Cel mai bun VPN pentru Grecia 2020

Dacă plănuiți o călătorie în Grecia, capul dvs. este probabil plin cu toate locurile pentru a merge printre miile de insule. Puteți vizita reperele antice din Atena sau pur și simplu lenevați pe una dintre numeroasele sale plaje frumoase. Să nu uităm de lumea online, dar și cum puteți utiliza una dintre cele mai bune VPN-uri pentru selecțiile din Grecia pentru a rămâne în siguranță în timp ce sunteți acolo.


Este o idee bună să folosiți o rețea privată virtuală oriunde v-ați afla. Utilizând unul, vă veți asigura că sunteți protejat de pericolele online și că puteți accesa conținut restricționat. Multe țări practică o anumită formă de cenzură, China fiind un exemplu despre cât de rău poate fi (citiți cele mai bune servicii VPN pentru China, dacă intenționați să vizitați).

Grecia este mult mai relaxată. Internetul este deschis, iar social media este disponibilă gratuit. Concentrația sa este site-urile de torrent, site-urile de jocuri de noroc licențiate și site-urile de pariuri. Furnizorii de servicii de internet trebuie să îi blocheze, iar nerespectarea acestora poate duce la o amendă de 50.000 de euro (56.000 USD) pentru fiecare zi în care rămâne accesibilă. Este posibil să descoperiți că nu puteți accesa anumite site-uri web populare, cum ar fi 888 și Sportingbet.

Acestea fiind spuse, libertatea de exprimare este o altă poveste. Constituția Greciei prevede acest lucru, dar legile permit, de asemenea, urmărirea penală pentru discriminare, ură și violență bazată pe rasă sau origine etnică. Există pedepse penale pentru defăimare și orice lucru considerat a insulta președintele, infracțiunea de religie sau obscenă poate fi confiscată.

Conform codului penal, defăimarea poate duce la o pedeapsă cu închisoarea și amenda. Condițiile închisorii și amenzile variază, cu toate acestea, cu pedepse mai severe rezervate cazurilor care implică funcționari publici.

În 2012, un bărbat a fost arestat și acuzat de blasfemie rău intenționată și religie insultătoare. Crease o pagină de Facebook folosind numele Elder Pastitsios, combinând numele unui faimos călugăr și un popular fel de mâncare grecesc. Pagina a fost eliminată și, în 2014, i s-a dat o pedeapsă cu 10 luni de închisoare cu suspendare.

Cu asta în minte, fii atent la ce postezi online. Cel mai bun VPN pentru Singapore, cel mai bun VPN pentru Indonezia și cel mai bun VPN pentru articolele din Qatar arată doar câteva exemple de țări cu legi puternice de defăimare.

Supraveghere și siguranță online în Grecia

Comunicările bazate pe internet nu sunt protejate de legile privind confidențialitatea în Grecia. Aceasta înseamnă că autoritățile sunt capabile să le supună legal supravegherii. Având în vedere toate modalitățile inteligente în care sunt capabili să facă asta, probabil că nici nu ai ști niciodată. Aruncați o privire asupra piesei noastre de supraveghere pentru a afla mai multe.

De asemenea, ar trebui să țineți cont de amenințarea infracțiunilor informatice. Hotspot-urile WiFi publice gratuite devin din ce în ce mai populare și acest lucru prezintă un risc mai mare de hacking, viruși și așa mai departe. Utilizarea unui VPN vă va ajuta să vă păstrați protejat de aceste pericole și un antivirus decent vă va ajuta.

Cel mai bun VPN pentru Grecia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Grecia

Majoritatea furnizorilor din recenziile noastre VPN au caracteristici similare, cu excepția câtorva unice. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că cel pe care îl alegeți are funcții adaptate Greciei. Ținând cont de cât de stricte sunt regulile de defăimare și celelalte riscuri, trebuie să alegeți una cu siguranță bună.

Acest lucru vă va ascunde de ochii indurerați și un comutator de omor încorporat vă va asigura că informațiile dvs. nu se scurg dacă VPN-ul eșuează prin tăierea conexiunii. Confidențialitatea este la fel de importantă, astfel încât furnizorul ar trebui să aibă o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu ține o evidență a activităților dvs..

Mărimea rețelei de servere este un alt factor important. Cu cât sunt mai multe servere disponibile în diferite țări, cu atât va fi mai ușor să ocoliți restricțiile, cum ar fi geoblocurile. Dacă doriți să urmăriți Netflix din SUA, veți avea nevoie de un server acolo. Același lucru este valabil și pentru conținutul restricționat în Grecia.

Este benefic să alegeți unul cu viteze bune, de asemenea, mai ales dacă veți face streaming și nu doriți să așteptați pentru totdeauna încărcarea programului dvs. preferat. Alături de aceasta, trebuie să vă asigurați că nu are limite de lățime de bandă, astfel încât să puteți transmite sau descărca atât cât doriți.

Alți factori de luat în considerare sunt ușurința sa de utilizare și dispozitivele pe care le suportă. Câte vă puteți conecta simultan și prețul acestuia vă poate influența, de asemenea. În cele din urmă, a avea un serviciu bun pentru clienți este întotdeauna un lucru bun.

1. Cel mai bun VPN pentru Grecia: NordVPN

NordVPN este un serviciu minunat, des menționat în articolele noastre VPN și este câștigătorul nostru pentru Grecia. Are o securitate excelentă, iar opțiunea de a folosi servere cu dublu hop este cireșa de pe tort. Puteți fi siguri că conexiunea dvs. este sigură și că există un comutator de ucidere pentru o protecție și mai mare. Confidențialitatea dvs. este respectată, de asemenea, cu o politică fără jurnaluri.

Anterior

Următor →

Are mii de servere, răspândite în 60 de țări. Aceasta include 10 în Grecia, în cazul în care doriți conținut de acolo. Vitezele sunt bune, de asemenea, dar poate fi lent când se conectează la servere îndepărtate.

Puteți transmite fluxul cât doriți, deoarece nu există capace de lățime de bandă și este excelent să vă înscrieți în servicii de streaming. Dacă doriți să torrent, ar trebui să știți că este câștigătorul în cel mai bun VPN al nostru pentru comparație de torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Puteți utiliza NordVPN pe Windows, macOS, Android și iOS, iar configurarea acestuia este ușoară. Clientii sunt user-friendly. Îl puteți conecta simultan și pe șase dispozitive.

Dacă aveți probleme, puteți utiliza baza de cunoștințe la îndemână, care ar trebui să vă ajute să rezolvați cele mai frecvente probleme. Dacă mai aveți nevoie de ajutor după consultarea acestuia, puteți contacta un membru al personalului prin chat live sau e-mail. Chat-ul în direct vă va primi cel mai rapid răspuns, dar, în orice caz, personalul este util.

NordVPN oferă o valoare excelentă pentru banii tăi. În timp ce prețul său lunar este accesibil, ar fi mai bine să vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă. Există o rambursare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca mai întâi, în cazul în care nu ezitați să faceți angajamentul.

2. ExpressVPN

A doua noastră alegere este ExpressVPN, care este considerat unul dintre cei mai buni furnizori VPN de la Cloudwards.net și comparabil cu NordVPN, după cum puteți citi în articolul nostru ExpressVPN vs. NordVPN.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Securitatea este excelentă, cu diferite niveluri de criptare din care să alegeți și un comutator de ucidere. În plus, nu ține un registru al activității dvs. online.

Are și o rețea mare de servere. Deși nu are la fel de mult ca NordVPN, acoperă mai multe țări, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi una care să se potrivească nevoilor dvs. Există, de asemenea, servere în Grecia, astfel încât să puteți vedea conținut de acolo, dacă doriți.

În plus, a fost câștigătorul în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming, astfel încât este o alegere excelentă dacă va fi principala ta activitate. Viteza nu ar trebui să fie o problemă, deoarece este una dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile. De asemenea, nu există limite de lățime de bandă de care să vă faceți griji. Totuși, timpul său de schimbare a serverului ar putea fi mai rapid. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Puteți instala clienții ușor de utilizat ExpressVPN pe Windows, macOS, Android și iOS. Este o alegere bună dacă ești un începător, deoarece face aproape totul pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să selectați serverul potrivit și să vă asigurați că sunteți conectat. Acesta permite conectarea a cinci dispozitive în același timp, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru majoritatea oamenilor.

Serviciul clienți este disponibil prin chat live și e-mail, 24/7. Chatul live oferă cel mai rapid răspuns, dar suport prin e-mail dacă este cel mai bine pentru probleme mai complicate. În orice caz, personalul este prietenos și cu cunoștință.

ExpressVPN este destul de scump, ceea ce este o reducere. Totuși, calitatea serviciilor sale merită să merite și puteți economisi bani, optând pentru un plan mai lung. Oferă și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile pentru liniște sufletească.

3. CyberGhost

Un alt furnizor demn de lista noastră este CyberGhost. Securitatea sa este excelentă și include un comutator de ucidere, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru conexiunea dvs. În plus, nu păstrează jurnalele, ceea ce înseamnă că shenanigansul dvs. online va rămâne secret.

Are un număr bun de servere în 59 de țări și include 36 în Grecia.

Vitezele sale nu sunt rele, dar nu sunt la fel de bune ca și celelalte selecții ale noastre. La fel ca NordVPN, acesta poate încetini pe distanțe lungi. CyberGhost are, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți transmite fluxul cât doriți.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Există clienți disponibili pentru Windows și macOS, Android și iOS. Interfața actualizată poate obișnui să obișnuiască, dar este mai bună decât versiunea veche și este totuși ușor de utilizat.

CyberGhost vă permite să conectați până la șapte dispozitive în același timp, câștigându-i un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive. Acestea fiind spuse, majoritatea furnizorilor vă permit să le instalați pe mai multe dispozitive, dar CyberGhost vă limitează la perioada de șapte. Uitați-vă la recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe despre asta.

O bază de cunoștințe extinsă este disponibilă pentru a fi folosită pentru probleme minore. De asemenea, puteți contacta asistența prin chat live sau e-mail. Chat-ul în direct vă va oferi cel mai rapid răspuns, dar este cel mai bine pentru întrebări simple. Dacă problema dvs. este mai complicată, este mai bine să utilizați opțiunea de e-mail.

Prețurile sale sunt accesibile, dar puteți economisi bani abonându-vă pentru o perioadă mai lungă. Există o probă gratuită de șapte zile disponibilă pentru Android și iOS și o garanție de returnare a sumelor disponibile pentru toate platformele. Totuși, termenii respectivi depind de planul pe care îl alegeți, planul lunar obținând 14 zile și mai mult timp pentru 45.

4. VyprVPN

VyprVPN are o criptare bună și propriul protocol Chameleon, care adaugă mai multă protecție tunelului VPN. În serviciu este inclus un comutator de ucidere și are o politică solidă fără jurnaluri, astfel încât nu există nicio urmă de activități.

Nu are la fel de multe servere ca și celelalte opțiuni ale noastre, cu mai puțin de 1.000 care acoperă 64 de țări. Totuși, ar trebui să vă puteți conecta la unul adecvat. Unele dintre serverele sale sunt și ele la Atena, dacă acest lucru vă trebuie.

Viteza nu este unul dintre punctele forte ale VyprVPN. Poate fi lent, dar ar trebui să fie în continuare în regulă. Nu există limite de lățime de bandă pentru a urmări. Citiți mai multe în recenzia noastră VyprVPN.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Puteți configura cu ușurință cu clienții desktop disponibili pentru Windows și macOS și aplicații mobile pentru Android și iOS. Interfața este datată, dar ușor de utilizat. Cu pachetul de bază, puteți conecta până la trei dispozitive simultan. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, puteți opta pentru pachetul premium, care permite până la cinci.

Serviciul clienți este disponibil cu o secțiune de întrebări frecvente, chat live și e-mail, 24/7. Chat-ul în direct este cel mai rapid, dar indiferent de traseul pe care îl parcurgi, răspunsurile primite sunt scurte.

VyprVPN-Pagina de start

Planurile VyprVPN sunt accesibile, dar mai bine mergeți la abonamentul anual, deoarece va reduce costurile generale. Puteți utiliza perioada de rambursare de 30 de zile pentru a obține o atenție.

5. TorGuard

TorGuard este și o alegere bună. Are o securitate bună și este unul dintre cele mai personalizabile servicii din jur cu mai multe protocoale din care să alegi. Doar asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a face cu ele. La fel ca în cazul celorlalte opțiuni, are un comutator de ucidere care să vă protejeze și există o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă păstra în siguranță.

TorGuard-Glisor1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Următor →

Serviciul oferă peste 3.000 de servere în 55 de țări, inclusiv Grecia, deci nu ar trebui să aveți probleme în a găsi unul.

Vitezele sale variază, dar ar trebui să fie suficient de bune și nu limitează lățimea de bandă. Totuși, nu este bine să intri în servicii de streaming. Pentru a evita acest lucru, puteți opta pentru o adresă IP dedicată pentru țara de care aveți nevoie. Costă suplimentar, dar este garantat că funcționează. Acest lucru l-a ajutat să câștige în cel mai bun VPN al nostru cu comparație IP dedicate și să câștige și un loc pe cel mai bun VPN pentru lista noastră de călători.

Citiți mai multe despre servicii în recenzia noastră de TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Sunt ușor de utilizat, dar aplicațiile mobile pot fi enervante pentru configurare. TorGuard permite conectarea a până la cinci dispozitive în același timp în mod implicit, dar puteți adăuga până la 20 la pachet pentru 1 USD fiecare.

Asistența clienților este disponibilă dacă aveți nevoie. Există chat live, dar este condus de o companie de serviciu de bază pentru clienți, astfel încât s-ar putea să găsiți că asistența de e-mail este mai utilă când vine vorba de probleme tehnice. Există ghiduri online și un forum, de asemenea, dacă vă place să rezolvați singur problema.

Rata lunară nu este scăzută, dar există suplimente care pot crește prețul. Puteți reduce costurile alegând un plan mai lung. Există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, deci nu aveți nimic de pierdut.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un furnizor VPN adecvat, indiferent dacă stați în sau vizitați Grecia. Amintiți-vă doar să alegeți unul care are o securitate bună pentru a vă proteja împotriva poliției online și a altor riscuri. De asemenea, doriți o rețea mare de servere pentru a facilita evitarea restricțiilor.

Câștigătorul nostru este NordVPN, deoarece are o rețea imensă de server și unele dintre cele mai bune securități de pe piață. În plus, cu rambursarea sa de 30 de zile, nu există niciun risc să îl încercați.

Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos despre experiențele dvs. cu utilizarea VPN în Grecia. Ne-ar plăcea să le auzim. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map