Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă 2020

Noua Zeelandă este un loc interesant, cu peisaje pitorești. Nu multe locuri pot împacheta atâta aventură în munți cu zăpadă, păduri tropicale temperate și vulcani care înconjoară cel mai mare oraș al său, Auckland. Oriunde te-ai afla în pământul norului alb lung, ar trebui să te asiguri că rămâi în siguranță cu unul dintre cele mai bune VPN ale noastre pentru alegerile din Noua Zeelandă.


Dacă faceți un tur al Antipodelor, vă recomandăm să consultați și cel mai bun VPN pentru selecția din Australia.

Folosind o rețea privată virtuală nu este o problemă, indiferent de situația în care vă aflați, deoarece acest lucru vă va păstra protejat de pericolele online și vă va ajuta să accesați conținut blocat. Multe țări practică cenzura, dar nu neapărat în același grad. China este unul dintre cei mai răi vinovați, în timp ce Noua Zeelandă este în cea mai mare parte gratuită.

Există un sistem de filtrare numit Digital Child Exploitation Filtering System, care este condus de Departamentul Afacerilor Interne, dar este voluntar ca furnizorii de servicii de internet să se alăture. Folosește Legea de clasificare a filmei, videoclipurilor și publicațiilor pentru a justifica interzicerea conținutului catalogat ca obiectiv și software suedez pentru a efectua filtrarea (citiți cea mai bună piesă VPN pentru Suedia). 

Actul definește obiectiv ca fiind, printre altele, orice material care promovează sau susține abuzul sexual sau exploatarea copiilor și a tinerilor, a torturii sau a infuziei de violență și cruzime. DCEFS are ca scop împiedicarea utilizatorilor să acceseze un astfel de conținut, concomitent cu conștientizarea exploatării sexuale a copiilor.

Dacă s-a găsit că dețineți sau descărcați cu bună știință materiale obiectabile, puteți fi condamnat la pedeapsa de până la cinci ani de închisoare. Oricine a găsit să facă sau să comercializeze, să distribuie sau să afișeze conținut obiectabil pe internet se poate confrunta cu până la 14 ani de închisoare și / sau o amendă. O corporație poate fi amendată până la 200.000 de dolari din Noua Zeelandă (134.000 USD).

În afară de asta, internetul din Noua Zeelandă este deschis. Cea mai mare obstacol de depășit este geoblocurile. Acestea sunt, în principiu, restricții regionale puse pe conținut pentru a împiedica anumite țări să îl vizualizeze. Netflix este un bun exemplu de geoblocuri, deoarece biblioteca fiecărei țări este diferită. Un VPN bun vă poate ajuta să treceți de la ei, cum ar fi cele din cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix.

Supraveghere în Noua Zeelandă

Când Edward Snowden a dezvăluit dovezi de supraveghere în masă în multe țări, Noua Zeelandă a fost inclusă. Acesta a analizat comunicațiile private trimise pe internet, prin satelit, prin radio și prin rețelele de telefon, iar Biroul de Securitate pentru Comunicații al Guvernului a putut urmări fiecare mișcare pe care ați făcut-o online, fiecare apel pe care l-ați făcut și fiecare mesaj pe care l-ați trimis.

În 2012, s-a arătat că GCSB a spionat ilegal pe magnatul de internet Kim Dotcom, iar un raport oficial a constatat că cazul său a fost unul dintre multe dintre care biroul și-a depășit limitele. Noua legislație care, în esență, a dat GCSB mai multe puteri de a spiona rezidenții a fost adoptată în 2013. Dotcom a fost unul dintre cei mai puternici adversari ai proiectului de lege.

În plus, în 2017, a fost aprobată o nouă legislație privind informațiile și securitatea, care ar permite accesul mai mare la comunicațiile private. De asemenea, face parte din grupul de supraveghere Five Eyes.

Nimeni nu știe întreaga supraveghere a guvernului, așa că este o idee bună să vă păstrați protejat. Citiți lucrarea noastră privind supravegherea guvernului pentru o mai bună înțelegere.

Cyberthreats în Noua Zeelandă

Centrul Național de Securitate Cibernetică al GCSB a raportat o creștere de 17% a cibertatei din iunie 2016 până în iunie 2017. Ministrul comunicațiilor a solicitat o creștere a cibersecurității pentru a menține cetățenii și organizațiile în siguranță.

Strategia de securitate cibernetică din 2015 a primit o facelift, iar versiunea din 2019 prezintă care sunt zonele pe care guvernul va acorda prioritate acțiunilor pentru a asigura o lume digitală sigură în Noua Zeelandă.

Deși încearcă să abordeze numărul în creștere de cyberthreats, asta nu înseamnă că nu veți întâlni niciunul, așa că este o idee bună să aveți instalat un antivirus decent. Cel mai bun articol VPN pentru Thailanda ne arată un exemplu despre cât de rău poate avea

Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Noua Zeelandă

VPN-urile sunt formate din multe părți, iar unii furnizori le încorporează mai bine decât altele. Alegerea unuia din recenziile VPN este o idee bună, dar trebuie să vă asigurați că este cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă.

Veți dori unul care are o rețea mare de servere, deoarece vă va ajuta să ocoliți restricțiile de conținut, cum ar fi geoblocurile. Dacă doriți să vizualizați conținut limitat la Noua Zeelandă, cum ar fi programul preferat din Lightbox sau Neon, veți avea nevoie de servere acolo.

Dacă streamingul va fi principala dvs. activitate, veți dori viteze bune și lățime de bandă nelimitată, astfel încât să nu vă blocați pe un ecran de încărcare enervant sau să nu ajungeți să vă atingeți limita de date. În ultimul caz, VPN nu va mai funcționa și vă va lăsa vulnerabil.

De asemenea, ar trebui să aibă o securitate bună pentru a vă proteja de pericolele online, cum ar fi infracțiunile informatice și pentru a vă păstra ascuns de supraveghere. Confidențialitatea este la fel de importantă și numai o bună securitate nu o va asigura. Compania ar trebui să aibă o politică puternică fără jurnal, ceea ce înseamnă că nu va ține o evidență a activităților dvs. online.

Alți factori de luat în considerare sunt ce dispozitive suportă furnizorul, cât de ușor este de utilizat, câte dispozitive pot fi conectate simultan, calitatea serviciului pentru clienți și prețul.

1. Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă: ExpressVPN

Cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă este ExpressVPN, deoarece este un furnizor excelent care bifează toate casetele.

Are o rețea mare de servere în mai mult de 90 de țări, oferindu-ți cea mai bună șansă de a evita blocurile. Asta include și unele din Noua Zeelandă, astfel încât să puteți accesa conținut de acolo.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este cel mai rapid VPN disponibil, deci nu trebuie să fiți lăsat hipnotizat de un ecran de încărcare. În plus, nu există capace de lățime de bandă de care să vă faceți griji, ceea ce a ajutat-o ​​să vină pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru fluxul de piese.

ExpressVPN are o mare securitate în afara cutiei, cu opțiunea de a o crește. De fapt, este VPN-ul nostru cel mai sigur. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă asigura că activitățile dvs. online sunt păstrate în secret. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Este o alegere excelentă dacă nu aveți multă experiență în configurarea sau utilizarea unui VPN. Aproape totul este făcut pentru tine odată instalat. Trebuie doar să vă conectați la un server adecvat. Puteți regla setările dacă doriți, dar asigurați-vă că știți ce faceți dinainte.

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS și sunt ușor de utilizat. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Firefox, Chrome și Safari. Puteți avea până la cinci dispozitive conectate în același timp.

Ajutorul este la îndemână cu chat-ul și e-mailul 24/7 live. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar ruta e-mail este mai bună pentru ajutor mai aprofundat. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe la îndemână pentru auto-ajutor.

ExpressVPN este o alegere scumpă în comparație cu alții, dar calitatea serviciilor sale o pune în valoare și o recomandăm. În plus, dacă optați pentru un abonament mai lung, puteți reduce costul total în mod semnificativ. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, așa că o puteți încerca.

2. NordVPN

NordVPN este adesea inclus în primele noastre cinci articole, deoarece este un serviciu excelent, care este comparabil cu alegerea noastră de top, după cum puteți citi în piesele noastre ExpressVPN și NordVPN.

Are mai mult de 5.000 de servere în 62 de țări, inclusiv 34 în Noua Zeelandă, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a ajunge la ceea ce doriți.

Anterior

Următor →

Vitezele sunt bune, dar dacă vă conectați la un server care este departe, este posibil să descoperiți că se scufundă. Totuși, este suficient de rapid pentru a gestiona streaming-ul dacă asta vrei să faci. De asemenea, are o lățime de bandă nelimitată, deci nu există limite de îngrijorare.

Sunteți bine protejat cu NordVPN, deoarece are unele dintre cele mai bune securități disponibile, cu opțiuni de protocol de criptare și opțiunea suplimentară de utilizare a serverelor dublu-hop. Confidențialitatea dvs. este respectată și cu o politică solidă fără jurnaluri. Recenzia noastră NordVPN prezintă mai multe detalii despre serviciu.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS cu o configurare rapidă și ușoară și o interfață ușor de utilizat. De asemenea, puteți conecta până la șase dispozitive simultan.

Dacă aveți o problemă, puteți să consultați baza mare de cunoștințe pentru a vedea dacă sunteți în stare să o remediați singur. Pentru mai mult ajutor, puteți contacta asistența prin chat live sau prin e-mail 24 de ore din 24. Chat-ul în direct este cea mai bună opțiune, dar oricum ești pe mâini bune.

Rata lunară a NordVPN este în regulă, dar puteți economisi bani prin înscrierea la un plan mai lung. Există, de asemenea, o rambursare de 30 de zile pentru liniște sufletească.

3. CyberGhost

CyberGhost are servere în 59 de țări și 10 sunt în Noua Zeelandă, astfel încât să puteți vizualiza conținut de acolo.

Are viteze bune, dar, la fel ca NordVPN, poate deveni lent pe distanțe lungi. Cu toate acestea, sunt încă decente, deci nu ar trebui să aveți probleme. În plus, nu există nicio limită la câtă lățime de bandă puteți utiliza.

Securitatea sa este bună și vă va feri de pericolele online. Există, de asemenea, o politică fermă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu va ține o evidență a activităților dvs. online. Consultați recenzia noastră completă CyberGhost pentru mai multe informații despre acest serviciu.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Puteți utiliza CyberGhost pe Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa a fost actualizată recent și, deși s-ar putea să se obișnuiască încă ceva, nu este dificil de utilizat. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan, câștigându-l pe locul doi în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive, deși șapte este, de asemenea, limita pentru instalații.

Dacă aveți probleme, puteți privi baza de cunoștințe extinsă. Dacă acest lucru nu vă ajută, puteți contacta asistența prin chat live sau prin e-mail. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar este cea mai bună pentru întrebări simple. Pentru mai multe probleme tehnice, calea de e-mail este mai bună și este încă rapidă.

Prețul lunar al CyberGhost nu este rău, dar veți economisi bani prin abonarea la o perioadă mai lungă. Puteți utiliza procesul de șapte zile pentru Android și iOS pentru a vă asigura că vă place, și există o garanție de returnare de bani de 14 zile sau 45 de zile, în funcție de planul pe care îl alegeți.

4. VyprVPN

VyprVPN nu are la fel de multe servere ca și celelalte opțiuni ale noastre, cu mai puțin de 1.000 din care să alegeți, dar acoperă 64 de țări, așa că ar trebui să găsiți încă una care să se potrivească nevoilor dvs. Unele sunt și în Auckland, în caz că aveți nevoie de ele.

VyprVPN-Server-Selecție

Nu are cele mai bune viteze, dar ar trebui să fie în regulă. Nu există capace de lățime de bandă care să limiteze ceea ce faceți.

Are o securitate excelentă, însă, cu criptare decentă și propriul protocol Chameleon pentru a adăuga mai multă protecție tunelului VPN. De asemenea, are o politică strictă de neregistrare pentru a vă onora confidențialitatea. Recenzia noastră VyprVPN se prezintă mai detaliat în legătură cu serviciul.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Configurarea este ușoară, cu clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața este datată, dar este încă ușor de utilizat. De asemenea, a făcut cea mai bună VPN pentru lista noastră de Android. Puteți conecta până la trei dispozitive simultan cu pachetul standard. Pachetul premium vă permite să vă conectați până la cinci.

Există o secțiune frecventă de întrebări frecvente pentru a ajuta la probleme mici. Puteți contacta, de asemenea, un membru al personalului prin chat live sau e-mail 24/7. Cu toate acestea, ajutorul nu este grozav la nici unul dintre aceștia.

vyprvpn-dns

Planul lunar este accesibil, dar puteți reduce costul general, optând pentru un abonament mai lung. Puteți folosi garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru a vedea dacă vă place.

5. TorGuard

TorGuard este ultima noastră opțiune și are multe de oferit. Există peste 3.000 de servere în 55 de țări, inclusiv Noua Zeelandă, deci ai multe opțiuni.

TorGuard-Glisor1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Vitezele variază, dar ar trebui să fie suficient de bune și nu există nicio limită de lățime de bandă. Totuși, accesarea serviciilor de streaming nu este cea mai bună caracteristică. Dacă vă luptați, puteți obține o adresă IP dedicată pentru locația de care aveți nevoie. Costă suplimentar, dar este garantat că funcționează. Acest lucru poate fi util dacă călătoriți și a câștigat un loc și în cel mai bun VPN pentru articolul nostru pentru călători.

În ceea ce privește securitatea, este unul dintre cele mai personalizabile servicii disponibile, cu diferite protocoale din care să alegi. De asemenea, nu ține un registru al activităților dvs. Citiți recenzia noastră TorGuard pentru mai multe.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat, dar aplicațiile mobile pot fi o durere de instalat. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan. Dacă doriți mai multe, puteți adăuga până la 20 la pachet pentru 1 USD fiecare.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți consulta ghidurile și forumurile online pentru a încerca să rezolvați singur problema. Chat-ul live este disponibil, dar nu este dedicat. Vei fi trimis la o companie de servicii de bază pentru care TorGuard este client. Este bine pentru întrebări de bază, dar trebuie să contactați asistența prin e-mail pentru mai multe probleme tehnice.

Prețul său lunar nu este rău, dar puteți economisi bani înregistrându-vă pentru o perioadă mai lungă. O garanție de returnare a banilor de șapte zile este disponibilă, astfel încât nu este nimic de pierdut.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un furnizor adecvat pentru Noua Zeelandă. Ai nevoie de una care să aibă o rețea bună, astfel încât să găsești un server care să se potrivească nevoilor tale. Dacă doriți să accesați conținut din Noua Zeelandă, veți avea nevoie și de servere acolo.

Ar trebui să aibă viteze bune și să nu aibă capace de lățime de bandă. Securitatea strânsă este, de asemenea, importantă, precum și o politică strictă fără jurnalele pentru a păstra secretul activităților.

ExpressVPN este alegerea noastră pentru cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă datorită rețelei sale masive de servere, funcțiilor excelente și securității excelente. Nu ar trebui să aveți nicio problemă în utilizarea acesteia și cu garanția de returnare de 30 de zile, nu există niciun motiv să nu o încercați.

Dacă aveți sugestii pentru utilizarea unui VPN în Noua Zeelandă, informați-ne în comentariile de mai jos. Căutați prin biblioteca noastră VPN pentru alte articole utile. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me