Cel mai bun VPN pentru Argentina: Tango Around Surveillance în 2020

Argentina domină partea cea mai sudică a Americii de Sud. Este cunoscut pentru peisajele sale minunate – cum ar fi Patagonia și priveliștile montane din podgoriile locale – precum și cultura sa artistică, dansul de tango și jucători de fotbal talentați. 


Peisajul de internet al Argentinei este deschis și gratuit, dar există încă câteva motive pentru care ar trebui să utilizați unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Argentina.

Multe țări blochează sau filtrează conținutul internetului și, folosind o rețea privată virtuală, puteți evita toate acestea. VPN-urile sunt foarte bune și pentru geoblocuri, care restricționează conținutul într-o anumită țară. Un VPN vă va ajuta să vă răsfățați locația, astfel încât serviciile online sau site-urile web cred că vă aflați fizic.

Netflix este un bun exemplu de companie care folosește geoblocuri, deoarece bibliotecile de conținut sunt diferite în fiecare țară. Să presupunem că doriți să vizionați Netflix S.U.A., fără să vă conectați la un server din SUA, veți fi blocat cu emisiunile argentiniene. ExpressVPN este cel mai bun pariu pentru Argentina, dar este și cel mai bun VPN pentru Netflix, deoarece poate depăși ușor detectoarele VPN ale Netflix.

Cel mai bun VPN pentru Argentina 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Argentina

Ați putea alege doar orice VPN care este pe piață, dar ar trebui să vă asigurați că este potrivit pentru Argentina. Mulți dintre furnizorii din revizuirile noastre VPN oferă aceleași funcții, dar asta nu înseamnă că sunt implementate în același mod.

Securitatea este un factor important. Vă va ține ascuns de supraveghere și vă va proteja de orice infracțiuni informatice pe care le întâlniți, cum ar fi ceea ce poate fi găsit pe WiFi-ul public. Un comutator de ucidere este de asemenea benefic, deoarece îți va tăia conexiunea în cazul în care VPN-ul nu reușește. 

Confidențialitatea dvs. este la fel de importantă și nu este protejată în mod direct cu securitate. Pentru a vă asigura că confidențialitatea dvs. este respectată, trebuie să vă asigurați că compania nu vă conectează activitățile online. 

Un VPN ar trebui să aibă o mulțime de servere din care să aleagă și cu cât mai multe țări sunt disponibile, cu atât va fi mai bine să vă ocoliți de blocuri, cum ar fi geoblocuri. Dacă doriți să accesați conținut disponibil numai în Argentina, asigurați-vă că există și servere localizate în țară.

Pentru a obține cea mai bună experiență, ar trebui să alegeți un VPN care să aibă viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. În plus, asigurați-vă că poate intra în Netflix cu ușurință. De asemenea, poate doriți să luați în considerare cu ce dispozitive este compatibil și cu cât de ușor este de utilizat, precum și cu costul acestuia.

Cel mai bun VPN pentru Argentina: ExpressVPN

Pentru cea mai bună experiență în utilizarea unui VPN în Argentina, ar trebui să alegeți ExpressVPN. Este menționat adesea în primele cinci piese și cu un motiv întemeiat. Este cel mai bun VPN pe care l-am revizuit datorită serviciului său excelent.  

Veți fi protejat cu securitatea sa excelentă, care folosește criptarea AES pe 256 biți și puteți crește și ea. Este inclus un comutator de ucidere, care este activat în mod implicit, iar compania are o politică strictă fără jurnaluri pentru o liniște sufletească suplimentară.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Are o rețea de server mare, cu peste 3.000 în 94 de țări. Aceasta include și unele din Argentina, în cazul în care doriți să accesați conținut de acolo. 

ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață, ceea ce este excelent atunci când vine vorba de streaming sau torrenting și este unul dintre motivele pentru care este cel mai bun VPN pentru streaming. Alte motive includ lățimea sa de bandă nelimitată și faptul că poate intra în aproape orice platformă de streaming existentă. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla de ce ne place atât de mult.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS, precum și pentru a instala extensii de browser pentru Firefox, Chrome și Safari. 

Este ușor de utilizat și este o alegere excelentă pentru începători, deoarece aspectul este atât de simplu. Pur și simplu faceți clic pe „conectați” și sunteți oprit. Totuși, cei cunoscuți pot face legătura cu setările. Puteți conecta, de asemenea, până la cinci dispozitive în același timp.

Dacă aveți probleme, există o bază de cunoștințe la îndemână disponibilă. În plus, există chat-ul live și asistența de e-mail disponibilă 24/7. Ambele oferă un ajutor mare, dar chat-ul live este mai rapid.

ExpressVPN este scump, dar calitatea serviciilor pe care le primiți merită valabil. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile, în cazul în care decideți că nu vă place.

NordVPN

NordVPN este un alt furnizor excelent și este similar cu alegerea noastră de top în multe feluri, după cum puteți citi în lansarea ExpressVPN vs. NordVPN. Are cea mai bună securitate pe care am văzut-o și nu o puteți ridica la un nivel folosind serverele sale duble. Este oferit un comutator de ucidere și există o politică solidă fără jurnaluri.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Aproape 6.000 de servere sunt disponibile în 60 de țări, iar 21 dintre ele sunt în Argentina. Un lucru de remarcat, însă, este că, deși vitezele sale sunt în general bune, acesta poate încetini când vă conectați la un server departe. 

Aveți totuși lățime de bandă nelimitată și poate intra în toate serviciile de streaming, inclusiv Netflix. Vă va acoperi, de asemenea, dacă decideți să torentați; de fapt, este cel mai bun VPN pentru torrenting. Uitați-vă la recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS și există extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Este ușor de instalat și de utilizat și puteți avea șase conexiuni simultane.

O bază de cunoștințe este disponibilă pentru a vă ajuta cu probleme minore. În plus, chat-ul live și e-mailul sunt disponibile 24/7. Oricum, ajutorul este bun.

Prețul NordVPN este corect, mai ales dacă optați pentru un plan mai lung. Există și o perioadă de rambursare de 30 de zile, în cazul în care considerați că nu vă place.

CyberGhost

CyberGhost este o altă alegere decentă. Are o securitate puternică pentru a vă proteja, inclusiv un comutator de ucidere activat permanent. Este minunat într-un fel, deoarece puteți fi sigur că sunteți protejat, dar este bine să aveți controlul asupra acestuia. De asemenea, există o politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Are o rețea imensă de servere care acoperă 90 de țări și există 10 servere în Argentina, pentru conținut restricționat acolo. Este rapid, dar poate deveni lent pe distanțe lungi, cum ar fi NordVPN. Nu există capace de lățime de bandă și poate intra în majoritatea serviciilor de streaming. Citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS și există extensii de browser Chrome și Firefox. Interfața sa a fost actualizată nu prea mult timp în urmă, ceea ce a făcut utilizatorului să experimenteze mult mai bine. În plus, puteți conecta simultan până la șapte dispozitive, ceea ce a câștigat un loc în cel mai bun VPN pentru compararea mai multor dispozitive.

O bază completă de cunoștințe este disponibilă pentru auto-ajutor și există asistență de chat sau e-mail live dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Chatul live este cea mai rapidă opțiune, dar asistența de e-mail este mai bună pentru probleme mai tehnice.

Costul lunar al CyberGhost nu este mare, dar alegând un abonament mai lung, acesta reduce costul general. Un proces de șapte zile este disponibil pentru utilizatorii Android și iOS. În plus, există o garanție de restituire a banilor pe care o puteți reveni. Aveți 14 zile cu planul lunar, dar planurile mai lungi primesc 45 de zile.

VyprVPN

Următoarea noastră recomandare este VyprVPN. Are o securitate excelentă, iar tinkerers-urile îi vor plăcea personalizarea. Totuși, nu este o alegere proastă pentru începători. Clienții VyprVPN obțin, de asemenea, utilizarea protocolului său proprietar Chameleon, care adaugă și mai multă protecție la conexiune. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Oferă un comutator de ucidere, care poate fi setat să funcționeze numai pentru anumite aplicații și există o politică fără jurnaluri în vigoare pentru confidențialitate.

Numărul său de server lipsește, mai puțin de 1.000 acoperind 64 de țări. Asta ar trebui să fie în continuare suficient pentru a evita orice blocuri și, totuși, există unele în Buenos Aires, pentru conținut argentinian. 

Deși ar trebui să fie în regulă pentru majoritatea activităților, viteza VyprVPNs nu este mare. Aveți totuși lățime de bandă nelimitată și poate ajunge în majoritatea platformelor de streaming. Consultați recenzia noastră VyprVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Puteți utiliza VyprVPN pe Windows, macOS, Android și iOS. Nu există extensii de browser, dar aplicațiile sale mobile sunt unele dintre cele mai bune, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni VPN pentru alegerile pentru Android. Puteți avea până la trei sau cinci conexiuni în același timp, în funcție de planul ales.

Există o bază de cunoștințe disponibilă pentru cele mai frecvente probleme. Chat-ul live este disponibil 24/7, dar vă veți conecta inițial cu un bot. Vă puteți conecta cu un om la simpla apăsare a unui buton, dar va trebui să așteptați într-o coadă. Asistența prin e-mail este disponibilă 24/7. Experiența noastră cu asistența clienților VyprVPN a fost variată, dar puteți citi despre aceasta în recenzia noastră completă.

VyprVPN are două pachete dintre care puteți alege: standard și premium. „Standard” vă oferă trei conexiuni simultane, în timp ce „premium” vă oferă cinci, plus utilizarea protocolului său Chameleon. Prețurile sunt disponibile pentru un plan lunar sau anual, iar planul anual funcționează mai ieftin pe termen lung. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile este în vigoare.

VPNArea

În cele din urmă, am ales VPNArea. Are o securitate bună și, la fel ca NordVPN, oferă utilizarea serverelor dublu-hop. Există un comutator de ucidere și există o politică fără jurnaluri.

Are servere în 65 de țări, ceea ce ar trebui să vă ofere o mulțime de opțiuni pentru a vă deplasa în orice blocuri. În plus, există și unele în Argentina. 


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Anterior

Următor →

Viteza VPNArea nu este mare, dar ar trebui să fie în continuare în regulă pentru majoritatea activităților. Există, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată și are servere specializate pentru streaming, deși viteza lentă le lasă în jos. Poate intra în unele servicii de streaming, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer. Citiți mai multe despre serviciul nostru în revizuirea VPNArea.

Alte motive pentru care ne place VPNArea

Este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS, dar nu există extensii de browser. Este rapid și ușor de configurat, iar interfața nu este rea de utilizat, deși ar putea fi îmbunătățită. Puteți conecta, de asemenea, până la șase dispozitive simultan.

O bază de cunoștințe este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice probleme. Există, de asemenea, chat-ul live disponibil 24/7 și asistență rapidă prin e-mail.

VPNArea este un serviciu ieftin, deși planurile mai lungi funcționează mai bine până la urmă. Există o garanție de returnare de 30 de zile în vigoare, în cazul în care nu este pentru tine.

Cenzura online în Argentina

Cenzura online este răspândită în unele țări (consultați harta cenzurii noastre pe internet). China este unul dintre cei mai răi vinovați, blocând majoritatea conținutului cetățenilor săi cu Marele Firewall și înlocuind aplicațiile populare de socializare cu cele proprii pe care guvernul le poate monitoriza. 

În Argentina, însă, utilizatorii pot accesa o mare varietate de conținut, iar social media este disponibilă gratuit. Nu există filtre automate în loc, dar ISP-urile sunt obligate prin lege să ofere software care să permită utilizatorilor să blocheze anumite site-uri, dacă vor. 

Nu există restricții la software-ul de anonimat și de criptare, astfel încât să puteți utiliza un VPN fără griji.

În august 2019, un judecător din Buenos Aires a dispus suspendarea aplicațiilor de livrare după ce un curier a fost preluat în timp ce livra pizza. Când curierul a trimis un mesaj despre accident, compania, Glovo, a fost mai preocupată de starea în care se afla pizza. Un jurnalist a reținut conversația de pe telefonul curierului, care a devenit viral..

Judecătorul a suspendat aplicațiile după ce a constatat că mulți nu au respectat legile privind transportul și munca. Interdicția se aplică oricărui serviciu de curierat care nu respectă legile și include aplicații majore de livrare Glovo, Rappi și PedidosYa. Nu se spune care sunt disponibile sau nu, dar trebuie să țineți cont dacă sunteți după o gustare târzie-noapte.

Torrenting în Argentina

Site-urile Torrent, cum ar fi The Pirate Bay, au fost comandate să fie blocate în 2014, astfel încât este posibil să găsiți că unele sunt inaccesibile. Acestea fiind spuse, sa raportat că mulți utilizatori pot accesa în continuare site-urile torrent prin intermediul site-urilor web oglindite. 

Torrenting-ul în sine nu este ilegal în Argentina, dar multe torrente conțin conținut protejat de drepturi de autor. Legea drepturilor de autor din Argentina pedepsește pe cei care publică, vând sau reproduc conținut fără autorizație. Pedeapsa include o pedeapsă cu închisoarea de la unu la șase ani. Nu există rapoarte despre persoane condamnate pentru încălcarea dreptului de autor, dar ar trebui să fiți totuși atenți.

Supraveghere online în Argentina

Constituția Argentinei include standarde puternice de confidențialitate, în plus, președintele a prezentat un proiect de proiect de modificare a Legii privind protecția datelor în septembrie 2018. Odată adoptată, va oferi dreptul de a ascunde date cu caracter personal care nu au un scop public sau care nu mai sunt necesare. 

Agențiile guvernamentale sunt capabile să solicite metadatele utilizatorilor de internet cu un mandat și este necesară o hotărâre judecătorească pentru a intercepta comunicările. Acestea fiind spuse, există dovezi că autoritățile pot efectua supraveghere ilegală.

E-mailurile pierdute arată că companiile conectate la autoritățile argentiniene au comunicat cu compania de spionaj Hacking Team în 2015. Nu există nicio dovadă că s-a cumpărat ceva, dar totuși arată că a existat interes în capacitățile companiei.. 

Proiectele de modificări ale Codului de procedură penală din 2016 pot lărgi și puterile de supraveghere ale guvernului. A introdus ideea metodelor de investigare, cum ar fi supravegherea la distanță a echipamentelor informatice și supraveghere prin captarea, localizarea și monitorizarea imaginilor. Cu toate acestea, ele trebuie utilizate doar atunci când apar infracțiuni transnaționale.

În plus, utilizatorii trebuie să se înregistreze cu ID-ul lor atunci când achiziționează un telefon mobil sau o cartelă SIM preplătită. Informațiile despre utilizatorii de comunicații mobile trebuie să fie stocate de către serviciile mobile și să fie ușor disponibile pentru membrii sistemului judiciar sau procurorii publici. 

În iulie 2016, guvernul a autorizat transferul informațiilor personale ale cetățenilor argentinieni – conținute în bazele de date de securitate socială – către secretarul de comunicare publică. Acestea includeau informații precum numele, numărul de identificare și informațiile de contact. Au existat întrebări cu privire la modul de utilizare a datelor.

Libertatea de exprimare în Argentina

Constituția argentiniană garantează libertatea de exprimare, iar cetățenii pot discuta în general subiecte sensibile. Libelul și calomnia au fost dezincriminate în 2009, însă proiectele de lege care ar putea pedepsi anumite discursuri online sunt în curs de aprobare. 

Un proiect de lege împotriva actelor discriminatorii a fost aprobat în 2016 și, deși nu se referă la internet, acesta ar putea fi folosit în continuare pentru acte online. Alte facturi ar incrimina infracțiunile informatice și furtul de identitate digitală. Au fost, de asemenea, cazuri de persoane urmărite penal pentru amenințarea funcționarilor publici pe rețelele de socializare.

Jurnaliștii se confruntă ocazional cu hărțuire și violență, mai ales dacă munca lor acoperă discriminarea împotriva persoanelor LGBT. 

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un VPN adecvat pentru Argentina. Deși țara nu suferă de cenzură ca și alte țări, trebuie să țineți cont de confidențialitate și securitate. 

Trebuie să alegeți un VPN care are o mare securitate pentru a vă proteja de supravegherea guvernului și a infracțiunilor informatice (care este un motiv bun pentru a instala un antivirus decent). De asemenea, veți avea nevoie de servere în țările în care doriți să accesați conținut. Viteza rapidă și lățimea de bandă nelimitată sunt obligatorii, cu excepția cazului în care sunteți după o experiență frustrantă.

Având în vedere acest lucru, ExpressVPN este un câștigător clar pentru Argentina. Te va proteja de orice pericol online și te va păstra anonimat. În plus, are viteze rapide, lățime de bandă nelimitată și poate intra în orice platformă de streaming la care o arunci. Cu garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile, puteți să o dați la capăt, deoarece nu aveți nimic de pierdut.

Aveți experiență folosind un VPN în Argentina? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta în secțiunea de comentarii. Vedeți și celelalte articole VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map