Cel mai bun VPN pentru Europa în 2020: Lumea Veche, New Tech

Europa este un patchwork de țări. Fiecare țară este cunoscută pentru ceva, precum un reper celebru, un eveniment istoric sau o arhitectură uimitoare. Nu mai vorbim de diversele culturi și soiuri de alimente. Indiferent dacă călătoriți sau vă aflați într-o anumită țară, este o alegere înțeleaptă să vă protejați online cu unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Europa.


Este o idee bună să folosiți o rețea privată virtuală oriunde v-ați afla. Sunt încărcate cu funcții, precum securitatea, care vă pot proteja de pericolele online. În plus, puteți modifica adresa IP pentru a obține restricții anterioare, cum ar fi geoblocuri. Unele țări își cenzurează internetul mai mult decât altele. Marele Firewall din China este un bun exemplu despre cât de rău poate fi.

Nevoile fiecăruia diferă, așa cum puteți vedea în celelalte articole VPN noastre, și există motive pentru care veți beneficia de utilizarea unui VPN pe lângă securitate. Poate că te-ai mutat și îți lipsesc emisiunile TV. Un VPN vă va permite să vă răsfățați locația și să accesați emisiunile cu care ați fost obișnuit, plus conținutul restricționat al oricărei alte țări.

Poate doriți să urmăriți un anumit spectacol pe Netflix, dar acesta nu este disponibil în țara dvs. Biblioteca Netflix variază mult de la o țară la alta. Versiunea din SUA are cel mai mare număr de spectacole, așa că mulți oameni doresc acces la aceasta. Piesa noastră cu privire la interdicția Netflix VPN intră mai detaliat.

Dacă călătoriți, este posibil să descoperiți că nu vă puteți accesa contul bancar online sau alte servicii importante. Multe bănci permit clienților să se autentifice doar din aceeași țară. Utilizați un VPN pentru a schimba adresa IP în țara respectivă și veți putea să vă autentificați ca de obicei.

Europa este o țintă mare pentru infracțiunile informatice motivate financiar, potrivit Evaluării Amenințării Criminalității Organizate pe Internet din 2017. Un VPN cu o securitate bună vă va ajuta să vă păstrați în siguranță și nu ar strica să instalați un antivirus decent.

Legile și reglementările online ale fiecărei țări diferă, de asemenea. Este o idee bună să fiți la curent cu ei, astfel încât să nu vă faceți probleme. Dacă doriți să torci, unele țări au sancțiuni mai dure pentru cei care comit încălcări ale dreptului de autor.

În plus, multe guverne se angajează în supraveghere online. Un VPN te-ar ține ascuns de astfel de programe invazive.

Acestea fiind spuse, există țări europene care sunt mai puțin intruzive și au legislație puternică în vigoare pentru protejarea vieții private, precum Elveția, Norvegia și Islanda. Citiți bucata noastră despre care țări au cele mai bune legi de confidențialitate pentru a afla mai multe.

Acum, aruncăm o privire asupra țărilor cu sisteme de supraveghere invazive și alte motive de îngrijorare.

Țări din UE

Dintre cele 44 de țări din Europa, doar 28 dintre ele sunt în UE, cel puțin în ceea ce privește Regatul Unit. Din mai 2018, aceste țări au fost nevoite să respecte Regulamentul general privind protecția datelor. GDPR stimulează protecțiile existente asupra datelor cetățenilor UE. Companiilor care nu respectă reglementările li se aplică amenzi puternice.

Germania

În Germania, anumite categorii de discursuri online sunt ilegale. Orice lucru care laudă nazismul este interzis, iar negarea Holocaustului este o crimă federală, pedepsită cu până la cinci ani de închisoare. Defăimarea religiilor și formarea grupărilor teroriste este ilegală în baza Codului penal german.

Dacă îți place să faci un torent, ar trebui să știi că torentarea materialelor protejate prin drepturi de autor în Germania este ilegală și pedepsibilă cu amenda sau închisoare. Troll-urile de copyright sunt cunoscute pentru a monitoriza torentele populare pentru adresele IP germane pentru a prinde persoane în act.

S-a raportat că metadatele utilizatorilor sunt colectate și Serviciul Federal de Informații a cooperat cu Agenția Națională de Securitate a Statelor Unite. Citiți mai multe în cea mai bună piesă VPN pentru Germania.

Regatul Unit

Marea Britanie are reguli de confidențialitate invazive. Legea privind puterile de investigație, cunoscută și sub numele de Carta Snoopersului, conferă forțelor de ordine și altor agenții din Marea Britanie puteri de supraveghere, cum ar fi vizualizarea istoricului internetului tău fără un mandat. O altă legislație autorizează supravegherea, însă jurnalistul Ewan MacAskill spune că a introdus cele mai răspândite puteri de supraveghere din lumea occidentală.

Aruncați o privire la cel mai bun VPN al nostru pentru Marea Britanie dacă intenționați să vizitați acolo.

Franţa

Franța a luat măsuri de combatere a amenințărilor de teroare de la atacurile de la Paris din 2015. Libertatea internetului a fost afectată de puterile de cenzurare și supraveghere online. Utilizatorii sunt monitorizați de furnizorii de servicii internet și comportamentul suspect este transmis către serviciile de informații.

O bază de date biometrică ilegală a fost creată și în secret, care includea datele a 60 de milioane de cetățeni. Autoritățile au spus că este necesară securitatea națională.

În plus, în conformitate cu legea anti-piraterie din Franța, vi se poate da o amendă grea sau chiar puteți fi interzis de pe internet dacă faceți un conținut protejat de drepturi de autor. Există mai multe despre țară în cel mai bun ghid VPN pentru Franța.

Grecia

Defăimarea și insultarea președintelui poate duce la pedepse penale, cum ar fi amenda sau închisoarea. Dacă cazul implică un funcționar public, pedeapsa poate fi mai severă.

Comunicările online nu sunt protejate de legile privind confidențialitatea în Grecia, ceea ce înseamnă că autoritățile pot efectua în mod legal supraveghere așa cum doresc, așa cum subliniem în cel mai bun ghid al nostru VPN pentru Grecia.

Suedia

Suedia este cunoscută pentru a fi cel mai mare consumator de conținut piratat, dar autoritățile au fost împinse să ia măsuri. Guvernul suedez a ordonat Bahnhof, unul dintre cei mai buni furnizori de servicii suedezi, să îi furnizeze detalii despre cei care încalcă legile privind drepturile de autor..

În plus, inițiativa Spridningskollen folosește un software special pentru a elimina pe cei care descarcă conținut protejat de drepturi de autor. Dacă ești prins, te poți confrunta cu o amendă de până la 250 USD per încălcare. Uitați-vă la cel mai bun VPN pentru Suedia pentru mai multe detalii.

Irlanda

Irlanda nu este mare în ceea ce privește cenzura și alte legi invazive, dar autoritățile pot intercepta comunicările online. Acest lucru este făcut pentru a combate crimele grave și pentru a proteja securitatea statului. Citiți cel mai bun articol VPN pentru Irlanda dacă doriți să aflați mai multe.

În afara UE: Rusia

Libertatea pe internet a Rusiei lasă mult de dorit. Conținutul legat de opoziția politică, conflictul din Ucraina și comunitatea LGBT este blocat. În 2017, ISP-urilor li s-a cerut să blocheze 8.000 de site-uri web ale piraților pentru a combate încălcarea dreptului de autor. Autoritățile au majorat miza în 2019, comandând și VPN-urilor să blocheze site-urile.

Rusia a început să blocheze serviciile VPN în 2017. Furnizorii VPN care au fost de acord să împiedice utilizatorii să viziteze site-urile blocate li s-a permis să continue să funcționeze. Amenzile au fost impuse după ce mulți au refuzat să se conformeze, dar cerința nu a fost aplicată bine. În lucrarea noastră dedicată interdicției rusei VPN există mai multe informații.

Provocarea separatismului sau extremismului poate fi pedepsită cu o pedeapsă cu închisoarea sub codul penal rus, iar instigarea la ură poate duce la șase ani de închisoare. Activistii LGBT au fost pedepsiti si pentru ca s-au exprimat online.

Rusia utilizează instrumentul de supraveghere SORM, care permite serviciilor de securitate să monitorizeze traficul pe internet prin intermediul ISP-urilor. Legea Yarovaya acordă autorităților acces la datele utilizatorilor. Citiți cea mai bună piesă VPN pentru Rusia dacă intenționați să vizitați țara.

Cel mai bun VPN pentru Europa 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Europa

Puteți alege oricare dintre furnizorii din recenziile noastre VPN, dar trebuie să vă asigurați că cel pe care îl alegeți este bun pentru Europa. VPN-urile au o mulțime de funcții, dar unele sunt mai bune decât altele.

Datorită numeroaselor reglementări din întreaga Europă, doriți să alegeți un VPN care are o mare securitate și un comutator de ucidere. Securitatea vă va proteja împotriva pericolelor cum ar fi infracțiunile informatice. Comutatorul de ucidere va împiedica conexiunea dvs. de internet dacă VPN nu reușește, păstrând informațiile dvs. sensibile în siguranță împotriva ochilor înțepători.

Confidențialitatea, care este separată de securitate, este de asemenea importantă. Alegeți un VPN cu o politică de confidențialitate care arată că nu va ține o evidență a activităților dvs. online.

De asemenea, ar trebui să selectați unul care are o rețea mare de servere, în special în Europa. Cu cât sunt mai multe servere disponibile în cât mai multe locuri, cu atât sunt mai mari șansele de a evita restricțiile. Dacă doriți să accesați conținut restricționat într-o anumită țară, asigurați-vă că furnizorul are servere acolo.

Dacă doriți să urmăriți emisiunile preferate pe Netflix, veți avea nevoie de unul care să treacă peste sistemul său de detectare VPN și există doar câteva care pot. Cel mai bun VPN pentru piesa Netflix are recomandări dedicate.

Viteza este un alt factor important, mai ales dacă intenționați să faceți stream sau torrent. Nimănui nu-i place timpul de încărcare lent, așa că alege unul rapid. De asemenea, ar trebui să aibă o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să nu atingeți o limită.

Alți factori pe care s-ar putea să doriți să-i luați în considerare sunt dispozitivele pe care le suportă, cât de ușor să folosească clienții săi, câte dispozitive pot fi conectate în același timp, cât de bun este serviciul pentru clienți și cât costă.

1. Cel mai bun VPN pentru Europa: ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Europa, deoarece bifează toate casetele și este cel mai bun VPN în general. Are o securitate excelentă, cu criptare AES de 256 biți, care este esențială dacă vizitați țări stricte, precum Rusia. Există și o politică puternică fără jurnal, astfel încât activitățile dvs. online nu vor fi înregistrate. Comutatorul său de omor încorporat este activat în mod implicit, deci nu va trebui să vă faceți griji pentru asta.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Răspândirea serverului său este masivă, cu peste 3.000 de servere în 94 de țări. Aceasta include peste 45 de țări europene, ceea ce este mai mult decât oferă orice alt furnizor. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe informații.

Nu veți avea probleme cu viteza, deoarece este cel mai rapid VPN de pe piață. Include lățime de bandă nelimitată. Combinați-le cu faptul că poate intra în majoritatea versiunilor internaționale ale Netflix, precum și în alte servicii de streaming și nu este de mirare că a intrat în primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming și cel mai bun VPN pentru articole Netflix. Permite și torentarea.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN are clienți pentru Windows, macOS, Linux, Android și iOS, precum și extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Interfața este ușor de utilizat și o alegere bună pentru începători. Până la cinci dispozitive pot fi conectate simultan, ceea ce ar trebui să fie suficient.

Asistența sa pentru clienți este bună. Există o bază mare de cunoștințe pentru probleme mici, precum și asistență pentru chat-uri și e-mail în direct 24 de ore din 24. Este posibil să folosiți e-mailul mai bine dacă aveți o problemă mai tehnică.

ExpressVPN este unul dintre VPN-urile mai scumpe. Acestea fiind spuse, oferă un serviciu excelent, deci merită banii. În plus, dacă alegeți un abonament mai lung, veți economisi bani pe termen lung. În cazul în care îți este îngrijorat să te înscrii, totuși, există o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

2. NordVPN

NordVPN este o altă alegere bună pentru Europa. Este un furnizor grozav care este similar cu ExpressVPN în multe feluri, după cum puteți vedea în capul nostru. Securitatea sa este printre cele mai bune, cu adăugarea de criptare dublu-hop, care sporește securitatea tunelului VPN. În cadrul serviciului este inclus un comutator de ucidere și există o politică strictă fără jurnaluri.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

NordVPN are peste 5.000 de servere pe tot globul, cu 2.369 distribuite în 36 de țări europene. Vitezele sale sunt bune, dar pot deveni lente dacă vă conectați la un server care este departe. Cu toate acestea, comutarea serverelor este rapidă și vine cu lățime de bandă nelimitată.

Veți putea să vă angajați în servicii de streaming, cum ar fi Netflix, fără probleme. Dacă doriți să torrent, veți fi încântat să aflați că este și cel mai bun VPN pentru torrenting. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat și puteți conecta simultan până la șase dispozitive.

Dacă aveți probleme, puteți utiliza baza de cunoștințe la îndemână pentru a rezolva probleme minore. Puteți contacta oricând un membru al personalului prin chat și email live. Chat-ul în direct vă va primi cel mai rapid răspuns, dar personalul este de ajutor în orice caz.

Rata lunară a NordVPN este accesibilă, iar serviciul este o valoare excelentă pentru bani. Cu toate acestea, puteți economisi bani prin înscrierea la un plan mai lung. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă suficient timp pentru a o testa.

3. CyberGhost

Puteți utiliza, de asemenea, CyberGhost pentru Europa. Oferă securitate bună și are o politică strictă fără jurnaluri. Există un comutator de ucidere, care este activat permanent, deci nu va trebui să vă faceți griji. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră CyberGhost.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Rețeaua de servere a CyberGhost este mare, cu peste 4.000 de servere la nivel mondial, inclusiv în peste 30 de țări din Europa. Vitezele sale sunt rapide, dar, la fel ca NordVPN, pot încetini pe distanțe lungi. Nu există capace de lățime de bandă. CyberGhost permite torrenting și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața a fost actualizată nu prea mult timp în urmă. Este ușor de utilizat, dar poate dura timp pentru a te obișnui.

CyberGhost este o alegere bună dacă aveți multe dispozitive pe care doriți să le conectați în același timp, deoarece permite până la șapte. Asta a câștigat locul doi pe cel mai bun VPN al nostru pentru lista de dispozitive multiple. Acestea fiind spuse, șapte este și limita la instalații.

Ajutorul este disponibil dacă aveți nevoie, prima oprire fiind o bază de cunoștințe extinsă care acoperă cele mai multe probleme. Chat-ul live este disponibil 24/7, dar este cel mai bine utilizat pentru interogări simple. Dacă aveți o problemă mai tehnică, este mai bine să utilizați e-mailul.

CyberGhost este ieftin dacă optezi pentru un plan pe termen lung. Prețul lunar nu este bun. Puteți folosi probele sale de șapte zile disponibile pentru Android și iOS, pentru a vedea dacă vă place. Există și o garanție de returnare a banilor, care se aplică tuturor platformelor. Este o fereastră de 14 zile pentru planul lunar, dar pentru planuri mai lungi primiți 45 de zile.

4. TorGuard

TorGuard este un furnizor bun, mai ales dacă aveți experiență cu VPN-uri. Are o securitate puternică cu setări personalizabile și o serie de protocoale. Există un comutator de încărcare integrat care este activat automat odată ce vă conectați la un server. În plus, există o politică solidă fără jurnaluri.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Are peste 3.000 de servere, dintre care unele sunt în 30 de țări europene. Vitezele sale sunt rapide, dar pot varia în funcție de locația și nivelul de securitate setat. Comutarea serverului este însă enervantă, deoarece trebuie să vă deconectați de la VPN pentru a face acest lucru. Acestea fiind spuse, veți beneficia de o lățime de bandă nelimitată. TorGuard permite și torrenting.

Streamingul este totuși hit and miss. În timpul testării noastre, TorGuard nu a putut accesa versiunile Netflix sau BBC iPlayer din SUA sau Marea Britanie. Acestea fiind spuse, oferă adrese IP dedicate fluxurilor în funcție de țară care vă vor intra și nu au avut probleme cu alte servicii de streaming. Adresele IP dedicate i-au câștigat locul cel mai bun în VPN-ul nostru cel mai bun pentru călătorii.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Clienții sunt ușor de utilizat, dar instalarea pe dispozitive mobile poate fi o durere. Puteți conecta până la cinci dispozitive în mod implicit, dar dacă aveți nevoie de mai multe, puteți achiziționa până la 20 pentru 1 dolar fiecare. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră TorGuard.

Dacă aveți nevoie de ajutor, opțiunile sunt variate. Există ghiduri utile de auto-ajutor și un forum online, dar dacă doriți să discutați cu un membru al personalului, este mai puțin accesibil decât rivalii săi. Există o opțiune pentru chat-ul live, dar TorGuard l-a externalizat. Aceasta înseamnă că nu este o alegere bună pentru întrebările tehnice. Opțiunea de e-mail este, totuși.

Prețul nu este rău și puteți economisi bani abonându-vă pentru o perioadă mai lungă. TorGuard face reclamă pentru o probă gratuită de șapte zile, dar este într-adevăr o garanție de returnare a banilor de șapte zile, deoarece trebuie să plătiți în avans pentru a o utiliza.

5. AirVPN

Ultima noastră alegere pentru Europa este AirVPN. Este un furnizor bun care oferă o securitate excelentă și personalizabilă, dar lipsește în alte domenii, motiv pentru care vine ultima. Recenzia noastră AirVPN intră mai detaliat.

autentificare airvpn

lista de server airvpn

viteze airvpn

setări generale airvpn

zona clientului airvpn

Anterior

Următor →

Nu oferă un comutator de ucidere. În schimb, are o blocare de rețea, care blochează toate comunicările, dacă nu trece prin VPN. Nu este rău, dar înseamnă că este mereu pornit, chiar și atunci când sunteți deconectat de la serverele AirVPN. Cu toate acestea, AirVPN oferă o politică de confidențialitate excelentă, care spune că nu ține jurnalele.

Răspândirea serverului său lipsește în comparație cu celelalte opțiuni ale noastre. Cu toate acestea, oferă 136 de servere în 15 țări europene. Vitezele sale sunt inconsecvente, dar nu sunt greșite de cele mai multe ori. În ceea ce privește streamingul, Netflix este blocat, dar este capabil să intre în alte servicii de streaming, cum ar fi Hulu. În plus, permite torentarea.

Alte motive pentru care ne place AirVPN

AirVPN poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. Interfața este bună, dacă este datată cu aspect. Acestea fiind spuse, newbies-urile pot găsi dificil de utilizat. Puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp.

Dacă aveți o problemă, puteți utiliza întrebările frecvente online sau forumul pentru ajutor. Cu toate acestea, nu există niciun chat în direct, deci dacă doriți să vorbiți cu un membru al personalului, va trebui să completați formularul online pentru asistență prin e-mail.

Prețul este afișat în euro, dar nu este o rată proastă. Cu toate acestea, nu se oferă nicio rambursare. Este disponibil un proces gratuit, dar trebuie să îl solicitați. Puteți alege, de asemenea, opțiunea de trei zile pentru 1 euro pentru a o încerca.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un VPN adecvat pentru Europa. Asigurați-vă că alegeți unul cu securitate și confidențialitate bună, precum și cu o bună răspândire a serverului european. Dacă doriți să faceți flux, veți avea nevoie de unul care să poată accesa serviciile dorite. Cel mai bine este să alegeți și unul rapid, care are lățime de bandă nelimitată.

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Europa, deoarece oferă securitate și confidențialitate excelente, precum și multe servere de pe continent. De asemenea, este rapid, nu are limite de lățime de bandă și este excelent pentru streaming. În plus, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile, nu este nimic de pierdut. Știm că este imposibil să ne ocupăm de fiecare țară europeană, dar ExpressVPN face cea mai bună treabă.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN pentru Europa sau am pierdut ceva, vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map