Cel mai bun VPN pentru Iran 2020: cenzori confuzi

Internetul din Iran este extrem de restrâns și controlat, unele servicii și conținut adesea fiind interzise în totalitate. Mai multe aplicații de socializare și mesagerie au fost interzise datorită faptului că sunt folosite pentru organizarea protestelor, precum și a oricărei organizații care raportează știri. Pentru a evita aceste restricții, am creat o listă cu cele mai bune VPN pentru Iran.


Există o mulțime de riscuri atunci când mergeți online în Iran. Încercarea de a accesa conținut ilegal este periculoasă și poate duce la pedepse dacă este prins. Pedeapsa în Iran variază de la închisoare la amenzi până la infirmări.

În plus, oamenii pot fi persecutați pentru că sunt gay, pentru jocuri de noroc și chiar folosind site-uri de întâlniri. Legea sharia este impusă strict în toată țara și aceasta definește viața de zi cu zi a cetățenilor. Legile lor se bazează pe credințele religioase, iar încălcarea oricărei legi ar putea ajunge la pedepse severe.

Comitetul iranian pentru promovarea virtuții și interzicerea vizualizării social media ca o influență proastă și blocarea parțială sau totală a acestor servicii devine un răspuns comun. În plus, demonstranții anti-guvernamentali o folosesc atât pentru organizarea protestelor, cât și pentru a transmite mesaje altor cetățeni. Restrângerea accesului la astfel de platforme este modalitatea guvernului iranian de a încerca să rămână în fruntea situației.

În acest scop, Iranul și-a propus să creeze ceea ce s-a numit internet Halal. Aceasta este practic o rețea localizată, deconectată de internetul global, excluzând orice conținut la care regimul obiectează și promovează valorile religioase stricte ale Republicii Islamice.

Având această rețea internă, Iranul poate controla fluxul de informații venite din străinătate. Autoritățile știu că utilizatorii pot să ocolească interdicțiile, dar tot arunca bariere, deoarece știu că oamenii mai puțin înțelepți sau mai atenți nu vor fi o amenințare.

Ministerul comunicațiilor și tehnologiei informației din Iran a anunțat că China va ajuta Iranul în implementarea restricțiilor. Programul de cenzură din China este cel mai rigid din lume și toate aceste restricții sunt rele pentru cetățeni și turiști, precum și pentru întreprinderi. Întreprinderile din sectorul privat fac presiuni pentru a încerca să deschidă internetul, deoarece există bani pentru a face online.

Dacă călătoriți în Regatul Mijlociu, trebuie să consultați cele mai bune servicii VPN pentru ghidul China.

Există, de asemenea, rapoarte despre oficiile de cenzură online apărute. Centrul de reacție rapidă al diviziei cibernetice a procurorului general este o nouă agenție de stat care monitorizează conținutul online și îl cenzurează acolo unde se consideră adecvat. De asemenea, va putea identifica utilizatorii care încearcă să acceseze conținut blocat prin instrumente de criptare și să le trimită un avertisment. Citiți cel mai bun VPN pentru Emiratele Arabe Unite pentru o privire din altă țară care dorește să monitorizeze lumea online.

Directorul diviziei de infracțiuni informatice a spus că personalul este capabil să identifice persoanele care încearcă să acceseze site-urile de jocuri de noroc. Dacă utilizatorul persistă după avertizarea inițială, va fi urmărit prin adresa IP și urmărit penal. Acest lucru arată cât de important este să folosești un VPN sigur în Iran cu cantitatea de supraveghere online.

Alte țări doresc să invadeze confidențialitatea oamenilor cu o supraveghere intruzivă. Cele mai bune VPN pentru Marea Britanie și cel mai bun VPN pentru SUA sunt exemple bune.

În ciuda a tot acest entuziasm de cenzură, liderul Iranului de facto, Ayatollah Ali Khamenei, și alți oficiali iranieni, adesea explozie media socială ca instrument de spionaj pentru Occident, dar au verificat profiluri pe multe platforme, inclusiv Twitter. Indiferent de contradicție, ei folosesc rețelele de socializare pentru a-i contacta pe susținătorii lor și pentru a difuza propaganda.

Cel mai bun VPN pentru Iran 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Iran?

Pentru a vă asigura siguranța online, este important să vă asigurați că serviciul VPN pe care îl selectați are anumite caracteristici specifice. Securitatea ar trebui să fie prioritatea dvs., în acest caz, pentru a vă evita să fiți urmăriți. Ar trebui să alegeți una cu criptare ridicată pentru cea mai bună protecție. Nu toți furnizorii din revizuirile noastre VPN sunt suficient de siguri pentru a fi folosiți în Iran.

Un alt factor crucial este confidențialitatea și trebuie să vă asigurați că furnizorul nu păstrează jurnalele. Acest lucru înseamnă că nu există nicio înregistrare a ceea ce ați fost până acum, chiar dacă, la cererea autorităților, compania nu poate oferi ceea ce nu au.

Un comutator de omor este esențial și pentru o protecție suplimentară. Acest lucru va împiedica conexiunea dvs. la internet în cazul în care VPN-ul nu reușește, oprirea datelor dvs. să nu fie filtrate către ISP și guvernul iranian.

Locațiile serverului joacă de asemenea un rol în alegerea unui furnizor. Rețeaua trebuie să aibă servere localizate în afara Iranului și în alte țări care fac parte din Republica Islamică pentru a putea accesa site-urile și serviciile blocate. Cu toate acestea, nu doriți, de asemenea, ca acestea să fie prea îndepărtate, deoarece acest lucru va încetini conexiunea.

Pentru a accesa conținut limitat la Iran, veți avea nevoie de o adresă IP iraniană. Din păcate, nu există servere localizate acolo.

Toate aceste caracteristici vă vor păstra protejat și vor împiedica ISP-urile, guvernul iranian și hackerii să nu se lămurească (acesta din urmă fiind un motiv bun pentru a instala un antivirus decent).

Cu acest lucru, deși puteți fi tentat să utilizați un serviciu VPN gratuit, nu l-am recomanda. Utilizând un VPN gratuit, vă puteți compromite siguranța, deoarece unii vă înregistrează activitatea și vă pot vinde datele. Asigurați-vă că știți la ce vă înscrieți sau riscați să jucați pe mâinile guvernului.

Există și alte modalități de a rămâne anonim online, dar nu toate sunt fără riscuri. Citiți comparația VPN vs Proxy vs Tor pentru a afla mai multe.

Cel mai bun VPN pentru Iran: ExpressVPN

Cea mai bună alegere pentru Iran este ExpressVPN. Acesta este adesea clasat numărul unu aici la Cloudwards.net datorită serviciului său rapid și sigur. Alte servicii VPN se apropie, dar ExpressVPN doar le-a bătut. Este sigur de utilizat pentru toată lumea, astfel încât să vă relaxați în cunoștința că sunteți protejat. Puteți citi recenzia noastră completă ExpressVPN pentru a afla mai multe sau puteți citi de ce este cel mai bun VPN pentru Netflix.

ExpressVPN-Worldwide-Locatii

Este unul dintre cei mai buni furnizori de securitate, cu criptarea AES de 256 biți, plus, este personalizabil, astfel încât să-l poți crește pentru o liniște sufletească suplimentară. Compania are, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru ca nimeni să afle ce ați făcut, în plus, are comutatorul de ucidere atât de necesar.

În plus, are o rețea excelentă, cu o mulțime de servere din care să alegeți. Pentru a menține viteza, le puteți găsi în apropiere în țări precum Israel și Armenia, deci nu ar trebui să aveți nicio problemă în accesarea conținutului dorit.. 

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

În timp ce setările sale sunt modificabile pentru cei cunoscuți, ExpressVPN este excelent pentru persoanele care habar nu au cum să folosească VPN-urile. Se ocupă destul de mult pentru tine. Configurarea inițială este ușoară, în plus, odată instalată, este simplu de utilizat și te conectează foarte repede. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că alegeți locația serverului potrivit, lucru ușor de făcut.

Are clienți pentru Windows și macOS, precum și aplicații mobile complet funcționale pentru dispozitive Android și iOS, astfel încât să puteți fi sigur că sunteți în siguranță. Alături de cele pe care le oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Firefox, Chrome și Safari.

ExpressVPN-Disponibil-Apps

Suportul pentru clienți nu este cel mai rapid disponibil, cu toate acestea, personalul este util și cu cunoștință. Cea mai bună modalitate de a-i contacta este prin chat-ul live și vor încerca să vă sorteze cât mai curând posibil. Le puteți contacta și prin e-mail, dacă doriți, deși acest lucru va dura ceva mai mult. Puteți utiliza, de asemenea, baza de cunoștințe online pentru auto-ajutor.

ExpressVPN este scump în comparație cu alți furnizori, dar este o valoare excelentă pentru bani și vă recomandăm cu tărie pentru a vă asigura că sunteți protejat în Iran. Oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca și să vedeți dacă vă place, ceea ce suntem siguri că.

NordVPN

O secundă foarte apropiată de ExpressVPN este NordVPN. Serviciile sunt comparabile, după cum puteți citi în articolul nostru din cap. Securitatea NordVPNs este excelentă și are funcția adăugată de criptare dublu-hop, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt criptate de două ori. Este, de asemenea, mai modificat, cu toate acestea, nu am recomanda acest lucru decât dacă știți ce faceți.

NordVPN are o politică fără jurnal pentru a vă păstra și mai protejat de autorități și include, de asemenea, un comutator de ucidere pentru o liniște sufletească suplimentară. Aruncați o privire la recenzia noastră NordVPN pentru o privire mai detaliată asupra serviciului.

Are o rețea bună de servere și are unele localizate în țările vecine, inclusiv Israel și India. Dacă conectați pe distanță lungă poate fi puțin lent, motiv pentru care ratează locul de top, cu toate acestea, este încă decent. O zonă pe care o bate ExpressVPN este viteza sa la serverele de comutare.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Este rapid să configurați și veți fi bine să mergeți în câteva minute. Dispunerea sa este simplă și este foarte ușor de utilizat. Puteți să-l instalați pe Windows sau macOS, plus că este disponibilă și o aplicație mobilă Android și iOS, deci este excelent pentru a călători.

Dacă aveți probleme, atunci asistența este utilă cu chat-ul live și e-mailul disponibil. Răspunsurile sunt rapide și minuțioase. De asemenea, are o bază de cunoștințe la îndemână disponibilă pentru cele mai frecvente probleme care pot vedea că sunteți sortat singur.

NordVPN este o valoare excelentă pentru bani și are un preț lunar accesibil. Cu toate acestea, pentru a profita de cele mai bune prețuri ale sale, va trebui să vă înscrieți la planurile pe termen lung. Oferă o rambursare de 30 de zile, doar în cazul în care decideți că nu este potrivit pentru dvs..

VyprVPN

Al treilea pe lista noastră este VyprVPN și, deși nu bate cu adevărat primele noastre două alegeri, are o mare securitate pentru a vă păstra în siguranță. Are propriul protocol Chameleon, care oferă și mai multă criptare pentru conexiunea dvs. și oricine se uită la ea nu poate spune chiar că este o VPN. Vorbim mai mult despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

VyprVPN-Server-Selecție

Confidențialitatea este bună și vă puteți asigura că niciun registru nu este păstrat de către acest furnizor, astfel încât să puteți naviga cu încredere. În plus, include un comutator de ucidere, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea datelor dvs. dacă VPN-ul eșuează.

Viteza sa este bună, iar serverele pot fi găsite nu prea departe în țări precum India și Egipt, deci nu veți avea nicio problemă să vă scoateți conexiunea din Iran.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Nu este nevoie de mult timp pentru a fi configurat și, deși are un design datat, clientul este ușor de utilizat atât pentru începători cât și pentru tinkerers.

Asistența, dacă aveți nevoie de ea, este disponibilă sub formă de chat sau e-mail live. Chat-ul în direct este rapid, dar dacă problema dvs. este mai tehnică, vă recomandăm să parcurgeți traseul prin e-mail, deoarece ajutorul dat este mai aprofundat și este încă destul de rapid. De asemenea, are o secțiune de întrebări frecvente care vă poate ajuta să vă sortați singur, deși nu este la fel de bună ca și alți furnizori.

VyprVPN-Pagina de start

Prețurile sunt accesibile și există o perioadă de rambursare de 30 de zile, ceea ce ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a încerca să vedeți dacă vă place.

CyberGhost

Următorul pe lista noastră este CyberGhost. Alături de celelalte opțiuni ale noastre, oferă o mare securitate, deși nu este la fel de personalizabil ca NordVPN. Se clasează bine cu confidențialitate, deoarece nu păstrează jurnalele, astfel încât nu există nicio înregistrare a activității dvs. online.

De asemenea, un serviciu de întrerupere este o componentă a serviciului și, pentru un plus de siguranță, nu poate fi oprit.

Deși nu este la fel de rapid ca ExpressVPN, este totuși destul de rapid și are o rețea excelentă cu serverele din apropiere în India și Israel, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă să găsești unul potrivit. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, asigurați-vă că consultați recenzia noastră completă CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Instalarea și configurarea este ușoară și este disponibilă pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața a fost actualizată și, deși se poate obișnui unii, nu este dificil de utilizat. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan, ceea ce i-a adus un loc în cea mai bună VPN pentru lista de dispozitive multiple.

Asistența clienților este excelentă și are una dintre cele mai bune baze de cunoștințe disponibile. Dacă, totuși, nu o poți sorta singur, le poți contacta prin chat live sau prin e-mail. Chatul live este cea mai rapidă rută, dar este cel mai bine pentru întrebări simple. Dacă aveți o problemă mai tehnică, ar fi mai bine să le trimiteți prin e-mail.

CyberGhost este ieftin, dar planul lunar nu este excelent. Înscriindu-vă pentru un termen mai lung puteți economisi mai mulți bani. Înainte de a vă angaja cu ceva atât de îndelungat, puteți profita de probele sale de șapte zile pentru Android și iOS și încercați înainte de a cumpăra. Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, dintre care termenii diferă. Planul lunar primește 14 zile, în timp ce cele mai lungi primesc 45 de zile, dar fie se aplică tuturor platformelor.

TorGuard

Recomandarea noastră finală este TorGuard. Acesta este un alt furnizor excelent, care este foarte sigur, astfel încât vă va păstra în siguranță atunci când navigați. Este modificabil pentru cei cunoscuți, cu toate acestea, securitatea adăugată disponibilă costă viteza, astfel încât serviciul poate fi destul de lent.

torguardclientarea

Acestea fiind spuse, are o rețea masivă și servere pot fi găsite în Israel, India și Egipt, permițându-vă să vă conectați strâns pentru a vă menține serviciul la o viteză decentă. Încă o dată, oferă un comutator de ucidere, care este automat și are o politică fără jurnaluri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru confidențialitatea dvs..

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Este ușor de instalat și utilizat pe Windows și macOS, plus are aplicații disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS. Cu toate acestea, în timp ce aplicația mobilă este bine de utilizat, poate fi o durere să o configurați inițial. Vom vorbi mai multe despre acest lucru în review-ul nostru TorGuard dacă doriți să aflați mai multe. Puteți conecta până la cinci dispozitive în mod implicit, dar mai multe pot fi achiziționate la prețul de un dolar fiecare.

Ajutorul este gata dacă aveți nevoie de acesta cu resurse online, o bază de cunoștințe și un forum. Cu toate acestea, nu există un chat live dedicat. Veți fi conectat la o companie de asistență de bază pentru clienți, numită LiveChat. Sunt utile, dar nu sunt bune pentru probleme tehnice. Pentru asta, ar fi mai bine să utilizați sistemul de e-mail.

Pagina de pornire TorGuard 2017

Prețurile TorGuards nu sunt rele, dar, la fel ca în cazul majorității furnizorilor, costul este mai simplu dacă optezi pentru un abonament pe termen lung. De asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile, care vă oferă liniște sufletească dacă considerați că nu este potrivit pentru dvs..

Gânduri finale

Sperăm că lista noastră de VPN-uri vă va ajuta să alegeți un serviciu potrivit pentru dvs. Indiferent de ce doriți să priviți online, siguranța dvs. ar trebui să fie prioritară. Ar trebui să alegeți un furnizor care oferă securitate și confidențialitate, precum și un comutator de ucidere. În plus, veți avea nevoie de acesta pentru a avea servere în afara țărilor conduse de legile islamice.

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Iran, deoarece bifează toate casetele. Securitate mare și confidențialitate, un comutator de ucidere și serverele situate în apropiere, dar în afara Iranului. Este o valoare bună pentru bani și cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile nu puteți greși.

Acestea fiind spuse, oricare dintre recomandările noastre va scoate semnalul dvs. de internet din Iran în siguranță, deci alegeți unul care să se potrivească nevoilor dvs. Indiferent de serviciul pe care îl alegeți, trebuie să verificați întotdeauna dacă sunteți conectat prin VPN înainte de a desfășura orice activitate online și nu le spuneți persoanelor pe care nu le cunoașteți.

Ai mai folosit un VPN în Iran? Dacă aveți sugestii, ne-ar plăcea să le auzim în comentariile de mai jos. Vezi și alte articole VPN noastre. Vă mulțumim pentru lectură și stai în siguranță.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map