Cel mai bun VPN pentru Australia 2020: The Dark Down Under

Australia este binecunoscută pentru multe lucruri, de la reperele sale emblematice – cum ar fi Opera Opera din Sydney și Harbour Bridge – până la plajele sale, scorbind Outback și grătare. Ați putea petrece o viață explorând Great Barrier Reef, dar ar trebui să vă asigurați că aveți grijă de propria barieră înainte de a merge online, utilizând unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru selecțiile din Australia..


Există multe motive pentru care ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală atunci când accesați online, iar majoritatea se aplică oriunde v-ați afla în lume. 

VPN-urile sunt utilizate în principal pentru a obține restricții de conținut din trecut. Deși internetul australian este în mare parte gratuit, un anumit conținut poate fi blocat de cetățenii săi. Vom vorbi mai mult despre asta într-un minut, dar un VPN vă va ajuta să vă răsfățați locația și să ocoliți blocurile. Asta include și geoblocurile.

De exemplu, biblioteca Netflix diferă de la o țară la alta și, deși biblioteca din Australia poate avea unele titluri grozave, este posibil să vă lipsească emisiunile preferate. 

Dacă doriți Netflix S.U.A., veți avea nevoie de o adresă IP a S.U.A., iar o VPN vă poate primi una. Doar asigurați-vă că alegeți unul care poate trece prin detectoarele atotputernice VPN ale Netflix, precum cele numite în cel mai bun VPN al nostru pentru piesa Netflix. 

Există și alte motive pentru a utiliza o VPN, pe care o vom trece în acest articol. Dacă te grăbești, totuși, îți recomandăm să folosești NordVPN, deoarece bifează toate casetele pentru Australia și multe altele.

Cel mai bun VPN pentru Australia 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Australia

Am trecut prin numeroasele noastre recenzii VPN pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni pentru Australia. Pentru a face acest lucru, am luat în considerare caracteristicile particulare și cât de bine le implementează fiecare furnizor. 

Pentru Australia, trebuie să alegeți unul care are o mare securitate. Făcând acest lucru, vă veți asigura că sunteți protejat de pericolele online și că sunteți ascuns de ochii indurerați. Este o idee bună să alegeți unul care să includă și un comutator de ucidere, deoarece acesta vă va deconecta de la internet dacă VPN eșuează, ceea ce înseamnă că datele dvs. sensibile nu sunt scurse.

O politică decentă de confidențialitate este importantă, de aceea asigurați-vă că VPN declară că nu va ține un registru al activităților dvs. online. În acest fel, chiar dacă autoritățile ar solicita activitatea dvs., nu ar fi nimic de predat.

Viteza sa este ceva de luat în considerare, deoarece, dacă alegeți un VPN cu viteze lente, veți fi afectat de ecrane de încărcare. Lățimea de bandă nelimitată este benefică, de asemenea. În acest sens, nu va trebui să vă faceți griji pentru a atinge o limită, moment în care VPN nu va mai funcționa. Nu uitați să verificați dacă se poate intra în Netflix, dacă doriți acest lucru.

O rețea de server bună este, de asemenea, la îndemână. Dacă întâlniți blocuri, veți avea o mulțime de locații din care să alegeți pentru a vă deplasa. De asemenea, dacă doriți să accesați conținut disponibil doar în Australia, veți avea nevoie de servere acolo pentru a obține o adresă IP australiană..

De asemenea, poate doriți să luați în considerare cu ce dispozitive este compatibil VPN și cu ușurința pentru utilizator. În plus, faptul că ai o asistență bună pentru clienți atunci când ai nevoie este excelent, așa cum este alegerea unuia care oferă o valoare bună pentru banii tăi.

Cel mai bun VPN pentru Australia: NordVPN

Am ales NordVPN drept cel mai bun VPN pentru Australia, în mare parte datorită securității sale excelente. Are cea mai bună protecție pe care o oferă piața și o puteți consolida folosind serverele sale duble. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, iar NordVPN vă valorifică confidențialitatea prin faptul că există o politică strictă fără jurnaluri.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze bune, deși dacă vă conectați la un server care este departe, este posibil să le vedeți scufundate. Cu toate acestea, este totuși bine și este capabil să intre în toate platformele de streaming, inclusiv Netflix, câștigându-i un loc pe cea mai bună VPN pentru lista noastră de streaming. De asemenea, veți beneficia de o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți transmite conținutul inimii dvs..

NordVPN are un număr mare de servere disponibile. Există aproape 6.000 de distribuite în 60 de țări, așa că veți avea o mulțime de alegeri dacă trebuie să vă deplasați prin orice blocuri. În plus, există 249 în Australia și, având în vedere că este o țară atât de mare, aceasta ar trebui să ajute la găsirea unei decente. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe despre servicii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS. În plus, există extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Sunt ușor de instalat și de utilizat și puteți conecta până la șase dispozitive simultane.

O bază de cunoștințe la îndemână este disponibilă dacă aveți nevoie de ajutor. Dacă doriți să vorbiți cu un membru de asistență, puteți face acest lucru prin chat-ul live sau prin opțiunile de e-mail. Ambele sunt disponibile 24 de ore din 24, iar ajutorul este bun.

NordVPN oferă o valoare excelentă pentru banii dvs., mai ales dacă vă abonați la unul dintre planurile sale pe termen lung. În cazul în care vă este îngrijorat să vă scufundați direct, există și o perioadă de rambursare de 30 de zile.

ExpressVPN

ExpressVPN ar putea fi ușor legat pentru primul loc, dar putem alege doar un câștigător, iar NordVPN tocmai a trecut din nou. Cu toate acestea, sunt servicii comparabile, după cum puteți citi în bucata noastră ExpressVPN vs. NordVPN, astfel încât se potrivește cu adevărat preferințelor dvs.. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Securitatea sa este fantastică și există un întrerupător de omor încorporat. Diferența este însă că comutatorul de ucidere este activat în mod implicit, ceea ce este grozav dacă ești cineva care ar uita să îl stabilească. Există, de asemenea, o politică solidă fără jurnaluri, pentru o mai mare liniște sufletească.

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat și poate intra în servicii de streaming cu ușurință. De asemenea, vine cu lățime de bandă nelimitată.

Numărul său de server este de peste 3.000 și acoperă 94 de țări, așa că sunteți sigur că veți găsi una care se potrivește. Are și unele în Australia, în cazul în care doriți conținut restricționat acolo. Uitați-vă la recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Este excelent pentru începători, deoarece este atât de ușor de utilizat. Pur și simplu instalați și faceți clic pe butonul „Conectare” mare. Permite și cinci conexiuni simultane.

O bază de cunoștințe este disponibilă dacă aveți nevoie. Există, de asemenea, asistență pentru chat și e-mail în direct 24/7. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar pentru o asistență mai aprofundată, cel mai bine este să accesați ruta de e-mail.

Nu putem minti, ExpressVPN este scump. Cu toate acestea, puteți ajuta la acest cost, alegând un plan mai lung. Dacă acest lucru vă enervează, ar trebui să știți că există o garanție de returnare de 30 de zile în vigoare.

CyberGhost

Smack la mijloc este CyberGhost. Este un serviciu minunat, dar nu prea are ceea ce fac primii doi. Are o securitate bună și există un comutator de oprire permanent activat pentru siguranță suplimentară. Compania nu ține niciun fel de jurnal.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are viteze bune, dar – similar cu NordVPN – ele pot încetini pe distanțe lungi. Nu există capace de lățime de bandă și este capabil să intre în majoritatea serviciilor de streaming. 

CyberGhost are un număr mare de servere disponibile. În momentul scrierii, în 90 de țări erau 6.100. Există și 88 în Australia, astfel încât să puteți accesa conținut australian. 

CyberGhost are de asemenea servere NoSpy, care sunt situate în afara celor 14 Ochi și sunt configurate cu hardware premium. Este ceva de luat în considerare dacă nu aveți înțeles despre confidențialitate și puteți citi mai multe despre aceste servere în recenzia noastră CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Clienții sunt disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Este ușor de utilizat, iar actualizarea sa recentă i-a oferit o experiență de utilizator mai bună. Puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune VPN-uri ale noastre pentru mai multe dispozitive.

O bază de cunoștințe extinsă este disponibilă, precum și chat-ul live și asistența prin e-mail. Chat-ul în direct este mai rapid, dar echipa de e-mail este mai bună să răspundă la mai multe întrebări tehnice.

Este o VPN ieftină, mai ales dacă optezi pentru un plan mai lung. Există o probă gratuită disponibilă pentru Android și iOS, dar dacă o doriți pe desktop, există o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate platformele.

VyprVPN

VyprVPN este o alegere corectă pentru Australia, mai ales datorită securității sale puternice. Oferă personalizare excelentă și are propriul său protocol Chameleon, care adaugă și mai multă protecție la conexiune. Un comutator de ucidere este inclus și există o politică fără jurnaluri.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

VajprVPN este un dezavantaj al vitezei sale. Pentru a spune clar, acestea sunt lente. Totuși, ar trebui să fie bine pentru majoritatea activităților. Doar ține cont de faptul că, deși poate intra în majoritatea serviciilor de streaming, este posibil să aștepți un timp să se încarce. Din fericire, totuși, nu există limite de lățime de bandă.

De asemenea, lipsă rețeaua de servere. Există mai mult de 700 în 64 de țări disponibile. Aceasta include unele din Melbourne, Perth și Sydney, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegeri mobile, deoarece aplicațiile sale sunt unele dintre cele mai bune disponibile. Este ușor de utilizat și puteți avea până la cinci dispozitive conectate simultan, în funcție de planul ales.

Există o bază de cunoștințe online dacă aveți nevoie. Există și chat live, dar va trebui să comunicați cu un bot înainte să aveți opțiunea de a vorbi cu un om. Timpul de așteptare variază, totuși, este posibil să doriți doar să trimiteți prin e-mail echipei de asistență din start.

Prețurile VyprVPN depind de nivelul pe care îl alegeți. Există planul „standard”, care include trei conexiuni simultane și există planul „premium”, care include cinci conexiuni și utilizarea protocolului de Cameleon. 

Puteți alege apoi să plătiți lunar sau anual, din care planul anual iese mai ieftin pe termen lung. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a vedea dacă vă place.

Cel mai bun VPN gratuit pentru Australia: Windscribe

Ultima noastră alegere este Windscribe, care oferă atât un plan gratuit, cât și un plan „pro” plătit. Planul gratuit este excelent, ajungând chiar pe primul loc în cea mai bună comparație a serviciilor noastre VPN gratuite, dar vom evidenția zonele în care poate preferați să utilizați serviciul plătit.

Are o securitate bună care poate fi personalizată. Este inclus un comutator de ucidere, dar este denumit în mod ciudat „firewall”, așa că ne imaginăm că unii utilizatori ar putea lipsi. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Windscribe are multe caracteristici de confidențialitate, dar colectează unele informații. Cu toate acestea, este păstrat la minimum și nu are prea multă valoare. În plus, datele pe care le colectează nu pot fi legate de tine.

Vitezele sale sunt bune pentru majoritatea activităților, deși alegerile noastre de top sunt mai rapide. Membrii plătite au o lățime de bandă nelimitată, dar dacă optați pentru planul gratuit, veți primi 2 GB pe lună. Puteți crește acest lucru până la 10 GB pe lună, introducând e-mailul dvs. atunci când vă înscrieți. Există și alte modalități prin care poți crește lățimea de bandă.

Există mai mult de 600 de servere care acoperă 60 de țări, dar numai membrii plătiti pot avea acces la toate. Are servere în Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth și Sydney, dar sunt disponibile doar în versiunea „pro”. Puteți adăuga locații, totuși, pentru 1 USD pe lună și, în acest sens, vă veți actualiza limita de lățime de bandă cu încă 10 GB.

Este o alegere bună pentru streaming, mai ales că are servere Netflix construite special, numite servere Windflix. Sunt disponibile în SUA, Canada, Marea Britanie și Japonia și funcționează bine. Puteți citi mai multe despre cele din recenzia Windscribe.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS. Interfața oferă o experiență neîmplinitoare, care este bună pentru începători, dar și cei cunoscuți se pot jigni cu ea. Puteți avea, de asemenea, conexiuni simultane nelimitate.

Există câteva instrumente utile de auto-ajutor online, precum și chat-uri live și e-mail disponibile 24/7. Cu toate acestea, merită menționat faptul că chat-ul live este de fapt un reprezentant AI. Dacă doriți să vorbiți imediat cu un om, folosiți sistemul de bilete de e-mail.

Dacă plătiți pentru opțiunea „pro”, planul lunar este scump, dar planurile mai lungi vor fi mai bune până la urmă. Nu există nicio încercare gratuită, deoarece puteți utiliza gratuit în scopuri de testare. De asemenea, nu există nicio politică oficială de rambursare, dar dacă contactați Windscribe în trei zile de la achiziție, veți primi o rambursare.

Cenzura online în Australia

Internetul australian este gratuit, în special în comparație cu țările incluse pe harta noastră de cenzură pe internet. Majoritatea conținutului este disponibil, inclusiv aplicații de socializare și mesagerie, cu doar câteva restricții. 

Agențiile guvernamentale pot bloca serviciile online ilegale în temeiul secțiunii 313 din Legea telecomunicațiilor, dar s-a dovedit dificilă. De exemplu, a fost folosit de Comisia pentru valori mobiliare și investiții australiene (ASIC) pentru a elimina un site fraudulos, dar peste 1.000 de site-uri web nevinovate au fost blocate accidental în acest proces. 

În 2016, ISP-urilor li s-a cerut să blocheze site-urile de torrent pentru a reduce pirateria. Cu toate acestea, Legea privind drepturile de autor australiene a fost modificată pentru a permite persoanelor cu dizabilități și organizații care îi ajută pe cei cu dizabilități să copieze materiale astfel încât să le poată converti în alte formate, cum ar fi braille.

Supraveghere online în Australia

Aceasta este secțiunea care vă va face să vă întrebați de ce nu ați instalat deja o VPN. Pe lângă Australia, făcând parte din Alianța Five Eyes, mai multe rapoarte au apărut despre cum au crescut capacitățile austriece de supraveghere de-a lungul anilor, iar legislația în vigoare le permite. 

Pentru început, guvernul Australiei și-a arătat adevăratele culori în timpul scandalului de spionaj din Timorul de Est din 2004. Serviciul de informații secrete australiene (ASIS) a echipat cabinetul din Timor-Leste cu dispozitive de ascultare pentru a obține mâna superioară în negocierile sale asupra gazelor și gazelor din Timor. 

Cu toate acestea, în timpul negocierilor, spionajul a fost dezvăluit de un ofițer ASIS, cunoscut doar ca martorul K. Timor, scos din tratatul inițial, și un nou acord a fost fondat. Acum, martorul K și avocatul său, Bernard Collaery, sunt în proces și se află în închisoare pentru că au suflat fluierul la operație.

Confidențialitatea dvs. digitală nu este bine protejată, iar companiile de telecomunicații sunt obligate să păstreze metadatele utilizatorilor timp de doi ani în temeiul Legii privind modificarea telecomunicațiilor din 2015. Agențiile de aplicare a legii pot accesa fără mandat și nu doar în cursul unei investigații , de asemenea.

Ținând cont de metodele austriece de amuzament, ar trebui să consultați cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru Australia și cea mai bună copie de rezervă online pentru piesele din Australia înainte de a avea încredere în orice companie cu datele dvs..

Utilizatorii de telefoane mobile trebuie să-și verifice ID-ul și să furnizeze informații personale înainte de a achiziționa un serviciu mobil preplătit. Aceste informații sunt apoi stocate și autoritățile sunt în măsură să îl acceseze cu un mandat.

Pe de altă parte, la lege au fost adăugate protecții suplimentare pentru confidențialitate pentru a proteja metadatele jurnaliștilor, astfel încât să fie nevoie de un mandat înainte de accesarea acestuia. Cu toate acestea, au existat rapoarte de acces neautorizat. Poliția Federală Australiană (AFP) a raportat-o ​​ca un accident, dar asta nu înseamnă că a fost cazul.

Apoi, din nou, modificările aduse legislației de securitate națională în 2014 au mărit sancțiunile pentru jurnaliști și denunțatori. Dacă publică informații clasificate, aceștia pot primi o pedeapsă de 10 ani de închisoare în conformitate cu Legea din 1979 a Organizației de Informații de Securitate din Australia.

De asemenea, modificările au lărgit definiția unui „computer” pentru a permite agențiilor de informații să monitorizeze mai multe calculatoare dintr-o rețea cu un singur mandat. În plus, Legea privind asistența și accesul permite autorităților să acceseze comunicații criptate.

În 2017, guvernul a anunțat că va crea o bază de date biometrică facială națională, împărtășind licențele de conducere și imaginile cetățenilor din departamentele guvernamentale pentru a ajuta la meciurile de identitate. 

După ce s-a dovedit a fi controversat, parlamentul nu a aprobat legislația. Acestea fiind spuse, proiectul de lege a fost readus pentru a doua încercare, așa că va trebui să așteptăm să vedem care este rezultatul.

Libertatea de exprimare online în Australia

În Australia nu există o protecție oficială pentru libertatea de exprimare. Subiectele pot fi discutate în mod deschis, dar există penalități pentru un anumit discurs. Se pot da sancțiuni excesive pentru defăimare online și au existat numeroase procese pe această temă. 

Într-un caz extrem împotriva unui fost ofițer de poliție, reclamanților li s-au acordat 700.000 de dolari australieni (aproximativ 476.000 de dolari) în daune, după ce ofițerul i-a acuzat pe bărbați că fac parte dintr-o bandă de crimă organizată, printre altele, în postările de pe blogul său.

Jurnaliștii sunt capabili să critice guvernul și să raporteze asupra unor subiecte controversate fără probleme, deși au existat cazuri de ordine de suprimare pentru a suprima raportarea.

Există legislație pentru a împiedica infracțiunile violente și actele de extremism să fie transmise în direct, iar măsurile legale sunt în vigoare, care răspund companiilor de social media pentru conținutul partajat pe platformele lor.

Guvernul australian nu-i place satirile, atât de mult, încât în ​​2018 au fost făcute modificări ale Codului Penal pentru a face din personalitatea unui organism comun comun o infracțiune.

Cybercrime în Australia

Sunteți vulnerabil la infracțiuni informatice oriunde v-ați afla, dar unele țări au mai multe probleme decât altele, Thailanda fiind un exemplu excelent (citiți cea mai bună VPN a noastră pentru Tailanda).

Un raport recent a arătat că peste 9,2 milioane de atacuri malware au fost înregistrate într-o perioadă de șase luni în Australia. În medie, o infracțiune criminală este raportată la fiecare 10 minute. Costul total al criminalității informatice în Australia în acest an este estimat la 29 de miliarde de dolari australieni (aproximativ 19,7 miliarde de dolari).

Utilizarea unui VPN vă va ajuta să vă protejați de pericolele online și ar trebui să fiți mai precaut dacă intenționați să utilizați WiFi public, deoarece nu există nicio modalitate de a ști cât de sigur este. Din acest motiv, vă recomandăm să asociați un VPN cu un antivirus decent, cum ar fi Bitdefender (citiți recenzia noastră Bitdefender).

Gânduri finale

Deși Australia este o țară frumoasă, există cu siguranță lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când accesați online. Cea mai notabilă este supravegherea guvernului, dar ar trebui să fiți conștienți și de infracțiuni informatice. Când alegeți un VPN, asigurați-vă că are o mare securitate și confidențialitate. După aceea, vitezele și serverele sale reprezintă un punct cheie. 

NordVPN este cel mai bun VPN pentru Australia. Securitatea sa vă va proteja de lovituri și atacuri cibernetice. În plus, rețeaua sa uriașă de server și capacitatea de streaming vă vor asigura că puteți obține conținutul dorit. Are și servere australiene, dacă ai nevoie de ele. De ce să nu-i acordăm garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile? Nu ai nimic de pierdut.

Dacă ați mai folosit un VPN în Australia, spuneți-ne despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii. Aruncați o privire și asupra celorlalte articole VPN ale noastre. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map