Cel mai bun VPN pentru Columbia în 2020

Există lucruri interminabile de făcut și locuri de văzut în Columbia, de la Munții Anzi până la plajele neîmpărțite din Caraibe. Această țară sud-americană are unele dintre cele mai bune smaralde și cafea din lume, dar conflictele violente și încălcările drepturilor omului sunt încă o problemă. 


Pentru a vă feri de orice pericol online în timp ce sunteți în țară, ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Columbia. Dacă vă grăbiți, ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Columbia. Citiți mai departe pentru a afla de ce ar trebui să utilizați unul dintre VPN-urile noastre pentru Columbia și ce caracteristici ar trebui să aibă.

Există multe avantaje în utilizarea unei rețele private virtuale, motiv pentru care vă recomandăm să investiți într-una. Pentru început, vă va proteja împotriva pericolelor online, cum ar fi infracțiunea informatică și supravegherea, dar sunt incluse multe altele în cadrul serviciului. 

VPN-urile sunt un instrument excelent pentru a obține blocurile de internet din trecut. De exemplu, dacă ai refuzat accesul la un site web sau serviciu în timp ce într-o altă țară, bine, asta se datorează geoblocurilor. Geoblocarea este utilizată pentru a împiedica accesul de către o altă țară a conținutului. O mare parte din conținutul pe care îl vedeți online se bazează pe locația dvs. geografică.

Dacă sunteți un contor Netflix, veți observa curând că biblioteca Netflix Columbia este oarecum diferită de cea a propriei țări. Dacă doriți să accesați Netflix S.U.A., va trebui să aveți o adresă IP a S.U.A., și acolo este o adresă VPN. 

Cenzura este o altă formă de blocare pe care o puteți întâlni și devine tot mai populară în întreaga lume. Unele țări filtrează câteva tipuri de conținut doar din motive morale și de salvgardare. 

Alte țări fac un pas mai departe și dictează complet ceea ce cetățenii lor pot și nu pot vedea. Citiți bucata noastră din Marele Firewall din China pentru a vedea ce rău poate avea.

Cel mai bun VPN pentru Columbia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Columbia

Există multe funcții care alcătuiesc o VPN, dar unele sunt mai importante atunci când vine vorba de utilizarea unuia în Columbia. 

Securitate

Pentru început, ar trebui să vă asigurați că alegeți unul cu o securitate bună. Prin aceasta, vă veți asigura că sunteți protejat de orice supraveghere guvernamentală și poliție online. De asemenea, vă va feri de siguranță împotriva infracțiunilor informatice, deoarece nu știți niciodată care sunt pericolele pe WiFi-ul public (acesta este un motiv bun pentru a instala un antivirus decent). 

Ca parte a acestei securități, VPN ar trebui să aibă un comutator de ucidere, care vă va tăia complet conexiunea dacă VPN încetează să funcționeze. Trebuie să vă asigurați că VPN nu ține un registru al activității dvs., de aceea asigurați-vă că are o politică solidă fără jurnaluri.

Rețea de servere 

Deși blocurile de conținut nu reprezintă o problemă mare în Columbia, o rețea de servere de dimensiuni bune va fi întotdeauna la îndemână. Vă va ajuta să treceți peste blocurile pe care le întâlniți, inclusiv geoblocurile. Dacă doriți să accesați conținut columbian, trebuie să alegeți un VPN care are servere în țară.

Viteză

Viteza este un factor important, deoarece, fără ea, singurul dvs. divertisment va fi un ecran de încărcare în mod rapid. Lățimea de bandă nelimitată este la fel de importantă. Dacă aveți o limită, nu va dura mult timp până va ajunge la ea și veți rămâne neprotejat după ce o faceți. Ambele caracteristici sunt importante dacă doriți să faceți stream sau torrent. 

Netflix Columbia

Dacă Netflix este pe agenda dvs., asigurați-vă că alegeți unul care este capabil să ocolească detectoarele VPN de Netflix. Nu există multe VPN-uri care pot fi, dar cel mai bun VPN pentru rezervarea Netflix vă poate ajuta să alegeți unul adecvat. 

De asemenea, poate doriți să luați în considerare cu ce dispozitive este compatibil VPN și cu câte conexiuni simultane permite. Ușurința sa de utilizare ar putea fi un decider pentru dvs., precum și calificarea serviciului pentru clienți. În cele din urmă, prețurile pot varia foarte mult, astfel încât să vă influențeze decizia.

ExpressVPN

Am ales ExpressVPN ca fiind câștigătorul nostru pentru Columbia. Are o securitate excelentă pentru a vă ține ascuns de pericolele online și de supravegherea guvernului, suficient pentru a fi alegerea de top în cea mai bună VPN pentru China, de asemenea. Utilizează criptarea AES de 256 biți ca implicită, dar poate fi crescută, dacă doriți. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

De asemenea, este prevăzut un comutator de ucidere, care este activat implicit. Confidențialitatea dvs. nu este nici o problemă, deoarece ExpressVPN are o politică solidă de neînregistrare. 

Rețeaua de servere ExpressVPN este mare, cu peste 3.000 de servere care acoperă 94 de țări. Acest lucru vă oferă o mulțime de alegeri și, în Columbia, există și unele pentru conținut limitat.

Este cel mai rapid VPN de pe piață și oferă o lățime de bandă nelimitată, ceea ce o face o alegere excelentă pentru streaming. De fapt, este cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece poate intra în orice platformă de streaming care și-a lansat drumul. Vă va acoperi, de asemenea, dacă doriți să torentați. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS și există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Permite până la cinci conexiuni simultane. Este ușor de utilizat și este o alegere excelentă dacă ești nou în lumea VPN-urilor. 

Are o bază de cunoștințe utilă, dacă ai nevoie de ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct 24 de ore din 24, dar ruta electronică este cea mai bună alegere pentru o asistență mai aprofundată.

ExpressVPN este scump, mai ales în comparație cu rivalii săi. Acestea fiind spuse, cu calitatea serviciului, merită fiecare centime. În plus, vă puteți relaxa știind că există o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

CyberGhost

A doua alegere este CyberGhost. Are un set bun de securitate la criptarea AES de 256 biți chiar din cutie. Există, de asemenea, un comutator de oprire care este activat permanent. Este un lucru bun dacă probabil că uitați să o activați, dar nu veți putea să o dezactivați. De asemenea, există o politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Numărul său de server urcă și coboară destul de frecvent, dar are întotdeauna un număr decent. În momentul scrierii, existau 5.500 de servere în 90 de țări. Există și 22 în Columbia, astfel încât să puteți accesa conținut columbian.

Are viteze rapide, dar poate încetini pe distanțe lungi. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților și nu există limite de lățime de bandă. Este capabil să intre în majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix. 

CyberGhost vă va păstra în siguranță în timpul procesului de torrenting și puteți găsi o filă „pentru torrenting” în tabloul de bord, care arată toate serverele care sunt la dispoziție pentru sarcină. Aruncați o privire la recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS și există și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Interfața este bună, ușor de utilizat și o îmbunătățire a celei anterioare. 

Puteți avea până la șapte dispozitive conectate în același timp, dar aceasta este și limita pentru instalații. Totuși, șapte este un număr decent și ar trebui să fie suficient.

Există o bază de cunoștințe extinsă pentru auto-ajutor. Suportul de chat și e-mail în direct este disponibil 24/7. Deși chat-ul live este excelent pentru întrebări simple și un răspuns rapid, asistența prin e-mail este cea mai bună opțiune pentru mai multe întrebări tehnice.

CyberGhost este costisitor la rata lunară, dar optând pentru un plan pe termen mai lung, veți reduce costurile considerabil. O probă de șapte zile este disponibilă pentru Android și iOS și există o garanție de returnare a banilor care acoperă și toate platformele.

NordVPN

În continuare, avem NordVPN. Securitatea sa este printre cele mai fine de pe piață. Utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți, dar o puteți crește cu ușurință. De asemenea, veți utiliza serverele sale opționale dublu-hop, care adaugă o protecție mai mare tunelului VPN. Un comutator de ucidere este inclus și există o politică strictă fără jurnaluri în vigoare.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Numărul de server al NordVPN este aproape de 6.000 și acoperă aproximativ 60 de țări, ceea ce oferă o mulțime de opțiuni. Spre deosebire de primele noastre două alegeri, în Columbia nu există servere.

Vitezele sale sunt bune, dar sunt similare cu CyberGhost, deoarece pot încetini pe distanțe lungi. Lățimea de bandă nelimitată este inclusă și este capabilă să intre și în toate platformele de streaming. Dacă intenționați să torrenting, veți fi încântat să știți că NordVPN este și cel mai bun VPN pentru torrenting. Recenzia noastră NordVPN are mai multe detalii despre serviciu.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS, precum și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Este ușor de utilizat și puteți avea până la șase dispozitive conectate simultan.

O bază de cunoștințe la îndemână este accesibilă dacă ai nevoie de ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct 24 de ore și 24 de ore și veți primi un ajutor bun cu oricare dintre opțiuni.

Costul lunar nu este groaznic, dar puteți economisi bani alegând un abonament mai lung. O perioadă de rambursare de 30 de zile este în vigoare, de asemenea, în cazul în care decideți că nu este pentru dvs..

VyprVPN

VyprVPN este o altă alegere decentă pentru Columbia, mai ales datorită securității sale excelente. Newbies-urile se vor înțelege bine, dar cei care știu se pot juca și cu setările sale. În plus, veți obține, de asemenea, protocolul Chameleon VyprVPN – dependent de pachetul pe care îl alegeți – care oferă un nivel suplimentar de securitate.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Un comutator de ucidere este inclus și o politică fără jurnaluri este în vigoare. În plus, merită menționat și faptul că VyprVPN are un serviciu suplimentar numit Cyphr, care este un serviciu de mesagerie criptat pentru dispozitive mobile. Cu dovezi ale supravegherii comunicațiilor în Columbia și a faptului că este gratuit, s-ar putea să merită să fie examinat.

Cu mai puțin de 1.000 de servere în 64 de țări, rețeaua de servere a VyprVPN nu este la fel de bună ca primele noastre alegeri. Cu toate acestea, ar trebui să fie suficient pentru a evita orice restricții. Există, de asemenea, servere în Columbia, în caz că aveți nevoie de ele.

Vitezele sale sunt bune pentru majoritatea activităților și obțineți o lățime de bandă nelimitată. Acesta poate intra în majoritatea platformelor de streaming și vă va acoperi dacă doriți să torrentați. Recenzia noastră VyprVPN intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

VyprVPN funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa este ușor de utilizat și este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile pentru Android datorită aplicațiilor sale mobile excelente. Puteți avea până la cinci dispozitive conectate în același timp, în funcție de planul ales.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există o bază de cunoștințe pentru ajutor de sine. Chatul live este disponibil 24/7, dar inițial vei fi conectat la un bot. Cu toate acestea, puteți vorbi cu o persoană reală, făcând clic pe un buton. Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7.

Prețul pe care îl plătiți va depinde de pachetul ales. Planul „standard” vă va oferi trei conexiuni, iar planul „premium” vă va oferi cinci conexiuni, precum și utilizarea protocolului său Chameleon. 

Puteți alege apoi planul lunar sau anual, dar cel anual este mai ieftin până la urmă. O garanție de returnare de 30 de zile este în vigoare, în cazul în care nu vă place.

Windscribe

Ultima noastră alegere este Windscribe, dar asta nu înseamnă că este o alegere proastă. Are multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea planului potrivit. Pentru început, Windscribe are un plan gratuit generos, atât de generos încât a câștigat primul loc în cea mai bună comparație a serviciilor noastre VPN gratuite. Puteți, de asemenea, să vă construiți propriul pachet sau puteți opta doar pentru versiunea plătită integral; caracteristicile variază în funcție de fiecare.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Securitatea Windscribe este bună și poate fi personalizată. Un comutator de ucidere este inclus, dar este numit confuz un „firewall”. Include multe caracteristici de confidențialitate, dar unele informații sunt înregistrate. Cu toate acestea, nu este nimic de valoare adevărată și nu vă poate fi urmărit.

Există peste 600 de servere în 60 de țări, ceea ce este similar cu VyprVPN. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în plan gratuit, aveți acces doar la câteva dintre ele. De exemplu, există servere în Columbia, dar le puteți accesa numai dacă sunteți în planul „pro” plătit. Fie asta, fie puteți „construi un plan” și adăuga locații pentru 1 dolar fiecare pe lună.

Adăugarea locațiilor vă va aduce și un alt avantaj. Cei din planul plătit obțin o lățime de bandă nelimitată, dar planul gratuit primește doar 2 GB pe lună sau 10 GB dacă introduceți un e-mail valid. Pentru fiecare locație adăugată, veți obține un plus de 10 GB de date.

Vitezele sale sunt bune și bune pentru majoritatea activităților. În plus, Windscribe are servere dedicate de streaming numite servere Windflix. Sunt construite pentru streaming Netflix și funcționează bine. Acestea pot fi adăugate la pachetul dvs. pentru 1 USD pe lună, dar membrii plătite au acces oricum la ele. Citiți recenzia Windscribe pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Windscribe poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS și există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera. Interfața sa este potrivită atât pentru începători, cât și pentru tehnologii, fiind simplă, dar personalizabilă. Puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive, indiferent de planul pe care îl utilizați, devenind astfel cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive. 

O bază de cunoștințe, întrebări frecvente și ghiduri de configurare sunt disponibile pentru auto-ajutor, precum și o subdiviziune Windscribe. Chatul live și asistența prin e-mail sunt disponibile 24/7, dar chat-ul live este controlat de inteligență artificială. Este bine, dar ar trebui să trimiteți un bilet la echipa de e-mail dacă preferați să vorbiți cu un om real. 

Planul plătit este destul de costisitor, mai ales când îl compari cu ceea ce oferă NordVPN (citiți piesa noastră Windscribe vs. NordVPN), dar puteți reduce costurile înscriindu-vă la un plan mai lung. Nu există nicio politică oficială de rambursare, dar dacă solicitați una în trei zile de la cumpărare, vă vor oferi una. Puteți utiliza planul gratuit ca proces, cel puțin.

Cenzura online în Columbia

Internetul Columbia este în mare parte gratuit. Conținutul politic și sensibil nu este obișnuit blocat. De asemenea, serviciile de socializare și mesagerie sunt disponibile gratuit. 

Majoritatea blocurilor care au loc sunt implementate pentru a proteja minorii. De exemplu, conținutul legat de abuz sexual sau pornografie infantilă sau care este considerat necorespunzător, poate fi blocat de poliție sau de o altă instituție. 

În octombrie 2016, a fost aprobată legislația pentru reglementarea site-urilor de jocuri de noroc online. Este necesar ca toate site-urile de jocuri de noroc să aibă o licență de funcționare. În 2017, ISP-urilor li s-a cerut să blocheze peste 300 de site-uri de jocuri de noroc după ce s-a constatat că funcționează fără autorizație. 

Dacă doriți să torrent, ar trebui să rețineți că torrenting conținut protejat de drepturi de autor poate duce la penalități dure în Columbia. Codul penal pedepsește reproducerea, distribuirea, furnizarea și oferirea de conținut fără consimțământ și puteți ajunge cu o amendă de până la 327.000 USD și cu o pedeapsă de până la opt ani de închisoare. Nu există standarde de utilizare corectă.

Într-un exemplu, un student în vârstă de 26 de ani s-a confruntat cu o astfel de propoziție după ce a postat o teză de master scrisă de un alt savant pe site-ul de partajare a textului Scribd. 

El a vrut să împărtășească informațiile cu alți cercetători în cazul în care nu au acces la acestea, dar un an mai târziu, autorul a depus o plângere penală împotriva sa. Din fericire, o instanță l-a curățat de eventualele acuzații penale ulterior.

Supraveghere online în Columbia

Agențiile de informații columbiene, armata și poliția au un istoric de implicare în supraveghere. Astfel de operațiuni sunt efectuate cu puțină supraveghere, iar jurnaliștii continuă să investigheze și să descopere încălcări de confidențialitate.

În 2015, documentele au fost scurse de la compania de spionaj Hacking Team care arăta că Columbia era un client. Există dovezi că Columbia a achiziționat un sistem de control de la distanță numit Galileo, care este capabil să acceseze și să deturneze dispozitivele vizate. 

Tot în 2015, a fost anunțată testarea unei platforme de monitorizare și analiză cunoscută sub numele de PUMA. Cu aceasta, liniile telefonice pot fi monitorizate, dar autoritățile au spus că rețelele sociale și chaturile nu vor fi. Acestea fiind spuse, intenția sa este de a permite interceptarea comunicațiilor prin telefon și internet în timp real, iar aceasta include mesaje private. 

Funcționarii publici au fost condamnați pentru supraveghere ilegală. Membrii departamentului de securitate administrativă desființat au fost condamnați pentru acțiune, iar fostul secretar al biroului președintelui a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru interceptarea ilegală a jurnaliștilor, politicienilor și comunicațiilor private ale grupului societății civile.. 

Legile care guvernează interceptarea comunicărilor personale sunt încălcate în Columbia. Interceptarea este autorizată numai pentru cercetări penale și cu ordin judecătoresc. 

Cu toate acestea, furnizorii de servicii trebuie să lucreze cu agenții de informații și să ofere acces la istoricul comunicațiilor și la alte date fără un mandat. Datele trebuie păstrate timp de cinci ani.

Libertatea de exprimare în Columbia

Deși Constituția Columbia prevede libertatea de exprimare, există restricții. Defăimarea este o infracțiune, iar cei care sunt acuzați de insultă se pot confrunta cu amendă și până la șase ani de închisoare sub cod penal. Legea prevede, de asemenea, că oricine publică, reproduce sau repetă insulta sau defăimare poate fi pedepsit, de asemenea, trebuie să fii atent.

Articolul 73 din Constituție protejează „activitatea jurnalistică”, dar jurnaliștii se confruntă cu amenințări și violență, iar unii au fost uciși din cauza muncii lor. Din acest motiv, mulți practică autocenzura și evită subiecte precum corupția, violența și drogurile.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți de ce aveți nevoie de un VPN în Columbia și care sunt caracteristicile cele mai importante. Cu restricții de supraveghere și vorbire, ar trebui să vă asigurați că alegeți una care are o securitate bună, inclusiv un comutator de ucidere. O rețea mare de servere este benefică pentru a trece peste orice restricții, iar viteze bune vă vor ajuta sănătatea.

Având în vedere aceste caracteristici, ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru Columbia. Are o securitate excelentă, un comutator de ucidere și asigură respectarea vieții private. Rețeaua sa de servere este mare și include unele din Columbia. 

În plus, ExpressVPN are cele mai rapide viteze disponibile și poate intra în toate platformele de streaming. De ce să nu-i dai drumul? Puteți reveni întotdeauna la garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Columbia, informați-ne în secțiunea de comentarii. Ne-ar plăcea să aflăm despre asta. Verifică și celelalte articole ale noastre VPN. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map