Cel mai bun VPN pentru Brazilia în 2020: Samba de supraveghere

Brazilia este cea mai mare țară din America de Sud și este acasă pentru câteva peisaje spectaculoase. Există pădurea Amazon, plaje exotice și multe orașe minunate, cum ar fi Rio De Janeiro și statuia sa Christos Mântuitorul de 98 de metri. Oricare dintre părțile din Brazilia explorați, ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Brazilia în timp ce sunteți online.


Pentru cei care doresc un răspuns rapid, ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Brazilia. Cu toate acestea, există alte opțiuni, așa că citiți mai departe pentru a alege una care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

O rețea privată virtuală este benefică în multe privințe. În primul rând, vă va asigura conexiunea, vă va ajuta să vă mențineți în siguranță împotriva oricăror pericole și supravegheri online. De asemenea, vă va ajuta să evitați orice restricții, cum ar fi geoblocurile. Geoblocurile pot fi o adevărată durere, mai ales dacă sunteți într-o altă țară și găsiți că nu puteți viziona emisiunea dvs. preferată.

Luăm Netflix, de exemplu. Puteți obișnui cu biblioteca din SUA, dar Netflix-ul din Brazilia va varia în funcție de aspectul și de ce este disponibil pentru a urmări. Din fericire, o VPN vă poate ajuta să vă ocoliți, oferindu-vă o adresă IP a S.U.A. și făcându-vă să arătați ca acolo. De asemenea, pentru biblioteca Brazilia, veți avea nevoie de o adresă IP braziliană.

Cu toate acestea, în multe țări, există alte restricții. Cenzura este o problemă în creștere în întreaga lume. China este unul dintre cei mai răi vinovați. Marele Firewall blochează majoritatea conținutului și serviciilor online de la cetățenii săi și permite accesul numai la aplicații autorizate. Dacă intenționați să vizitați, ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din China.

Cel mai bun VPN pentru Brazilia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Brazilia

Există anumite criterii pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a lua o decizie finală pe care VPN le veți folosi pentru Brazilia. 

Veți găsi o mulțime de alegeri din lista noastră de comentarii VPN, dar trebuie să alegeți una care să aibă o siguranță bună. În acest sens, veți fi ferit de orice infracțiuni informatice și ascuns de orice supraveghere. Un comutator de ucidere este, de asemenea, o caracteristică bună, deoarece vă va deconecta de la internet dacă VPN nu reușește, protejându-vă datele sensibile.

Dacă doriți să vă torrentizați, asigurați-vă că VPN vă va acoperi, sau veți risca să vă confruntați cu autoritățile braziliene.

Confidențialitatea ta este importantă. Trebuie să verificați dacă compania VPN are o politică fără jurnaluri. Cu unul în loc, puteți fi sigur că activitățile dvs. online nu vor fi stocate. 

În cazul în care există WhatsApp sau blocuri viitoare – sau orice alt conținut și servicii – este bine să aveți la dispoziție o rețea mare de servere. Cu cât sunt mai multe servere disponibile în cât mai multe țări, cu atât va fi mai ușor să găsiți unul potrivit. De asemenea, dacă doriți să accesați conținut restrâns la Brazilia, veți avea nevoie de VPN pentru a avea servere acolo. 

Vitezele bune sunt benefice, astfel încât nu va trebui să așteptați mult timp pentru încărcarea conținutului. Lățimea de bandă nelimitată este o altă caracteristică bună. Dacă nu o aveți, veți atinge curând limita și veți vedea că VPN nu mai funcționează. 

Ambele caracteristici sunt importante dacă intenționați să faceți streaming. În plus, dacă doriți să accesați Netflix, va trebui să alegeți unul care are ceea ce este nevoie pentru a depăși detectoarele VPN ale Netflix. Există doar câteva care au această capacitate, dar puteți găsi câteva recomandări dedicate în cel mai bun VPN al nostru pentru redresarea Netflix.

Printre alte caracteristici trebuie să aveți în vedere compatibilitatea dispozitivului, ușurința de utilizare a acestuia și câte conexiuni simultane permite. Un serviciu bun pentru clienți este util, iar prețul acestuia poate influența decizia dvs..

Cel mai bun VPN pentru Brazilia: ExpressVPN

Am ales ExpressVPN drept cel mai bun VPN pentru Brazilia. Este menționat adesea în primele noastre cinci articole și bifează și toate casetele pentru Brazilia. 

ExpressVPN are o securitate excelentă, setată la criptarea de 256 biți din cutie. Puteți crește acest lucru și există un comutator de omor încorporat care este activat implicit pentru protecție suplimentară. O politică fără jurnal este în vigoare, astfel încât să puteți fi sigur că activitățile dvs. online sunt păstrate private.

expressvpn-review-viteza-test

Are o rețea de server mare, formată din mai mult de 3.000 de servere din 94 de țări, deci trebuie să găsiți unul care să fie potrivit. Există și unele în Brazilia, astfel încât să puteți accesa conținut de acolo.

Nu veți avea nicio problemă la încărcarea conținutului, deoarece ExpressVPN are viteze foarte rapide. De fapt, este cel mai rapid VPN pe care l-am testat, ceea ce îl face cel mai rapid VPN pentru Brazilia. În plus, veți obține o lățime de bandă nelimitată, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea unei limite. 

Este o alegere excelentă pentru streaming, deoarece poate intra în aproape orice platformă de streaming existentă, câștigându-i cel mai bun VPN pentru coroana de streaming. Veți fi, de asemenea, acoperit dacă doriți să torentați. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Puteți utiliza ExpressVPN pe Windows, macOS, Android și iOS și puteți conecta simultan până la cinci dispozitive. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Este ușor de utilizat și o alegere excelentă pentru începători datorită simplității sale. Cu toate acestea, tinkerers pot schimba, de asemenea, setările. 

O bază de cunoștințe la îndemână este disponibilă și există asistență de chat și e-mail în direct la dispoziție 24/7. Toate oferă un ajutor deosebit, dar asistența prin e-mail este cea mai bună pentru probleme mai tehnice.

ExpressVPN este scump în comparație cu concurenții săi, dar serviciul pe care îl oferă îl pune în valoare. În plus, există o garanție de returnare de 30 de zile în vigoare, în cazul în care considerați că nu vă place.

NordVPN

NordVPN este a doua noastră alegere, dar în afară de un singur dezavantaj cu viteza – la care vom ajunge într-un minut – este comparabilă cu ExpressVPN, după cum puteți citi în piesa noastră de lansare ExpressVPN vs. NordVPN.

nordvpn-review-server-navigare

Are un set fantastic de securitate la criptarea de 256 biți, dar aveți și opțiunea de a folosi serverele sale dublu-hop, care adaugă și mai multă securitate la conexiune și sunt motivul pentru care NordVPN oferă unele dintre cele mai bune securități de pe piață. Este oferit un comutator de ucidere și respectă confidențialitatea dvs. prin aplicarea unei politici fără jurnal. 

NordVPN are peste 5.000 de servere în 59 de țări, oferindu-vă o mulțime de alegeri. Există și 25 în Brazilia, în cazul în care doriți să accesați conținut brazilian. 

Vitezele sale sunt bune, dar pot deveni lente atunci când utilizați servere la distanță. Cu toate acestea, acesta schimbă rapid serverele și oferă o lățime de bandă nelimitată. De asemenea, poate intra în toate platformele de streaming și este o alegere excelentă dacă doriți să torentați, deoarece este cel mai bun VPN pentru torrenting. Uitați-vă la recenzia noastră NordVPN pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Funcționează cu Windows, macOS, Android și iOS. Puteți conecta simultan până la șase dispozitive, iar clienții sunt ușor de utilizat. De asemenea, puteți descărca extensiile browserului pentru Chrome și Firefox.

O bază utilă de cunoștințe este disponibilă pentru auto-ajutor. Există, de asemenea, asistență de chat și e-mail în direct 24 de ore. Oricare dintre aceste opțiuni este excelentă, dar chat-ul live vă va oferi cel mai rapid răspuns.

Prețul NordVPN este mai primitor decât ExpressVPN, așa că poate fi o opțiune mai bună pentru dvs. Cu toate acestea, planurile mai lungi oferă o valoare mai bună decât planul lunar. Există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

CyberGhost

Următorul este CyberGhost. Are o siguranță bună și este livrat cu un comutator automat de omor. Este minunat dacă probabil că uitați să-l activați, dar nu îl puteți controla, deci este activat permanent. Nu ține un registru al activităților dvs..

cyberghost-review-a extins-ui

Rețeaua de servere a CyberGhost este una dintre cele mai mari din jur, cu peste 5.000 de servere în 89 de țări. În plus, există 28 în Brazilia, astfel încât să puteți accesa conținut brazilian. 

Este rapid, dar, la fel ca NordVPN, poate deveni lent pe distanțe lungi. Nu există limite la lățimea de bandă și poate accesa majoritatea serviciilor de streaming. Veți fi, de asemenea, protejat dacă torrentați și puteți perfecționa lista de server la cele potrivite pentru torrenting. Consultați recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Există extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce este foarte mult în comparație cu celelalte selecții ale noastre, dar nu destul de mult pentru a face primele cinci în cel mai bun VPN pentru lista noastră de dispozitive multiple. În plus, șapte este limita pentru câte dispozitive poate fi instalată.

Are o bază amplă de cunoștințe pentru a ajuta la probleme minore. În caz contrar, există asistență de chat și e-mail în direct. Chatul live este disponibil 24/7 și este cea mai rapidă opțiune, dar echipa de e-mail este mai bună dacă problema dvs. este mai tehnică.

CyberGhost este un serviciu ieftin, cu condiția să optați pentru un plan pe termen lung, deoarece rata lunară nu este excelentă. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS și există o garanție de rambursare de 445 de zile în loc..

VyprVPN

VyprVPN este o alegere bună și pentru Brazilia, datorită securității sale excelente. Tinkerers le va plăcea să se joace cu setările, dar începătorii nu vor avea niciun fel de probleme. VyprVPN vine și cu protocolul său proprietar Chameleon, care adaugă și mai multă protecție la conexiune. Este oferit un comutator de ucidere și există o politică fără jurnaluri în vigoare.

VyprVPN-client

Rețeaua sa de servere este dezamăgitoare în comparație cu celelalte opțiuni ale noastre, dar există încă peste 700 disponibile în 64 de țări, ceea ce ar trebui să fie suficient. Există, de asemenea, unele din Sao Paulo pentru accesarea conținutului brazilian.

Viteza VyprVPN nu este mare, dar ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților. Este livrat cu o lățime de bandă nelimitată și vă va acoperi dacă doriți să torrentați. În plus, acesta poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Recenzia noastră VyprVPN intră mai detaliat.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS. Aplicațiile sale mobile sunt unele dintre cele mai bune disponibile, câștigându-i un loc în cel mai bun VPN pentru piesa Android. Este ușor de utilizat și puteți avea până la cinci dispozitive conectate simultan, în funcție de planul ales.

O bază de cunoștințe este disponibilă și există asistență de chat și e-mail live disponibilă 24/7. Chat în direct vă va conecta la un bot, dar există un buton pe care îl puteți apăsa care vă va conecta la un om în schimb. 

Puteți alege fie planul „standard”, care vă va obține trei conexiuni, fie planul „premium”, care vă va oferi cinci conexiuni și utilizarea protocolului Chameleon. Un plan lunar sau anual al prețurilor este disponibil, cu cel anual să funcționeze mai bine pe termen lung. În plus, există o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Brazilia: Windscribe

Ultima noastră alegere este Windscribe, dar este încă o alegere demnă. Securitatea sa este bună și personalizabilă și există un comutator de ucidere, deși se numește în mod confuz un firewall. Windscribe are multe caracteristici de confidențialitate, dar înregistrează unele informații. Cu toate acestea, informațiile sunt păstrate la minimum și nu vă pot fi legate.

windscribe-slider3

Există peste 600 de servere în 60 de țări, iar unele dintre ele sunt în Brazilia. Cu toate acestea, trebuie să subliniem că Windscribe are un plan gratuit și un plan plătit, iar serverele braziliene sunt disponibile doar pe planul plătit. 

Planul plătit vă va oferi acces la toate serverele sale și există alte avantaje. Viteza sa este bună, iar membrii plătiți se pot bucura de lățime de bandă nelimitată. Cei din planul gratuit sunt limitați la 2 GB pe lună, dar asta crește la 10 GB dacă introduceți o adresă de e-mail validă. 

Există și alte modalități prin care poți crește limita. Dacă respectați planul gratuit, dar doriți să accesați un server plătit, puteți adăuga o locație pentru 1 USD pe lună și, făcând acest lucru, veți crește lățimea de bandă cu 10 GB. De fapt, fiecare locație pe care o adăugați vă va primi încă 10 GB. 

Puteți adăuga, de asemenea, pe serverele Windflix speciale Windscribe, care sunt create pentru streaming. Cu toate acestea, utilizatorii plătiți au acces la ele. Citiți review-ul nostru Windscribe pentru mai multe despre servicii.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Are clienți pentru Windows, macOS, Android și iOS. Există extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera. Veți fi fericit să știți că atât planul gratuit, cât și cel plătit au conexiuni nelimitate. Interfața sa este simplă și ușor de utilizat, ceea ce este excelent pentru începători, dar oameni mai cu atenție tehnică pot, de asemenea, să se potrivească cu setările.

O bază de cunoștințe este disponibilă, împreună cu întrebări frecvente, ghiduri de configurare și un subredit. În plus, există chat-ul live și asistența de e-mail disponibilă 24/7. Acestea fiind spuse, chat-ul live este controlat de un reprezentant AI numit Garry. Dă răspunsuri bune, dar dacă preferați să vorbiți cu un om, puteți trimite un bilet la echipa de e-mail.

Prețul lunar al Windscribe este scump, dar planurile mai lungi îl fac mai accesibil până la urmă. Nu există nicio politică de rambursare în vigoare, ci pentru că o puteți testa cu planul gratuit. Acestea fiind spuse, dacă solicitați o rambursare în termen de trei zile de la cumpărare, ei vor obliga din fericire.

Cenzura online în Brazilia

Internetul din Brazilia este clasificat parțial gratuit, dar există rapoarte minime despre conținutul online blocat sau filtrat. 

Social media și servicii de mesagerie, la dispoziție liberă. Singurul blocaj notabil pentru un astfel de serviciu este cu WhatsApp. Acesta a fost blocat de mai multe ori, dar acest lucru nu s-a datorat faptului că nu a respectat cererile de informații pentru a ajuta anchetele penale.

Site-urile Torrent pot fi de asemenea blocate în urma unei ordonanțe judecătorești. În plus, există legi în vigoare pentru a trata încălcarea drepturilor de autor, iar unele persoane au fost urmărite pentru aceasta, deci ține cont de asta. 

Supraveghere online în Brazilia

Confidențialitatea și protecția datelor este un drept fundamental în Legea Marco Civil da Internet din Brazilia, dar există încă un mandat de păstrare a datelor. În cadrul acestuia, ISP-urile trebuie să țină o evidență a jurnalelor utilizatorilor timp de 12 luni, dar afirmă că jurnalele pot fi utilizate numai în scopuri judiciare.

Cu toate acestea, legislația privind confidențialitatea și protecția datelor a fost aprobată. Legea generală privind protecția datelor a fost semnată în lege în august 2018, care va reglementa modul în care datele personale sunt utilizate, protejate și transferate.

Acestea fiind spuse, numărul de hotspoturi WiFi publice gratuite a crescut în țară, însă guvernul orașului Sao Paulo a aprobat planul „WiFi Livre Sampa”, care ar permite companiilor care furnizează WiFi public public să colecteze date ale utilizatorilor generate de hotspotul său pentru motive comerciale. 

Guvernul folosește scuza evenimentelor majore și combate crima pentru a spori supravegherea. În perioada 2014 – 2016, Ministerul Apărării a cheltuit 68 de milioane de brazilieni reali (16,9 milioane de dolari) pentru echipamente de supraveghere. 

Constituția Braziliei nu permite anonimitatea online, iar instanțele se așteaptă să poată identifica o persoană prin adresa IP, cel puțin. Deși nu există raporturi despre VPN-uri care sunt interzise sau blocate, acest lucru ar sugera că acestea nu sunt binevenite. 

În plus, persoanele fizice trebuie să își înregistreze numele reale atunci când cumpără un telefon mobil sau accesează conexiuni la internet private.

Libertatea de exprimare online în Brazilia

Libertatea de exprimare este prevăzută în constituție, dar există unele restricții. Cetățenii pot discuta în general subiecte sensibile sau politice, dar perioadele electorale pot construi o atmosferă diferită. 

Defăimarea și blasfemia sunt infracțiuni. Insultarea sau jignirea demnității cuiva poate duce la o amendă sau până la șase luni de închisoare. Posturile critice pot fi înlăturate, iar jurnaliștii se confruntă cu amenințări, hărțuire și violență pentru munca lor, mai ales dacă este vorba de corupție sau infracțiune. De asemenea, mulți au fost uciși.

Într-un exemplu, un prezentator critic de radio a fost împușcat mortal la domiciliul său după ce a fost amenințat în mod repetat. Anchetele privind criminalul au constatat că un politician local a ordonat crima.

Infracțiuni informatice în Brazilia

Brazilia este o țintă de vârf în domeniul criminalității informatice. A fost clasată ca a doua țară cea mai vizată din lume într-un raport al lui Akamai. S-au făcut eforturi pentru creșterea cibersecurității. A fost deschisă o comandă națională pentru apărare cibernetică și va avea loc un Summit pentru securitate cibernetică în 2020.

Totuși, nu te poți îndepărta complet de infracțiuni informatice, cu excepția cazului în care ieșești offline și cu creșterea WiFi-ului public, există mai multe riscuri ca niciodată. WiFi-ul public poate fi plin de pericole, așa că ar trebui să vă protejați cu un VPN, precum și cu un antivirus decent.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un VPN adecvat pentru Brazilia. Datorită prezenței ridicate a infracțiunilor informatice și a posibilității de supraveghere, trebuie să alegeți una care să aibă o bună securitate și confidențialitate. 

În plus, pentru a evita orice restricții, este bine să alegeți o VPN care are o rețea mare de server. În acest fel, puteți fi sigur că veți găsi unul potrivit. Dacă doriți să accesați conținut restrâns la Brazilia, va trebui să vă asigurați că acesta are servere și în țară. 

Câștigătorul nostru pentru Brazilia este ExpressVPN datorită securității sale excelente, respectului pentru confidențialitate și numărului mare de servere. Celelalte caracteristici ale sale joacă un rol în câștigul său, cum ar fi abilitățile sale de streaming, viteza și ușurința de utilizare. Este o VPN excelentă, dar o puteți descoperi singură, utilizând garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Aveți experiență folosind un VPN în Brazilia? Puneți-ne la cunoștință în secțiunea de comentarii, ne-ar plăcea să citim despre asta. Vedeți și celelalte articole VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me