Cel mai bun VPN pentru Mexic 2020: confidențialitate? Nu Mames Güey

Mexic este o destinație populară care primește peste 20 de milioane de vizitatori pe an. Este cel mai cunoscut pentru mâncarea picantă, plajele frumoase și tequila. Ruinele aztece și maya antice pot fi văzute în toată țara și în capitala sa, Mexico City, care se ocupă de viața modernă. Orice te duce acolo, ar trebui să folosești unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Mexic ca sombrero virtual pentru protecția online.


O rețea privată virtuală este singura modalitate de a vă asigura că sunteți protejat de pericolele online și poate fi util și atunci când încercați să accesați un anumit conținut.

Dacă spaniola este limba ta maternă sau cel puțin o înțelegi, o să iubești Mexicul telenovelelor. Dacă nu, atunci poate preferați să transmiteți programe de acasă. Folosirea unui VPN vă va permite să vă conectați la un server din țara dvs. și să transmiteți emisiile preferate pe servicii precum Netflix (avem un ghid complet privind vizionarea S.U.A. Netflix în Mexic).

Același lucru este valabil și pentru cei care doresc să acceseze conținut mexican din altă țară. Uitați-vă la cel mai bun VPN pentru piesa Netflix pentru mai multe recomandări.

Cenzura în Mexic

Cenzura este o problemă comună pentru multe țări, unele fiind mai rele decât altele – citiți piesa noastră despre China pentru a vedea cât de rău poate ajunge. Mexicul are puțină cenzură pe internet. Nu blochează și nu filtrează conținutul și este disponibilă social media.

Acestea au spus că, în 2018, au fost aprobate modificările aduse Legii federale privind drepturile de autor. Modificările au permis eliminarea conținutului online, în cazul în care se suspectează o încălcare a dreptului de autor. Cu toate acestea, înlăturarea ar putea avea loc fără a fi necesar să demonstreze că a avut loc o încălcare. Alte țări sunt mai dure în ceea ce privește încălcarea drepturilor de autor online, după cum puteți citi în cea mai bună piesă VPN pentru Germania.

Cu toate că nu există interdicții privind conținutul, totuși, platformele de socializare și motoarele de căutare au fost trimise cereri de eliminare.

Facebook a eliminat conținutul aferent unei fotografieri la o școală din Monterrey, Mexic, postări care au fost raportate pentru defăimare și articole legate de vânzarea ilegală de bunuri reglementate. Google a primit cereri de eliminare pentru defăimare, drepturi de autor și alte motive, iar Twitter a raportat și solicitări de eliminare.

Discurs online

Libertatea de exprimare este garantată de constituția mexicană, la fel și confidențialitatea comunicărilor personale. Acestea fiind spuse, deși defăimarea a fost dezincriminată la nivel federal și în unele state, există încă câteva locuri în care rămân legile privind defăimarea penală.

Cu aceste legi în vigoare, vorbirea nu este în totalitate gratuită și sunt adesea folosite pentru intimidarea jurnaliștilor. Unii care au publicat online rapoarte critice au primit un proces.

Spre exemplu, o plângere penală a fost depusă în cadrul postului de știri digital Contramuro.com în februarie 2018 de către primarul Zitacuaro, Carlos Herrera Tello, care a acuzat-o de un atac împotriva onoarei. A apărut după ce magazinul a publicat un raport despre presupuse nereguli financiare în mai multe companii legate de primar.

În august 2011, un îndrumător de matematică și un comentator radio au fost arestați după ce au răspândit zvonuri despre copiii răpiți de la o școală locală și amândoi s-au confruntat cu până la 30 de ani de închisoare. Zvonurile erau false, iar statul a introdus o nouă infracțiune de „perturbare publică”, pe care să o folosească în cazuri similare de provocare a panicii, deși exista îngrijorarea că ar putea fi folosit prea ușor împotriva discursului.

Au existat, de asemenea, amenințări și violență împotriva mass-media, jurnaliști și bloggeri care raportează subiecte precum droguri, trafic de droguri și violență legată de droguri. Sute de persoane au fost atacate sau au primit amenințări cu moartea sau mesaje de intimidare și 12 au fost ucise. Cel puțin patru au funcționat online pentru un post de știri web sau pentru social media.

Violența a determinat mulți reporteri și unele mass-media locale să se autocenzureze sau să evite complet raportarea la anumite povești. Având în vedere acest lucru, este cel mai bine să urmăriți și să fiți atenți la ce publicați. Ar putea fi mult mai rău, însă, citiți cel mai bun ghid pentru VPN pentru Singapore pentru comparație.

Supraveghere în Mexic

Guvernul și-a mărit puterile de supraveghere folosind războiul împotriva drogurilor ca justificare. Legea telecomunicațiilor din 2014 a înlocuit parțial legislația anterioară pentru a permite o supraveghere mai mare cu păstrarea datelor și geolocalizarea în timp real.

În conformitate cu articolul 189, companiile, precum furnizorii de servicii de internet și rețelele mobile, trebuie să ofere autorităților geolocalizarea și metadatele utilizatorilor. Modificările aduse Codului național de procedură penală în 2016 au făcut ca astfel de entități guvernamentale să fie nevoie de un mandat judiciar pentru utilizarea geolocalizării, cu toate că, dacă nu fac acest lucru, să spunem, să investigheze.

Articolul 190 impune companiilor să țină evidența metadatelor utilizatorilor lor timp de cel puțin doi ani și să ofere agențiilor de securitate acces la date de fiecare dată când acestea sunt solicitate. Guvernul trimite solicitări companiilor de social media și Google cu privire la informațiile utilizatorilor.

Legea securității interne, adoptată în 2017, permite armatei să efectueze activități de informații prin orice mijloace posibile (atâta timp cât este legal) și spune că informațiile colectate vor fi considerate un interes de securitate națională, în sensul că publicul nu îl poate accesa. Organizațiile pentru drepturile omului și-au exprimat îngrijorarea față de lege.

Multe revelații au arătat că tehnologiile de spionaj digital destinate investigării infractorilor au fost abuzate. Citizen Lab a descoperit că software-ul Pegasus era folosit în Mexic. Acesta este vândut exclusiv guvernelor și dovezi arată că guvernul mexican a cheltuit cel puțin 80 de milioane de dolari pentru software.

Au existat, de asemenea, rapoarte că Mexicul era un mare client al echipei de supraveghere Hacking Team. Este cunoscut pentru furnizarea de tehnologie ofensivă de supraveghere și intruziune guvernelor, agențiilor de aplicare a legii și altor corporații din întreaga lume.

Cel mai bun VPN pentru Mexic 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Mexic

Mulți dintre furnizorii din revizuirile noastre VPN tind să ofere aceleași caracteristici, dar unii sunt mai buni în anumite aspecte decât alții. De exemplu, ar putea avea o mai bună securitate sau servicii pentru clienți. Trebuie să știți care caracteristici sunt cele mai importante pentru a fi sigur în Mexic și ce servicii sunt cele mai bune pentru ele.

Pentru Mexic, doriți o securitate bună, deoarece vă va ajuta să vă protejați de supraveghere și poliția online. Întotdeauna există amenințarea atacurilor online, indiferent de locul în care vă aflați, dar în unele țări riscul este mai mare decât în ​​altele.

Hotspoturile WiFi gratuite sunt din ce în ce mai populare, dar acestea vă pot pune un risc mai mare de a vă confrunta cu infracțiuni informatice. Citiți cel mai bun VPN pentru Thailanda pentru un exemplu în acest sens. Nu există nicio modalitate de a ști cât de sigură este conexiunea, așa că cel mai bun lucru de făcut este să vă protejați cu un VPN. Un antivirus decent este bine să aibă și el.

De asemenea, doriți ca confidențialitatea, care este diferită de securitate, să fie mare pe listă. Pentru a vă asigura că furnizorul respectă confidențialitatea, aveți nevoie de una cu o politică clară fără jurnalele de înregistrare, care arată că nu va exista o înregistrare a activităților dvs. online.

Răspândirea serverului său este un alt factor important. Cu cât are mai multă disponibilitate, cu atât șansele dvs. de a evita restricțiile, cum ar fi cenzura sau geoblocurile. Dacă sunteți după conținut limitat la Mexic, veți avea nevoie și de servere acolo.

Viteza este o altă caracteristică de luat în considerare, mai ales dacă doriți să faceți flux, iar lățimea de bandă nelimitată nu este o idee sigură pentru vizionarea emisiunilor dvs. preferate. Dacă nu îl aveți pe acesta din urmă, puteți atinge limita repede și, după ce o faceți, VPN va înceta să funcționeze, lăsându-vă vulnerabil.

Câțiva alți factori de analizat sunt care sunt dispozitivele acceptate, câte pot fi conectate dintr-o dată, calitatea asistenței pentru clienți și ușurința de utilizare, mai ales dacă nu aveți experiență cu setările. În cele din urmă, prețul său poate influența decizia dvs., deoarece unele VPN sunt mai scumpe decât altele.

1. Cel mai bun VPN pentru Mexic: CyberGhost

Am ales CyberGhost ca cel mai bun VPN pentru Mexic. Este un serviciu decent, care are o siguranță bună pentru a vă feri de pericolele online și respectă confidențialitatea dvs., având o politică strictă fără jurnalele.

Cyberghost-pagina de start-2018

Are peste 3.000 de servere în 59 de țări, deci nu ar trebui să ai probleme în accesarea conținutului dorit. Aceasta include 19 în Mexic, oferindu-vă o mulțime de alegeri pentru a obține conținut mexican.

Este rapid, dar poate fi mai lent pe distanțe lungi. Cu toate acestea, viteza este decentă, deci nu ar trebui să aveți probleme. De asemenea, are o lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că puteți transmite și descărca cât doriți. Consultați recenzia noastră CyberGhost pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Cea mai recentă versiune are o interfață actualizată, care este bună, dar poate fi nevoie să te obișnuiești. Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce a ajutat-o ​​să obțină locul doi în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive, dar aceasta este și limita pentru instalații.

Asistența clienților este disponibilă, o bază de cunoștințe extinsă fiind primul tău port de apel. Dacă mai aveți nevoie de ajutor, puteți vorbi cu un membru al personalului prin chat live sau e-mail 24/7. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar e-mail-ul este cel mai bun pentru mai multe probleme tehnice.

Costul lunar este în regulă, dar veți economisi bani înregistrându-vă pentru o perioadă mai lungă. Există un proces de șapte zile pentru Android și iOS, pe care îl puteți folosi pentru a vedea dacă vă place. În plus, există o garanție de returnare a banilor, a cărei condiții variază în funcție de planul ales. Planurile mai scurte au 14 zile, iar cele mai lungi primesc 45, dar ambele permit mult timp pentru a decide.

2. ExpressVPN

ExpressVPN ocupă primul loc în multe dintre articolele noastre. Oferă un serviciu de ansamblu excelent și este cel mai sigur VPN disponibil, cu o securitate excelentă pe care o puteți face și mai puternică. Există și o politică solidă fără jurnaluri pentru liniște.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Există mai mult de 3.000 de servere într-o 94 de țări extraordinare, care vă oferă cea mai bună șansă de a vizualiza conținutul dorit. Unele sunt și în Mexic, astfel încât să puteți accesa conținut de acolo.

ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață, astfel încât încărcarea ecranelor nu ar trebui să fie o problemă. Nu există capace de lățime de bandă care să vă oprească în piesele dvs. Aceste caracteristici au ajutat-o ​​să se plaseze pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming. Aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla mai multe.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Dacă aveți puțină experiență în utilizarea unui VPN, ExpressVPN poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. După ce l-ai instalat, face aproape orice altceva pentru tine. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți conectat la un server adecvat, ceea ce este ușor. Dacă aveți mai multe cunoștințe, puteți regla setările, dar asigurați-vă că știți ce faceți mai întâi.

Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, există extensii de browser pentru Chrome, Safari și Firefox. Cinci dispozitive pot fi conectate simultan, ceea ce nu este rău.

Dacă vă regăsiți într-un murăt, chat-ul live și e-mailul sunt disponibile 24/7. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar ruta e-mail este mai bună dacă aveți nevoie de ajutor mai aprofundat.

Un dezavantaj al ExpressVPN este costul acestuia. Este scump în comparație cu rivalii săi, dar merită pentru calitatea serviciilor pe care le primiți. Optând pentru un plan mai lung, puteți reduce costul și există o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care nu este pentru dvs..

3. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor care este recomandat deseori aici la Cloudwards.net. Are unele dintre cele mai bune securități în jur, cu o selecție excelentă de protocoale și opțiunea de a folosi servere dublu-hop, care adaugă practic o mai mare protecție tunelului VPN. Confidențialitatea nu este trecută cu vederea, întrucât NordVPN nu ține jurnalele.

Anterior

Următor →

Nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi un server adecvat, deoarece există mai mult de 5.000 de 62 de țări punctate, inclusiv 15 în Mexic.

Are viteze bune, dar, cum ar fi CyberGhost, poate încetini atunci când este conectat la un server care este departe. În ciuda acestui fapt, NordVPN este încă o alegere bună pentru streaming, deoarece nu există restricții cu privire la cantitatea de lățime de bandă pe care o puteți utiliza. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o privire mai detaliată la furnizor.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Puteți utiliza NordVPN pe Windows, macOS, Android și iOS, iar configurarea este simplă. Interfața este ușor de utilizat și puteți avea până la șase dispozitive conectate simultan.

Există o bază mare de cunoștințe pentru a analiza dacă aveți probleme. Pentru mai mult ajutor, puteți utiliza chatul live sau e-mailul pentru a vorbi cu un membru de asistență. Ambele sunt bune, dar chat-ul live este mai rapid.

Prețul lunar nu este rău, dar planurile mai lungi vor fi mai ieftine până la urmă. Există o rambursare de 30 de zile disponibilă, astfel încât să vă asigurați că sunteți mulțumit de asta înainte de a vă angaja complet.

4. Acces la internet privat

Pe locul patru, avem acces la internet privat, care oferă un serviciu bun, chiar dacă nu are toate caracteristicile concurenților săi. Securitatea este bună, dar este setată la criptare 128 biți în mod implicit. Cel mai bine este dacă îl schimbați manual pe cel mai de dorit 256 biți pentru o mai bună protecție. Acestea fiind spuse, făcând acest lucru vă poate încetini conexiunea.

privat-internet acces-review-favorit-servere

De asemenea, nu există nicio înregistrare a shenanigansului dvs. online, deoarece PIA nu ține jurnalele.

PIA are multe servere – 3.279, ca să fie exacte -, dar acestea acoperă doar 33 de țări, ceea ce este mult mai puțin decât alți furnizori. Totuși, ar trebui să fiți setat pentru conținut mexican dacă este ceea ce urmăriți, deoarece are 33 de servere acolo.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale PIA este viteza. În mod implicit, aceasta este în principal folosind o criptare mai ușoară și aceasta va încetini odată ce creșteți nivelul de criptare. Totuși, viteza este în regulă, iar serverele de comutare sunt rapide. Vă permite, de asemenea, să vă conectați la un alt server fără a vă deconecta de la cel deja utilizat mai întâi. În plus, nu există limite la lățimea de bandă.

Alte motive pentru care ne place PIA

Puteți seta PIA pe Windows, macOS, Android și iOS. Are clienți ușor de utilizat și este excelent pentru utilizatorii Linux, deoarece este singurul VPN care are un client complet pentru platformă, motiv pentru care este cel mai bun VPN pentru Linux. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci dispozitive în același timp.

Există o bază de cunoștințe decentă, care ar trebui să ajute la rezolvarea celor mai comune probleme. Cu toate acestea, în general, serviciul pentru clienți ar putea fi îmbunătățit. Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7, dar nu există chat live. Totuși, ceea ce este disponibil este complet, chiar dacă este mai lent decât cel oferit de concurenții PIA. Revizuirea noastră PIA oferă mai multe detalii privind serviciul.

PIA era una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile, dar prețurile sale au crescut recent. Încă este un preț corect, dar alți furnizori oferă un serviciu mai bun pentru aproximativ același preț. Este o idee inteligentă, la fel ca și în cazul altor servicii, să vă abonați la un plan mai lung și să economisiți bani. O garanție de returnare a banilor de șapte zile este în vigoare, oferindu-ți mult timp pentru a o încerca.

5. VyprVPN

Deși VyprVPN nu se află în partea de sus a listei, însă oferă o bună securitate, oferind o protecție suplimentară a propriului protocol Chameleon. De asemenea, are o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. De asemenea, are și alte opțiuni interesante de securitate despre care puteți citi în recenzia noastră VyprVPN.

VyprVPN-Server-Selecție

Serverele sale acoperă 64 de țări, dar suma disponibilă este slabă în comparație cu alți furnizori. Există peste 700 în total, iar unele se află în Mexico City, ceea ce reprezintă un plus dacă nu ești după conținutul mexican.

Vitezele sale nu sunt rele, dar uneori poate fi lent. Cu toate acestea, nu există limite la utilizarea lățimii de bandă, ceea ce este bun.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Există clienți disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS, dar interfața este datată. Acestea fiind spuse, este încă ușor de utilizat. Puteți conecta trei dispozitive simultan și, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți să vă înscrieți la pachetul premium pentru a-l crește până la cinci.

Dacă întâmpinați o problemă, puteți utiliza secțiunea FAQ pentru a vă ajuta să o rezolvați. În caz contrar, puteți contacta asistența prin chat live sau prin e-mail 24/7. Pentru cel mai rapid răspuns, ar trebui să utilizați chat-ul live, dar să oferiți răspunsuri scurte, ceea ce nu este grozav.

Planul său de preț este rezonabil și există o perioadă de rambursare de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a o verifica înainte de a comite.

Gânduri finale

Sperăm că acum înțelegeți de ce ar trebui să utilizați un VPN în Mexic sau oriunde altundeva. Atunci când alegeți un furnizor, trebuie să vă asigurați că are o securitate mare și servere punctate în întreaga lume, astfel încât să puteți accesa conținut cu ușurință. Aceasta ar trebui să includă și Mexicul dacă doriți să vedeți conținut restricționat acolo.

Câștigătorul nostru pentru Mexic este CyberGhost, deoarece are o securitate bună și multe servere din care să alegem, inclusiv 19 în Mexic. În plus, cu procesul său de șapte zile și garanția de returnare a banilor, nu aveți nimic de pierdut.

Dacă aveți recomandări pentru utilizarea unui VPN în Mexic, introduceți-le în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar plăcea să le auzim. Asigurați-vă că consultați și alte articole VPN. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map