Cel mai bun VPN pentru Japonia 2020: Land of the Rising Wiretap

Japonia este acasă pentru unele dintre cele mai frumoase locuri, cu temple peste tot și cu icoana Mt Fuji. În plus, este locul de naștere al sushi-urilor, al luptelor cu sumo și al distribuitorilor nebuni. Este un lider mondial în domeniul inovației și tehnologiei și nu există niciun dubiu că vei fi online în timp ce vei fi acolo. Utilizarea unuia dintre cele mai bune VPN-uri pentru Japonia vă va ajuta să vă protejați.


Este inteligent să folosești o rețea privată virtuală, indiferent unde te afli în lume. Multe țări exercită cenzura în grade diferite, una dintre cele mai grave fiind China. Un VPN vă va ajuta să evitați acest lucru, precum și să vă păstrați protejați de pericolele și monitorizarea online.

De asemenea, vă va ajuta să evitați geoblocurile, astfel încât veți putea accesa emisiunile preferate și alte conținuturi, chiar dacă sunt limitate la o anumită țară. Unele site-uri implicite în limba japoneză, de asemenea, și este posibil să fie dificil să schimbi limba. Utilizarea unui furnizor din recenziile VPN vă va ajuta să vă păstrați familiara experiența de navigare.

Cenzura în Japonia

Cenzura nu este o problemă majoră în Japonia. Social media, YouTube și blogurile sunt gratuite, precum și un site web local de partajare a videoclipurilor numit Niconico Doga și aplicația de chat japoneză, LINE. Articolul 21 din Constituția Japoniei interzice cenzura, însă, în 2018, guvernul a îndrumat furnizorii de servicii de internet să blocheze site-urile web asociate pirateriei manga..

Au fost vizate cel puțin trei site-uri web, inclusiv Mangamura, AniTube! și MioMio. Pentru ca un ISP să blocheze un anumit site web, totuși, acesta trebuie să monitorizeze activitatea online a clienților săi pentru a vedea dacă accesează site-ul. Cu alte cuvinte, ar invada intimitatea utilizatorilor săi, ceea ce ar fi o încălcare a legii.

Un client NTT, care este și avocat, a luat măsuri legale împotriva furnizorului și i-a cerut să înceteze imediat blocarea site-urilor web. El a susținut că, pentru a bloca site-urile web, ar trebui să se spioneze modul de utilizare a internetului utilizatorilor, care intră în conflict cu Legea afacerilor din telecomunicații și interdicția constituțională a cenzurii și încălcării vieții private.

De la dezbaterea publică, guvernul a anunțat că va introduce legislație în 2019 care îi va permite să blocheze site-urile web. În prezent, legea îi permite să blocheze site-urile web care găzduiesc imagini cu abuzuri sexuale asupra copiilor. ISP-urile le filtrează în mod voluntar și oferă utilizatorilor un filtru pentru a proteja tinerii.

Din cauza Legii privind limitarea răspunderii furnizorilor din 2001, ISP-urile respectă regulile care reglementează cererile de retragere pentru a se proteja de răspundere. Cererile pot implica conținut ilegal sau contestabil, încălcări de confidențialitate, încălcări ale drepturilor de autor și defăimare. Publicul poate raporta conținut la Internet Hotline Center, care a primit aproape 600.000 de rapoarte în 2017.

Articolul 175 din codul penal interzice vânzarea sau distribuirea de materiale obscene. Este o legislație veche, dar încă se aplică online. Acestea fiind spuse, obscenele nu sunt definite și asta a dus la îngrijorarea faptului că ar putea fi folosit împotriva expresiei artistice sau a drepturilor LGBT.

Libertatea de exprimare în Japonia

Articolul 21 din Constituție protejează, de asemenea, libertatea de exprimare și alte forme de exprimare. În general, aceste drepturi sunt menținute, dar există probleme referitoare la discursul de ură față de oameni de altă origine, în special comunitățile din Coreea de Sud și China. Unele orașe au luat măsuri prin adoptarea ordonanțelor locale cu privire la discursul de ură.

De exemplu, Osaka a trecut unul care a autorizat publicul să dezvăluie grupuri care răspândesc discursuri de ură împotriva unui anume grup rasial sau etnic. Acest lucru a dus la eliminarea a cel puțin două videoclipuri online prin cerere în 2017.

Știrile online pot fi, de asemenea, manipulate. De exemplu, compania electrică din Tokyo a reținut date despre poluare după dezastrul centralei nucleare de la Fukushima din 2011. Se spune că oficialii guvernamentali au făcut presiune asupra conținutului lansat pentru a controla discursul public..

Deși libertatea de exprimare nu este grav afectată, există legi și probleme care o afectează.

Supraveghere și confidențialitate în Japonia

Confidențialitatea este protejată de articolul 13 din constituție, iar secretul comunicării este protejat de legile telecomunicațiilor. Acestea fiind spuse, au existat îngrijorări cu privire la supravegherea crescută.

O lege legată de tabla publicată în anul 2000 permite agențiilor de aplicare a legii să efectueze supraveghere electronică în baza unei ordonanțe judecătorești pentru investigații penale care implică droguri, trafic de persoane, arme de foc și crime organizate. Acesta a fost extins în 2016 pentru a include furturi, fraude și imagini cu abuzuri sexuale asupra copiilor.

Ministerul Justiției a raportat că 10.957 de conversații cu telefonul mobil au fost înregistrate în 2017, soldând cu 61 de arestări. Cei despre care se consideră că intenționează să comită infracțiuni grave pentru finanțarea terorismului pot fi arestați, dar trebuie să fie sub supraveghere pentru a afla acest lucru. În 2017 a fost adoptată o lege a conspirației care permite supravegherea guvernului mai mare.

Autoritățile au fost acuzate și că au abuzat de puterile de supraveghere. În 1997, guvernul a primit ordinul să plătească unui membru superior al Partidului Comunist Japonez 4 milioane de yeni (35.500 de dolari) pentru că i-a făcut casă ilegală. Armata japoneză a efectuat, de asemenea, supraveghere ilegală asupra cetățenilor obișnuiți între 2003 și 2004.

Documentele scurse în 2013 au arătat că sistemul de supraveghere în masă, XKEYSCORE, a fost furnizat japonezilor de către agenții de informații din SUA. Poate monitoriza aproape tot ceea ce face un utilizator pe internet.

Cererile de date ale utilizatorilor sunt comune, aplicația de mesagerie LINE raportând că majoritatea cererilor pe care le-a primit în 2018 provin de la forțele de ordine japoneze. De asemenea, Google și Facebook au raportat solicitări, dar nu respectă dacă nu există un mandat sau alt motiv legal.

Unii operatori de telefonie mobilă solicită clienților să furnizeze un ID pentru a se abona. Cafenelele Internet solicită utilizatorilor să furnizeze un ID, precum și numele și adresele acestora. Aceste detalii și jurnalele de utilizare ale utilizatorilor pot fi solicitate de poliție dacă există suspiciuni de activitate ilegală. Pentru a proteja minorii, serviciile de întâlniri online trebuie să se înregistreze la poliță și să verifice vârsta clienților cu ID.

Pericole online din Japonia

Descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este ilegală în Japonia, așa cum este în multe țări, inclusiv în Germania. Pedeapsa variază, încărcătorii primind până la 10 ani de închisoare sau o amendă de până la 10 milioane de yeni (91.000 USD). Cei care descarcă chiar și un singur fișier piratat pot face față până la doi ani de închisoare sau o amendă de până la 2 milioane de yeni (18.000 USD).

Cinci persoane au fost arestate după ce au încărcat pagini de manga pe site-uri web înainte de a fi publicate oficial. Doi au fost condamnați la 18 luni de închisoare, împreună cu o suspendare de trei ani și o amendă de 500.000 de yeni (4.500 dolari). Un VPN vă va ajuta să vă păstrați anonimatul.

WiFi-ul public este în creștere, dar utilizarea acestuia vă poate pune în pericol infracțiunea informatică. Conexiunile sunt adesea nesigure, oferind hackerilor și virușilor un permis gratuit dacă nu vă protejați. În plus, în 2015, peste 1 milion de cetățeni japonezi și-au pierdut informațiile personale după ce hackerii au obținut-o în mod ilegal din sistemul de pensii din Japonia.

Cel mai bun VPN pentru Japonia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Japonia

În mare parte, VPN-urile au același tip de funcții, dar unele sunt mai bune decât altele atunci când arăți mai profund. Pentru Japonia, doriți să alegeți una care să aibă o securitate bună, deoarece asta vă va proteja de supraveghere și atacuri cibernetice.

Este, de asemenea, o idee bună să obțineți un VPN cu un comutator de ucidere, mai ales dacă activitățile dvs. sunt de natură riscantă. Dacă furnizorul pe care îl alegeți include unul, nu va trebui să vă faceți griji pentru defectarea VPN, deoarece comutatorul de ucidere vă va deconecta automat de la internet. Aceasta înseamnă că datele dvs. vor fi păstrate private.

Ar trebui să vă asigurați că furnizorul are o politică strictă fără jurnaluri. În principiu, aceasta înseamnă că nu va ține o evidență a activităților dvs., așa că, dacă autoritățile ar solicita acest lucru, nu ar fi nimic să le dea.

O altă caracteristică importantă este rețeaua sa de servere. Cu cât un furnizor are mai multe servere, cu atât sunt mai mari șansele de a găsi unul adecvat. Dacă doriți să accesați conținut restricționat în țara respectivă, veți avea nevoie și de unele.

Să spunem că călătoriți și doriți să urmăriți un canal TV local online sau Netflix Japonia. Veți avea nevoie de un server japonez pentru a avea acces. Același lucru este valabil și pentru alte versiuni Netflix. De exemplu, ai avea nevoie de un server din SUA pentru Netflix din SUA. Cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix are o listă cu cei care au sarcina.

Veți dori să alegeți una care să aibă viteze rapide și să nu aibă capacități de lățime de bandă. Acest lucru este important mai ales dacă doriți să faceți flux sau să descărcați. Nimănui nu-i place să privească un ecran de încărcare și viteze lente vă vor oferi doar asta. În plus, lovirea capacului pe o lățime de bandă limitată va determina VPN-ul să nu mai funcționeze.

Alți factori de luat în considerare sunt ușurința de utilizare, dispozitivele compatibile, câte dispozitive pot fi conectate simultan, calitatea serviciului clienților și prețul.

1. Cel mai bun VPN pentru Japonia: NordVPN

NordVPN este câștigătorul nostru pentru Japonia. Este un mare furnizor care este adesea menționat în articolele noastre. Acesta are unele dintre cele mai bune securități în jur, cu opțiunea de a utiliza criptarea sa dublu hop pentru o protecție și mai mare. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, iar confidențialitatea dvs. este respectată cu o politică fără jurnale.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are mii de servere din întreaga lume, inclusiv 83 din Japonia, oferindu-vă o șansă excelentă de a găsi unul potrivit. Vitezele sale sunt bune, dar pot încetini pe distanțe lungi. Nu există nicio limită la lățimea de bandă și poate schimba serverele rapid.

Este o alegere bună dacă doriți să faceți stream, deoarece nu are probleme în a accesa majoritatea serviciilor, inclusiv Netflix. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră completă NordVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS și sunt ușor de configurat și utilizat. Puteți conecta până la șase dispozitive în același timp.

NordVPN are o bază de cunoștințe la îndemână, care ar trebui să vă ajute cu cele mai comune probleme. În caz contrar, există asistență de chat și e-mail în direct. Folosește chat-ul live pentru cel mai rapid răspuns, dar personalul este de ajutor în orice caz.

NordVPN este o valoare bună pentru bani cu planul său lunar accesibil, dar puteți economisi înregistrându-vă pentru o perioadă mai lungă. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile dacă vă îngrijorează că nu vă va plăcea.

2. ExpressVPN

ExpressVPN este o altă alegere bună, deoarece este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN din jur. A lipsit doar locul nostru de top din cauza cantității de servere pe care NordVPN le are. Cele două sunt comparabile, după cum puteți citi în articolul nostru ExpressVPN vs NordVPN.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are o securitate excelentă implicit și o puteți crește. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și nu ține un registru al activităților dvs. online. Rețeaua sa de servere acoperă peste 90 de țări, cu trei servere la Tokyo.

Nu ar trebui să aveți o problemă cu viteza, deoarece este cel mai rapid VPN de pe piață, deși timpul său de schimbare a serverului este lent. Nu există capace de lățime de bandă. ExpressVPN a venit pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming, astfel încât este o alegere excelentă dacă asta doriți să faceți. Examinarea noastră ExpressVPN are mai multe informații despre furnizor.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Este o alegere excelentă dacă nu aveți experiență cu VPN-urile, deoarece este ușor de utilizat. Aproape totul este făcut pentru tine din cutie. Trebuie doar să vă asigurați că vă conectați la un server adecvat. Până la cinci dispozitive pot fi conectate simultan.

Serviciul pentru clienți este bun și disponibil 24/7 prin chat live și e-mail. Timpul de răspuns este mai lent decât rivalii săi, dar nu este prea rău, iar personalul este de ajutor. Există, de asemenea, o bază mare de cunoștințe.

Un dezavantaj al ExpressVPN este că este unul dintre cele mai scumpe servicii VPN. Acestea fiind spuse, cu calitatea serviciilor pe care le obțineți, merită banii. În plus, puteți economisi optând pentru un abonament mai lung. Dacă vă feriți să vă angajați imediat, există o garanție de returnare de 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de aceasta.

3. CyberGhost

Ați putea folosi CyberGhost și pentru Japonia. Are o mare siguranță pentru a vă proteja și este inclus un comutator de ucidere. Nu va ține niciun registru al activității dvs. online.

Există servere în mai mult de 58 de țări, dintre care 32 sunt în Japonia, deci nu ar trebui să aveți probleme în a găsi una potrivită.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze bune, dar nu sunt la fel de bune ca alegerile noastre de top și, la fel ca NordVPN, pot încetini pe distanțe lungi. Cu toate acestea, există o lățime de bandă nelimitată și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Citiți mai multe despre furnizor în review-ul nostru CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Există clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața a fost actualizată, deci este mai bună decât era. Totuși, poate fi nevoie să te obișnuiești. Până la șapte dispozitive pot fi conectate simultan, obținându-l pe locul doi în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive. Acestea fiind spuse, șapte este și limita de instalare.

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți apela la baza de cunoștințe extinsă, care ar trebui să fie suficientă pentru probleme minore. Chatul live și e-mailul sunt de asemenea disponibile 24/7 dacă aveți nevoie de asistență suplimentară.

CyberGhost are un preț lunar accesibil, dar ar fi mai bine să vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă, deoarece veți economisi bani. Puteți utiliza proba gratuită de șapte zile disponibilă pentru Android și iOS, pentru a vedea dacă vă place. Dacă încă nu sunteți sigur după aceea, există o garanție de returnare a banilor, dar lungimea variază în funcție de planul ales. Planurile scurte au 14 zile, iar cele mai lungi 45.

4. Acces la internet privat

Cea de-a patra alegere este Accesul la internet privat, care este un serviciu bun, care nu are unele dintre caracteristicile pe care rivalii săi le au. Are o securitate bună, dar este setat la criptare 128 biți în mod implicit. Puteți crește manual la o criptare mai sigură pe 256 biți, dar în acest fel vă va încetini conexiunea.

Serviciul oferă un comutator de ucidere și nu ține o evidență a activității tale. Asigurați-vă că citiți recenzia PIA pentru o mai bună privire la companie.

Anterior

Următor →

PIA are peste 3.000 de servere, dar acoperă doar 33 de țări. Cu toate acestea, există 18 în Japonia, deci veți putea găsi unul care se potrivește nevoilor dvs. Un punct forte pentru PIA este viteza, dar aceasta este cea mai mare parte din cauza criptării mai ușoare pe care o folosește. După ce creșteți criptarea, VPN va încetini. Vitezele sale sunt încă în regulă.

Puteți schimba serverele rapid și face acest lucru fără a fi necesar să vă deconectați de la cel pe care îl utilizați. Veți beneficia, de asemenea, de o lățime de bandă nelimitată. Un lucru de remarcat cu privire la PIA, însă, este că nu este excelent să intri în servicii de streaming, altele decât Netflix din SUA, așa că, dacă te afli pe lista de activități, vei fi mai bine cu una dintre celelalte selecții ale noastre..

Alte motive pentru care ne place PIA

Puteți instala PIA pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat și este singurul VPN cu un client Linux complet, motiv pentru care l-am numit cel mai bun VPN pentru Linux. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci dispozitive simultan.

Dacă aveți probleme, există o bază de cunoștințe decentă online, care ar trebui să vă ajute să remediați probleme mici. Puteți contacta asistența 24/7 pentru mai multă asistență, dar nu lăsați butonul de chat să vă păcălească. Făcând clic pe aceasta, vă va permite să trimiteți un e-mail PIA. Ajutorul este însă amănunțit, chiar dacă este mai lent decât rivalii săi.

Prețul lunar nu este prost și veți primi un serviciu decent, dar veți cheltui tot mai puțin înregistrându-vă pentru o perioadă mai lungă. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să aveți suficient timp pentru a vă asigura că sunteți fericiți.

5. HideMyAss

Ultima noastră alegere este HideMyAss. Nu este o alegere proastă, dar nu este la fel de bun ca și celelalte selecții ale noastre. Are o securitate bună, care este setată la criptarea AES de 256 biți în mod implicit. Un comutator de ucidere este inclus, de asemenea.

Deși susține că are o politică de confidențialitate bună, imprimarea fină este tulburătoare. Păstrează unele jurnalele de utilizare. De exemplu, acesta va stoca jurnalele când v-ați conectat și deconectat timp de 30 de zile și poate să înregistreze mai mult decât acest lucru dacă este solicitat de autorități.

Pagina de pornire HideMyAss

Are peste 900 de servere. Nu se află nicăieri la fel de mult ca celelalte opțiuni ale noastre, dar acoperă o imensă 190 de țări. Există șase și în Japonia, acesta fiind motivul principal pentru care a făcut lista noastră. Vitezele sale sunt suficiente pentru majoritatea activităților și nu există limite de lățime de bandă. HideMyAss poate intra și în majoritatea serviciilor de streaming.

Alte motive pentru care ne place HideMyAss

Puteți utiliza clienții HideMyAss ușor de utilizat pe Windows, macOS, Android și iOS și puteți avea până la cinci conexiuni în același timp.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază bună de cunoștințe, care ar trebui să fie suficientă pentru a remedia mici probleme. Chat-ul în direct este rapid, dar poate dura un membru al personalului să răspundă dacă utilizați opțiunea de e-mail. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră HideMyAss.

Prețul său lunar este scump în comparație cu alții, dar există un proces de șapte zile de care poți profita. Doar asigurați-vă că anulați în timpul perioadei de încercare, deoarece nu veți primi un abonament de 12 luni dacă nu. Veți putea totuși să folosiți cele șapte zile complete, chiar dacă anulați. Există și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, în cazul în care uitați.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți de ce ar trebui să utilizați un VPN în Japonia și care sunt funcțiile de care aveți nevoie pentru a obține cea mai bună experiență. Aveți nevoie de o securitate bună pentru a vă proteja și este o idee bună să căutați o VPN cu un comutator de ucidere și o politică fără jurnal. În plus, veți dori servere în Japonia și posibilitatea de a accesa servicii de streaming.

NordVPN este cel mai bun VPN pentru Japonia, deoarece are o securitate excelentă, un comutator de ucidere și nu ține un registru al activității tale. În plus, are 83 de servere în Japonia și este excelent să intri în servicii de streaming. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, astfel încât să vă asigurați că vă place.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Japonia, lăsați-ne un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Consultați arhiva noastră VPN pentru mai multe piese interesante. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map