Cel mai bun VPN pentru India 2020: Netra, Bollywood și Streaming

Când vă gândiți la India, vă gândiți probabil la Bollywood și mâncare condimentată. Cu toate acestea, este mult mai mult decât atât. Este un topitor de culturi bogate și diverse. Cu toate acestea, există o altă lume online pe care trebuie să o vizitați în timp ce este acolo și ar trebui să folosiți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din India pentru a vă menține în siguranță. 


Dacă călătorești sau te-ai mutat din India, este posibil să îți lipsească site-urile și serviciile obișnuite. Poate că doriți să vizionați serialele TV preferate în afara regiunii indiene (citiți piesa noastră dedicată pe Hotstar dacă este ceea ce urmați). Unele conținut și servicii nu sunt disponibile în afara țării din cauza geoblocurilor.

Oricare dintre cei mai buni furnizori VPN de mai jos vă va permite să accesați conținut indian și, de asemenea, avem un ghid despre cum să obțineți o adresă IP indiană pentru a face acest lucru. Acestea fiind spuse, există și alte motive pentru a utiliza o rețea privată virtuală, indiferent de locul în care vă aflați. În acest articol, vă vom spune de ce ar trebui să utilizați un VPN în India.

Cel mai bun VPN pentru India 2020

Cenzura online în India

Multe țări cenzurează conținutul online, dar îl fac în diferite grade. China este cunoscută pentru internetul său restricționat, după cum puteți citi în bucata noastră de pe Marele Firewall. India nu este la fel de proastă, dar cenzura este în creștere. 

Guvernul poate închide internetul comandând furnizorilor de servicii de internet să se deconecteze. Secțiunea 144 din Codul de procedură penală dă guvernului puterea de a impune restricții temporare publicului pentru a preveni revoltele și alte comportamente nedorite.

Se pot bloca site-uri de noroc, pornografie și întâlniri, precum și site-uri web aparținând organizațiilor neguvernamentale, grupurilor feministe și grupurilor pentru drepturile omului. De asemenea, au fost raportate că mai multe site-uri web proxy și VPN au fost blocate de către compania de transport mobil indian Reliance Jio. 

Publicarea sau transmiterea online a conținutului obscen sau explicit sexual este incriminată în conformitate cu secțiunea 67 din Legea privind tehnologia informației. Folosirea resurselor informatice pentru a înlocui pe altcineva pentru a comite fraude este, de asemenea, pedepsită în Secțiunea 66D.

Guvernul indian a colaborat cu Facebook, Twitter, YouTube și alte companii pentru a bloca un anumit conținut pe site-urile pe care le consideră obiectabile (consultați modul nostru de a debloca articolul YouTube). Motivele care au făcut-o sunt de la prevenirea amenințărilor la ordinea publică până la ascunderea a ceea ce este considerat imoral sau împotriva religiei. 

De asemenea, guvernul a avut în vedere impunerea unor reglementări care ar impune ca platformele să preia conținut ilegal sau să fie sancționate. Aplicația de partajare a videoclipurilor TikTok a fost blocată după ce o hotărâre judecătorească a spus că poate expune copiii la conținut inadecvat. Acesta fusese deja interzis în Indonezia, iar Statele Unite au descoperit că colectează date personale de la minori.

Supraveghere online în India

Există și alte pericole online la care să te gândești. Multe guverne din întreaga lume efectuează supraveghere online și India nu este nevinovată de acest lucru. 

De exemplu, acesta are un instrument de supraveghere în timp real numit Network Traffic Analysis sau NETRA, care captează date din traficul de internet și le analizează pentru cuvinte cheie, cum ar fi „bombă” și „terorist”. Poate monitoriza mesaje, Facebook, traficul de internet și multe altele, chiar și atunci când sunt criptate. Dacă detectează o potențială amenințare pentru securitate, va avertiza agențiile relevante și va furniza adresa IP sursă.

Guvernul folosește un proiect de identificare numit Aadhaar pentru furnizarea de servicii publice, cum ar fi timbre alimentare și conexiuni la telefonul mobil. Datele personale ale a peste 1 miliard de indieni, inclusiv amprentele, fotografiile și scanările irisului, sunt colectate și stocate. Cu toate acestea, au apărut probleme de confidențialitate cu privire la încălcările de securitate și modul în care datele sunt utilizate.

Aadhaar este voluntar, dar guvernul îi prinde în mod esențial pe cetățeni să se înscrie, făcându-l obligatoriu pentru aproape toate, inclusiv anumite roluri de angajare și scheme de asistență. În plus, clienții de telefonie mobilă, utilizatorii de cybercafe și utilizatorii de internet trebuie să trimită identificarea. Nu este clar modul în care datele sunt utilizate în afară de cele de mai sus.

Proiectul de lege privind protecția datelor cu caracter personal din 2018 a fost criticat pentru că ar putea fi folosit de guvern pentru a facilita supravegherea invazivă. Legea Telegraph și IT-ul permit, de asemenea, supravegherea comunicațiilor pentru a proteja securitatea națională. În plus, serverele de supraveghere FinFisher au fost găsite în India.

Libertatea de exprimare online în India

Constituția Indiei prevede libertatea de exprimare, dar există restricții pentru anumite tipuri. Defăimarea este incriminată în baza codului penal și a Codului de procedură penală și a fost folosită împotriva discursului online. În plus, vorbirea despre care s-a găsit că este sedițioasă sau obscenă poate fi pedepsită cu o pedeapsă cu închisoarea de la doi la șapte ani.

Știrile false și zvonurile sunt răspândite pe rețelele de socializare și multe persoane au fost arestate pentru asta. Împărtășirea conținutului care s-a considerat insult politic sau religios poate duce la reținerea. În plus, jurnaliștii se confruntă cu amenințări violente ca răspuns la munca lor. Doar fii atent la ce postezi online.

Torrenting în India

Deși torentul în India este bine, descărcarea materialelor protejate de drepturi de autor este ilegală. Mii de site-uri web despre torrent au fost blocate și accesarea lor poate duce la pedepse grave, inclusiv amenzi și închisoare. Cel mai bun ghid al nostru VPN pentru Germania arată o altă țară care este dură la încălcarea dreptului de autor.

Cybercrime în India

Deși toate cele de mai sus sunt motivele principale pentru a utiliza un VPN în India, să nu uităm riscurile care pot apărea în timp ce navigați. Un raport Symantec Internet Security Threat 2018 a arătat că India a primit cel de-al doilea număr cel mai mare de atacuri țintite din lume între 2015 și 2017.

Dacă hotspot-urile WiFi publice din ce în ce mai populare devin tot mai populare, infracțiunile informatice nu sunt niciodată prea departe. Nu știm cât de sigură este conexiunea. Dacă aveți un VPN și un antivirus decent, vă vor ajuta să vă protejați datele personale împotriva ochilor înțepători.

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru India

Deși majoritatea furnizorilor din recenziile VPN au aceleași caracteristici pe hârtie, unii sunt mai buni în practică. Cea mai importantă considerație pentru obținerea unui VPN pentru India este securitatea. Trebuie să alegeți unul care are securitate și confidențialitate bună pentru a vă desfășura activitatea online și pentru a vă proteja împotriva atacurilor informatice. O politică bună de confidențialitate va spune că furnizorul VPN nu vă conectează activitatea online.

Rețeaua de servere a serviciului VPN este, de asemenea, importantă. Dacă aveți un număr mare de servere punctând globul este esențial pentru a vă deplasa blocuri în India. Dacă este conținut indian pe care îl doriți, aveți nevoie de servere localizate în țară. Cu cât este mai aproape cu atât mai bine, pentru că asta va ajuta cu viteză. 

De fapt, viteza VPN este un factor esențial, deoarece nu doriți un serviciu lent atunci când încercați să transmiteți fluxul programelor preferate. Este esențial să vă asigurați că are o lățime de bandă nelimitată. Cu o plafonă, serviciul VPN se va opri imediat ce atingeți limita, lăsându-vă nu numai vulnerabil, ci și la jumătatea spectacolului dvs..

Alte aspecte care trebuie luate în considerare sunt dacă poate intra în servicii de streaming, ce dispozitive suportă și câți puteți conecta simultan, capacitatea de utilizare, serviciul pentru clienți și costurile. Să aruncăm o privire la alegerea noastră cea mai bună pentru India.

1. Cel mai bun VPN pentru India: ExpressVPN

ExpressVPN oferă un serviciu rapid și sigur și deseori primește locul de top aici, la Cloudwards.net. Are o combinație bună de funcții pentru a aborda majoritatea situațiilor și este cel mai bun VPN pentru Netflix.

Securitatea sa este excelentă, oferind o criptare de 256 biți pe care o puteți crește. Confidențialitatea este respectată cu o politică fără jurnal și există un comutator de protecție suplimentară pentru o protecție suplimentară. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a vedea cât de bună este securitatea și confidențialitatea.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are servere răspândite în 94 de țări, inclusiv unele din Chennai și Mumbai, așa că sigur veți găsi unul potrivit pentru eludarea oricărui bloc întâlnit. Viteza nu este nici o problemă, deoarece este unul dintre cele mai rapide servicii VPN. 

Nu există capace de lățime de bandă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de streaming pe care o faceți sau la torentarea pe care o permite. În plus, este cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece poate intra în majoritatea serviciilor.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este ușor de utilizat și are grijă de aproape orice pentru tine din cutie. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Mozilla Firefox, Google Chrome și Safari. După instalare, vă puteți conecta în câteva secunde și este ușor să vă schimbați locația. Puteți avea până la cinci dispozitive conectate în același timp.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază de cunoștințe utile online. În plus, puteți contacta asistența prin chat live și e-mail 24/7. Chat-ul în direct este cel mai rapid, dar ești mai bine să folosești e-mailul pentru ajutor mai aprofundat. 

Un dezavantaj al ExpressVPN este prețul său. Este mult mai scump decât concurenții săi, dar merită banii pentru serviciul pe care îl primiți. În plus, există o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care decideți că nu vă place.

2. NordVPN

NordVPN este un alt serviciu de calitate care oferă o mulțime de caracteristici și ocupă locul doi pentru India. Are unele dintre cele mai bune securități în jur, inclusiv opțiunea de a utiliza criptarea dublu-hop, care adaugă mai multă securitate tunelului VPN. De asemenea, onorează confidențialitatea dvs. printr-o politică strictă fără jurnalele.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are o rețea uriașă de servere, cu peste 5.000 care acoperă 60 de țări. Există 21 în India, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în țară. Are viteze bune, dar poate încetini pe distanțe lungi, motiv pentru care nu a ocupat locul de top aici. Aveți o lățime de bandă nelimitată și este excelent să intrați în servicii de streaming, cum ar fi Netflix. 

NordVPN nu numai că permite torrenting, ci este cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Sunt ușor de utilizat și puteți conecta până la șase dispozitive în același timp. 

Primul tău pas pentru serviciul clienți cu NordVPN va fi o bază de cunoștințe pentru auto-ajutor. După aceea, există chat-uri și e-mailuri disponibile 24/7. Chat-ul în direct răspunde cel mai rapid, dar ajutorul este bun în orice fel.

NordVPN este o valoare bună pentru bani. Costul lunar nu este mare, dar dacă vă abonați pe o perioadă mai lungă, veți vedea economii. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, care ar trebui să fie suficient pentru a o lua pentru un test test.

3. CyberGhost

CyberGhost, care este un serviciu bun care oferă o mare securitate, urmează. Cu acesta, veți fi protejat de un comutator de oprire permanent activat care vă va deconecta de la internet dacă VPN eșuează. Majoritatea furnizorilor le au, inclusiv celelalte opțiuni ale noastre, dar de obicei trebuie să le porniți manual. CyberGhost are, de asemenea, o politică solidă fără jurnaluri.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are peste 4.000 de servere în 58 de țări, iar 20 dintre ele sunt în India. La fel ca NordVPN, este rapid, dar poate deveni lent pe distanțe lungi. Nu există capace de lățime de bandă și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. În plus, permite torrenting. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața CyberGhost a fost actualizată recent și este ușor de utilizat, chiar dacă poate dura un timp pentru a te obișnui cu ea. Până la șapte dispozitive pot fi conectate în același timp, ceea ce a câștigat CyberGhost un loc în cel mai bun VPN pentru compararea mai multor dispozitive. Acestea fiind spuse, îl puteți instala doar pe șapte dispozitive simultan.

Are una dintre cele mai extinse baze de cunoștințe pe care le-am văzut, ceea ce este excelent pentru rezolvarea unor probleme minore. Dacă mai aveți nevoie de ajutor, există asistență de chat și e-mail în direct. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar este cel mai bine utilizat pentru întrebări simple. Problemele mai complicate sunt cel mai bine orientate către asistența de e-mail.

CyberGhost este un serviciu ieftin, atât timp cât nu optezi pentru rata lunară. Puteți folosi testul gratuit de șapte zile pentru Android și iOS, pentru a vedea dacă vă place și dacă aveți nevoie de timp suplimentar, puteți reveni asupra garanției de returnare a banilor, care se aplică tuturor platformelor. Planul lunar permite 14 zile, dar primești 45 de zile cu planuri mai lungi.

4. VyprVPN

VyprVPN este o altă opțiune bună pentru India. Are o securitate excelentă și personalizabilă care poate fi îmbunătățită folosind protocolul său Chameleon proprietar. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Acestea fiind spuse, lipsesc din departamentul de server. Există mai puțin de 1.000 de servere în 64 de țări. Totuși, acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a evita restricțiile și există servere în Mumbai. 

Vitezele sale nu sunt mari, dar ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților. Nu există limite de lățime de bandă și poate ajunge în majoritatea platformelor de streaming. Puteți utiliza, de asemenea, pentru torrenting.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Puteți instala VyprVPN pe Windows, macOS, Android și iOS, dar interfața pare datată. Totuși, este ușor de utilizat și puteți conecta până la trei dispozitive cu pachetul Standard sau până la cinci cu opțiunea Premium.

Ajutorul se prezintă sub forma unei baze de cunoștințe, chat live și e-mail. Este disponibil 24/7, dar fii pregătit pentru răspunsuri scurte.

VyprVPN are două pachete dintre care puteți alege: Standard, care este cel mai ieftin și Premium. Premium vă oferă două conexiuni suplimentare și protocolul Chameleon. Prețul lunar nu este rău, dar veți economisi bani alegând un abonament anual.

Există, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pe care o puteți folosi pentru a o testa.

5. TorGuard

Ultima noastră alegere este TorGuard. Este un serviciu bun care are unele dintre cele mai personalizabile securități disponibile. Puteți alege dintre diferite protocoale și există un comutator automat de omor. Confidențialitatea dvs. este protejată și de o politică fără jurnale.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

TorGuard are peste 3.000 de servere în 55 de țări, inclusiv unele din Bangalore. Vitezele sale sunt rapide, dar asta se poate schimba cu setările de securitate pe care le alegeți. O securitate mai mare o va încetini. Nu există lățime de bandă nelimitată și permite realizarea de torrenting.

Acestea fiind spuse, TorGuard nu se pricepe la accesarea unor servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Puteți cumpăra un IP dedicat de streaming pentru 7,99 USD pe lună. Sunt vândute pe țară și garantate că funcționează, motiv pentru care TorGuard s-a clasat pe locul doi în articolul nostru cel mai bun VPN pentru călători. Citiți mai multe în recenzia noastră TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS, deși configurarea mobilă poate fi o durere. Puteți conecta până la cinci dispozitive în mod implicit și pot fi achiziționate până la 20 de dolari pentru fiecare $ 1.

Există o bază de cunoștințe, resurse și un forum pentru a vă ajuta cu probleme. TorGuard are o opțiune de chat live, dar se adresează unei companii contractate de servicii pentru clienți. Din acest motiv, este mai bine să utilizați opțiunea de e-mail 24/7 pentru mai multe probleme tehnice. 

Rata lunară nu este scăzută, dar puteți economisi bani cu planuri mai lungi. Există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, oferindu-ți mult timp pentru a o încerca.

Gânduri finale

Indiferent dacă doriți să accesați emisiunea dvs. preferată TV indian sau să evitați blocurile din țară, folosind una dintre selecțiile noastre vă va permite acest lucru cu ușurință. Vă recomandăm să alegeți un VPN cu o securitate bună și o rețea de servere extinsă, inclusiv servere din India. Un serviciu rapid cu lățime de bandă nelimitată este benefic, de asemenea.

ExpressVPN este campionul aici cu securitatea excelentă, rețeaua de servere imensă și super viteze. Deoarece oferă o garanție de returnare de 30 de zile, vă recomandăm să o încercați.

Dacă ați fost în India și ați utilizat un VPN pentru a accesa conținutul preferat, ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii. Consultați și arhiva noastră VPN pentru articole mai utile. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me