, serviciile de informații ar putea atinge conexiunea la internet de vecinătate a oricărei persoane suspectate de infracțiune (o definiție largă în Olanda), ceea ce înseamnă că ai putea fi supus supravegherii, deoarece vecinul tău a mușcat despre guvern pe un forum online o dată..

Sleepwet: Party Like It’s 1984

Noua lege a fost poreclită „somn” de către activiști, o joacă pe cuvinte pentru tipul de dragnet pe care îl folosesc navele de pescuit, unde cuvântul „net” a fost înlocuit cu cuvântul „lege”. Era o descriere adecvată pentru o nouă regulă care permitea serviciilor de securitate să scoată orice informații puteau într-o căutare masivă de jurnal de internet.

Deși nu invidiem pe oricine ar trebui să analizeze toate aceste date – oamenii fac lucruri ciudate pe internet – ne amintește de practicile utilizate de regimurile mai despotice pentru a-și menține populația sub control. Citiți cele mai bune VPN pentru Iran și cele mai bune VPN pentru articole din Vietnam, de exemplu.

Protestele au obținut mai multă supraveghere în noua lege, dar puterile pe care AIVD și MIVD le-au dobândit au rămas neschimbate. Supravegherea este condusă de un comitet, TIB, care este format în mare parte din numiți politici. Se așteaptă ca comitetul să fie sub presiune uriașă și să se transforme într-o mașină de ștampilă de cauciuc care să treacă toate măsurile puse în fața lor.

Libertatea de exprimare în Olanda

Prin aceasta, statul olandez de supraveghere devine mai puternic. Ciudat este, însă, că Olanda are o libertate de exprimare aproape completă, așa cum este consacrat la articolul 7 din constituția sa. Se pare că guvernul olandez vrea controlul de dragul de a-l avea, nu pentru că vrea să cenzureze oamenii.

Singurele limite la libertatea de exprimare olandeză sunt incitarea la ură sau violență și, deși procurorii au căutat uneori limitele acestei restricții (cazul lui Gregorius Nekschot, un caricaturist cu gust discutabil, este un bun exemplu), în general, voi pot spune ce vrei în Olanda, fără teamă de represalii guvernamentale.

Torrenting este legal în Olanda?

Cu toate acestea, vă puteți aștepta la repercusiuni grave pentru descărcarea ilegală sau torentarea materialelor protejate de drepturi de autor. Dacă ești prins și probabil vei fi datorită întregii supravegheri, te poți aștepta la o scrisoare de la distribuitorul de filme Dutch FilmWorks, în care vei fi amenințat cu un proces decât dacă plătești o amendă de câteva sute de euro.

Dacă sunteți în Țările de Jos și doriți să torrent, trebuie să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting sau veți primi una dintre aceste scrisori. Veți avea nevoie de unul singur pentru a accesa The Pirate Bay sau site-uri alternative de torrent, deoarece site-urile web despre care se știe că transportă conținut piratat sunt blocate atunci când utilizați o adresă IP olandeză.

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Olanda

Între supravegherea guvernului, faptul că torrenting-ul este ilegal (bine, mai mult sau mai puțin) și că infracțiunile informatice este în creștere în Olanda, considerăm că securitatea este cea mai importantă preocupare când utilizați un VPN în Olanda. În acest fel, puteți fi sigur că datele dvs. sunt sigure în timpul navigării.

Acestea fiind spuse, securitatea este inutilă dacă nu puteți naviga în ritmul dvs. regulat, așa că am decis că viteza a fost cel de-al doilea factor de care trebuie să avem în vedere. Nimic nu este mai rău decât bufferul Netflix în timp ce urmăriți dezvăluirile mari la sfârșitul sezonului.

Al treilea este prezența a numeroase servere în Olanda, precum și în țările din jurul său. Deoarece Olanda este un hub masiv de server, aceasta nu este o mare problemă, dar totuși doriți o mulțime de servere rapide și rapide de înaltă calitate.

Vom vorbi și despre alte criterii pe care le-am folosit, dar acești trei factori sunt principalii. Dacă doriți o defalcare mică a cărei serviciu VPN a obținut cel mai bun punct, vedeți lista de mai jos:

 • Securitate: ExpressVPN, NordVPN, TorGuard
 • Viteză: ExpressVPN, VPN Goose, TorGuard
 • Reţea: CyberGhost, ExpressVPN, VPN Goose

Cel mai bun VPN pentru Olanda: ExpressVPN

ExpressVPN câștigă în acest articol, deoarece bifează toate casetele. La urma urmei, există un motiv pentru care îl clasăm în topul tuturor VPN-urilor. Este sigur (citiți articolul nostru despre securitatea VPN pentru a vedea cum determinăm asta), oferind o securitate dură direct din poartă. De fapt, probabil că nu va trebui să schimbi niciodată setările de securitate.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Pe lângă faptul că este sigur, ExpressVPN este cel mai rapid VPN de departe. În timpul testelor noastre de viteză, aceasta a depășit concurența cu o milă de țară în aproape orice circumstanță. Numai Accesul la Internet privat s-a apropiat și asta pentru că folosește criptarea inferioară (citiți recenzia PIA sau articolul ExpressVPN vs. PIA pentru mai multe despre asta).

În plus, după cum puteți citi în review-ul nostru ExpressVPN, acesta oferă mai multe servere de mare viteză în Olanda (de obicei între două și patru), precum și în toate țările vecine, inclusiv Marea Britanie (a câștigat și cel mai bun VPN al nostru pentru Ruptura din Marea Britanie). Deoarece are un punctaj atât de bun în toate cele trei criterii, vă recomandăm ExpressVPN pentru nevoile dvs. de navigare olandeză.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Pe lângă toate acestea, ExpressVPN este ușor de utilizat. Activarea este o simplă chestiune de a face clic pe butonul masiv din centrul interfeței, iar schimbarea serverelor necesită doar să faceți clic pe meniu și să derulați până îl găsiți pe cel dorit. ExpressVPN este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Netflix, așa că veți putea să surprindeți orice spectacol doriți, oriunde în lume.

Cu toate acestea, există un dezavantaj grav al ExpressVPN și acesta este prețul său. Costă 99 USD pentru un an, ceea ce îl face cel mai scump serviciu VPN, chiar dacă iei în considerare că primești trei luni în topul celor 12 originale dacă te înscrii folosind acest link. Acestea fiind spuse, vin cu o perioadă de rambursare de 30 de zile, așa că, chiar dacă nu vă place, nu veți pierde nimic.

VPN Goose

Al doilea pe această listă este Goose VPN, un serviciu VPN olandez care a muncit din greu în ultimii ani pentru a-l face ca lider de piață. Prezicem că nu este departe de acest obiectiv, deoarece oferă un amestec interesant de caracteristici la un preț rezonabil. Trebuie să-și stabilească viteza dacă dorește să crească în continuare, totuși, pentru că atunci când le-am testat pentru revizuirea VPN Goose, au fost proaste.

Gâscă-VPN-Glisor1

Gâscă-VPN-Slider2

Gâscă-VPN-Slider3

Gâscă-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Acestea fiind spuse, dacă utilizați Goose VPN doar ca o modalitate de a vă deplasa în timpul somnului, viteza nu ar trebui să constituie o problemă prea mare. Deoarece se potrivește unui furnizor VPN de origine, acesta are un număr mare de servere în Olanda, astfel încât vă veți putea conecta la un server într-o gamă apropiată. Pe plan internațional, nu este nici un slouch, cu multe opțiuni în țările din jur.

În ceea ce privește securitatea, Goose VPN este solid, oferind AES 256 biți ca standard (citiți descrierea noastră de criptare, dacă aceasta este doar gobbledygook pentru tine) și multe protocoale VPN. Totuși, este implicit pentru IKE, ceea ce nu ne înnebunim aici la Cloudwards.net, așa că vă recomandăm să treceți la OpenVPN în meniul de setări.

Alte motive pentru care ne place VPN Goose

Pe lângă motivele de mai sus, o altă caracteristică excelentă a VPN-ului Goose este faptul că permite conectarea dispozitivelor nelimitate la contul dvs. Acest lucru înseamnă că puteți conecta cât mai multe computere, tablete și smartphone-uri cât doriți la un abonament fără să plătiți suplimentar. ExpressVPN, de exemplu, permite doar trei, așa că Goose VPN a fost o aplicație pentru cel mai bun VPN pentru mai multe dispozitive.

VPN Goose costă aproximativ 60 USD pe an pentru planul complet, sau 3 dolari pe lună pentru un plan limitat care oferă 50 GB lățime de bandă pe lună. Acesta este un preț bun, dar planul limitat trebuie utilizat doar de către persoane selective în ceea ce privește securitatea. În orice caz, toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, așa că încercarea acesteia nu va costa niciun ban.

NordVPN

NordVPN obține al treilea loc în această listă datorită marea sa securitate și a rețelei fantastice de server, dar pierde puncte în comparație cu primele două din cauza vitezei sale inconsistente. După cum descriam în recenzia noastră NordVPN, găsirea unui server care vă va aduce viteze bune este o problemă de încercare și de eroare care poate deveni enervantă.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Totuși, odată ce treci, vei râde, datorită ușurinței incredibile de utilizare a NordVPN. Securitatea sa este foarte configurabilă. Este doar o problemă de a roti câteva glisiere și de a verifica câteva casete și vei fi la fel de anonim. Are servere DoubleVPN pentru un plus de siguranță, precum și servere torrenting, astfel încât să puteți evita telefoanele de copyright.

În ceea ce privește rețeaua de servere, NordVPN are sute de servere în toată vestul Europei, cu Amsterdam și Haga ca epicentre. Nu va trebui să căutați mult timp pentru un server din Olanda, Belgia sau Germania (este, de asemenea, unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Germania).

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Cealaltă atragere principală a NordVPN este aceea că este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, ceea ce vă permite să accesați Netflix, Hulu, Amazon Prime Video. Singura problemă este problema vitezei, dar încercați de multe ori și nicio eroare de proxy nu vă va rezista.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale NordVPN este prețul său. Deși costul său anual este rezonabil, puteți să vă înscrieți timp de trei ani și să plătiți doar 108 USD, ceea ce este în contrast puternic cu ExpressVPN (verificați cum se compară cei doi în articolul nostru ExpressVPN vs. NordVPN). Vă recomandăm să încercați NordVPN. Este livrat cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, deci nu prezintă un risc mare.

CyberGhost

Al patrulea este CyberGhost, care este un serviciu excelent, indiferent de modul în care îl tăiați, dar rămâne în urmă în primii trei. Acestea fiind spuse, dacă Olanda este doar o oprire scurtă și neobișnuită într-un turneu european mai lung, veți dori să verificați CyberGhost, deoarece are cea mai bună acoperire în Europa a oricărui dintre serviciile noastre VPN de top, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre. pentru Europa.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Când vine vorba de securitate, CyberGhost este la fel de puternic ca oricare din lista noastră. Dispune de aceleași protocoale de criptare ca ExpressVPN și NordVPN, folosind AES 256 biți și OpenVPN ca valorile implicite și are un comutator de rigoare excelent care vă va împiedica conexiunea atunci când un server nu reușește. Puteți citi mai multe despre securitatea sa în recenzia noastră CyberGhost.

Viteza este acolo unde CyberGhost rămâne în urmă. Deși este fiabil, este lent în comparație cu ExpressVPN (citiți piesa noastră ExpressVPN vs. CyberGhost pentru detalii despre asta). Deși este bine pentru streaming și toate acestea, CyberGhost trebuie să se așeze pe spate în acest roundup.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Când vine vorba de ușurința de utilizare, CyberGhost este un furnizor excelent, folosind o interfață bazată pe gresie, care facilitează navigarea pentru persoanele necunoscute cu meniurile sau cu o aversiune față de acestea. Nu este la fel de plăcut ca NordVPN (citiți articolul nostru NordVPN vs CyberGhost pentru o comparație completă), dar s-ar putea să ajungă doar la locul potrivit pentru dvs..

Cel mai mare punct de vânzare al CyberGhost este prețul său. Este cel mai ieftin VPN de nivel înalt, oferind trei ani de servicii pentru doar 99 USD. De asemenea, vine cu o garanție masivă de returnare a sumelor de 45 de zile, astfel încât să puteți juca cu conținutul inimii dvs. înainte de finalizarea vânzării. Incearca. Probabil vă va plăcea.

TorGuard

Vom încheia lista cu TorGuard, care este un serviciu excelent care oferă tot ce ți-ai putea dori de la un VPN, dar vine cu un preț. Este greu de folosit, ceea ce face o potrivire proastă pentru mulți oameni care doresc doar un serviciu VPN set-it-and-uită-it. Citiți recenzia noastră TorGuard pentru detalii.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, odată ce ai trecut de asta, TorGuard este un serviciu excelent. Este sigur (este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru China dintr-un motiv) și rapid, dar veți avea nevoie de o adresă IP dedicată pentru a obține cele mai mari viteze. Asta vă va stabili câțiva dolari mai mult pe lună, dar ar putea merita dacă performanța este prioritatea dvs..

În ceea ce privește rețeaua, TorGuard este mic, dar are mai multe servere în Olanda și țările din jur. În afară de asta, acoperă un val uriaș al globului, făcându-l unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru călători. Dacă primiți o adresă IP dedicată sau două, intervalul crește și mai mult, astfel încât TorGuard este o opțiune bună dacă vă mutați mult.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard ar putea fi greu de utilizat, dar verifică toate casetele din fiecare alt departament. Este excelent pentru streaming (consultați cel mai bun VPN pentru articolul HBO Now cu un exemplu) și vă va duce la majoritatea site-urilor web de cele mai multe ori.

Costul TorGuard este în regulă, dar ar putea fi mai bun, mai ales dacă aveți în vedere prețul unei adrese IP dedicate. Pachetul VPN de bază vă va returna 60 de dolari pe an și vine cu un scurt proces de șapte zile, așa că va trebui să vă gândiți rapid dacă este VPN pentru dvs. Șefii tehnici îi vor plăcea, așa că dacă vă gândiți la voi ca la unul singur, ar putea fi calea de urmat.

Mențiune de onoare: Cel mai bun VPN gratuit pentru Olanda

Deși suntem convinși că cele cinci servicii VPN menționate mai sus sunt pariul dvs. cel mai bun, ne dăm seama că nu toată lumea are banii la îndemână pentru a cumpăra un VPN complet, mai ales dacă nu sunteți un rucsac de bani în bani. Dacă banii sunt o problemă, Windscribe este un furnizor bun, atâta timp cât nu este necesar să utilizați prea multă lățime de bandă.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

După cum puteți citi în review-ul nostru Windscribe, acesta oferă până la 10 GB pe lună gratuit, ceea ce înseamnă că puteți naviga în siguranță, atât timp cât nu transmiteți videoclipuri pe YouTube sau Netflix. De asemenea, are patru servere în Olanda, așa că viteza nu ar trebui să fie o problemă prea mare.

În general, ne place Windscribe, așa că dacă vă place planul gratuit puteți face upgrade la planurile sale plătite. Dacă aveți nevoie de mai multă lățime de bandă, puteți trece pur și simplu de la o VPN gratuită la alta. Consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN gratuite pentru alte sugestii.

Gânduri finale

Olanda este o țară densă, plină de prietenie, cu multe lucruri de văzut și de văzut. Acestea fiind spuse, cu amenințarea infracțiunilor informatice și a ochilor Big Brother asupra dvs., utilizarea unei VPN nu este mai mult decât bun simț în timp ce sunteți acolo. VPN-urile de mai sus vă vor oferi viteza și securitatea de care aveți nevoie în timp ce în Olanda și toate vin cu un fel de rambursare, astfel încât nu veți pierde nimic.

Ce părere aveți despre supravegherea statului olandez? Este un lucru bun sau un lucru rău? Aveți experiență cu oricare dintre VPN-urile menționate? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map