Cel mai bun VPN pentru EAU 2020: Internet nelimitat din Dubai

Emiratele Arabe Unite au crescut rapid în ultimii 40 de ani și sunt bine cunoscute pentru luminile strălucitoare ale Dubaiului. Milioane de turiști vizitează în fiecare an și, deoarece nu există impozit pe venit, este un favorit în rândul nomazilor digitali. Aproape 80 la sută din populația sa folosește internetul și este foarte probabil, de asemenea, în timpul vizitei, așa că ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru EAU.


Spre deosebire de alte țări, cenzura pe internet nu este prea dură în Emiratele Arabe Unite (de exemplu, cât de rău poate fi, citiți piesa noastră pe Marele Firewall din China). Cu toate acestea, o rețea privată virtuală vă va ajuta să o ocoliți cu ușurință.

Politicile sale de filtrare se concentrează pe conținut ofensator cultural sau religios. Autoritatea de Reglementare în Telecomunicații recomandă ISP-urilor să blocheze orice conținut legat de terorism, pornografie, întâlniri, LGBT și jocuri de noroc..

Site-urile care conțin discuții politice care amenință ordinea de conducere și cele care promovează drogurile ilegale pot fi blocate. Conținutul care reprezintă un risc pentru utilizatorii de internet, cum ar fi instrumentele de hacking, site-urile spyware și phishing, este de asemenea încruntat.

Libertatea presei este slabă și site-urile de știri ale statului refuză adesea să acopere probleme controversate. Toate aspectele mass-media sunt reglementate de Legea publicațiilor și publicarea din 1980, care interzice criticile guvernului.

Reporterii se auto-cenzură pentru a ține pasul cu reglementările guvernamentale și birocrația. Jurnaliștilor străini li se refuză uneori intrarea sau deportații pentru că își exprimă părerile cu privire la chestiuni politice.

Legislație online în Emiratele Unite

Libertatea online a scăzut din cauza mai multor legi recente ale Emiratelor Unite, inclusiv a statutului de infracțiuni informatice și anti-discriminare. Legea infracționalității vizează pedepse pentru cei care sunt implicați în anumite activități online, cum ar fi administrarea unui site web terorist sau unul care își propune să incite la ură. Acesta a fost modificat în august 2018 pentru a include sancțiuni mai dure pentru cei care încalcă regulile.

Legislația antidiscriminare este în vigoare pentru a combate terorismul prin controlul urii. Acesta a fost modificat de-a lungul timpului și este folosit în mod obișnuit pentru a descuraja exprimarea liberă, depășind discursul de ură și promovarea violenței.

Persoanele sunt de multe ori arestați și li se pot da amenzi grele și pedepse cu închisoarea, pentru ceea ce par activități inofensive și opinii non-violente. Discuțiile considerate insulte împotriva simbolurilor religioase sau jignirea statului și a conducătorilor acestuia sunt, de asemenea, pedepsite. Instanțe similare pot fi găsite în cel mai bun VPN pentru articolul nostru din Singapore.

Legea antidiscriminare avertizează că poate condamna violatorii la pedepse cu închisoarea de până la 10 ani. Amenzile mari cuprinse între 500.000 și 2 milioane de dirham (140.000 – 540.000 USD), închisoare sau ambele pot fi impuse pentru încălcarea legii cibernetice.

Autoritățile au avertizat în mod repetat resortisanții străini că trebuie să respecte legile țării. Activisti online au fost inchisi si localnici si straini au fost retinuti pentru posturi de socializare.

În 2018, un bărbat a fost găsit vinovat că a folosit media socială pentru a publica informații false despre Emiratele Arabe Unite și pentru a promova ura, dăunând reputației UAE. El a fost condamnat la 10 ani de închisoare și amenda cu 1 milion de dirham (270.000 USD) pentru defăimarea Emiratelor Unite. Doar fii atent la ce postezi.

Securitate online și confidențialitate în Emiratele Unite

Un alt motiv pentru utilizarea unui serviciu VPN este riscul de atacuri cibernetice. Raportul din 2018 al Symantec arată că activitatea criminalității informatice a crescut, poziția UAE ocupând locul opt în lume față de a noua în 2017. Cel mai bun VPN pentru Thailanda arată o altă țară cu rate mari de infracțiuni informatice..

În plus, un raport Norton Security Insights a spus că aproape 4 miliarde de dirham (1 miliard de dolari) au fost furate victimelor din Emiratele Arabe Unite de cibernetici în 2017. Din acest motiv, este o idee bună să instalați unul dintre cele mai bune software antivirus..

Guvernul se ocupă și de supraveghere.

“Am început monitorizarea tuturor canalelor de socializare – toate site-urile web și profilurile sunt monitorizate”, a declarat un oficial TRA într-un interviu acordat ziarului 7days din Dubai.

De asemenea, a fost raportat că o filială daneză a antreprenorului britanic BAE Systems a vândut echipamente de supraveghere ale oficialilor din Emiratele Unite.

Alături de aceasta, Abu Dhabi a lansat Falcon Eye în 2016, care este un sistem de supraveghere civilă instalat în Israel. Potrivit Orientului Mijlociu, permite autorităților să monitorizeze fiecare persoană, permițând înregistrarea și analizarea tiparelor de muncă, sociale și comportamentale..

La începutul acestui an, s-a constatat că Emiratele Arabe Unite efectuează supraveghere asupra altor guverne, militanți, jurnaliști și campanii pentru drepturile omului. Project Raven este o echipă de foști agenți de informații din SUA și este capabilă să utilizeze arma ciberneticăKarma, care se poate infiltra pe iPhone. Știrile proiectului au ieșit la iveală doar după ce Raven a început să spioneze americanii.

Emiratele Arabe Unite nu este singurul guvern care se angajează în supraveghere intruzivă. Uitați-vă la cel mai bun VPN al nostru din SUA și la cel mai bun VPN pentru piesele din Marea Britanie pentru mai multe informații.

Cele mai bune VPN-uri pentru EAU 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Dubai

Mulți factori trebuie luați în considerare atunci când se decide cu privire la cel mai bun VPN pentru Dubai și Abu Dhabi. Având în vedere ceea ce autoritățile consideră că insultă sau jignesc, cel mai bine este să vă asigurați că nu publicați nimic care ar putea fi vizualizat în acest fel. Totuși, pentru liniște sufletească, ar trebui să vă asigurați să alegeți un furnizor VPN sigur care să ofere o criptare bună.

O bună securitate vă va asigura că sunteți ascuns, astfel încât dacă autoritățile încearcă să vă urmărească adresa IP înapoi, vor vedea doar rețeaua pe care ați obținut-o pentru a avea acces. Te va ascunde de orice supraveghere și poliție online. O altă caracteristică bună este să ai un comutator de omor încorporat. Îți va împiedica conexiunea la internet dacă VPN nu reușește, păstrându-te în siguranță în orice moment.

Confidențialitatea dvs. este separată de securitate și la fel de importantă. Trebuie să vă asigurați că furnizorul nu păstrează jurnalele. Acest lucru înseamnă că nu va fi înregistrat niciun fel de activități online, deci compania nu o poate furniza chiar dacă autoritățile solicită acest lucru.

Pentru a evita cenzura, alegeți un furnizor care are multe servere localizate în întreaga lume. Utilizarea unui server situat în afara țării vă va permite să accesați orice a fost blocat.

Acest lucru este valabil și pentru geoblocuri. Conectați-vă la un server din Statele Unite, de exemplu, și veți putea accesa Netflix din Statele Unite, deși este disponibil numai acolo. Citiți mai multe în modul nostru de vizionare a piesei Netflix din S.U.A. Pe de altă parte, dacă doriți să accesați doar conținut pot vedea rezidenții din Emiratele Arabe Unite, va trebui să vă conectați la un server situat acolo, deci asigurați-vă că furnizorul dvs. oferă unul.

Viteza este o altă caracteristică cheie, mai ales dacă intenționați să faceți streaming. Nimănui nu-i place să se uite la un ecran de încărcare. Dacă transmiteți sau descărcați, ar trebui să vă asigurați, de asemenea, că nu există capace de lățime de bandă. Fără asta, veți ajunge la o limită dată și serviciul VPN va renunța să funcționeze, lăsându-vă vulnerabil.

Alte aspecte de luat în considerare sunt dispozitivele pe care le utilizați, dacă furnizorul are un client pentru acestea și dacă este ușor de utilizat. Serviciul clienți ar trebui să fie ușor de contactat, de asemenea, în cazul în care aveți probleme și costuri v-ar putea influența decizia.

Având în vedere acești factori luați în considerare, să ne uităm la alegerile noastre pentru cele mai bune rețele virtuale private de utilizat în Emiratele Arabe Unite.

1. Cel mai bun VPN pentru Emiratele Arabe Unite: NordVPN

NordVPN este favorit la Cloudwards.net, plasând în cea mai bună piesă VPN, datorită serviciului său de înaltă securitate și a numeroaselor funcții pe care le oferă. Pe lângă faptul că are cea mai bună securitate în jurul valorii sale, are opțională criptare dublă hop, care oferă mai multă protecție pentru conexiunea dvs. Există, de asemenea, un schimbător integrat pentru liniște sufletească.

Anterior

Următor →

Confidențialitatea este o prioritate mare pentru NordVPN. Nu are o politică strictă fără jurnaluri, așa că nu trebuie să vă preocupați de înregistrările activității dvs. online. Citiți recenzia noastră completă NordVPN pentru a vedea de ce este cel mai bun VPN pentru Dubai.

Are mai mult de 5.000 de servere împrăștiate în 60 de țări, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să aveți probleme să vă conectați la unul care poate accesa ceea ce doriți, inclusiv Netflix. În plus, există șapte servere din Emiratele Arabe Unite pentru conținut restricționat la acesta.

Vitezele sunt bune, dar dacă vă conectați la un server care este departe, poate deveni lent. Acesta comută rapid serverele. Nu există capace de lățime de bandă, astfel încât să puteți transmite sau descărca atât cât doriți.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN este ușor de configurat și aspectul clientului este ușor de utilizat. Nu veți avea nicio problemă să găsiți ceea ce aveți nevoie și să selectați serverul pe care îl doriți este o plimbare în parc. Suporta Windows și macOS, cu aplicații mobile disponibile pentru Android și iOS. De asemenea, a fost redus în cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive, deoarece oferă șase conexiuni simultane.

Serviciul clienți este util și le puteți contacta prin chat live sau e-mail. Vă recomandăm chat-ul live pentru a obține cea mai rapidă răspuns. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe utilă, în cazul în care doriți să încercați singur să rezolvați problema.

NordVPN are și un plan lunar accesibil, dar, dacă vă înscrieți la un plan pe termen mai lung, veți obține mult mai multe economii. Dacă nu vă simțiți confortabil să faceți acest angajament, puteți folosi rambursarea sa de 30 de zile pentru a vă asigura că sunteți mai mulțumit cu serviciul..

2. Acces la internet privat

Deși Accesul la internet privat nu are toate caracteristicile altor furnizori, este totuși o alegere bună pentru Emiratele Arabe Unite. Are o securitate bună, dar este setat la criptarea AES pe 128 de biți în mod implicit. Puteți să-l setați manual pe AES pe 256 biți, deși acest lucru va încetini conexiunea.

Ca și în cazul NordVPN, există un comutator de omor încorporat pentru a vă menține în siguranță dacă VPN încetează să funcționeze și dacă jurnalele nu sunt păstrate.

Acoperirea PIA nu este la fel de bună ca opțiunea noastră de top, serverele punctând doar 32 de țări. Acestea fiind spuse, dacă unul dintre obiectivele dvs. principale este accesarea Netflix din SUA, nu ar trebui să aveți nicio problemă, deoarece majoritatea serverelor sale sunt amplasate acolo. Are și 10 servere în Emiratele Arabe Unite, de asemenea, dacă asta îți trebuie.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale PIA este viteza, dar aceasta se datorează faptului că are o criptare mai ușoară. Dacă creșteți criptarea, serviciul încetinește, dar este în continuare în regulă. De asemenea, nu există capace de lățime de bandă, astfel încât să fie difuzate.

Alte motive pentru care ne place PIA

Este ușor de configurat, cu clienții disponibili pentru Windows și macOS și aplicații mobile pentru Android și iOS. Sunt simple de utilizat și conectat rapid. În plus, comutarea serverelor este simplă.

PIA este respinsă de asistența sa pentru clienți. Nu oferă niciun chat live. Am testat asistența prin e-mail pentru revizuirea PIA și, deși a fost mai lent, răspunsul primit a fost minuțios. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe utilă.

PIA a fost odată una dintre cele mai ieftine opțiuni cu o valoare excelentă pentru banii tăi. Cu toate acestea, prețurile sale au crescut și planul anual s-a dublat. Cu toate acestea, este încă un serviciu bun și există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să o puteți încerca înainte de a face.

3. ExpressVPN

ExpressVPN oferă un serviciu excelent, cu o criptare bună la AES 256 biți, care poate fi mărit dacă doriți. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la expunerea în cazul în care VPN eșuează și serviciul nu păstrează jurnalele.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are o rețea uriașă de servere în 94 de țări, așa că există o mulțime de conturări a blocurilor pe care le întâlniți. Cu toate acestea, în Emiratele Arabe Unite nu are niciunul, așa că va trebui să căutați în altă parte pentru asta.

ExpressVPN este în continuare în top 5 din cauza serviciului său excelent. În plus, dacă streamingul este pe agenda dvs., puteți prefera furnizorul. A fost cel mai bun VPN pentru streaming și cel mai bun VPN pentru piesele Netflix.

Nici viteza nu este o problemă, deoarece este una dintre cele mai rapide VPN-uri din jur și nu există limite de lățime de bandă. Totuși, timpul său de schimbare a serverului este lent. Citiți mai multe despre acest serviciu excelent în recenzia noastră ExpressVPN.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este o alegere bună pentru persoanele care doresc ceva care funcționează doar. Face aproape totul pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți serverul la care doriți să vă conectați, ceea ce este ușor. Poate fi instalat pe Windows, macOS, Android și iOS. Este cel mai bun VPN pentru iPhone, astfel încât să-l poți clasifica drept cel mai bun VPN pentru iPhone din Emiratele Arabe Unite.

Asistența pentru clienți nu are cele mai rapide perioade de răspuns, dar oferă chat în direct 24/7. Le puteți contacta prin e-mail dacă doriți, iar personalul este util și prietenos. Există și o bază de cunoștințe la îndemână.

ExpressVPN este destul de scump în comparație cu alți furnizori, dar merită pentru calitatea serviciilor pe care le primiți. Ca și în cazul celorlalți, veți economisi bani prin abonare pe o perioadă mai lungă. Profitați de garanția de returnare de 30 de zile pentru a vedea dacă vă place.

4. VyprVPN

Securitatea VyprVPN este bună și protocolul Chameleon o consolidează. Serviciul are, de asemenea, un comutator de omor personalizabil pentru a vă asigura că sunteți protejat dacă conexiunea nu reușește. Nu sunt păstrate jurnalele, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. Citiți mai multe în recenzia noastră VyprVPN.

VyprVPN-Server-Selecție

Deși nu are la fel de multe servere ca și celelalte opțiuni ale noastre, acesta este suficient de răspândit în peste 60 de țări pentru a fi incluse. În plus, are servere în Dubai, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut UAE dacă doriți. Vitezele nu se numără printre cele mai bune caracteristici ale VyprVPN, deoarece poate fi lent.

Totuși, nu este rău și nu trebuie să vă faceți griji pentru capacele de lățime de bandă.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și macOS, împreună cu aplicații mobile pentru Android și iOS. Versiunea desktop poate face o actualizare, dar configurarea este ușoară și vă puteți conecta în câteva minute.

Există o secțiune frecventă de întrebări online, deci dacă întâmpinați probleme, puteți să vă adresați singuri. De asemenea, puteți vorbi la asistența clienților prin chat-ul live sau prin e-mail. Vă recomandăm acesta din urmă dacă problema dvs. este de natură mai tehnică, deoarece veți primi un răspuns mai detaliat.

VyprVPN-Pagina de start

VyprVPN este accesibil la rata lunară, dar veți obține o valoare mai bună cu un plan mai lung. Are o perioadă de rambursare de 30 de zile, care ar trebui să fie suficient timp pentru a decide dacă îți place.

5. TorGuard

În timp ce o opțiune bună, există câteva motive pentru care TorGuard vine ultimul. Oferă o siguranță bună și este posibil să o preferați dacă doriți să jucați. Este personalizabil cu diferite protocoale din care să alegeți. În plus, are un comutator de ucidere și nu va ține jurnalele activității dvs. online.

torguardclientarea

TorGuard oferă o cantitate bună de servere în 55 de țări, inclusiv unele din Dubai, astfel încât să puteți accesa conținut de acolo. Cu toate acestea, se lasă în jos, prin faptul că nu se pricepe să se ocolească niște geoblocuri. Dacă streaming-ul va fi principala dvs. activitate, trebuie să țineți cont de acest lucru.

Vă oferă opțiunea de a obține o adresă IP dedicată pentru locația dorită, dar cu un cost suplimentar. Cu toate acestea, este practic garantat să funcționeze. Vitezele pot varia, dar sunt în regulă și nu există restricții pentru lățimea de bandă.

Puteți citi mai multe în recenzia noastră TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Clienții desktop pentru Windows și macOS sunt disponibile și ușor de utilizat. Există, de asemenea, aplicații pentru Android și iOS, dar acestea pot fi o durere de configurat. Selectarea serverului la care doriți să vă conectați este simplă.

Asistența este la îndemână cu ghiduri online și un forum care vă va ajuta să remediați singuri problemele. Chatul live este disponibil, dar este oferit printr-o companie numită LiveChat. Cunoașterea este limitată, așa că, dacă problema dvs. este complicată, ar fi mai bine să utilizați sistemul de e-mail.

Pagina de pornire TorGuard 2017

TorGuard oferă servicii multiple cu o gamă de durate. Planul anual vă oferă cea mai bună valoare și face ca costul lunar să arate ridicat. Prețul dvs. general va depinde de faptul dacă adăugați un plus. Dacă doriți mai întâi să verificați serviciul, acesta oferă o garanție de returnare de șapte zile.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să decideți ce furnizor din recenziile noastre VPN este cel mai bun pentru EAU. Indiferent dacă sunteți turist sau rezident, vă recomandăm să folosiți unul. 

Accesați un serviciu VPN care are o mulțime de servere pentru a ocoli blocurile și locațiile din S.U.A. pentru a accesa SUA Netflix și Emiratele Unite pentru conținut restricționat la acesta. Alegerea unui serviciu rapid fără capace de lățime de bandă este benefică, de asemenea, la fel ca și siguranța dumneavoastră. Vrei o securitate bună, care să aibă un comutator de ucidere și o politică fără jurnaluri.

NordVPN este cel mai bun VPN pentru Emiratele Arabe Unite, cu securitatea de vârf și rețeaua mare de servere, inclusiv cele din Emiratele Arabe Unite. În plus, te intră în SUA Netflix. Dacă ai mai folosit un VPN în Emiratele Arabe Unite, spuneți-ne despre experiența dvs. în comentariile de mai jos. De ce să nu aruncăm o privire asupra arhivei noastre VPN în timp ce sunteți aici, de asemenea? Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map