Cel mai bun VPN pentru școală în 2020: profesor de probleme

Multe școli și colegii blochează accesul la anumite site-uri web sau servicii pentru a menține elevii concentrați. Nu numai că poate fi frustrant, dar poate însemna uneori că nu puteți accesa conținutul de care aveți nevoie efectiv pentru cercetare. Dacă vă aflați într-o astfel de situație, unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru alegerile școlare vă poate ajuta să treceți de barieră.


Dacă te grăbești, îți recomandăm să instalezi CyberGhost. Este un serviciu VPN excelent, care oferă securitate și viteze puternice, precum și o rețea masivă de server. Este, de asemenea, ușor de utilizat și ieftin. Utilizatorii de Android și iOS pot profita de versiunea sa gratuită de șapte zile și există o garanție de returnare a banilor, de asemenea,.

Deși este enervant să descoperiți că sunteți blocat de conținutul dorit, școlile și colegiile fac acest lucru din motive întemeiate. Vom trece peste motivele mai târziu, dar o rețea privată virtuală vă va ajuta să ocoliți restricțiile și să accesați ceea ce doriți. Vom vorbi, de asemenea, despre ce criterii ar trebui să îndeplinească VPN-ul și de ce ar trebui evitate unele VPN-uri gratuite. 

Cel mai bun VPN pentru școală

  1. CyberGhost – Proces ieftin, gratuit, de șapte zile
  2. Ascunde-mă – Plan gratuit cu 10 GB date, viteze decente
  3. Windscribe – Plan gratuit cu 2 GB de date care pot fi sporite, build-a-plan ieftin 
  4. ExpressVPN – Serviciu excelent, rapid, sigur
  5. ProtonVPN – Plan gratuit cu lățime de bandă nelimitată, viteze lente 
  6. TunnelBear – Plan gratuit cu 500 MB de date care pot fi crescute, viteze mediocre

1. CyberGhost

CyberGhost este cel mai bun VPN școlar. Este prevăzut cu o mare siguranță și folosește criptarea AES de 256 biți recomandată. De asemenea, obțineți un comutator de ucidere activat permanent pentru a vă menține în siguranță, însă asta înseamnă că nu îl puteți opri. De asemenea, compania nu ține un registru al activităților dvs..

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Este ușor de utilizat, chiar dacă interfața necesită un pic obișnuința inițială, despre care puteți citi mai multe despre recenzia noastră CyberGhost. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS, iar în cazul în care aveți mai multe dispozitive, vă puteți conecta până la șapte în același timp.

Vitezele CyberGhost sunt rapide, dar este posibil să observați că sunt mai scăzute atunci când vă conectați la un server care este departe. Aveți o lățime de bandă nelimitată și este capabil să intre și în servicii de streaming, în cazul în care doriți. Are o rețea de server masivă, deci găsirea unui server adecvat nu va fi o problemă.

Deși CyberGhost nu este gratuit, este ieftin. Opțiunea pe lună nu este excelentă, dar puteți economisi bani alegând un abonament mai lung. Există, de asemenea, o probă gratuită de șapte zile pentru Android și iOS, ceea ce este rar. În plus, are o garanție de returnare a banilor, în cazul în care nu vă place.

2. Ascunde.me

A doua noastră alegere este Hide.me. Este bine cunoscut pentru planul său gratuit, care este bun și a câștigat un loc pe lista noastră de servicii VPN gratuite. Are o securitate bună, cu o mulțime de setări și opțiuni de protocol. Există, de asemenea, un comutator de ucidere care are setările proprii. 

HideMe-review-interfață

HideMe-review-server-list

HideMe-review-fallback

personalizate script-uri HideMe-review-

setup-ghiduri HideMe-review-

Anterior

Următor →

Hide.me are o politică strictă fără jurnaluri și chiar a trecut milul suplimentar pentru a avea certificatul respectiv, după cum puteți citi în recenzia noastră Hide.me.

Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS și, deși necesită timp pentru configurare, interfața sa este ușor de utilizat. Hide.me a reușit să construiască o interfață simplificată care să fie înghesuită cu caracteristici de sub suprafață. Planul gratuit permite o conexiune, iar planul Premium permite 10. 

Hide.me are viteze decente, iar planul său Premium are date nelimitate, în timp ce planul gratuit primește 10 GB. Când vine vorba de streaming, planul gratuit al Hide.me este capabil să intre în Amazon Prime Video și Hulu, dar nu în Netflix sau BBC iPlayer. Chiar și pe planul plătit, încă se luptă cu Netflix. 

Rețeaua sa de servere acoperă 60 de locații, dar doar cinci dintre acestea sunt accesibile pe planul gratuit. În plus, cea mai mare parte a acoperirii sale este în Europa.

Planul gratuit al lui Hide.me este unul bun și l-am clasat drept cel mai bun VPN gratuit pentru școală. Deși planul plătit are multe pentru asta, acesta vine la un preț ridicat. Totuși, dacă te apucați, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru liniște sufletească.

3. Parbriz

Windscribe este un furnizor decent care are și un plan gratuit și plătit. Securitatea sa este bună și folosește criptarea AES de 256 biți. De asemenea, primiți un comutator de ucidere, dar în schimb este numit „firewall”. Windscribe păstrează unele jurnale, dar este minim și nu vă poate fi urmărit. Puteți citi mai multe despre asta în review-ul nostru Windscribe.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Are o interfață simplă, fiind ușor de utilizat și excelent pentru începători. Poate fi folosit pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive în același timp, chiar și pe planul gratuit. 

Vitezele sunt decente și fine pentru majoritatea activităților, inclusiv streamingul. Windscribe are de asemenea servere dedicate de streaming numite servere Windflix. Dacă intenționați să faceți streaming cu Windscribe, aceste servere vă vor asigura că veți intra în orice platformă de streaming. Cu toate acestea, serverele Windflix nu sunt incluse în planul gratuit. 

Rețeaua de server Winscribe este destul de mică, dar acoperă aproximativ 60 de țări. Cu toate acestea, planul gratuit nu are acces decât la o mână de oameni. Același lucru este valabil și pentru alocația de date. Planul plătit primește date nelimitate, dar planul gratuit este limitat la 2 GB pe lună sau 10 GB dacă introduceți o adresă de e-mail validă.

Deși cea mai mare parte din ceea ce am spus arată că planul plătit complet este mai bun, există o opțiune mai ieftină pentru a obține ceea ce doriți. Folosind opțiunea de construire a unui plan Windscribe, puteți obține un server la alegere și lățime de bandă nelimitată pentru doar 2 USD pe lună. Ați putea alege chiar și un server Windflix. 

Dacă optați pentru o versiune plătită și vă răzgândiți, Windscribe va emite o rambursare dacă o solicitați în termen de trei zile de la achiziție.

4. ExpressVPN

ExpressVPN este de obicei în partea de sus a rotunjirilor noastre. Este cel mai bun VPN pe care l-am testat și ar fi cel mai bun VPN școlar dacă ar fi mai favorabil pentru prețuri pentru studenți. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are caracteristici excelente de securitate și folosește criptarea AES de 256 biți. Există un comutator de oprire care este activat în mod implicit, dar spre deosebire de CyberGhost, îl puteți opri. De asemenea, există o politică strictă fără jurnaluri.

Este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat pe toate dispozitivele. Funcționează pe Windows, MacOS, Android și iOS și vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan. 

ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață și nu există limite la utilizarea datelor. Aceste caracteristici, precum și faptul că poate intra în orice platformă de streaming, îl face cel mai bun VPN pentru streaming. Există mii de servere care acoperă 94 de țări, așa că aveți de unde alege. Citiți mai multe în recenzia noastră ExpressVPN.

ExpressVPN este cel mai bun VPN pe care îl puteți cumpăra banii, dar este scump, ceea ce nu este bun pentru bugetul studenților. Acestea fiind spuse, dacă nu puteți să vă descurcați, vă recomandăm să faceți acest lucru. La fel ca în cazul multor alți furnizori, planurile mai lungi oferă prețuri mai bune decât cele pe lună. În plus, există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

5. ProtonVPN

ProtonVPN oferă atât un plan gratuit, cât și unul plătit. Are caracteristici bune de securitate cu criptare puternică. Există, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică solidă fără jurnaluri. Este ușor de utilizat odată ce a fost configurat și oferă clienților pentru Windows, macOS, Android și iOS. Limita de conexiune va depinde însă de planul pe care îl alegeți, la care vom ajunge ulterior. 

protonvpn-bord-slider-1

protonVPN-interfață-slider-2

protonvpn-profile-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunelare-slider-5

Anterior

Următor →

Ceea ce face ProtonVPN unic este faptul că oferă lățime de bandă nelimitată, chiar și pe planul său gratuit. Are o mulțime de servere pentru a ocoli blocurile de rețea școlare, deși rețeaua sa nu este mare. Este capabil să intre și în toate platformele de streaming. 

Acestea fiind spuse, motivul pentru care nu este mai aproape de partea de sus a listei noastre este că este redus după viteza sa. Nu este cel mai lent VPN pe care l-am întâlnit, dar este lent, după cum puteți citi în recenzia noastră ProtonVPN.

Dacă alegeți planul gratuit, veți obține o lățime de bandă nelimitată, o conexiune la un dispozitiv și utilizarea a trei servere, situate în S.U.A., Japonia și Olanda. Trebuie să subliniem, totuși, că în timpul testării noastre, am considerat că serverele gratuite nu sunt de încredere.

Dacă optați pentru planul plătit, puteți alege dintre trei planuri diferite. Basic este cel mai ieftin plan și primești două dispozitive, precum și utilizarea tuturor serverelor sale. Planul Plus oferă același lucru cu planul de bază, dar veți primi și alte trei conexiuni și utilizarea serverelor Secure Core, streaming și Tor ale ProtonVPN. 

Planul cel mai de preț este planul vizionar. Vă oferă 10 conexiuni în total, precum și utilizarea serviciului său de e-mail criptat, ProtonMail. Cu toate acestea, nu merită banii. Vei fi mai bine să respectați planul Plus. Nu există nicio încercare gratuită, dar puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile.

6. TunnelBear

Ultima noastră alegere, TunnelBear, este un alt furnizor care oferă atât un plan gratuit, cât și un plan plătit. Securitatea sa este bună, chiar dacă protocolul și criptarea pe care le folosește sunt blocate. Are și un comutator de ucidere, numit VigilantBear. 

Tunnelbear-pagina de start-2019

Există o politică de confidențialitate, dar precizează că TunnelBear colectează informații minime. Acestea fiind spuse, informațiile nu sunt identificatoare și sunt utilizate pentru a îmbunătăți performanța. Puteți afla mai multe în recenzia noastră TunnelBear.

Interfața sa este ușor la vedere și plăcută de utilizat. Obțineți o hartă cu un urs mic care arată locația dvs. curentă. Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Puteți conecta simultan până la cinci dispozitive simultan. 

Viteza TunnelBear nu este mare și variază pe servere diferite. În plus, acoperirea serverului său este mică. De asemenea, nu este bine să intri în servicii de streaming, așa că nu va câștiga coroana pentru cel mai bun VPN gratuit pentru școală. 

În ceea ce privește alocația de date, nu există nicio limită la planul plătit, dar planul gratuit primește 500 MB. Acesta nu este la fel de mult ca celelalte planuri gratuite enumerate, dar ar putea fi suficient dacă sarcinile dvs. sunt ușoare. Există totuși modalități de creștere a indemnizației. Puteți obține un gigabyte în plus doar prin a scrie despre TunnelBear în fiecare lună.

Planul plătit integral al TunnelBear este accesibil, mai ales dacă optați pentru planul anual, mai degrabă decât cel pe lună. Cu toate acestea, nu există nicio garanție de restituire. Rambursările sunt emise de la caz la caz, astfel încât va trebui să contactați TunnelBear pentru a încerca să obțineți unul.

Cum am ales cel mai bun VPN pentru școală

Deși majoritatea VPN-urilor par a avea aceleași caracteristici, fiecare serviciu poate fi foarte diferit. Vitezele, puterea de securitate, rețeaua de servere și așa mai departe pot varia foarte mult cu fiecare VPN, de aceea este important să vă asigurați că sunteți mulțumit de funcțiile sale înainte de a intra. Lista de criterii de mai jos vă oferă un ghid pentru ceea ce ar trebui să căutați un serviciu VPN.

Securitate și confidențialitate

Securitatea este cel mai important factor pentru un VPN școlar. Numai asta nu vă va ajuta să evitați un bloc, dar este important să vă asigurați că sunteți protejat, mai ales atunci când vă conectați la o rețea publică. Fără protecție, riscați să fiți victima criminalității informatice. 

De asemenea, o VPN va masca ceea ce v-ați gândit, ceea ce înseamnă că școala dvs. nu va avea niciun indiciu că ați ocolit blocurile..

Un comutator de ucidere este o caracteristică suplimentară care consolidează securitatea. Vă va tăia complet conexiunea în cazul în care VPN nu reușește, ceea ce înseamnă că niciuna dintre informațiile dvs. sensibile nu va fi dezvăluită pentru ochii înrăutățiți și școala dvs. nu va afla ce face.

Confidențialitatea dvs. este la fel de importantă, dar caracteristicile de securitate bune nu o vor garanta. Trebuie să vă asigurați că furnizorul VPN nu ține jurnalele de activitate. În acest fel, nu există nicio înregistrare a activităților dvs. online.

Compatibilitatea dispozitivului și ușurința de utilizare

Majoritatea serviciilor VPN sunt compatibile cu sistemele de operare populare, dar este bine să verificați dacă dispozitivul dvs. este listat înainte de înregistrare. S-ar putea să doriți să instalați VPN pe computerul dvs. școlar în scopuri de cercetare, dar dacă doriți să accesați rețelele de socializare și altele asemenea, cel mai probabil o veți face pe telefonul dvs. mobil (citiți cel mai bun VPN pentru piesa mobilă).

Verificați și ușurința în utilizare. Începătorii ar putea prefera ceva care să se poată conecta cu apăsarea unui buton, în timp ce utilizatorii cu experiență ar putea dori ceva mai modificabil. 

Viteză și lățime de bandă

Ar trebui să luați în considerare și viteza VPN-ului. Vitezele lente pot însemna că așteptați mult timp ca site-urile sau serviciile să se încarce sau – cu ocazia ciudată – să eșueze complet. Suntem siguri că nu veți dori să vă petreceți întreaga pauză uitându-vă la un ecran de încărcare, așa că alegerea unuia cu viteze bune este obligatorie. 

Cu viteză, trebuie să vă asigurați că alocația de bandă a VPN este suficientă pentru activitățile pe care intenționați să le desfășurați. De exemplu, dacă doriți doar să vă împărtășiți cel mai recent selfie pe Instagram, nu veți folosi multe date. Acestea fiind spuse, dacă intenționați să faceți streaming sau să descărcați multe, alocația dvs. de date va fi consumată rapid.

Dacă atingeți limita de lățime de bandă, VPN nu va mai funcționa. Nu veți fi lăsați doar vulnerabili, dar veți mai putea să nu mai acceseze conținutul blocat.

Rețea de servere

Furnizorii VPN pot avea multe servere pe tot globul. Cu cât există mai multe servere disponibile, cu atât este mai ușor să evitați restricțiile. Alegerea unui server din apropiere poate ajuta uneori și cu viteză. 

Asigurați-vă că VPN are un număr decent de server și că are unele în țara în care vă bazați. Dacă nu are servere în țara dvs., s-ar putea să nu puteți accesa anumite conținuturi sau să ajungeți la versiunea unei alte țări.

Preț

A fi student poate însemna că nu ai fonduri pentru a plăti pentru un serviciu lunar. Există multe servicii care oferă un plan gratuit, dar asigurați-vă că planul acoperă ceea ce aveți nevoie. De asemenea, serviciile plătite au adesea reduceri pentru abonamentele mai îndelungate, dar ar trebui totuși să vă asigurați că vă puteți permite.

De ce am nevoie de un VPN pentru școală?

Există câteva motive pentru care utilizarea unei VPN în școală sau colegiu este benefică. Pentru început, nu știi niciodată cât de sigură este rețeaua. Lucrurile nasoase pot aștepta să vă infecteze dispozitivul și, odată ce se întâmplă, informațiile dvs. sensibile pot fi furate. Cel mai bine este să vă asigurați că sunteți protejat cu un VPN, dar vă va ajuta și un antivirus decent.

În afară de securitate, este frecvent ca școlile și colegiile să plaseze restricții asupra anumitor conținut sau servicii. O rețea privată virtuală vă va ajuta să ocoliți orice blocuri conectându-vă la un server din afara rețelei școlii, deghizându-vă adevărata locație. 

Acest lucru înseamnă că orice servicii sau site-uri web pe care le accesați vor fi păcălite să vă gândiți că vă aflați unde se află serverul și, deoarece nu există restricții pe serverul respectiv, veți avea acces la orice doriți.

De ce școlile blochează site-urile și serviciile?

Platformele de social media – precum Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat și Twitter – sunt victimele obișnuite. Platformele de difuzare precum Netflix pot fi blocate și ele, dar este nevoie de o parte din mușchi pentru a trece prin interzicerea VPN a Netflix. Cel mai bun VPN pentru Netupix-ul nostru conține lista celor care sunt capabili să intre. 

Motivul pentru care toate acestea sunt blocate, însă, este simplu: trebuie să ne asigurăm că elevii și lucrătorii nu sunt distrași în timpul clasei. Nu puteți spune că sunteți concentrat în totalitate dacă parcurgeți feed-ul Instagram al cuiva sau urmăriți videoclipuri amuzante pentru pisici. 

În ciuda cât de frustrat te-ai putea simți, școlile site-urile de pe lista neagră cu intenții bune. Acestea fiind spuse, serverele de e-mail și conținutul educațional pot fi prinse pe net.

Blocurile sunt, de asemenea, aplicate pentru a reglementa cantitatea de lățime de bandă obișnuită. Dacă studenții ar fi transmis în mod constant videoclipuri, descărcând jocuri – cum ar fi Fortnite – și orice altceva ar putea găsi pentru a se amuza online, rețeaua nu ar putea să o gestioneze. 

Există și problema torentării. Școlile nu o vor permite și din motive întemeiate. Studenții împărtășesc adesea versiuni PDF ale manualelor, dar școlile trebuie să respecte Legea privind drepturile de autor pentru Digital Millennium. Dacă se consideră că un student încalcă politicile școlii, acesta poate fi pedepsit, dar o VPN vă va ajuta să rămâneți nedetectat.

Pot debloca WiFi-ul școlii fără VPN?

Există un alt mod în afară de utilizarea VPN-urilor pentru a accesa conținut blocat și acesta este cu un proxy. Practic, un proxy îți maschează adresa IP, făcându-ți din nou să pari că ești în altă parte. Cu toate acestea, serverele proxy nu sunt o alegere bună pentru că le lipsește siguranța și securitatea pe care le aduce o VPN, așa că nu recomandăm utilizarea unuia. 

Chiar dacă locația dvs. este mascată, nu sunteți în totalitate anonim și oricine vă poate urmări. De asemenea, nu veți avea nicio protecție împotriva site-urilor web și hackerilor dăunătoare. Citiți ghidul nostru VPN vs proxy vs Tor pentru o mai bună înțelegere.

Cum pot accesa site-urile VPN în școală?

Dacă nu v-ați înscris deja pentru o VPN, este posibil să aflați că școala dvs. a blocat accesul la site-urile VPN. Dacă site-ul VPN este blocat, nu veți putea să vă înscrieți la serviciul din rețeaua școlii dvs. Dacă nu puteți aștepta sau nu aveți o conexiune acasă, există câteva moduri în care vă puteți înscrie.

Dacă aveți date mobile, puteți să o utilizați inițial pentru a vă înscrie la VPN și puteți conecta computerul școlar la telefonul dvs. dacă doriți să descărcați serviciul acolo – trebuie doar să vă asigurați că vă protejați parola hotspot. Puteți utiliza, de asemenea, un hotspot WiFi într-o cafenea din apropiere. Indiferent de metoda aleasă, țineți cont de factura dvs. mobilă și de siguranța dvs. pe WiFi public.

Pot folosi un VPN gratuit pentru școală?

Deși nu toate VPN-urile gratuite sunt proaste – cum ar fi planurile gratuite menționate mai sus – nu recomandăm să utilizați unul dintre sutele de servicii VPN gratuite care apar atunci când căutați în magazinul de aplicații sau în browserul dvs. web. Știm că sunt tentante, mai ales dacă ești încurcat de bani, dar multe dintre aceste VPN-uri îți pot aduce mai mult rău decât bine.

Puteți citi cea mai proastă piesă a furnizorilor de VPN gratuite pentru a vedea cât de rău poate fi, dar unele dintre cele mai frecvente pericole includ infectarea dispozitivului dvs. cu malware, introducerea cookie-urilor de urmărire și vânzarea datelor. În afară de toate pericolele, o VPN gratuită este probabil să aibă restricții de utilizare a datelor și eventual viteze lente.

Gânduri finale

Utilizarea unui VPN la școală vă poate ajuta să ocoliți blocurile plasate în rețeaua școlii și să vă feriți de pericolele online. Acestea fiind spuse, alegerea unuia care să răspundă nevoilor dvs. și să rămână în bugetul dvs. poate fi dificil dacă sunteți student. Securitatea este cel mai important factor pentru a vă păstra în siguranță, dar ar trebui să luați în considerare, de asemenea, ușurința de utilizare, viteza și valoarea lățimii de bandă.. 

CyberGhost este cea mai bună opțiune pentru un VPN școlar. Are caracteristici bune de securitate, inclusiv un comutator de ucidere activat permanent. Este ușor de utilizat, are viteze bune și oferă date nelimitate. În plus, este ieftin și există un proces gratuit pentru utilizatorii Android și iOS, precum și o garanție de returnare a banilor. Nu poți greși.

Aveți experiență folosind un VPN pentru școală? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii. Uitați-vă și la celelalte articole VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me