Cel mai bun VPN pentru Israel 2020: furnizorii kosher pentru Țara Sfântă

Indiferent de ceea ce auziți în știri, Israelul are multe de oferit. Mica fâșie de teren are situri sacre în Ierusalim, peisaje pitorești, plaje uluitoare și repere istorice de explorat. Deși există zone pentru a evita să rămâneți în siguranță, aici vom concentra să vă protejați online cu una dintre cele mai bune alegeri ale noastre VPN pentru Israel..


Există multe motive pentru a utiliza o rețea privată virtuală, indiferent de locul în care vă aflați. Cel mai evident este să vă protejați de pericolele online. Un alt motiv este să accesați conținut geoblocat, ceea ce înseamnă că este restricționat într-o anumită țară. Un VPN vă poate ajuta schimbând adresa dvs. IP la una din țara respectivă.

Oricare dintre cei mai buni furnizori de VPN vă poate oferi conținutul dorit, dar există alte lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de Israel.

Cel mai bun VPN pentru Israel 2020

Cenzura online în Israel

Deși geoblocurile sunt de obicei impuse din cauza restricțiilor de licență, țările pot cenzura site-urile web sau serviciile la care nu doresc ca cetățenii lor să aibă acces. De exemplu, China este una dintre cele mai grave țări când vine vorba de cenzură, datorită Marelui Firewall.

Comparativ, guvernul israelian este îngăduitor. Cetățenii săi pot accesa conținut legal fără prea multe restricții. În 2017, a fost adoptată o lege care blochează conținutul legat de terorism, jocurile de noroc online ilegale, vânzările de droguri tari și serviciile de prostituție. În plus, pornografia este blocată conform unei legi separate.

Există, de asemenea, un cenzor militar, numit oficial Cenzorul Forțelor de Apărare din Israel. Potrivit Inițiativei OpenNet, este „autorizat să interzică […] orice material care va sau poate provoca daune securității Israelului.” Prin aceasta, este posibil să constatați că unele bloguri și site-uri de știri sunt blocate.

Își ia autoritatea de la legi care au fost stabilite prin mandatul britanic înainte de înființarea statului. Aceasta înseamnă că jurnaliștii care lucrează pentru mass-media israeliene trebuie să trimită cenzorului orice legătură cu securitatea Israelului înainte de publicare, inclusiv postări de socializare. 

Deși cenzura este aplicată în întregul Israel, Autoritatea palestiniană din Cisiordania și Hamas din Gaza pot aplica propriile restricții. Aceasta înseamnă că restricțiile pe care le întâlniți pot varia în funcție de locație.

Supraveghere online în Israel

Israelul a făcut titluri din cauza conexiunilor dintre companiile israeliene de informații și activitățile de supraveghere ale Agenției Naționale de Securitate a SUA. Tehnologia furnizată de companii poate analiza sute de milioane de comunicații. 

Conexiunile cu NSA au provocat îngrijorare dacă companiile și-au practicat tehnicile și asupra israelienilor. În plus, multe legi de supraveghere au fost adoptate în Israel, care permit utilizarea fără restricții a informațiilor personale fără supraveghere judiciară.

De asemenea, Israelul a fost acuzat că a vândut Pegasus, un program de spionaj, în mai multe țări, inclusiv Arabia Saudită. Țările o folosesc pentru a spiona disidenți și jurnaliști. Direcțiilor sunt trimise un mesaj text cu un link atașat. După ce a făcut clic, Pegasus este descărcat, permițând țării să urmărească apelurile, mesajele și așa mai departe.

Deși există puține informații despre supravegherea cetățenilor israelieni, țara este capabilă să se angajeze în ea.

Libertatea de exprimare în Israel

Libertatea de exprimare este protejată în legile de bază ale Israelului și este respectată în general, dar există limite. Anumite subiecte politice sunt restricționate și oricine susține un boicot academic, economic sau cultural se poate confrunta cu un proces civil în baza Legii boicotului din 2011. În general, mass-media este liberă, în afară de faptul că este supus cenzorului militar.

Torrenting în Israel

Furnizorii de servicii de internet obișnuiau să blocheze site-urile de tip torrent, dar interdicția a fost eliminată. În 2019, însă, legea israeliană privind drepturile de autor a fost modificată, astfel încât instanțele ar putea ordona ISP-urilor israeliene să blocheze accesul la site-urile care contravin drepturilor de autor. Este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa site-urile web despre torrent pe care le doriți și pentru a vă proteja.

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Israel

Deși puteți alege oricare dintre furnizori din recenziile noastre VPN, există câteva funcții de care trebuie să țineți cont de Israel. Pentru a obține cenzura și blocurile regionale, trebuie să alegeți unul care are o distribuire bună a serverului. Cu cât sunt mai multe servere disponibile, cu atât mai mari sunt șansele de a ocoli blocurile. 

Cu toate acestea, dacă doriți să accesați conținut limitat la Israel, va trebui să alegeți unul care are servere acolo. 

Securitatea VPN este importantă, de asemenea, deoarece există multe pericole care se ascund în timpul conectării. Hotspot-urile WiFi publice gratuite se găsesc în toată țara și, deși este convenabil, vă pune riscul de infracțiuni informatice. O bună securitate vă va feri de ochii indurerați. Confidențialitatea este, de asemenea, importantă și o puteți asigura obținând un VPN cu o politică fără jurnaluri.

Un alt factor important este viteza. Multe VPN sunt potrivite pentru majoritatea activităților, dar dacă intenționați să faceți streaming sau să faceți un torrenting, ar trebui să alegeți unul care să fie rapid. Lățimea de bandă nelimitată este benefică, de asemenea, deoarece, fără ea, puteți atinge limita, determinând VPN să nu mai funcționeze și să vă lase vulnerabil. 

Alte caracteristici la care să vă gândiți sunt dispozitivele pe care VPN poate fi folosit, cât de ușor este de utilizat clientul și câte dispozitive vă puteți conecta în același timp. Serviciul clienților decenți este bine să avem și prețurile diferă, așa că va trebui să vă asigurați că este în bugetul dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru Israel: ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu excelent și favorit la Cloudwards.net. Are o rețea masivă de servere care acoperă 94 de țări, inclusiv Israel, astfel încât vei putea accesa conținut israelian.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are o securitate mare, care poate fi ajustată la nevoile dvs. și există un comutator de ucidere, care vă va proteja dacă VPN-ul nu reușește deconectându-vă de la internet. Este activat implicit, dar puteți modifica asta. ExpressVPN are o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât puteți fi siguri că activitățile dvs. online vor rămâne private.

Una dintre cele mai bune caracteristici ExpressVPN este viteza. Este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și are o lățime de bandă nelimitată. Acesta, plus faptul că poate intra în toate platformele de streaming, este motivul pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming și cel mai bun VPN pentru Netflix. De asemenea, permite torrenting. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea de ce VPN este atât de bun.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, puteți descărca extensii de browser pentru Google Chrome, Mozilla Firefox și Safari. Este ușor de utilizat și o alegere excelentă pentru începători, deoarece funcționează din cutie. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci dispozitive în același timp.

Dacă aveți probleme, există o bază de cunoștințe utile online. În plus, există asistență de chat și e-mail în direct 24/7. Ajutorul este bun, dar e-mailul este mai bun dacă aveți o problemă mai complicată de rezolvat.

Un dezavantaj al ExpressVPN este prețul ridicat. Este mai scump decât alți furnizori, dar calitatea serviciilor sale compensează acest lucru. Merită banii. Pentru a vă asigura că vă place, puteți profita de garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

2. NordVPN

A doua noastră alegere este NordVPN. Este un furnizor excelent, care ratează doar primul loc datorită vitezei sale. Este rapid, dar dacă vă conectați la un server care este departe de dvs., acesta poate încetini. În afară de asta, nu este cu mult diferită de selecția noastră de top, după cum puteți citi în derularea ExpressVPN vs. NordVPN.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are peste 5.000 de servere care acoperă 60 de țări, oferindu-ți o mulțime de alegeri. În plus, sunt 17 în Israel. Comutarea serverelor este, de asemenea, ușoară.

NordVPN are unele dintre cele mai bune securități pe care le-am văzut, astfel încât nu veți fi ferit de nasturile online. Acesta include, de asemenea, servere cu dublu hop, care adaugă, practic, mai multă protecție tunelului VPN (citiți mai multe despre asta în recenzia noastră NordVPN). Ca și ExpressVPN, NordVPN are un comutator de ucidere și o politică solidă de neînregistrare.

Vă oferă, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată și nu are nicio problemă în a intra în platformele de streaming. Dacă sunteți un torrent avid, trebuie să rețineți că NordVPN este cel mai bun VPN pentru torrenting.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Clienții ușor de utilizat ai NordVPN pot fi folosiți pe Windows, macOS, Android și iOS. Puteți conecta până la șase dispozitive în același timp.

Există o bază de cunoștințe la îndemână dacă trebuie să rezolvați o problemă minoră. Pentru mai mult ajutor, puteți utiliza asistența de chat live sau de e-mail. Ambele sunt disponibile 24/7 și oferă sfaturi utile, dar chat-ul live este cea mai rapidă opțiune.

Costul lunar al NordVPN nu este rău, dar nici nu este grozav. Oferă o valoare bună pentru bani, dar alegerea unui plan mai lung vă va economisi bani până la urmă. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, pe care o puteți utiliza pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciul.

3. CyberGhost

CyberGhost este următorul. Are mai mult de 3.000 de servere în 59 de țări, inclusiv 10 în Israel, deci veți putea accesa conținutul israelian cu ajutorul acestuia. 

Are o siguranță bună și un comutator de ucidere este inclus. Acestea fiind spuse, comutatorul său de omor este activat permanent, ceea ce este excelent pentru protecție, dar unii pot prefera să dețină controlul asupra acestuia. De asemenea, există o politică fără jurnale.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

La fel ca NordVPN, CyberGhost este rapid, dar poate fi mai lent pe distanțe lungi. Nu există restricții pentru lățimea de bandă și permite torentarea. Este în măsură să intre și pe platforme de streaming. Citiți mai multe în review-ul nostru CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Este ușor de utilizat, dar poate fi nevoie de timp pentru a te obișnui cu interfața, chiar dacă a fost actualizată. Până la șapte dispozitive pot fi conectate în același timp, ceea ce este mai mult decât o permit mulți dintre concurenții săi și motivul pentru care a câștigat un loc pe cel mai bun VPN pentru lista de dispozitive multiple.

CyberGhost are una dintre cele mai bune baze de cunoștințe disponibile, ceea ce este excelent pentru rezolvarea unor probleme minore. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, există asistență de chat și e-mail în direct. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar este mai bine să contactați CyberGhost prin e-mail dacă aveți o problemă mai tehnică.

VPN are un preț bun, dar rata lunară nu este bună. Cel mai bun pariu este să vă abonați la un plan mai lung, deoarece în final va ieși mai ieftin. Există o probă gratuită de șapte zile pentru Android și iOS, pe care o puteți folosi pentru a o lua în vârstă. În plus, există o garanție de returnare a banilor în cazul în care aveți nevoie de mai mult timp, care este de 14 zile pentru planul lunar și 45 de zile pentru cele mai lungi.

4. VyprVPN

VyprVPN poate fi utilizat și în Israel. Nu are la fel de multe servere ca celelalte opțiuni ale noastre, dar există peste 700 în 64 de țări, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a evita blocurile. Unele dintre servere sunt și în Tel Aviv.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

VyprVPN are o securitate excelentă, personalizabilă, ceea ce este excelent pentru cei cunoscuți. Cu toate acestea, este încă o alegere bună pentru începători. Protocolul său proprietar Chameleon adaugă mai multă protecție conexiunii tale. De asemenea, vine cu un comutator de ucidere și o politică fără jurnaluri. Pentru mai multe informații, citiți recenzia noastră VyprVPN.

Un dezavantaj al VyprVPN este viteza, deoarece acestea pot fi lente. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și nu există limite de lățime de bandă. Permite torrenting și veți putea accesa și cele mai multe platforme de streaming.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

VyprVPN compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Interfața este ușor de utilizat, dar este datată, deci ar putea fi îmbunătățită. În mod implicit, vă puteți conecta până la trei dispozitive simultan, însă alegerea pachetului Premium vă va oferi încă două conexiuni.

Există o bază de cunoștințe la îndemână disponibilă pentru auto-ajutor. În plus, există asistență de chat și e-mail în direct 24/7. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ajutoare nu este grozav și, în recenzia noastră, am primit răspunsuri scurte la întrebările noastre, așa că rețineți asta dacă sunteți un nou.

Puteți alege pachetul Standard sau Premium. Prima este cea mai ieftină, dar cea de-a doua vă va oferi un total de cinci conexiuni și protocolul Chameleon. Ambele opțiuni au planuri lunare și anuale, cele anuale fiind în general mai ieftine. 

VyprVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile pe care o puteți folosi pentru a vă asigura că vă place.

5. TorGuard

TorGuard este un serviciu excelent, care are peste 3.000 de servere din 55 de țări. Printre acestea sunt serverele din Tel Aviv și Ierusalim. Comutarea serverelor poate fi enervantă, deoarece trebuie să vă deconectați de la VPN de fiecare dată.

Are o mare securitate și, de asemenea, cu diferite opțiuni de protocol, este de asemenea modificabil. De asemenea, are un comutator de omor activat automat și nu ține o evidență a activităților dvs. online.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Este rapid, dar unele locații sunt mai lente decât altele. Viteza sa va depinde, de asemenea, de setările de securitate, deoarece securitatea mai mare o va încetini. Are lățimea de bandă nelimitată și permite torrenting. 

Acestea fiind spuse, dacă doriți să intrați în servicii de streaming, trebuie să știți că TorGuard nu este bine să facă acest lucru, deoarece este blocat. Puteți rezolva problema, cumpărând unul dintre serverele sale de streaming dedicate.

Puteți citi mai multe despre adresele IP dedicate în recenzia noastră TorGuard. Principalul lucru pe care trebuie să-l știți este că funcționează, motiv pentru care TorGuard este listat în cel mai bun VPN al nostru pentru piesa pentru călători..

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS, dar versiunea mobilă a clientului poate fi o durere de configurat. Furnizorul permite până la cinci conexiuni simultane în mod implicit, dar dacă aveți nevoie de mai multe, puteți cumpăra până la 20 de dolari mai mult pentru 1 USD pe lună.

O bază de cunoștințe și un forum sunt disponibile ca opțiuni de auto-ajutor. Există și chat-ul live, dar este condus de o companie de bază pentru serviciile pentru clienți, așa că, dacă aveți nevoie de mai mult ajutor tehnic, trebuie să contactați echipa de asistență TorGuard prin e-mail. 

Prețul VPN-ului nu este prost, dar la fel ca și cu rivalii săi, veți economisi bani cu planuri mai lungi. Există o garanție de returnare de șapte zile în cazul în care nu este pentru tine.

Gânduri finale

Sperăm că acest articol a aruncat lumină asupra lumii online israeliene. Pentru a vă ocoli de cenzură și pentru a vă feri de ochii indurerați, ar trebui să alegeți un VPN cu o rețea mare de server și o mare securitate. În plus, dacă doriți să accesați conținut israelian, va trebui să aveți servere acolo.

ExpressVPN este câștigătorul clar pentru Israel datorită numeroaselor servere, inclusiv unele din Israel, precum și securitate și confidențialitate excelente. Nu mai vorbim de viteza și capacitatea de a intra în servicii de streaming. Profitați de garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru a vedea cum este.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Israel, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să auzim ce ai de spus. Accesați arhiva noastră VPN pentru articole mai interesante. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map