Cel mai bun VPN pentru Mobile 2020: să rămâneți în siguranță pe Android și iOS

Telefoanele sunt utilizate online acum mai mult ca oricând, deși puțină minte se acordă securității conexiunii respective. Deși rețelele private virtuale sunt obișnuite pe desktopuri și laptopuri, acestea nu sunt la fel de frecvente pe conexiunea LTE, adesea mai puțin sigură, de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă. În acest ghid pentru cel mai bun VPN pentru mobil, vă vom arăta cum să fiți în siguranță în timp. 


Luând din cel mai bun ghid VPN, am ales cinci opțiuni care satisfac standardele noastre pentru viteză, securitate și utilizare. Vom oferi o scurtă prezentare de ce ne place fiecare alegere pentru mobil, precum și de ce ne plac fiecare în general. 

Dacă te grăbești, poți sări peste hoopla și doar să descarci ExpressVPN. Este rapid, ușor de utilizat și are una dintre cele mai mari liste de servere. De la streaming la torrenting și tot ce este între ele, ExpressVPN funcționează și funcționează simplu, la asta.

Cel mai bun VPN pentru Mobile 2020

Alegerea celui mai bun VPN pentru mobil

Există o diferență mare între alegerea unui VPN pentru desktop și un telefon. Interfața și dimensiunea ecranului sunt factori importanți. Aplicațiile create pentru afișaje mici păstrează în minte un design ușor de utilizat. Cele mai bune cinci alegeri ale noastre depășesc meniuri și simplitate confortabile.

Dacă vă interesează ușurința de utilizare, de exemplu, ar trebui să încercați ExpressVPN sau CyberGhost. Sunt simple și mențin clopotele și fluierele în plus. Cu acestea, selectați serverele recomandate sau prietenoase în streaming și atingeți „conectați-vă”. Acest lucru este perfect pentru dispozitivele portabile, unde o configurație simplă este mai bună.

În afara capacității de utilizare, conectivitatea este un factor major pentru dispozitivele mobile. Standardul de aur pentru majoritatea VPN-urilor este protocolul OpenVPN, despre care puteți afla despre defalcarea protocolului VPN. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru majoritatea conexiunilor mobile. Deși OpenVPN va funcționa, acesta va scădea dacă pierdeți sau schimbați conexiunile. 

Acest lucru este important pentru mobil, deoarece majoritatea utilizatorilor vor schimba fluid între LTE și WiFi în mai multe puncte de-a lungul zilei. În acest caz, IKEv2 este alegerea protocolului mai bună. Utilizează pachete UDP și începe să creeze asocierea de securitate după primele câteva pachete trimise, ceea ce înseamnă că poate sări și opri conexiunile foarte repede. 

Pe scurt, atunci când utilizați un dispozitiv mobil, este important ca VPN să ofere o opțiune IKEv2, deoarece se poate deconecta și reconecta atunci când schimbați între LTE și WiFi fără prea mult timp de oprire.. 

Cel mai bun VPN pentru mobil: ExpressVPN

cel mai bun VPN pentru mobil

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am întâlnit și este valabil pentru dispozitivele mobile. Indiferent dacă transmiteți emisiunea TV preferată, descărcați un film sau o redați în câteva meciuri ale unui joc mobil competitiv, ExpressVPN v-a acoperit. De fapt, îl evaluăm drept cel mai bun VPN pentru jocuri.

Există, de asemenea, o interfață curată de care să vă bucurați, ceea ce este indispensabil pentru ecrane mai mici. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți butonul mare „on” din mijlocul aplicației și sunteți setat. Când vine vorba de alegerea locației, ExpressVPN are o listă extinsă de 160 de servere din 94 de țări.

ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care excelează în fiecare categorie. De la streaming la torrenting la navigare generală, este rapid și perfect. Puteți configura acest lucru pentru a vă conecta automat atunci când porniți dispozitivul, ceea ce înseamnă că nici nu ar trebui să știți că este activ de cele mai multe ori.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Singurul dezavantaj al ExpressVPN este prețul său, deși rata merită încă plătită. Alte opțiuni, inclusiv unele din această listă, oferă ani de serviciu pentru taxa de 100 de ani pe care ExpressVPN o solicită. Chiar și așa, garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca serviciul fără riscuri. 

ExpressVPN este pregătit să reușească și, dacă îi oferi o șansă, vei fi plăcut surprins. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe.

NordVPN

cel mai bun VPN pentru mobil

Când deschideți NordVPN, veți vedea câteva detalii simple. Acestea includ un buton de setări, un buton de conectare rapidă și o listă de servere și opțiuni pentru a deschide. Este o interfață curată, cu o hartă unică în fundal pe care o puteți utiliza pentru a selecta anumite regiuni. 

În meniul de setări, veți găsi configurațiile obișnuite care vin cu un VPN, dar și una care iese în evidență. CyberSec, care este inclus gratuit, oferă un impuls pentru securitatea dvs. și vă protejează de malware, încercări de phishing și alte amenințări cibernetice. 

CyberSec este ca un blocant de conținut, dar rulează la nivel de sistem, mai degrabă decât ca o extensie de browser. De asemenea, funcționează ca ad-blocker, ceea ce este un mare avantaj.

De preț, NordVPN este mai accesibil decât ExpressVPN, cu un plan pe trei ani care costă puțin peste 100 USD. Așa cum este, abonamentul primește o încercare de trei zile înainte de a vă percepe. Desigur, vă puteți anula serviciul dacă considerați că nu este potrivit pentru dvs..

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN vine de asemenea cu un set de servere specializate. Acestea includ dublul VPN, P2P, IP dedicat și opțiuni disfuncționale. Deși serverele standard sunt potrivite pentru majoritatea utilizatorilor, puteți utiliza opțiunile de specialitate dacă aveți nevoie de mai multă securitate, poate pentru încărcarea în spațiul dvs. de stocare în cloud sau dacă sunteți, spuneți, torrenting. 

Dacă NordVPN ar putea ține pasul cu vitezele constante care vin cu ExpressVPN, aceasta ar fi pe primul loc. Chiar și așa, este o alegere excelentă, așa cum puteți vedea în recenzia noastră NordVPN.

CyberGhost

cel mai bun VPN pentru mobil

CyberGhost pare unul dintre cele mai sterile VPN-uri atunci când îl deschizi pentru prima dată, dar se întâmplă mai multe sub capotă. Când îl deschideți, există un glisor pentru conectare, un mic buton pentru a alege un server și un buton de setări.

După ce vă aflați în meniul de configurare, opțiunile se deschid. Există un blocant de reclame și o versiune simplificată a unui blocant malware, care protejează împotriva site-urilor web dăunătoare. Tunelul Split este și el pe listă, care se vede foarte rar din VPN-uri, cu atât mai puțin din cele mobile.

În ceea ce privește viteza, CyberGhost se luptă să mențină o conexiune stabilă. Vă puteți aștepta la vârfuri și văi în timp ce navigați pe web. Streamingul este cel mai afectat, iar pauzele pentru buffering sunt predominante. Cu toate acestea, există o căptușeală argintie, deoarece există peste 5.000 de servere în 90 de țări din întreaga lume.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Deși CyberGhost nu poate merge de la cap la cap cu NordVPN și ExpressVPN atunci când vine vorba de viteză, poate fi vorba de preț (citiți piesele noastre NordVPN vs CyberGhost). La 107 dolari timp de trei ani, este una dintre cele mai ieftine opțiuni din jur și vine cu o garanție de restituire a banilor pentru 45 de zile, pentru a fi pornită. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră CyberGhost.

VyprVPN

cel mai bun VPN pentru mobil

Deși alte VPN-uri ies în evidență prin simplitatea lor, VyprVPN este cel mai ușor de manevrat. Trei butoane domină partea de jos a ecranului. Iată unde navigați între setările, starea conexiunii și lista serverului. Este confortabil, ușor la ochi și se simte perfect.

Deși opțiunile serverului sunt limitate, cu opțiunea de a alege manual una sau de a selecta automat cea mai rapidă disponibilă, este mai mult decât suficient pentru utilizatorul obișnuit, mai ales când iei în considerare varietatea de setări pe care le poți modifica.

Printre ajustările disponibile, există una care este unică pentru VyprVPN. Puteți utiliza protocolul Chameleon proprietar, care este similar cu OpenVPN (citiți defalcarea protocolului VPN pentru mai multe despre asta). Cu toate acestea, Chameleon vine cu măsuri suplimentare de confidențialitate. 

Prețul este acela în care VyprVPN se destramă puțin. Puteți plăti 60 USD pentru planul „unic” standard de un an sau puteți ridica prețul până la 80 dolari pe an pentru contul „premium”. Acesta din urmă adaugă un serviciu cloud și protocolul Chameleon la planul de bază. În ambele cazuri, există o garanție de returnare de 30 de zile.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Streaming-ul poate să nu fie costumul său puternic, dar viteza de descărcare este în concordanță cu VyprVPN. Descărcările rapide sunt unul dintre motivele pentru care a trebuit să includem această aplicație în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting. 

Există, de asemenea, o opțiune pentru activarea automată pe rețelele publice. Acest lucru face evident că versiunea pentru dispozitive mobile a fost bine gândită și pusă la cale cu atenție. Puteți afla mai multe despre aceste caracteristici în recenzia noastră completă VyprVPN. 

Acces la internet privat

cel mai bun VPN pentru mobil

PIA are o mică acoperire de server la nivel mondial, deși este în continuare în funcțiune. Se întinde pe 32 de țări și oferă 3.375 servere în 50 de locații, la momentul scrierii. 

Cu toate acestea, nu este tot felul de urâciune și tristețe. Deși streaming-ul este în paralel cu PIA, totuși găsește un loc ca unul dintre cele mai rapide VPN-uri de acolo. De fapt, marchează chiar în spatele ExpressVPN din lista noastră pentru cel mai rapid VPN. Această viteză rămâne adevărată pentru mobil.

De asemenea, vine cu o listă excelentă de caracteristici, inclusiv tunelarea divizată și MACE, care funcționează similar cu CyberSec. PIA a avut o creștere a prețurilor la începutul anului 2019, dar chiar și după majorare, acesta menține costurile mai mici decât ExpressVPN și NordVPN. 

Alte motive pentru care ne place accesul la internet privat

PIA are o interfață simplă. La fel ca ExpressVPN, valorifică butonul gigant de conectare din mijlocul ecranului. Se stabilește rapid o conexiune la server și vine cu câteva opțiuni utile de configurare. Puteți afla mai multe despre cele din recenzia noastră de acces la internet privat sau puteți încerca serviciul singuri cu o garanție de returnare de șapte zile. 

VPN-uri gratuite pentru Android și iOS

VPN-urile gratuite publicitate în majoritatea magazinelor de aplicații pot fi tentante, dar sunt mai mult o problemă decât o soluție. Sunt atrăgătoare, mai ales fără niciun preț, dar contra lor își depășesc foarte mult avantajele, după cum puteți citi în lucrarea noastră pe cele mai proaste VPN-uri gratuite.

Cele mai multe dintre aceste alternative gratuite nu își fac treaba. Scurgerile DNS sunt obișnuite și multe aplicații gratuite se luptă să se conecteze la un server într-un interval de timp rezonabil. Acoperirea limitată a țării și viteza lentă adaugă doar insultă la vătămare. 

Următoarea problemă este extragerea datelor. Când utilizați un VPN, securitatea dvs. online vine cu un anonimat complet. Aceasta înseamnă că VPN-ul pe care îl utilizați nu ar trebui să colecteze sau să stocheze informațiile dvs. Dacă un VPN colectează sau vinde informațiile dvs., întregul scop este învins.

Este mult mai bine să stați pe partea sigură și să vă orientați către opțiuni plătite. Oricare dintre VPN-urile enumerate mai sus va face o muncă mult mai bună decât orice alternativă gratuită. Dacă totuși, banii reprezintă o problemă importantă pentru dvs., consultați recenzia noastră pentru Windscribe pentru cel mai bun VPN gratuit de acolo.

Gânduri finale

Cele cinci opțiuni de mai sus vă vor proteja dispozitivul mobil – indiferent dacă este Android sau iOS – în timp ce rămâneți rapid și ușor de utilizat. Fiecare VPN listat are punctele sale forte, deci nu vă simțiți rău cu unul care este evaluat mai jos pe listă. 

Câștigătorul nostru consistent este ExpressVPN, dar s-ar putea să gândiți diferit. Există o alternativă pe care considerați că ar fi trebuit să o facă lista? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map