Cel mai bun VPN pentru călătorii din 2020: dacă drumul este casa ta

Există un colț al lumii care nu a fost vizitat de unul dintre membrii echipei de aici, pe Cloudwards.net. Cu toții suntem călători avizi, dar, în timp ce lucrăm și pe drum, trebuie să fim protejați în orice moment atunci când facem acest lucru. Acesta este motivul pentru care suntem perfect situați pentru a vă informa cel mai bun VPN pentru călători.


Pentru banii dvs., ExpressVPN este cel mai bun pariu, dar citiți mai departe dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect sau dacă doriți să găsiți câteva alternative din cel mai bun program VPN.

Când sunteți pe drum, indiferent dacă lucrați ca noi sau pur și simplu beneficiați de o pauză atât de necesară din truda dvs. zilnică, plătiți să utilizați o rețea privată virtuală atunci când vă conectați la internet. Pe scurt, un VPN vă va permite să ascundeți adresa dvs. IP, astfel încât să puteți părea că sunteți oriunde în lume, în timp ce vă criptați conexiunea pentru un plus de securitate.

Există o mulțime de avantaje în acest sens atunci când călătoriți. Pentru unul, puteți viziona Netflix de oriunde, ceea ce este util dacă finalul emisiunii care vă place iese în timp ce sunteți în vacanță (deși veți avea nevoie de o VPN care să depășească interdicția Netflix VPN). De asemenea, vă ajută dacă trebuie să faceți servicii bancare online, deoarece multe bănci nu vă vor permite accesul cu un IP străin.

Cel mai mare motiv pentru a utiliza o VPN este însă securitatea. În multe puncte turistice din întreaga lume, distrugerea vizitatorilor este la fel de multă industrie ca administrarea unui hotel sau administrarea unui restaurant. Mulți turiști, care stau cu paza în jos, nu joacă o atenție deosebită atunci când se conectează la WiFi public, de exemplu, sau fac clic orb pe orice buton pe care îl pot găsi pe ferestrele pop-up necunoscute.

În plus, multe dintre cele mai populare destinații din întreaga lume se află în țări cu un record mai puțin stelar privind drepturile omului. Cenzura pe Internet abundă, iar o VPN este cea mai simplă modalitate de a vă asigura că nu aplicați din greșeală vreo lege urâtă. După cum puteți citi în cea mai bună piesă VPN pentru Thailanda, asta se întâmplă mai des decât credeți.

Vorbim în detaliu despre toate aceste lucruri în ghidul nostru de confidențialitate online, dar rezultatul este că un VPN este cel mai bun și mai simplu mod de a vă acoperi majoritatea bazelor de securitate într-un singur caz. Să aruncăm o privire la ceea ce face ca o VPN să fie potrivită în special pentru utilizare în timpul călătoriei.

Cel mai bun VPN pentru Travel 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru călători

Au fost câteva criterii fundamentale pe care le-am folosit atunci când am decis care sunt serviciile VPN pe această listă și care nu ar fi posibil să reducă. În primul rând este răspândirea serverelor pe tot globul. Rețineți că nu ne referim la numărul pur, ci la modul în care sunt distribuite astfel încât să aveți garanția de a avea întotdeauna unul la câteva sute de kilometri.

Al doilea este viteza. Dacă veți utiliza VPN-ul dvs. de călătorie pentru streaming, trebuie să fiți sigur că vă va oferi și viteze decente. Un alt motiv este că, în special în Asia și Africa, conexiunile sunt destul de lente, așa că nu doriți ca VPN să scoată prea mult din asta.

Al treilea este ușurința de utilizare. Doriți ca interfața VPN să fie intuitivă și ușor de înțeles. Sunteți în vacanță și aveți lucruri mai bune de făcut decât să vă jucați cu software-ul la timp. 

Este posibil să vă întrebați și despre securitate, dar nu este nevoie: toate selecțiile noastre dispun de protocoale VPN de ultimă generație, au comutatoare de ucidere și criptare avansată. Indiferent de unul cu care veți termina, puteți fi sigur că sunteți protejat.

1. Cel mai bun VPN pentru călători: ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai înalt dintre toate recenziile VPN și are un motiv întemeiat: este rapid, ușor de utilizat și are o rețea masivă de servere de înaltă calitate. Este ideal și pentru călători (în special dacă doriți să încărcați serviciul dvs. de stocare în cloud). 

De fapt, majoritatea echipei editoriale sunt utilizatori. Am folosit ExpressVPN pentru a evita cenzura și pentru a urmări Netflix de la pericole la fel de diverse ca Moscova, Bangkok, Tel Aviv, Mexico City, Amsterdam și Lisabona.

V-am spus că ne place să călătorim.

Dacă vă preocupă cum să funcționați un VPN, ExpressVPN ar putea fi cea mai bună alegere. Interfața sa este practic un buton mare care activează VPN-ul, cu un buton ușor mai mic sub acesta, astfel încât să puteți alege un anumit server. Opțiunile sale sunt clar definite. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN pentru a vedea cum funcționează.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN este adevărat pentru numele său, deoarece este cel mai rapid VPN de acolo, fără niciun bar. În ultimii ani, am testat zeci de servicii VPN și ExpressVPN iese mereu în prim-plan, preluând nu mai mult de jumătate din viteza dvs. în cel mai rău moment, chiar dacă vă conectați la un server din cealaltă parte a globului..

Găsirea serverelor din întreaga lume este, de asemenea, ușoară. Se pare că ExpressVPN are servere peste tot și au și o capacitate ridicată. Spre deosebire de alte VPN-uri, vei primi rareori servere supraîncărcate sau ceva de genul acesta. Acestea fiind spuse, întotdeauna merită să verificați în ce țări trebuie să puteți accesa înainte de înregistrare.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN face, de asemenea, o minunată muncă de a vă păstra în siguranță în timp ce sunteți online. Am considerat că este cea mai sigură VPN și, probabil, un vot de încredere și mai mare, îl recomandăm și drept cel mai bun VPN pentru China. Deoarece consecințele de a face lucruri interzise pe internet – cum ar fi să vă exprimați părerea – în Regatul Mijlociu sunt foarte reale, aceasta este o mare acuzare.

De asemenea, funcționează bine cu streamingul, ajungând la toate serviciile de acolo, deși ocazional este externat de către concurenți. Cu toate acestea, este cel mai bun VPN pentru streaming în general, așa că bingerii seriali nu trebuie să se uite mai departe.

Totuși, toate acestea vin la un preț literal: ExpressVPN nu este ieftin, costând aproape 100 USD pe an. Cu toate acestea, faptul că Benjamin vă oferă o mulțime de VPN, așa că vă recomandăm să o verificați folosind garanția de returnare de 30 de zile pentru a vedea dacă vi se potrivește bine.

2. NordVPN

Pe locul doi este NordVPN, care ar fi luat poziția pol dacă nu ar fi fost pentru viteza sa. Cert este că unele dintre serverele NordVPN sunt mai rapide decât cele ExpressVPN, dar acestea sunt echilibrate prin faptul că unele sunt mult mai lente, dacă funcționează deloc. 

Această inconsecvență a scăzut NordVPN într-adevăr prost în testele noastre de viteză, și, de asemenea, în multe dintre articolele noastre, cum ar fi cel pentru cel mai bun VPN pentru Netflix.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

În afară de asta, totuși, NordVPN este excelent pentru călători, deoarece are o rețea masivă de peste 5.500 de servere împrăștiate pe tot globul. Vă puteți conecta de oriunde la aproape oriunde din cauza asta. 

În ceea ce privește ușurința de utilizare, evaluăm NordVPN puțin sub ExpressVPN, deoarece pur și simplu ne place abordarea cu un singur buton. Cu toate acestea, abordarea grafică a NordVPN este mai mult pe placul unora, permițându-vă să parcurgeți o hartă mondială pentru a vă alege serverul. După cum discutăm în articolul nostru ExpressVPN vs. NordVPN, ambele abordări sunt eficiente, dar se potrivesc gustului personal.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

NordVPN, ca orice alt VPN din această listă, este foarte sigur, deși suntem în special mari fani ai serverelor „specializate”, care vizează sarcini specifice, precum securitate suplimentară, torrenting sau Onion Over VPN. Aceste atingeri suplimentare sunt motivul pentru care NordVPN este cel mai bun VPN pentru torrenting, printre altele.

Înțelept din punct de vedere al prețului, NordVPN este o furtă la 100 de dolari timp de trei ani, ceea ce o face a treia mai ieftină decât ExpressVPN, dacă sunteți dispus să vă abonați pe termen lung. Aflați dacă merită, fie citind recenzia noastră completă NordVPN, fie oferind serviciului o fotografie. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, deci nu aveți nimic de pierdut.

3. CyberGhost

Închiderea primelor trei este CyberGhost, care este unul dintre VPN-urile noastre preferate, dar pur și simplu nu are oomph pentru a detrona ExpressVPN sau NordVPN. Acest lucru se datorează în parte performanțelor sale slabe în timpul testelor de viteză, unde dezamăgește destul de sincer. Cu toate acestea, are o mulțime de haruri salvatoare care ar putea face o alegere interesantă pentru globetrotters.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

CyberGhost își asumă propria abordare a interfeței sale, optând pentru una bazată pe gresie, în stil Windows, care va încânta oamenii care doresc cu adevărat ceva ce recunosc. În plus, CyberGhost face mult mai puține mâini decât celelalte intrări noastre, ghidându-vă către cele mai bune servere pentru streaming, P2P și securitate. Citiți recenzia noastră CyberGhost dacă doriți să aflați mai multe.

În ceea ce privește rețeaua de servere, CyberGhost este bine reprezentat în Europa și America de Nord și cu atât mai puțin în afara acesteia. Cu toate acestea, rețeaua din Lumea Veche este extrem de bine dezvoltată, ceea ce face din CyberGhost cel mai bun VPN pentru Europa într-un cinch. Dacă călătoriți de acolo sau de acolo, cu siguranță doriți să consultați CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

În ceea ce privește securitatea, CyberGhost nu este un soar, permițându-vă să jucați cu setări pentru conținutul inimii dvs., dar păstrând întotdeauna o linie de bază solidă sub formă de criptare grea și un comutator de omor întotdeauna. De fapt, este chiar mai personalizabil decât ExpressVPN, despre care puteți citi totul despre bătălia noastră ExpressVPN vs. CyberGhost.

La fel ca NordVPN, CyberGhost oferă o ofertă fantastică de trei ani la 100 de dolari (puteți compara aceste planuri mai detaliat în piesa noastră de comparație NordVPN vs. CyberGhost). Dacă preferi să te gândești, CyberGhost vine cu o probă de o săptămână pe aplicația mobilă, precum și o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile, așa că dă-i o învârtire și vezi dacă este pentru tine.

4. VPNArea

Pe locul patru îl găsim pe VPNArea, care face totul în criteriile noastre, dar rămâne în urmă un pic în comparație cu furnizorii care au ajuns în primii trei. De exemplu, oferă o rețea decentă, cu o răspândire bună, dar nimic de genul NordVPN sau chiar CyberGhost.

Citiți recenzia VPNArea pentru detalii.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, VPNArea bate CyberGhost când vine vorba de viteză, mergând mult mai bine în testele noastre, menținând în același timp o securitate ridicată (pentru un furnizor în care vitezele mari sunt rezultatul unei securități slabe, citiți recenzia noastră de Hotspot Shield). Deși nu este ExpressVPN, este totuși destul de repede.

Când vine vorba de ușurința de utilizare, VPNArea este un serviciu foarte plăcut. Acesta oferă o imagine de ansamblu excelentă, iar setarea sa este clar prezentată. Cel mai rău lucru pe care îl putem spune este că găsirea unui server implică o mulțime de defilări, deoarece echipa din spatele său a optat pentru o UI de bază, de tip școală veche, dar nu este nimic de plâns..

Alte motive pentru care ne place VPNArea

Securitatea VPNArea este bună, oferind protocoale standard și chei de criptare, deci nu există griji acolo, deși nu suntem siguri dacă este sigur să le utilizăm în spatele Marelui Firewall. Vine cu servere speciale pentru mai multe activități, cum ar fi torrenting, conexiuni VPN duble și toate, astfel încât sunteți acoperit în acest scop.

După cum puteți spune, VPNArea este un furnizor foarte intermediar, ceea ce se reflectă în prețul său modest de 60 USD pe an. Aceasta nu o face chiar o opțiune bugetară, dar are un preț foarte echitabil pentru un VPN atât de bun. Din păcate, nu există opțiuni de mai mulți ani, dar primiți o perioadă de rambursare de 30 de zile pentru a încerca. Vă recomandăm să-i dați o lovitură.

5. Parbriz

În al cincilea loc, găsim Windscribe, probabil cea mai bună opțiune bugetară pentru cei dintre voi care urmăresc să rămână pe drum cât mai mult timp cu bani limitați (deși ar trebui să citiți și Windscribe vs. piesa NordVPN). Cu toate acestea, acest lucru are un preț, întrucât am găsit interfața un pic enervantă la crearea reviziei noastre Windscribe, care împiedică acest VPN să crească în continuare acest clasament.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

Când vine vorba de răspândirea serverului, Windscribe este de asemenea bine. Acesta are o mulțime de servere în câteva zeci de locații, ceea ce este în contrast puternic cu miile cu care se bucură unele dintre celelalte VPN-uri din această listă. Cu toate acestea, ar trebui să vă servească bine, în special având în vedere prețurile prietenoase ale Windscribe.

Când vine vorba de viteze, Windscribe este foarte atractiv. Deși nu este Express, totuși a bătut CyberGhost cu ușurință în timpul testelor noastre de viteză și ar trebui să vă stea într-un loc bun, oriunde ați călători. 

Adăugarea la realizările sale este faptul că Windscribe este unul dintre rarele servicii care l-au făcut pe cel mai bun VPN al nostru pentru clasarea Hulu, iar dvs. aveți un concurent..

Alte motive pentru care ne place Windscribe

În ceea ce privește securitatea, Windscribe bifează toate casetele potrivite, deși se bazează pe IKEv2, deoarece protocolul standard a ridicat la început sprâncenele la Cloudwards HQ. Cu toate acestea, acest lucru este ușor de remediat în meniul de setări și veți naviga în siguranță de-a lungul timpului înainte de a-l cunoaște. Securitatea sa prietenoasă este unul dintre motivele pentru care a ajuns pe cel mai bun VPN pentru lista noastră din Irlanda.

Cel mai mare punct de vânzare al Windscribe este, însă, prețul ușor de pe portofel, ceea ce ar trebui să îl facă ideal pentru rucsacurile studenților. Este livrat cu un plan gratuit generos, care vă permite 10 GB lățime de bandă pe lună, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru majoritatea nevoilor dvs. de navigare și este mai mult decât ceea ce vă oferă planul gratuit TunnelBear (citiți comparația Windscribe vs. TunnelBear).

În plus, modernizarea acestuia costă doar 50 USD pe an. Vă recomandăm să îi oferiți un vârtej; este gratuit, până la urmă.

Mentiuni onorabile

În afară de aceste cinci, am găsit și alte două servicii care ar putea beneficia de utilizatori în mișcare, deși ambele au unele probleme care le împiedică utilizarea generală.

TorGuard

TorGuard este un serviciu bun, care are viteze rapide de trăsnet și o rețea excelentă. În afară de rețeaua sa obișnuită, puteți cumpăra și dvs. câteva IP-uri suplimentare, care vor veni la îndemână pentru profesioniști serioși care doresc să lucreze pe drum. TorGuard completează lista noastră cu cele mai bune VPN cu IP-uri dedicate, așa că verificați dacă sună așa ceva pe care îl doriți.

TorGuard-Glisor1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Anterior

Următor →

Acum este dezavantaj: TorGuard este o durere de folosit dacă nu știți ce faceți. După cum explicăm în detaliu în recenzia noastră de TorGuard, dacă nu vă place să jucați cu tehnologia, acordați acestui serviciu VPN o dană largă. Cu toate acestea, dacă sunteți de tipul căruia îi place să comute comutatoarele, este posibil să doriți să încercați rambursarea săptămânală a lui TorGuard.

HideMyAss

Următoarea este HideMyAss, pe care am inclus-o ca o mențiune onorabilă, deși am fost tentați să o adăugăm ca și una necinstitoare. Aceasta se datorează politicii de confidențialitate serioasă a lui HideMyAss, ceea ce a determinat-o să apeleze polițiștii la un utilizator care comitea acte ilegale în timp ce se examina el însuși folosind serviciul. Verificați recenzia noastră HideMyAss pentru detalii.

HMA-Glisor1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, îl includem pentru că niciun alt serviciu nu și-a aruncat rețeaua la fel de mare ca HideMyAss. Se pare că are servere aproape peste tot, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care călătoresc sau au nevoie să își răsfețe locația către tot felul de locuri ciudate. 

De exemplu, este singura noastră intrare în ghidul nostru privind obținerea unei adrese IP din Yemeni. Dacă acest lucru sună ca ceea ce aveți nevoie, vă oferă o încercare gratuită de o săptămână.

Gânduri finale

Călătoria este distractivă și probabil cea mai bună modalitate de a-ți extinde mintea fără să apelezi la substanțe ilegale sau periculoase. Cu toate acestea, vine cu câteva pericole unice, versiunile online pe care le puteți evita cu ușurință folosind un VPN.

Oricare dintre serviciile VPN de mai sus vă va proteja în timp ce vă aflați pe drum și va face acest lucru bine. ExpressVPN este alegerea noastră de top, dar și ceilalți vă vor face bine.

Sperăm că ați găsit util ghidul nostru și că ați găsit tot ceea ce căutați. Care este cel mai bun VPN pentru călători? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map