Cel mai bun VPN pentru dispozitive multiple 2020 – Păstrarea a tot ce este protejat

Dacă adăugați câte dispozitive dețineți acum, puteți fi surprins. Cu toate acestea, cel mai probabil aveți doar un VPN instalat pe unul sau doi, dacă este cazul. Persoanele și familiile fericite de gadgeturi au nevoie de un VPN care să le permită conectarea mai multor dispozitive în același timp. Acesta este motivul pentru care am creat un ghid pentru cel mai bun VPN pentru mai multe dispozitive.


Totul de la telefonul mobil la televizor se poate conecta la internet, astfel încât să nu treacă mult timp până nu porniți un dispozitiv de pe VPN, astfel încât să puteți conecta un alt. 

Există o mulțime de furnizori virtuali de rețele private pe piață, dar trebuie să alegeți cu înțelepciune pentru a obține nu doar cât mai multe conexiuni, ci și pentru a vă asigura că restul serviciului este decent.. 

De exemplu, ExpressVPN nu a realizat această listă pentru că oferă doar cinci conexiuni simultane, dar este în continuare cea mai bună VPN existentă din mai multe motive (citiți recenzia noastră ExpressVPN). 

Alte VPN-uri vă pot oferi o mulțime de conexiuni, dar pot avea o securitate slabă. Din fericire, cel mai bun VPN pentru dispozitive multiple, Windscribe, are conexiuni nelimitate și nici nu este o alegere proastă,.

Cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive multiple 2020

Ce face un VPN cel mai bun pentru dispozitive multiple

Cel mai important – și evident – factor este câte dispozitive protejează VPN în același timp. Unele VPN-uri nu includ multe conexiuni chiar din liliac, dar vă permit să adăugați mai multe la pachetul dvs. contra cost, așa că merită să verificați ce pachete oferă un furnizor înainte de a le scoate. Există și alte funcții pe care poate doriți să le luați în considerare.

Cu ce ​​dispozitive este compatibil este important. Cel mai probabil veți avea o serie de dispozitive, cum ar fi telefonul mobil, laptopul, poate chiar o consolă de jocuri. Mulți furnizori oferă aplicații dedicate pentru anumite dispozitive și sisteme de operare, dar unii au ghiduri despre modul de configurare manuală pe alte platforme. 

Cât de ușor este să folosești altceva la care să te gândești. Ești un începător sau un expert în domeniul VPN? Oricare ar fi, este posibil să doriți să alegeți un VPN cu capacitate de utilizare adecvată cunoștințelor dvs. În plus, dacă membrii familiei îl vor folosi, de asemenea, poate doriți să alegeți unul care are un simplu buton de conectare sau este automat la pornire.

Lățimea de bandă nelimitată trebuie, de asemenea, luată în considerare, mai ales dacă un grup de oameni îl vor utiliza în același timp. Dacă alegeți unul cu limită, va fi consumat rapid și, odată ce va dispărea, VPN va înceta să funcționeze. 

Asigurați-vă că alegeți și una cu viteze bune. Adică, dacă nu doriți să așteptați la nesfârșit încărcarea conținutului. 

De asemenea, trebuie luată în considerare securitatea acesteia. Securitatea vă va proteja de multe lucruri, cum ar fi infracțiunea informatică, așa că veți dori să vă asigurați că este decent. Confidențialitatea este la fel de importantă și vă puteți asigura că este onorată alegând o VPN care are o politică fără loguri în vigoare.

Dacă doriți să transmiteți fluxul, ar trebui să vă asigurați că VPN poate intra în platforma de streaming dorită. Nu toate pot, mai ales cu Netflix, datorită detectoarelor sale inteligente VPN. Dacă Netflix este ceva pe care ți-ai pus inima, atunci ar trebui să te uiți la cel mai bun VPN pentru rezervarea Netflix. Toate VPN-urile enumerate acolo pot intra în ea.

Poate doriți să luați în considerare și alți factori, mai puțin importanți. Dacă aveți o rețea mare de server înseamnă că nu veți avea nicio problemă la conectarea la un server adecvat. Este o idee bună să aveți, de asemenea, asistență bună pentru clienți. În sfârșit, ar trebui să vă asigurați că VPN se potrivește bugetului dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru dispozitive multiple: Windscribe

Am ales Windscribe ca fiind cel mai bun VPN pentru mai multe dispozitive. Acest lucru se datorează mai ales faptului că are conexiuni nelimitate, dar nu este singura VPN care a oferit asta, așa că am luat în considerare alte funcții. 

Windscribe are un plan gratuit și un plan „pro” plătit. Planul gratuit este impresionant și este cel mai bun câine din cel mai bun ghid VPN gratuit. Mai primiți conexiuni nelimitate cu planul gratuit, dar în mod evident nu are toate celelalte caracteristici ale planului plătit. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

De exemplu, membrii „pro” obțin o lățime de bandă nelimitată, dar cei din planul gratuit sunt limitați la 2 GB sau 10 GB dacă introduceți o adresă de e-mail validă. Indemnizația de date se reînnoiește în fiecare lună, dar dacă aveți multe persoane conectate, această indemnizație nu va ajunge foarte departe. 

Există și alte modalități de a-ți mări indemnizația de lățime de bandă, pe care le vom menționa mai târziu, dar vei primi mai multă bucurie din planul plătit din start. 

Este compatibil cu o grămadă de dispozitive, cum ar fi Windows, macOS, Android și iOS. În plus, poate fi instalat și pe un router. Asta înseamnă că oricine din acea conexiune este sigur, ceea ce ajută dacă aveți un trib întreg care așteaptă să vă conectați. Amintiți-vă doar că, după ce vă aventurați, va trebui să îl instalați direct pe dispozitiv pentru a fi în siguranță.

Are o interfață care nu poate fi ușor de folosit, dar începătorii vor fi ușor de folosit, dar și tinkerers pot juca cu setările. Securitatea sa este bună, dar păstrează unele jurnalele. Acestea fiind spuse, informațiile deținute nu au nicio valoare reală și nu vă pot fi identificate.

Vitezele parbrizului sunt bune pentru majoritatea activităților, dar în comparație cu crema de cultură, ExpressVPN, acestea arată neplăcut.. 

Totuși, o zonă în care excelează este streamingul. Are servere create pentru scopuri pentru Netflix, numite servere Windflix. Sunt disponibile în SUA, Marea Britanie, Canada și Japonia și funcționează bine. Membrii plătiti au acces la ei, dar membrii liberi vor trebui să le adauge la pachet. Puteți citi mai multe despre ele în recenzia Windscribe.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Rețeaua de servere a Windscribe nu este la fel de mare ca unii furnizori, dar există mai mult de 600 în 60 de țări, din care este încă o mulțime de alegeri. În timp ce membrii „pro” au acces la toate serverele disponibile, planul gratuit oferă acces doar la 10. 

Acestea fiind spuse, Windscribe are o opțiune „construiți un plan”, care vă permite să adăugați locații pentru 1 dolar în fiecare lună și care include și serverele Windflix. În plus, fiecare locație adăugată vă va mări alocația de bandă cu 10 GB.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există câteva ghiduri online utile pentru a vă pune pe dinți. Există și chat-ul live, care este gestionat de un reprezentant al informațiilor artificiale numit Garry. Pentru a fi corect, Garry oferă răspunsuri destul de bune, iar asistența prin e-mail este disponibilă 24/7 dacă aveți nevoie de asistență suplimentară.

Prețul „pro” lunar al Windscribe nu este rău, dar optand pentru planul anual, prețul scade cu mai mult de jumătate. Puteți utiliza planul gratuit pentru a vă asigura că vă place și, deși nu există nicio politică oficială de rambursare, veți primi unul dacă solicitați în termen de trei zile de la achiziție. 

2. VPN Goose

Goose VPN oferă și conexiuni nelimitate și, deși nu oferă la fel de mult ca Windscribe, este totuși un pretendent bun. 

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS, precum și altele. În plus, îl puteți instala pe un router. Este simplu de utilizat și îl puteți folosi și să funcționeze în câteva minute. 

Gâscă-VPN-Glisor1

Gâscă-VPN-Slider2

Gâscă-VPN-Slider3

Gâscă-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale nu sunt mari, după cum puteți citi în recenzia VPN Goose, iar alocația dvs. de bandă va depinde de planul pe care îl alegeți. Există un plan nelimitat, dar pachetul mai ieftin Goose VPN are o limită de 50 GB pe lună. 

Veți fi acoperit de o securitate puternică, care are mai multe opțiuni de protocol din care să alegeți. Un comutator de ucidere este de asemenea încorporat pentru o siguranță suplimentară. Nu există nici o politică fără jurnaluri în vigoare.

Goose VPN are servere speciale de streaming disponibile și a fost capabil să crape Netflix. Cu toate acestea, s-a luptat cu alte servicii de streaming, iar viteza sa lentă nu a făcut-o cea mai bună experiență.

Alte motive pentru care ne place VPN Goose

Rețeaua de server VPN Goose nu este grozavă, dar acoperă în continuare 26 de țări, oferindu-ți o alegere bună pentru eludarea blocurilor. 

O bază bogată de cunoștințe este disponibilă pentru auto-ajutor. Suportul pentru chat-uri live și e-mail sunt disponibile 24/7. Acestea fiind spuse, chat-ul live oferă răspunsuri vagi, așa că vă recomandăm să contactați echipa de asistență prin e-mail dacă problema dvs. este mai tehnică. În testarea noastră, am primit rapid un răspuns.

Deși planul lunar nu este grozav, VPN Goose este încă ieftin, mai ales dacă plătiți un an în avans. Cu toate acestea, nu există nicio opțiune de plată pentru mai mult de un an. Există însă o perioadă de rambursare de 30 de zile, în cazul în care găsiți că nu este pentru dvs..

3. Surfshark

Un alt furnizor care oferă conexiuni nelimitate este Surfshark. Este un furnizor destul de bun, mai ales că a existat abia din 2018. Acestea fiind spuse, există zone care îl împiedică să fie în vârf, așa că continuă să citești.

Poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS, precum și pe un router. Interfața sa este simplă de utilizat, dar funcționalitatea sa este limitată. Totuși, face ceea ce trebuie. 

Surfshark-pagina de start-2018

Surfshark este lent în comparație cu concurenții săi, după cum puteți citi în recenzia noastră Surfshark. Streaming-ul este posibil și poate intra în platforme cu ușurință, dar viteza o face o experiență mai puțin plăcută. Aveți însă o lățime de bandă nelimitată, indiferent de planul pe care îl urmați. 

Securitatea este bună, dar acceptă doar două protocoale – OpenVPN și IKEv2 – și nu puteți alege pe care doriți să îl utilizați. În serviciu este inclus un comutator de ucidere și nu ține un registru al activităților dvs..

Alte motive pentru care ne place Surfshark

Deși alți furnizori au rețele de servere mai mari, Surfshark este mai bun decât VPN-ul Goose, cu peste 1.000 de servere în 61 de țări. Acesta este mai mult decât suficient pentru a alege.

Există o bază de cunoștințe dacă rămâi blocat, dar nu este grozav, deoarece nu sunt furnizate prea multe informații. Veți fi mai bine să contactați asistența prin chat sau e-mail live, care sunt disponibile în fiecare zi 24/7, iar ratele de răspuns sunt rapide.

Prețul lui Surfshark nu este rău, dar planurile mai lungi vor fi mai ieftine până la urmă. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru dispozitivele mobile. În plus, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

4. Acces la internet privat

Următorul este Accesul la Internet privat, dar marchează sfârșitul opțiunilor de conexiuni nelimitate ale acestei liste. PIA vă permite să conectați simultan până la 10 dispozitive și, pentru a fi corect, este încă destul de bun. Majoritatea serviciilor de pe piață, cum ar fi ExpressVPN, permit doar cinci, deci 10 este un număr decent. 

PIA-Slider1

PIA-slider2

PIA-slider3

PIA-slider4

PIA-slider5

Anterior

Următor →

Funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. În plus, PIA are un client complet pentru Linux, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru Linux. Interfața este inițial puțin complicată de configurat și este legată de enervant de tavă, ceea ce înseamnă că nu o puteți redimensiona sau nimic. Totuși, vă oferă o mulțime de opțiuni pentru controlul VPN și puteți să îl instalați și pe un router.

PIA este capabil de viteze rapide și este pe locul doi pe lista noastră de VPN-uri cele mai rapide, dar în timpul testelor noastre, a fost inconsecvent. Puteți citi despre acest lucru în review-ul nostru PIA, dar merită să menționăm că o parte din acea viteză se reduce la configurația implicită de securitate PIA..

Este setat la criptarea pe 128 de biți. Îl puteți crește la mult-preferatul criptare de 256 biți, dar, după ce veți face acest lucru, va încetini încă ceva. Există, de asemenea, o mulțime de alte opțiuni de securitate cu care să faceți legătura. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și PIA nu ține niciun fel de jurnal.

Aveți o lățime de bandă nelimitată și poate intra în versiunea americană Netflix, dar dacă doriți orice altă platformă, vă veți bucura mai bine cu una dintre selecțiile noastre de top. 

Alte motive pentru care ne place PIA

Există mai mult de 3.000 de servere în 30 de țări și, în timp ce majoritatea sunt situate în S.U.A., va fi suficient să ocoliți restricțiile. 

PIA are o bază de cunoștințe pentru cele mai frecvente probleme și puteți obține ajutor complet de la echipa de asistență prin e-mail, care este disponibilă 24/7. Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte alegeri ale noastre, nu există nicio opțiune de chat live.

Deși PIA este încă una dintre opțiunile mai ieftine de pe piață, prețurile sale au crescut dramatic nu prea mult timp în urmă. Alegerea unui plan mai lung vă va oferi cea mai bună rată, dar ar trebui să subliniem că perioada de rambursare a acestuia este de doar șapte zile, deci asigurați-vă că vă place.

5. IPVanish

Ultima noastră alegere este IPVanish, care vă permite să conectați până la 10 dispozitive în același timp, la fel ca PIA. Are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS, care sunt ușor de configurat și de utilizat. În plus, este compatibil și cu anumite routere.

Anterior

Următor →

Are viteze mari, deși s-ar putea să descoperi că sunt rele pe unele servere. Nu există restricții de lățime de bandă, dar nu este cel mai bun VPN pentru streaming. Nu poate intra în Netflix sau BBC iPlayer, dar dacă sunteți fan Hulu sau Amazon Prime Video, este o opțiune.

Securitatea IPVanish este bună. Există o mulțime de opțiuni de protocol din care să alegeți și există un comutator integrat. 

O politică fără jurnal este în vigoare, dar IPVanish a fost surprinsă în 2016, deoarece a predat jurnalele către Departamentul de Securitate Internă din SUA. Asta a fost cu ceva timp în urmă, deci nivelul său de confidențialitate poate fi mai bun acum, dar este ceva de reținut. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră IPVanish.

Alte motive pentru care ne place IPVanish

IPVanish are peste 1.300 de servere în mai mult de 75 de locații, oferindu-vă o mulțime de alegeri. În plus, serviciul său pentru clienți este decent, cu o bază de cunoștințe, chat live și e-mail disponibil 24/7. Sunt de ajutor, iar timpul de răspuns este rapid.

Prețul lunar este destul de mediu, dar în timp ce concurenții săi fac ca planurile mai lungi să fie atrăgătoare, IPVanish oferă doar o mică reducere. Nu există niciun proces gratuit și doar o garanție de returnare a banilor de șapte zile. 

 Cel mai bun VPN pentru dispozitive multiple Mențiuni de onoare

Deși cele cinci alegeri ale noastre primesc coroana în departamentul de conexiuni, ar trebui să vă gândiți la mai multe. Securitatea și confidențialitatea dvs. sunt factori importanți, iar unele dintre opțiunile de mai sus nu sunt cele mai bune pentru asta. 

În plus, ExpressVPN, care este cel mai sigur VPN, nu primește nici măcar o mențiune din cauza limitei sale de cinci conexiuni, așa că iată câteva alternative.

NordVPN

NordVPN este comparabilă cu ExpressVPN în multe feluri, deci este cel mai bun pariu pentru o securitate puternică (citiți mai multe piese ExpressVPN vs. NordVPN). Permite șase conexiuni simultane, ceea ce este mult mai mic decât celelalte alegeri ale noastre, dar dacă este suficient pentru dvs., merită.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Este compatibil cu toate sistemele de operare majore și este ușor de utilizat. Vitezele sale sunt rapide, dar pot încetini pe distanțe lungi. Aveți totuși lățime de bandă nelimitată și este capabil să intre în toate platformele de streaming. 

Are unele dintre cele mai bune securități disponibile și adaugă mai multă protecție cu serverele sale duble. Un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri sunt de asemenea incluse. Oferă o valoare excelentă pentru banii dvs. și există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place. Citiți mai multe despre serviciul din review-ul nostru NordVPN.

CyberGhost

O altă alegere excelentă este CyberGhost. Permite până la șapte conexiuni, deși aceasta este și limita pentru instalații. Poate fi utilizat cu majoritatea sistemelor de operare, iar clienții sunt ușor de utilizat. Ca și NordVPN, viteza sa este rapidă, dar încetinește pe distanțe lungi și obțineți o lățime de bandă nelimitată. Poate intra și pe toate platformele de streaming.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost are o securitate bună, precum și un comutator de ucidere activat permanent. De asemenea, nu ține jurnalele activității dvs. Este o alegere ieftină, cu condiția să optați pentru un abonament mai lung. Utilizatorii de telefonie mobilă pot folosi procesul de șapte zile, dar există și o garanție de returnare a banilor. Recenzia noastră CyberGhost are mai multe detalii despre serviciu. 

Gânduri finale

Există o mulțime de furnizori VPN care oferă funcții excelente, dar dacă dețineți o mulțime de dispozitive capabile de internet sau doriți să vă protejați familia, lista devine mai scurtă. Majoritatea furnizorilor oferă în jur de cinci conexiuni simultane și există doar câțiva care depășesc kilometrul suplimentar. 

Lista noastră cu cele mai bune VPN pentru mai multe dispozitive evidențiază acele puține, dar nu uitați că doar pentru că oferă o tonă de conexiuni, nu înseamnă că sunt cea mai bună alegere pentru securitatea și confidențialitatea dvs. Dacă este ceea ce prețuiești și poți stoarce cel mai mult din șase conexiuni, NordVPN este cea mai bună opțiune. 

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de cât mai multe conexiuni posibil, Windscribe este cea pentru dvs. Nu există conexiuni nelimitate și este, de asemenea, un furnizor bun. Pentru a beneficia la maxim de servicii, totuși, va trebui să optați pentru planul plătit. 

Aveți experiență în conectarea multor dispozitive la un cont VPN? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta în secțiunea de comentarii. Verificați și celelalte articole ale noastre VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me