Poate vă gândiți la Arabia Saudită ca la o țară deșertă, dar există mai multe lucruri. Este casa islamului și două dintre cele mai sfinte locuri, dându-i numele „Țara celor două sfinte moschei”. Există multe de explorat cu acesta fiind cel mai mare stat suveran din Orientul Mijlociu și dacă doriți să rămâneți conectat cât timp acolo, ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Arabia Saudită.


Utilizarea unei rețele private virtuale este o idee bună, deoarece nu numai că vă va feri de pericolele online, dar vă va ajuta și să accesați conținut restricționat. Internetul din Arabia Saudită este clasificat drept gratuit în Freedom House și, deși nu este la fel de rău ca în unele țări, veți găsi că nu puteți accesa anumite site-uri web. 

Piesa noastră despre Regatul Mijlociu este un exemplu perfect despre cât de restricționat poate fi internetul și, dacă intenționați să vizitați, ar trebui să apelați la cele mai bune servicii VPN pentru China.. 

Restricții pe Internet în Arabia Saudită

Site-urile cu conținut considerat dăunător, anti-islamic sau ofensiv sunt deseori blocate. De asemenea, autoritățile urmăresc să cenzureze site-urile web care răspândesc ideologii extremiste, dar asta duce uneori la blocarea site-urilor de știri autorizate, deoarece au publicat fotografii ale militanților. Un alt site web a fost blocat după ce a fost acuzat că a fost un dispozitiv de protecție pentru Frăția Musulmană.

De asemenea, pot fi vizate conținuturi legate de drepturile omului și organizațiile politice, precum și site-urile web care aparțin dizidenților și minorității religioase xiite. Site-ul care aparține singurului partid politic al țării, Partidul Islamic Umma, este blocat deoarece partidele politice sunt ilegale în Arabia Saudită.

În plus, orice este legat de pornografie, droguri sau jocuri de noroc este restricționat, similar cu ceea ce se arată în cel mai bun VPN pentru piesa Emiratelor Unite. Furnizorii de servicii trebuie să blocheze oricare dintre site-urile web pe care le solicită Comisia de comunicații și tehnologie a informațiilor, iar nerespectarea acestora poate duce la o amendă de până la 5 milioane SAR (1,33 milioane USD).

În timp ce aplicațiile de comunicare socială și de comunicare sunt accesibile, s-au impus restricții pentru a face încetinirea sau imposibilitatea realizării anumitor sarcini. Acest lucru a fost făcut pentru a încerca să împiedice organizațiile extremiste să le folosească. Nu este la fel de rău cum s-a remarcat în cea mai bună piesă VPN pentru Iran, însă, în cazul în care mai multe dintre aceste aplicații au fost interzise.

Ca și în majoritatea țărilor, inclusiv în Germania, pirateria este ilegală. În 2012, a fost adoptată Legea concurenței neloiale pentru combaterea acesteia. Site-urile web care distribuie materiale protejate prin drepturi de autor sunt blocate, așa că dacă doriți să torrentați, vă va ajuta un VPN.

De asemenea, trebuie să știți că anumite site-uri VPN sunt blocate în Arabia Saudită. S-ar putea să fie necesar să îl instalați pe cel pe care îl alegeți înainte de a ajunge acolo.

Răspunderea de conținut în Arabia Saudită

Proprietarii site-urilor web pot fi responsabili pentru conținutul postat pe platformele lor, care este considerat necorespunzător, astfel încât șterg frecvent materialul generat de utilizator. CITC poate trimite, de asemenea, cereri către rețelele de socializare pentru a elimina postările pe care le consideră necorespunzătoare, cum ar fi încălcări ale drepturilor de autor, obscenitate sau nuditate.

Criticile familiei regale saudite nu sunt tolerate, iar utilizatorii de social media sunt atenți la ceea ce postează, împărtășesc sau le place online. Legea penală pentru infracțiunile de terorism și finanțarea sa a intrat în vigoare în 2014, dar definițiile sale sunt vagi, inclusiv termeni precum „insultarea reputației statului” și „dăunarea ordinii publice”. Aceasta înseamnă că o serie de discursuri pot fi incriminate.

Majoritatea legilor din Arabia Saudită cu privire la vorbire îl restricționează. Legea împotriva criminalității anticibernetice din 2007, de exemplu, limitează libertatea de exprimare și producerea a ceva care dăunează ordinii publice, moralității publice sau valorilor religioase poate duce la o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare sau o amendă de până la 3 milioane SAR (800.000 $).

Cei care exprimă anumite puncte de vedere sunt monitorizați de guvern și mulți au apelat la mai multe rețele private, precum Snapchat și Path. În ianuarie 2017, grupurile WhatsApp au primit un mesaj amenințător în care afirma că cei care incită opinia publică asupra acesteia ar putea face față închisorii timp de un an și o amendă de 500.000 SAR (133.000 USD).

Legea privind dreptul de autor este uneori utilizată pentru a elimina conținutul considerat defăimător. De exemplu, o emisiune TV numită „Fitnah” a fost cenzurată datorită utilizării de filme de la canalul TV saudit Rotana pentru a-l critica pe Prințul Al-Waleed Bin Talal, proprietarul canalului.

Figuri religioase și cetățeni conservatori au fost arestați și pentru critici la adresa guvernului. Predicatorul conservator Asem al-Owyaed a fost arestat pentru că a criticat Autoritatea Generală pentru Divertisment pe Twitter. Cel mai bun articol VPN pentru Singapore vizită o altă țară cu legi puternice împotriva defăimării.

Supravegherea în Arabia Saudită

Site-urile, blogurile, social media, camerele de chat, e-mailurile și mesajele text sunt monitorizate, ceea ce autoritățile spun că este de a proteja securitatea națională și de a menține ordinea socială. Ministerul Culturii și Informațiilor solicită ca blogurile, forumurile, camerele de chat etc. să aibă o licență pentru funcționare. Asta face presiune asupra scriitorilor pentru a-și regla autoreglarea conținutului.

Expertul american în securitate Moxie Marlinspike a declarat că a fost contactat de compania de telecomunicații Mobily printr-un e-mail intitulat „Soluție pentru monitorizarea datelor criptate pe telecomunicații”. După câteva corespondențe, a aflat că organizează un program de supraveghere pentru interceptarea datelor mobile pe aplicații precum Twitter, Viber, Line și WhatsApp.

În 2013, guvernul a introdus blocuri în aplicațiile de comunicare pe internet după ce a devenit suspect că serviciile pot fi utilizate de activiști și militanți. La sfârșitul anului 2017, a ridicat interdicțiile, dar a spus că va monitoriza și cenzura aplicațiile. Acesta a spus că noile reglementări urmau să protejeze informațiile utilizatorilor și să blocheze conținutul care încalcă legile regatului.

La începutul anului 2016, CITC a solicitat ca noii abonați ai cartelelor SIM să-și înregistreze amprentele. Ulterior, abonamentele neînregistrate au fost suspendate. Utilizatorilor li s-a oferit 90 de zile pentru a se înregistra înainte ca suspendarea să fie făcută permanentă.

Raționamentul său a fost să-i protejeze pe abonați de efectele negative sau neregularitățile care pot apărea. Acest lucru a fost pe lângă faptul că a solicitat abonaților să înregistreze nume și numere de identitate, chiar și pentru telefoanele prestabilite. În plus, există rapoarte că guvernul a investit în echipa de hackeri a companiei de spionaj. Citiți piesa noastră despre supravegherea guvernului pentru mai multe informații despre deschiderea ochilor.

Cel mai bun VPN pentru Arabia Saudită 2020

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Arabia Saudită

După cum puteți vedea în recenziile noastre VPN, mulți factori intră în crearea unei VPN bune, dar unii sunt mai importanți decât alții în Arabia Saudită. În primul rând, veți dori unul cu mare securitate. Acest lucru nu numai că vă va ține ascuns de supraveghere și poliție online, dar vă va ajuta și să vă protejați de pericolele online, cum ar fi hackingul (acesta este și un motiv bun pentru a instala un antivirus).

Împreună cu asta, ar trebui să aibă un întrerupător de omor încorporat. Acest lucru vă va deconecta de la internet dacă VPN eșuează, păstrând datele dvs. în siguranță. De asemenea, veți dori să vă asigurați că nu ține o evidență a activităților dvs. online, verificând o politică puternică fără jurnalele.

O rețea mare de servere care acoperă cât mai multe țări este bună pentru ocolirea cenzurii și vă va ajuta, de asemenea, să obțineți geoblocuri pe unele site-uri web. De exemplu, dacă doriți să urmăriți Netflix S.U.A., va trebui să vă conectați pentru a utiliza o VPN pentru a obține o adresă IP a S.U.A. Același lucru este valabil și pentru conținutul din Arabia Saudită. Va trebui să vă conectați la un server acolo pentru a-l vizualiza.

Viteza este o altă caracteristică de luat în considerare. O VPN rapidă vă va asigura că nu așteptați doar să se încarce lucrurile. De asemenea, veți dori o lățime de bandă nelimitată, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru cât de multe date utilizați. Ambele caracteristici sunt deosebit de utile dacă intenționați să faceți streaming sau torrenting.

Alte aspecte de luat în considerare sunt ușurința în utilizare, dispozitivele acceptate și câte te poți conecta simultan. În plus, un serviciu bun pentru clienți și un preț corect ar putea fi influențatori.

Recomandările noastre sunt bune din diferite motive, așa că asigurați-vă că îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine cu activitățile dvs..

1. Cel mai bun VPN pentru Arabia Saudită: ExpressVPN

ExpressVPN ocupă locul de top pentru Arabia Saudită. Are o securitate deosebită și o puteți crește de la valoarea implicită AES de 256 biți la 4096 biți dacă doriți. De asemenea, are un comutator de ucidere, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a fi expus dacă VPN nu reușește. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, care să vă asigure că activitățile dvs. rămân private.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN are peste 3.000 de servere din 94 de țări, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă să găsești un server care să se potrivească nevoilor tale, adică dacă nu vrei să accesezi conținut Arabia Saudită. Nu veți putea, deoarece nu are servere acolo. Dacă acesta este un distribuitor pentru dvs., va trebui să săriți la cea de-a treia selecție, deoarece acesta este singurul furnizor care are unele.

Dacă streamingul este pe agenda dvs., veți fi încântat să știți că ExpressVPN a câștigat primul loc atât în ​​cel mai bun VPN pentru streaming și în cel mai bun VPN pentru piese Netflix. De asemenea, a fost unul dintre cele mai rapide VPN-uri și nu impune limite de lățime de bandă. Citiți mai multe despre motivele pentru care ne place în recenzia ExpressVPN.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre alegerile mai bune pentru ușurința de utilizare, mai ales dacă sunteți nou la VPN-uri. Odată instalat, face aproape totul pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un server și să vă asigurați că sunteți conectat. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS și permite conectarea a cinci dispozitive în același timp.

Are asistență bună pentru clienți și oferă chat live 24/7, care este cea mai rapidă opțiune. Puteți contacta, de asemenea, prin e-mail și este cel mai bine pentru întrebări tehnice. Personalul este util și politicos cu ambele metode.

ExpressVPN este unul dintre cele mai scumpe VPN-uri, dar îl recomandăm datorită calității serviciilor sale. În plus, dacă optați pentru un plan mai lung, veți economisi niște bani și are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

2. NordVPN

În continuare, avem NordVPN, care apare adesea în primele noastre cinci articole. Are unele dintre cele mai bune securități în jur, inclusiv o opțiune pentru criptarea dublu-hop pentru a adăuga și mai multă protecție tunelului VPN. De asemenea, are un comutator de ucidere și nu ține jurnalele activităților dvs. online. Citiți recenzia noastră completă NordVPN pentru a vedea de ce este atât de bine.

Are peste 5.000 de servere, care sunt mai mult decât ExpressVPN și sunt răspândite în 60 de țări, oferindu-vă o mulțime de opțiuni. Acestea fiind spuse, niciunul nu este în Arabia Saudită, așa că nu veți putea vedea conținutul de acolo.

Anterior

Următor →

Vitezele sunt bune, dar se pot încetini când vă conectați la serverele îndepărtate. Totuși, timpul său de schimbare a serverului este rapid și nu există limite de lățime de bandă care să vă împiedice redarea sau descărcarea. NordVPN a câștigat în cel mai bun VPN pentru o piesă torrenting, așa că este o alegere bună dacă este ceea ce urmează.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Este ușor de configurat și clienții sunt ușor de utilizat. Îl puteți utiliza pe Windows, macOS, Android și iOS și permite conectarea a până la șase dispozitive în același timp, ceea ce a ajutat-o ​​să câștige un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru articole multiple..

Asistența clienților este disponibilă prin chat live și e-mail. Chat-ul în direct vă va oferi cea mai rapidă replică, dar personalul vă ajută în orice fel. Puteți utiliza, de asemenea, baza de cunoștințe utile pentru a încerca să rezolvați singur problema.

Planul lunar este accesibil, dar dacă vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă, veți economisi bani. Dacă nu vă simțiți confortabil să faceți un astfel de angajament, puteți utiliza rambursarea de 30 de zile pentru a o verifica mai întâi.

3. VyprVPN

Următoarea noastră alegere este VyprVPN. Are o securitate bună, care este îmbunătățită cu protocolul său Chameleon. Există un comutator de încărcare integrat pentru a vă asigura că rămâneți protejat dacă conexiunea nu reușește și nu se păstrează jurnalele.

VyprVPN-Server-Selecție

Cu posibilitatea ca aplicațiile de comunicare să fie monitorizate în Arabia Saudită, poate doriți să alegeți VyprVPN din cauza aplicației sale de mesagerie criptată numită Cyphr. Este disponibil pe Android și iOS, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la nimeni care vă va arunca mesajele. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN

Totuși, acoperirea serverului nu este la fel de bună ca și celelalte opțiuni ale noastre. Are servere în 64 de țări, dar sunt mai puțin de 1.000 în total. Totuși, ar trebui să ai suficient pentru a ocoli blocurile, chiar și în Arabia Saudită, deoarece VyprVPN are servere la Riyadh.

Vitezele sale nu sunt rele, deși nu sunt printre cele mai bune caracteristici ale acestuia și nu există limite de lățime de bandă pentru a face față.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Configurarea este ușoară și vă puteți conecta în câteva minute. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și macOS, împreună cu aplicații mobile pentru Android și iOS. Interfața este datată, dar este încă ușor de utilizat.

Puteți conecta până la trei dispozitive simultan cu pachetul de bază, dar pachetul premium permite până la cinci. Cu toate acestea, nu există nicio limită la câte dispozitive poți avea programul instalat.

VyprVPN-Pagina de start

Există o secțiune frecventă de întrebări frecvente pe care trebuie să o consultați, care ar trebui să vă ajute cu cele mai frecvente probleme, dar dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, puteți contacta asistența clienților prin chat live sau e-mail. Acestea fiind spuse, niciuna dintre acestea nu oferă un mare ajutor .

VyprVPN are planuri accesibile, dar, la fel ca și în cazul celorlalți, veți economisi bani optând pentru unul mai lung. Există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile la care poți folosi.

4. Acces la internet privat

O altă alegere bună este Accesul la internet privat. Deși nu are clopotele și fluierele celorlalți furnizori, este totuși o alegere bună. Are o securitate decentă, dar implicit este setată la criptarea pe 128 de biți mai puțin dorită. Puteți să-l schimbați manual pe AES 256 biți, dar aceasta va încetini conexiunea.

Obțineți un comutator de ucidere cu serviciul și nu trebuie să vă faceți griji pentru confidențialitatea dvs., deoarece nu ține un registru al activităților dvs. online.

Acoperirea serverului său este hit-and-miss. Are mai mult de 3.000 de servere, dar acoperă doar 33 de țări. Nu are servere în Arabia Saudită, dar ar trebui să fiți în continuare capabili să ocoliți blocurile pe alt conținut. Dacă doriți să urmăriți Netflix, nu ar trebui să aveți o problemă, deoarece majoritatea serverelor sale sunt în S.U.A..

PIA este rapid, dar acest lucru se datorează în principal criptării sale mai ușoare. Când creșteți criptarea, serviciul va încetini. Tot va fi în regulă, totuși și nu există capace de lățime de bandă.

Alte motive pentru care ne place PIA

Configurarea este ușoară cu clienții pentru Windows, macOS, Android și iOS. Sunt simple de utilizat și de a comuta servere este o adiere ușoară.

Totuși, asistența pentru clienți ar putea fi mai bună, deoarece nu există chat-uri live. Trebuie să utilizați formularul online și să așteptați un răspuns prin e-mail. În timp ce ar putea fi mai rapid, răspunsul a fost amănunțit. Citiți recenzia PIA pentru mai multe informații.

Serviciul său complet vine la o rată lunară decentă, chiar dacă prețurile sale au crescut. Totuși, puteți economisi bani, optând pentru un abonament mai lung. De asemenea, are o garanție de returnare de șapte zile, astfel încât să vă asigurați că vă place în perioada respectivă.

5. TorGuard

Ultima noastră alegere este TorGuard. Are o siguranță bună pe care o puteți personaliza pentru propriile preferințe și multe protocoale din care să alegeți. Este minunat dacă doriți să reglați setările, dar asigurați-vă că știți ce faceți.

Există, de asemenea, un comutator integrat pentru protecție suplimentară, iar confidențialitatea dvs. este asigurată cu o politică solidă fără jurnal.

torguardclientarea

TorGuard are un număr decent de servere împrăștiate în 55 de țări, deși nu există niciunul în Arabia Saudită. Cu toate acestea, veți putea utiliza alte locații pentru a ocoli restricțiile din țară.

Acestea fiind spuse, ar trebui să știți că TorGuard nu este grozav când a trecut prin geoblocuri pentru streaming. Puteți opta pentru a obține o adresă IP dedicată pentru țara de care aveți nevoie. Este garantat să funcționeze, dar va costa suplimentar.

Vitezele sale sunt în regulă, dar pot varia. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lățimea de bandă pe care o utilizați, deoarece nu există limite. Puteți citi mai multe despre servicii în recenzia noastră completă TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

Puteți utiliza TorGuard pe Windows și macOS cu clienți ușor de utilizat. Există, de asemenea, aplicații pentru Android și iOS, dar pot fi o durere pentru configurare. Permite conectarea a cinci dispozitive simultan și puteți cumpăra până la 20 mai multe la 1 dolar fiecare.

Dacă aveți probleme, ghidurile și forumul online ar trebui să vă ajute să rezolvați probleme minore. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți utiliza chatul live, dar merge doar la o companie de asistență de bază. Din acest motiv, mai multe probleme tehnice se adresează cel mai bine echipei de asistență prin e-mail. Disponibil 24/7, iar ajutorul este bun.

Pagina de pornire TorGuard 2017

Prețul lunar al TorGuard nu este prost, dar costul scade considerabil dacă vă angajați la un abonament pe termen lung. Există o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să puteți verifica mai întâi serviciul.

Gânduri finale

Acum știți de ce este bine să folosiți o VPN în Arabia Saudită și, sperăm, v-am ajutat să decideți ce furnizor se potrivește nevoilor dvs..

Biblioteca noastră VPN include mulți furnizori decenți, dar doriți unul cu o mare securitate, cu un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri. În plus, doriți o rețea bună de servere pentru eludarea blocurilor, cu unele din Arabia Saudită dacă doriți conținut de acolo.

Câștigătorul nostru este ExpressVPN datorită securității și confidențialității sale deosebite. Acestea fiind spuse, a treia noastră alegere, VyprVPN, este singura care are servere în Arabia Saudită. Dacă urmați conținutul Arabiei Saudite, va trebui să îl alegeți.

Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Arabia Saudită, informați-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me