Când vă gândiți pentru prima dată la Egipt, cel mai probabil vin în minte monumentele sale celebre, precum Sfinxul și piramidele antice. Deși sunt un motiv excelent pentru a vizita, există mult mai multe țări și, în timp ce piramidele au propriile sisteme de securitate antice, cel mai bine este să vă lăsați securitatea online la una dintre cele mai bune funcții VPN pentru Egipt..


O rețea privată virtuală vă va proteja de orice ură online, cum ar fi supravegherea și criminalitatea informatică, dar există și alte motive care fac o idee bună să folosiți unul. Cenzura online este foarte răspândită în unele țări, după cum puteți citi în bucata noastră de cenzură pe internet. Pur și simplu, guvernele nu le place cetățenilor să vadă un anumit conținut, astfel încât acesta să fie blocat. 

Un VPN vă poate ajuta să evitați orice restricție, permițându-vă să vă schimbați locația într-o țară fără restricții. Site-urile web și serviciile online la care accesați vor crede că vă aflați fizic în țara respectivă. De asemenea, sunt foarte bune pentru a obține geoblocurile anterioare, care restricționează conținutul într-o anumită țară.

Dacă nu vă place ce vedeți pe Netflix Egipt și doriți să accesați biblioteca SUA, va trebui să aveți o adresă IP a SUA pentru a face acest lucru. Dacă aceasta este prioritatea principală, asigurați-vă că alegeți o VPN care poate trece prin detectoarele VPN ale Netflix, cum ar fi ExpressVPN, care este cel mai bun VPN pentru Netflix.

Cel mai bun VPN pentru Egipt 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Egipt

Mulți dintre furnizorii din revizuirile noastre VPN sunt o alegere decentă, dar ar trebui să vă asigurați că bifează toate casetele pentru Egipt. 

Cel mai important factor este securitatea. Cu o bună securitate, veți fi protejat de ochii indolitori și atacuri cibernetice. Ca parte a pachetului de securitate, ar trebui să vă asigurați că acesta are un comutator de ucidere, care vă va tăia complet conexiunea în cazul în care VPN-ul nu reușește, păstrându-vă datele private. 

Confidențialitatea dvs. este la fel de importantă și, deși s-ar putea să credeți că este acoperită de securitate, nu este. Asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți are o politică strictă fără jurnaluri, care vă va asigura că activitățile dvs. online rămân secrete.

Rețeaua sa de servere este, de asemenea, importantă pentru a evita orice restricții pe care le întâlniți. Cu cât există mai multe servere, cu atât îți va fi mai ușor să treci de cenzura Egiptului sau de orice restricții regionale. De asemenea, un serviciu rapid este benefic, așa că nu așteptați constant să se încarce lucruri. 

Lățimea de bandă nelimitată este un alt factor de inclus. În acest sens, nu trebuie să vă faceți griji pentru a atinge o limită, moment în care VPN nu va mai funcționa. În special, trebuie să vă asigurați că este inclus dacă intenționați să faceți o redactare torrentă sau streaming. Nu uitați, dacă doriți să urmăriți Netflix, alegeți un VPN care îl poate accesa.

Alți factori pe care poate doriți să luați în considerare sunt ce dispozitive sunt compatibile și câți vă puteți conecta simultan, precum și cât de ușor este de utilizat. De asemenea, este bine să aveți asistență decentă pentru clienți, dacă aveți nevoie, iar prețul vă poate influența și decizia finală.

Cel mai bun VPN pentru Egipt: ExpressVPN

Cel mai bun VPN pentru Egipt este ExpressVPN. Acesta este adesea numit în primele cinci liste ale noastre datorită serviciului său excelent.

Cu ExpressVPN, nu va trebui să vă faceți griji pentru securitate. Veți fi protejat de criptarea sa pe 256 biți AES și puteți să-l creșteți dacă doriți. Un comutator de ucidere este încorporat pentru o liniște sufletească suplimentară și este activat implicit în caz că uitați. De asemenea, există o politică strictă fără jurnaluri. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe despre servicii.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Rețeaua sa de servere este mare, cu peste 3.000 de servere care acoperă 94 de țări, ceea ce vă oferă o mulțime de alegeri pentru a evita blocurile. Există și servere în Egipt, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat în țară.

Este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și vine cu o lățime de bandă nelimitată. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece este capabil să intre în fiecare platformă de streaming și vă va ține acoperit dacă intenționați să faceți stream.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Dacă nu aveți multă experiență în utilizarea unui VPN, ExpressVPN este o alegere bună. Este foarte ușor de utilizat și excelent pentru începători. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci conexiuni simultan.

Există o bază de cunoștințe utilă online, în cazul în care aveți probleme. Suportul pentru chat-uri live și e-mail sunt disponibile 24 de ore din 24. Oricum, personalul este de ajutor, dar mai multe probleme tehnice se adresează cel mai bine echipei de e-mail.

Cu toate acestea, nu putem să-l acoperim cu zahăr; ExpressVPN este scump. Cu toate acestea, merită fiecare bănuț datorită serviciului pe care îl primiți. În plus, pentru a îndulci afacerea, există o garanție de returnare de 30 de zile disponibilă, astfel încât să vă asigurați că vă place mai întâi.

NordVPN

NordVPN este o altă alegere excelentă pentru Egipt. Securitatea sa este printre cele mai bune de pe piață și include utilizarea serverelor sale dublu-hop, dacă le alegi, ceea ce adaugă și mai multă securitate la conexiune. Un comutator de ucidere este de asemenea inclus și o politică solidă fără jurnaluri este în vigoare.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Veți avea acces la rețeaua sa de server masivă de peste 5.500 de servere din 60 de țări. Aceasta include și trei în Egipt, astfel încât să puteți accesa conținut exclusiv din Egipt. Are viteze bune

, dar poate încetini pe distanțe lungi. Lățimea de bandă nelimitată este inclusă și este o alegere excelentă pentru torrenting. De asemenea, poate accesa cu ușurință platformele de streaming, inclusiv Netflix. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Puteți utiliza NordVPN pe Windows, macOS, Android și iOS cu clienți ușor de utilizat. Permite, de asemenea, până la șase conexiuni simultane.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază de cunoștințe la îndemână. În plus, chat-ul live și e-mailul sunt disponibile 24/7. Vei primi ajutor bun din ambele rute, dar cea mai rapidă opțiune este chat-ul live.

NordVPN este o valoare bună pentru banii tăi. Cu toate acestea, planul său lunar nu este cea mai bună opțiune. Alegând un plan mai lung, veți economisi bani pe termen lung. Există o perioadă de rambursare de 30 de zile, oferindu-vă mult timp pentru a vă asigura că vă place.

CyberGhost

Puteți utiliza, de asemenea, CyberGhost pentru Egipt. Are o securitate puternică și include un comutator automat pentru ucidere, ceea ce este excelent dacă probabil că uitați să îl porniți. Acestea fiind spuse, nici nu o puteți opri, ceea ce poate fi enervant. În plus, CyberGhost vă onorează confidențialitatea, fără a păstra jurnalele.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are un număr foarte mare de servere, care par să crească constant. În momentul scrierii, erau 6.100 de servere în 90 de țări, dintre care 24 sunt în Egipt, astfel încât să poți accesa conținut restricționat acolo. 

CyberGhost este similar cu NordVPN în departamentul de viteză. Este rapid, dar încetinește pe distanțe lungi. Cu toate acestea, veți avea o lățime de bandă nelimitată și puteți ajunge cu ușurință în majoritatea serviciilor de streaming. 

În plus, CyberGhost are o filă pentru servere care sunt potrivite pentru torrenting, în cazul în care este ceva ce vrei să faci. Recenzia noastră CyberGhost intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS, iar interfața actualizată este destul de ușor de utilizat. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan, dar aceasta este și limita instalărilor. Cu toate acestea, numărul de conexiuni a câștigat un loc pe cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive.

Există o mare informație disponibilă în cazul în care aveți nevoie. În plus, puteți accesa chat-ul live 24/7 și, de asemenea, există asistență prin e-mail, care este cel mai potrivit pentru mai multe probleme tehnice.

CyberGhost este ieftin dacă alegeți un plan pe termen lung. Cu toate acestea, rata lunară este proastă. Există un proces de șapte zile disponibil pentru utilizatorii Android și iOS. În plus, există un Cyberghost pe toate platformele, care este de 14 zile pe planul lunar și 45 de zile pe planurile mai lungi.

VyprVPN

Următoarea opțiune este VyprVPN și, deși nu oferă același nivel de serviciu ca primele noastre alegeri, este totuși o alegere decentă. Pentru unul, are o securitate excelentă, care poate fi personalizată. De asemenea, vine cu propriul protocol Chameleon, care adaugă și mai multă protecție conexiunii. Un comutator de ucidere este inclus și există o politică fără jurnaluri în vigoare.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, poate doriți să știți că compania care operează, Golden Frog, oferă instrumente suplimentare de confidențialitate. De exemplu, aplicația sa de mesagerie Cyphr, care criptează mesajele pentru Android și iOS, este gratuită. Este ușor de utilizat și poate fi o alegere bună, având în vedere restricțiile recurente ale Egiptului. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Cyphr, destinatarul va trebui să îl instaleze și el.

Numărul de server al VyprVPN este dezamăgitor în comparație cu alții. Există puțin mai mult de 700 de servere în 64 de țări. Cu toate acestea, există unele în Cairo, astfel încât să puteți accesa conținut egiptean. 

Vitezele sale sunt lente, dar ar trebui să fie ok pentru majoritatea activităților. Nu există capace de lățime de bandă și poate intra în majoritatea platformelor de streaming. Te va ascunde, de asemenea, dacă faci torent. Citiți mai multe în recenzia noastră VyprVPN.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS, iar aplicațiile mobile sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am testat. Acesta este unul dintre motivele pentru care se află pe cel mai bun VPN pentru lista noastră de Android. Puteți avea până la cinci dispozitive conectate în același timp, în funcție de planul ales.

O bază de cunoștințe, chat live și asistență prin e-mail sunt disponibile 24 de ore din 24. Nu este cel mai bun birou de asistență, dar s-a îmbunătățit în timp.

Prețurile VyprVPN se bazează pe două pachete, fiecare având două lungimi de abonament diferite. Există pachetul „standard”, care permite trei conexiuni simultane și există pachetul „premium”, care permite încă două conexiuni și utilizarea protocolului Chameleon.

Puteți alege un abonament lunar sau anual, dar planul anual funcționează mai bine până la urmă. Există și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, în cazul în care îți este îngrijorat să sari direct.

VPNArea

Ultima noastră selecție este VPNArea. La fel ca VyprVPN, nu este aproape de top în lista noastră de furnizori VPN, dar este o opțiune bună pentru Egipt. Oferă securitate excelentă și, la fel ca NordVPN, are servere dublu-hop. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică fără logare.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Anterior

Următor →

Are servere în 65 de țări, inclusiv în Egipt. Un dezavantaj al VPNArea este viteza sa neplăcută. Cu toate acestea, poate intra în unele servicii de streaming, inclusiv Netflix, și are servere P2P dedicate pentru torrenting. Nu există limite de lățime de bandă. Citiți recenzia noastră VPNArea pentru mai multe.

Alte motive pentru care ne place VPNArea

VPNArea este disponibil pe Windows, MacOS, Android și iOS, iar interfața este ușor de utilizat, deși s-ar putea face cu unele îmbunătățiri minore. Până la șase dispozitive pot fi conectate, de asemenea, în același timp. 

O bază utilă de cunoștințe este disponibilă pentru probleme mici. În plus, există live chat disponibil 24 de ore din 24, precum și asistență prin e-mail. 

VPNArea este un serviciu ieftin, dar planurile mai lungi funcționează mai bine. Puteți utiliza, de asemenea, garanția de returnare de 30 de zile pentru a vedea dacă vă place.

Cenzura online în Egipt

Deși nu este niciodată atât de controlat ca Marele Firewall din China, cenzura Egiptului este aspră. Multe site-uri web sunt blocate, inclusiv cele legate de știri, organizații pentru drepturile omului, discuții politice și orice este considerat a promova terorismul și extremismul. Autoritățile guvernamentale susțin adesea că site-urile de presă răspândesc și știri false și minciuni. 

O criză mai largă poate fi observată în timpul alegerilor prezidențiale. De exemplu, înainte de perioada electorală din 2018, sute de site-uri web au fost blocate, inclusiv majoritatea site-urilor locale, independente. Multe bloguri și site-uri politice influente au fost, de asemenea, blocate. 

Unul dintre motivele principale pentru toate blocurile este că Egiptul a impus o stare de urgență în aprilie 2017, după ce 47 de persoane au fost ucise în două atentate la biserică. A fost declarat pentru prima dată timp de trei luni, dar a fost reînnoit de nouă ori, cea mai recentă fiind pe 25 iulie 2019. 

În timpul unei astfel de perioade, guvernul încearcă să mențină securitatea în toată țara. Conform legii de urgență, autoritățile au puterea de a monitoriza și închide mass-media online fără supraveghere judiciară. Comunicațiile online pot fi, de asemenea, monitorizate și cenzurate. 

După ce a fost declarată prima dată starea de urgență, 21 de site-uri web au fost blocate pentru a susține presupus terorism. Unele au fost legate de grupurile extremiste Hamas și Frăția Musulmană. 

În plus, în august 2018 a fost publicată legea privind criminalitatea anti-cyber și tehnologia informației, care permite guvernului să blocheze site-urile web care publică conținut considerat a fi o amenințare pentru securitatea națională. 

Multe aplicații de socializare și mesagerie au fost perturbate, de asemenea. Aplicația sigură de comunicare Signal a fost blocată în 2016, iar serviciile de voce prin internet (VoIP) au fost perturbate anterior, inclusiv pe WhatsApp, Viber și Skype. Totuși, cel mai bun ghid VPN pentru Skype vă poate ajuta dacă întâlniți un bloc.

Torrenting în Egipt

Torrenting-ul în sine nu poate fi ilegal, dar multe torrente conțin conținut protejat de drepturi de autor, iar descărcarea acestuia vă poate ateriza în apă caldă. Legea anti-infracționalitate penalizează pirateria de date, iar orice persoană care accesează conținut protejat de drepturi de autor ar putea fi pedepsită cu o amendă de la 10.000 la 50.000 de lire egiptene (de la 600 la 3.000 de dolari), precum și cel puțin trei luni de închisoare.. 

Acestea fiind spuse, s-a raportat că legea este aplicată orzului în Egipt. Totuși, ar trebui să rămâi precaut în cazul în care autoritățile ar fi sărit pe căruța legală. Cel mai bun VPN pentru redresarea torrenting are câteva opțiuni bune care vă vor ține ascunși. 

Blocuri VPN în Egipt

Multe instrumente proxy și VPN-uri au fost blocate, cum ar fi AirVPN (citiți recenzia AirVPN) și AstrillVPN (citiți Astrill Review). Anumite protocoale au fost interzise, ​​cum ar fi OpenVPN. Cu toate acestea, nu este la fel de rău ca interdicția de VPN a Rusiei.

Aceste interdicții au apărut după adoptarea legii privind infracțiunile anti-cyber și tehnologia informației, ceea ce permite guvernului să blocheze site-urile considerate a fi o amenințare la adresa securității naționale. 

Guvernul egiptean nu dorește ca cetățenii săi să acceseze conținut blocat și va impune o pedeapsă de un an de închisoare sau o amendă de până la 100.000 de lire egiptene (6.126 USD).

Supraveghere online în Egipt

Îngrijorările de supraveghere în Egipt sunt semnificative. Constituția afirmă că comunicațiile private pot fi monitorizate numai sub supraveghere judiciară, dar, în practică, operațiunile de supraveghere nu au transparență, ceea ce înseamnă că ar putea apărea multe încălcări. 

Starea actuală de urgență permite autorităților să efectueze percheziții de persoane, locuri și corespondență fără supraveghere judiciară sau orice alte restricții. 

În plus, autoritățile egiptene au obținut echipamente de supraveghere de la diverse companii, inclusiv echipa de hacking. În 2016, compania italiană de supraveghere Area SpA urma să vândă echipamente departamentului de cercetare tehnică din Egipt.

Echipamentele Area SpA ar fi putut să colecteze, să stocheze și să analizeze informații despre oameni, chiar și cetățeni nevinovați. Cu toate acestea, organizațiile pentru drepturile omului au făcut presiuni asupra autorităților egiptene, iar acordul a fost anulat.

De asemenea, guvernul a dorit accesul la software-ul intern al aplicațiilor de partajare, precum Uber și Careem. Dacă s-ar acorda acest lucru, datele accesibile ar fi inclus informații despre clienți, informații despre șofer și călătoriile efectuate. 

Directorul general al Careem a dezvăluit că li se oferea prioritate față de rivalul lor dacă au cooperat, dar ambele companii au respins propunerea. 

Libertatea de exprimare în Egipt

Constituția Egiptului garantează libertatea de exprimare, dar există restricții. Mulți oameni au primit amenzi și pedepse cu închisoarea pentru că au exprimat dizidențe și posturi critice. 

Chiar fostul președinte egiptean, Mohamed Morsi, a primit o condamnare de trei ani de închisoare și o amendă de 2 milioane de lire egiptene (122.500 de dolari) în 2017 pentru insultarea sistemului judiciar, deși, în mod cert, aceasta a fost după ce a fost răsturnat într-o lovitură de stat militară din 2013.

Aceste amenzi și sentințele singure au dus la o mai mare autocenzură, dar legea privind reglementarea mass-media din 2018 a afectat și libertatea de exprimare. Legea pune utilizatorii de social media cu peste 5.000 de adepți sub supraveghere și reglementare guvernamentală. De asemenea, poate impune pedepse cu închisoarea jurnaliștilor care „incită la violență”, printre alte restricții.

Mediul mediatic din Egipt este dominat de centre de comunicare pro-guvernamentale, multe centre critice fiind închise. Mulți jurnaliști au fost arestați pentru munca lor, iar unii au fost închiși. 

Cybercrime în Egipt

Sa raportat că Egiptul ar putea fi una dintre cele mai vulnerabile țări din Africa atunci când vine vorba de atacuri cibernetice. Firma de cibersecuritate Trend Micro a înregistrat peste 242.000 de atacuri malware în Egipt în 2017. În plus, mulți activiști și critici guvernamentali au fost bombardați cu atacuri cibernetice. 

Deși este posibil să fiți un cetățean sau un turist nevinovat, este o idee bună să vă protejați datele personale de astfel de amenințări, mai ales dacă utilizați WiFi public. Un VPN sigur vă va ajuta să vă protejați, dar este o idee bună să instalați și un antivirus decent, cum ar fi Bitdefender (citiți recenzia noastră Bitdefender).

Gânduri finale

Având în vedere riscul supravegherii și necesitatea obținerii cenzurii anterioare, ar trebui să înțelegeți acum de ce este o idee bună să folosiți o VPN în Egipt. În plus, utilizând unul, veți fi, de asemenea, protejat de orice infracțiuni informatice pe care le întâlniți. 

Trebuie să vă asigurați că alegeți o VPN care are o securitate și confidențialitate deosebită, precum și o rețea de servere bună. Rețineți că, dacă doriți să accesați conținut restricționat în Egipt, veți avea nevoie și de servere egiptene. 

ExpressVPN este un câștigător clar pentru Egipt datorită securității și vieții private excelente, precum și a gamei sale bune de servere, care include unele din Egipt. Este un serviciu excelent și, utilizând-o, veți beneficia, de asemenea, de multe alte funcții. De ce să nu folosiți garanția de returnare de 30 de zile pentru a afla de ce ne place atât de mult?

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Egipt, informați-ne în secțiunea de comentarii. Aruncați o privire și asupra altor articole VPN. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me