Cel mai bun VPN pentru Android 2020: Dreaming of Electric Sheep

Telefoanele noastre au devenit destul de multe membre suplimentare. Le folosim constant și nu doar pentru a face check-in-ul soției. Protejarea de pe laptop este importantă, dar telefoanele noastre sunt ținte ușoare, mai ales când vine vorba de amețirea și pericolele de la aplicațiile terțe. Totuși, unul dintre cei mai buni VPN pentru alegerile noastre Android vă va proteja.


Dacă doriți doar să vă contactați direct, atunci vă recomandăm să instalați ExpressVPN. Este o aplicație software excelentă care este ușor de utilizat pe orice dispozitiv. Veți fi protejat de o securitate excelentă și veți beneficia de alte funcții, precum viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. În plus, utilizatorii Android pot profita de o probă gratuită de șapte zile care este oferită. 

Telefoanele mobile sunt ținte ușoare și vă pot pune mai mult în pericol de infracțiuni informatice decât un computer. Aplicațiile false – și aplicațiile din surse necunoscute – pot fi încărcate cu malware. Hackerii vă pot intercepta traficul și pot fura informații sensibile dacă utilizați WiFi public nesecurizat.

În plus, furnizorul dvs. de telefonie mobilă sau guvernul ar putea să-și dea aminte asupra activităților dvs. Puteți să vă protejați de toate aceste lucruri utilizând o rețea privată virtuală (precum și instalarea unui antivirus decent). Citiți pentru mai multe recomandări VPN și ce criterii ar trebui să îndeplinească serviciul. În plus, vom examina mai detaliat de ce ar trebui să utilizați o VPN, precum și de ce o VPN gratuită nu este cea mai bună alegere.

Cel mai bun VPN pentru Android

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. Windscribe
 6. Acces la internet privat
 7. TunnelBear
 8. ProtonVPN

1. ExpressVPN

Am ales ExpressVPN drept cel mai bun VPN Android pentru mai multe motive. Pentru început, este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat și este o alegere excelentă pentru începători. Tehnicile pot totuși să tinker cu setările sale. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Aplicația sa pentru Android este diferită de versiunea desktop și iOS, și poate fi nevoie să obișnuiești un pic dacă folosești clientul desktop. Cu toate acestea, este totuși ușor de utilizat și include același buton „on” pentru o conexiune rapidă la o locație inteligentă. În plus, ExpressVPN se poate conecta automat atunci când vă alăturați sau vă reintrați la o rețea WiFi de încredere.

Pentru a schimba serverele, trebuie doar să atingeți cele trei puncte de lângă locația dvs. curentă și orice altceva poate fi accesat prin meniul hamburger. 

Există, de asemenea, o funcție de comandă rapidă care vă permite să lansați aplicații direct din aplicația VPN, în loc să reveniți la ecranul de domiciliu. În plus, puteți adăuga un widget ExpressVPN la ecranul de start care vă permite să selectați o locație și să activați și dezactivați rapid VPN-ul. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe.

Celelalte funcții ale ExpressVPN

ExpressVPN are o politică solidă fără jurnaluri și o securitate excelentă. Aplicația sa pentru Android este dotată cu un switch integrat pentru a vă proteja în permanență. Din păcate, clientul Android lipsește din meniul de setări, în comparație cu alte versiuni. Puteți seta doar controalele sale de pornire și ce protocol VPN doriți să utilizați. 

În plus, OpenVPN este disponibil, dar IKEv2 nu este, ceea ce este păcat, având în vedere că este o opțiune sigură, dar mai rapidă. Totuși, faptul că nu are protocolul IKEv2 nu este un motiv pentru a sări peste ExpressVPN. Este cea mai rapidă VPN pe care am testat-o ​​până în prezent, deci nu este necesar să avem IKEv2 peste OpenVPN. De asemenea, are o lățime de bandă nelimitată și este VPN-ul nostru de top pentru streaming și cel mai bun VPN pentru Netflix.

Un lucru de remarcat, însă, este că acesta nu vine cu un anunț sau un blocant malware, așa că va trebui să instalați alt software pentru protecție. Totuși, unul dintre cele mai bune antivirus pentru alegerile Android vă poate ajuta să combateți programele malware.

ExpressVPN are tot ce ai nevoie pentru a fi cea mai bună aplicație VPN pentru Android (precum și pentru iPhone), dar vine la un preț ridicat. Acestea fiind spuse, merită banii dacă vă puteți permite. Îl puteți înlocui cu o probă gratuită de șapte zile și, dacă vă înscrieți la ea după proces, veți fi acoperit de o garanție de returnare de 30 de zile.

2. NordVPN

NordVPN nu este departe de alegerea noastră de top, după cum puteți vedea în comparația noastră ExpressVPN și NordVPN. Clientul său Android seamănă foarte mult cu versiunea desktop. Are un buton de conectare rapidă, astfel încât vă puteți conecta la VPN printr-un server recomandat. Harta locației este de asemenea inclusă, ceea ce vă permite să alegeți o locație manual, precum și să o adăugați la favorite.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

De asemenea, puteți accesa serverele de specialitate NordVPN, inclusiv peer-to-peer, IP dedicat, Double VPN și Onion prin VPN. Vorbim mai mult despre cele din recenzia noastră NordVPN, dar serverele dublu-hop criptează practic conexiunea de două ori. 

Puteți seta VPN-ul să se conecteze automat pe WiFi, date celulare sau să rămână conectat tot timpul și vă puteți conecta la NordVPN folosind protocolul IKEv2.

În plus, veți avea acces la CyberSec, care este blocatorul de anunțuri și malware al NordVPN. Te va proteja de accesarea site-urilor web periculoase care pot găzdui malware, spyware sau alte programe software dăunătoare. CyberSec se va asigura, de asemenea, că dispozitivul dvs. nu va face parte dintr-o botnet.

Securitatea NordVPN este printre cele mai bune de pe piață, iar aplicația sa pentru Android este dotată cu un set de caracteristici excelent, inclusiv un comutator de ucidere. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri. Aceste caracteristici sunt ceea ce a făcut VPN-ul nostru de top pentru torrenting.

Are viteze rapide, dar acestea pot încetini dacă vă conectați la un server care este departe. Nu există limite de lățime de bandă de care să vă faceți griji.

NordVPN este o valoare bună pentru bani. Vă puteți înscrie în aplicație și există o probă de șapte zile de care puteți profita, dar va trebui să introduceți informații de plată pentru a o utiliza. Dacă decideți să vă înscrieți, planurile sale mai lungi oferă o reducere mai mare, plus există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care vă răzgândiți.

3. CyberGhost

CyberGhost este o altă alegere VPN bună pentru Android, mai ales că și-a actualizat clienții pentru a fi egal pe toate platformele. Asta înseamnă că vă puteți bucura de aceeași experiență ca și versiunea desktop, dar pe Android (cu condiția să aveți un dispozitiv cu cel puțin Android 4.4). 

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

O singură atingere vă va face să vă conectați la un server recomandat și puteți alege cu ușurință o locație specifică dacă doriți, precum și să o adăugați la favorite. Veți avea, de asemenea, acces la serverele sale dedicate pentru torrenting și streaming. O mulțime de servicii sunt acoperite în serverele sale de streaming, iar cele testate au funcționat bine. 

Cea mai recentă versiune a CyberGhost are o caracteristică suplimentară numită „reguli inteligente”, care vă permite practic să vă automatizați utilizarea VPN. De exemplu, îl puteți seta să se conecteze automat atunci când vă alăturați rețelelor WiFi sau, în special, unei rețele. Puteți ajusta modul în care CyberGhost reacționează la o rețea cunoscută.

Securitatea CyberGhost este bună și veți fi protejat de un comutator automat. Asta înseamnă, de asemenea, că nu îl puteți opri. De asemenea, există o politică strictă de confidențialitate fără jurnale. De asemenea, obțineți un blocant de anunțuri și protecție împotriva programelor malware, deși testarea noastră de evaluare CyberGhost a considerat că performanța sa este neegalată.

Vitezele sale sunt rapide, dar poate deveni lent pe distanțe lungi, așa cum face NordVPN. Nu există limite de lățime de bandă pentru a urmări.

Înțelept în ceea ce privește prețul, CyberGhost este un serviciu ieftin, atât timp cât nu alegeți rata lunară. Planurile mai lungi oferă cea mai bună valoare și există o probă gratuită de șapte zile pentru utilizatorii Android și iOS. După aceea, veți fi acoperit de o garanție de returnare a banilor.

4. VyprVPN

Deși clientul desktop VyprVPN nu este foarte interesant, aplicația sa pentru Android este excelentă. După ce v-ați înscris, veți parcurge un ghid de configurare, dar este bine pentru că are multe de oferit. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Pe ecranul de pornire vă va afișa dacă sunteți conectat (ă) și adresa dvs. IP curentă. Butonul de conectare / deconectare este mare și în partea inferioară a ecranului. Atingând acest lucru, veți fi conectat la un server recomandat, dar puteți modifica ușor serverul și navigați la unele setări.

Securitatea VyprVPN este excelentă, iar aplicația Android are aproape același număr de opțiuni ca și clientul desktop. Există diferite protocoale din care puteți alege, inclusiv protocolul proprietar VeleprVPN de la Chameleon, care adaugă și mai multă protecție tunelului VPN. Un comutator de ucidere este disponibil și poate fi pornit în meniul „personaliza”.

Puteți seta VPN-ul să se conecteze automat dacă vă alăturați și unei rețele necunoscute. Nu ține niciun fel de jurnal, iar Golden Frog, compania din spatele VyprVPN, oferă și un serviciu de mesagerie privat gratuit numit Cyphr. Acesta criptează complet mesajele, dar oricine plănuiești pe mesaje va trebui să utilizeze și Cyphr. Citiți despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

Viteza VyprVPN o reduce pe hârtie. Cu toate acestea, în timpul testării, a fost capabil de majoritatea activităților, inclusiv de streaming. De asemenea, vine cu lățime de bandă nelimitată.

Prețul său se bazează pe diferite niveluri. Planul Standard vă oferă trei conexiuni, iar planul Premium vă oferă cinci conexiuni, plus utilizarea protocolului său Chameleon. După ce știți ce pachet doriți, trebuie să alegeți fie un plan lunar, fie anual. Planul anual este mai ieftin pe termen lung și există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

5. Parbriz

Windscribe merită menționat pentru un VPN Android, mai ales datorită planului său gratuit, la care vom ajunge într-un minut. Aplicația sa Android este ușor de utilizat. Există un buton „on” mare în colțul din dreapta sus și atingeți care vă va conecta la ceea ce consideră că este cea mai bună locație pentru dvs.. 

<

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

În restul ecranului, puteți vedea starea conexiunii dvs. și locația serverului, precum și adresa dvs. IP și câte date ați rămas de utilizat. Apoi aveți patru file pentru servere diferite, inclusiv locații generale, preferate, IP-uri statice (dacă ați adăugat vreun pachet) și serverele sale Windflix. 

Serverele Windflix Windscribe sunt create pentru streaming Netflix și funcționează bine. Sunt disponibile în S.U.A., Marea Britanie, Canada și Japonia și puteți citi mai multe despre ele în recenzia Windscribe.

Securitatea sa este bună, cu patru protocoale dintre care puteți alege: OpenVPN, UDP / TCP, IKEv2 și Stealth. De asemenea, are o caracteristică „mereu pornită”, care este ca un comutator de ucidere, dar diferită. 

Anunțul și blocantul malware al Windscribe, R.O.B.E.R.T, este inclus. Veți fi, de asemenea, acoperit de o politică de confidențialitate decentă. Acesta afirmă că anumite informații sunt înregistrate, dar nu este legat de nimic.

Alte caracteristici ale Windscribe

Vitezele parbrizului sunt bune pentru majoritatea activităților, inclusiv streamingul. Cu toate acestea, alocația dvs. de lățime de bandă va depinde de pachetul pe care îl alegeți. Dacă optați pentru planul gratuit, veți primi 2 GB de date pe lună, dar puteți crește asta la 10 GB doar introducând un e-mail valid. 

Este o ofertă destul de bună și a câștigat primul loc în cele mai bune servicii de VPN gratuite ale serviciului nostru, ceea ce o face o alegere bună pentru un VPN Android gratuit.

Cu planul gratuit, însă, sunteți limitat la un număr mic de servere și nu veți putea accesa serverele sale Windflix. În mod alternativ, puteți să vă înscrieți doar la pachetul său Pro, care vă va oferi acces la toate serverele sale, inclusiv Windflix, și veți avea, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată.

De asemenea, vă puteți construi propriul plan și puteți economisi bani. De exemplu, dacă adăugați un server și lățime de bandă nelimitată la pachet, acesta va ajunge la 2 USD pe lună. Acest server ar putea fi chiar unul dintre serverele sale Windflix. Dacă optați pentru un plan plătit și nu vă place, Windscribe vă va da banii înapoi, cu condiția să solicitați în termen de trei zile de la achiziție.

6. Acces la internet privat

Accesul la internet privat este un VPN solid, fără accesorii, cu o aplicație Android ușor de utilizat. Designul său simplu arată starea conexiunii dvs. ca ecran principal. 

PIA-Slider1

PIA-slider2

PIA-slider3

PIA-slider4

PIA-slider5

Anterior

Următor →

Aveți apoi un buton de conectare / deconectare, precum și regiunea dvs. curentă și adresa IP în partea inferioară a ecranului. Apoi, există un buton de hamburger în partea de sus, unde veți găsi toate setările. 

Are o securitate bună și puteți alege dintre protocoalele PPTP, OpenVPN și L2TP / IPSec. Cu toate acestea, PIA se instalează cu criptarea AES pe 128 de biți activată, deci ar trebui să o schimbați la criptarea AES recomandată de 256 biți pentru o protecție suplimentară. Este inclus un comutator de ucidere, care poate fi activat sau dezactivat prin meniul de setări. 

Puteți seta VPN-ul să aibă încredere în anumite rețele și puteți utiliza un sistem dezvoltat de PIA numit MACE pentru a bloca reclame, trackere și malware. Puteți citi mai multe despre aceasta în analiza PIA, precum și despre modul în care politica PIA fără jurnaluri a fost pusă la încercare și s-a dovedit a fi puternică.

Viteza PIA este în general rapidă, deși o parte din acea viteză se datorează utilizării criptării mai ușoare. Prin creșterea ratei de criptare, aceasta va încetini unele, dar este încă decentă. De asemenea, obțineți o lățime de bandă nelimitată.

Accesul la internet privat este un serviciu decent la un preț decent. Este încă una dintre cele mai ieftine opțiuni de pe piață, chiar și după majorarea prețurilor sale nu cu mult timp în urmă. În plus, veți beneficia de o perioadă de rambursare de 30 de zile.

7. TunnelBear

Următorul este TunnelBear, care a făcut lista noastră pentru ușurința sa de utilizare și planul gratuit. Are unul dintre cei mai buni clienți, din grupul nostru de recenzii VPN, iar aplicația sa Android oferă o experiență plăcută în general. Puteți naviga prin diferite servere cu harta sa simplă și intuitivă, iar o pictogramă cu ursul mic vă arată locația curentă.

Tunnelbear-pagina de start-2019

Există un simplu comutator de comutare în partea de sus pentru a activa sau dezactiva VPN-ul, iar un meniu hamburger din partea stângă sus vă va conduce la setări și alte opțiuni. De acolo, puteți seta VPN-ul să se conecteze automat cu anumite rețele și veți găsi, de asemenea, opțiuni, cum ar fi „mereu pornit”, care vă va menține conectat 24 // 7. Un widget de ecran de pornire este de asemenea disponibil.

Securitatea TunnelBear este bună și beneficiați de comutatorul său de ucidere, numit „VigilantBear”. Politica de confidențialitate prevede că păstrează informații minime, cum ar fi date pentru a îmbunătăți performanța. Cu toate acestea, nu vă este identificabil. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră TunnelBear.

Vitezele sale nu sunt cele mai bune și variază în funcție de servere diferite, dar ar trebui să fie bune pentru majoritatea activităților. Aveți și lățime de bandă nelimitată. 

Dacă doriți doar să vă protejați dispozitivul în timp ce navigați și să efectuați sarcini generale online, atunci planul gratuit al TunnelBear este destul de bun. Obțineți 500 MB de date pe lună și puteți adăuga un extra suplimentar de 1 GB doar printr-o replică despre TunnelBear. Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți streaming, acea alocație va rămâne rapidă (citiți comparația noastră Windscribe vs TunnelBear).

Acolo ar veni planul plătit de TunnelBear. De asemenea, aici nu există nicio confuzie; este doar un pachet care vă oferă cinci conexiuni simultane și lățime de bandă nelimitată. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți dacă doriți un plan lunar sau anual. 

Planul său anual vă va economisi bani pe termen lung, dar este bine să vă asigurați că vă place mai întâi folosind planul gratuit. Acest lucru se datorează faptului că TunnelBear nu are o politică oficială de rambursare; oferă rambursări de la caz la caz.

8. ProtonVPN

Ultima noastră intrare este ProtonVPN. Este un serviciu VPN decent, cu o mulțime de funcții, dar este redus prin viteza sa. Aplicația sa Android este simplu de utilizat cu o listă de țări și o hartă. Un meniu hamburger vă permite să accesați setările și alte opțiuni. 

protonvpn-bord-slider-1

protonVPN-interfață-slider-2

protonvpn-profile-slider-3

protonvpn-settings-slider-4

protonvpn-split-tunelare-slider-5

Anterior

Următor →

Are o securitate bună cu o mulțime de funcții și o politică strictă fără jurnaluri. Acceptă atât IKEv2 / IPSec cât și OpenVPN. De asemenea, veți utiliza funcțiile sale „mereu pornite” și comutatorul său de omor.

Viteza ProtonVPN nu este mare, așa cum puteți vedea în recenzia noastră de ProtonVPN, deși ar trebui să fie OK pentru majoritatea sarcinilor. În plus, obțineți o lățime de bandă nelimitată, inclusiv în planul său gratuit, astfel încât, dacă nu vă deranjați viteza, ProtonVPN ar putea fi cel mai bun VPN Android pentru dvs.. 

Pe planul gratuit, puteți conecta un dispozitiv și puteți accesa trei servere: Japonia, Olanda și Statele Unite. După aceea, există trei planuri plătite din care să alegeți. Planul de bază vă oferă două conexiuni simultane și acces la toate serverele din țară. Cu toate acestea, lipsește utilizarea serverelor de streaming și de siguranță ale planurilor superioare.

Planul Plus vă oferă toate cele de mai sus, un total de cinci conexiuni și utilizarea serverelor sale Secure Core, streaming și Tor. Există, de asemenea, planul său vizionar, care vă oferă tot ceea ce oferă planul Plus, plus cinci conexiuni simultane în plus și utilizarea serviciului său de poștă criptată, ProtonMail.

Vom rămâne cu planul Plus pentru valoare, în special având în vedere majorarea costurilor cu planul Visionar. Dacă vă înscrieți la un plan plătit, dar decideți că nu vă place, puteți recupera banii în termen de 30 de zile de la cumpărare.

Cum am ales cel mai bun VPN pentru Android

Deși multe VPN au listate aceleași funcții, asta nu înseamnă că toate sunt egale. Unii implementează aceste caracteristici slab sau, mai rău, nu includ unele dintre ele. 

Problema cu aplicațiile VPN Android este că unele dintre funcțiile serviciului nu sunt disponibile pentru platformă. Ia, de exemplu, un comutator de ucidere. Aplicațiile desktop au de obicei una inclusă, dar nu sunt întotdeauna disponibile pe versiunea mobilă. Pentru a fi luate în considerare în principalele noastre aplicații VPN pentru Android, au fost luate în considerare următoarele criterii.

Ușurință în utilizare

Doar pentru că clientul desktop al unui serviciu VPN este ușor de utilizat, aceasta nu înseamnă că versiunea mobilă va fi aceeași. Apoi, există unii care nu au deloc un client ușor de utilizat. Când utilizați un astfel de serviciu de pe un mic ecran mobil, doriți unul simplu, dar care să aibă tot ce aveți nevoie în același timp. 

Un buton de conectare rapidă în aplicație sau chiar un widget la îndemână pe care îl puteți plasa pe ecranul de domiciliu face ca experiența să fie una lină. În plus, faptul de a putea comuta un comutator de ucidere, de a schimba serverele sau de a face cu alte setări de aplicație ușor cu câteva apăsări este excelent.

Securitate

Serviciul VPN ar trebui să aibă o securitate bună pentru a vă păstra protejat. Aceasta ar trebui să includă o criptare bună, AES 256 biți fiind standard, iar un comutator de ucidere este important, deoarece te va deconecta de la rețea dacă VPN eșuează. 

Există multe protocoale diferite, OpenVPN fiind o alegere populară și de încredere. Cu toate acestea, deși OpenVPN are o criptare de top, utilizatorii de telefonie mobilă pot prefera să utilizeze IKEv2, deoarece este mai rapid. Puteți citi mai multe despre ele în defalcarea protocolului nostru VPN, dar este de remarcat faptul că nu toate aplicațiile VPN includ IKEv2.

În plus, unele aplicații Android vă permit să alegeți o setare „mereu pornită”, ceea ce înseamnă că sunteți protejat tot timpul. Aceasta este o opțiune bună dacă dispozitivul dvs. este întotdeauna conectat la internet. Alte setări vă permit să conectați VPN automat când vă conectați la anumite rețele. 

intimitate

Confidențialitatea dvs. este importantă, iar securitatea bună nu o oferă 100 la sută. Serviciul VPN în sine ar putea strânge cu ușurință date sau ține înregistrări ale activităților dvs. online, așa că pentru a evita acest lucru, ar trebui să alegeți unul care are o politică strictă fără jurnaluri. Dacă aveți acest lucru, nu se vor stoca jurnalele de activitate, așa că nu este nimic de predat autorităților dacă vi se solicită. 

Viteză și lățime de bandă

Viteza VPN-urilor este cu siguranță ceva de privit, dar ceea ce aveți nevoie va depinde de activitățile pe care le veți desfășura. Pentru navigarea ocazională sau pentru verificarea e-mailurilor dvs., este posibil ca viteza rapidă să nu fie prioritatea dvs. numărul unu, dar dacă intenționați să faceți streaming de pe mobil, veți deveni frustrat dacă alegeți unul cu viteze mici..

Același concept se aplică alocației pentru lățimea de bandă. Dacă alegeți una care are o limită, dar nu desfășurați sarcini înfometate de date, ar trebui să fiți bine. Acestea fiind spuse, dacă faceți flux, puteți să vă sărutați la revedere. Pentru acestea din urmă, sau orice alte sarcini cu utilizare ridicată a datelor, ar trebui să alegeți o VPN care să includă lățime de bandă nelimitată.

Preț

Prețurile variază pe piața VPN. Unele au prețuri ridicate, altele mici și altele au planuri decente gratuite. Ar trebui să vă asigurați că prețul se potrivește bugetului dvs., dar valoarea pentru banii dvs. este mult mai importantă. Nu treceți peste o VPN doar din cauza costurilor sale și, de asemenea, nu renunțați la una, deoarece este gratuită sau ieftină.  

De ce am nevoie de un VPN pe dispozitivul meu Android?

VPN-urile pot face multe lucruri, dar pentru utilizatorii de Android, principala preocupare este securitatea. Dispozitivul tău Android poate fi expus la multe amenințări, mai ales dacă este dus oriunde ai merge. Sunt ținte ușoare pentru înțepenire și pot fi infectate fără să vă dați seama. 

Dacă utilizați WiFi public, vă riscați să fiți hacked, dacă nu vă protejați. Majoritatea acestor rețele – dacă nu toate – nu sunt garantate, așa că dacă nu vă protejați, este ca și cum ați lăsa ușa deschisă și a invita oamenii să ia o cafea. Traficul dvs. ar putea fi interceptat și ar putea fi furate detaliile cărții de credit, precum și alte informații sensibile. 

Nu numai asta, dar există multe aplicații disponibile pe Google Play, care sunt un lup în hainele de oaie. Descărcați ceea ce pare o aplicație legitimă, dar tot ce face este să vă infectați dispozitivul cu un virus urât sau să colectați informații în fundal. 

Utilizând un VPN, puteți ascunde adresa dvs. IP și activitatea dvs. de navigare de ochii indurerați, precum și să vă protejați dispozitivul de pericolele care se află pe hotspot-uri WiFi sau în aplicații terțe. De asemenea, puteți beneficia de celelalte funcții ale VPN, cum ar fi accesul la conținut geoblocat.

Pot folosi un VPN gratuit pentru Android?

Există o mulțime de VPN-uri gratuite pe piață. Doar o căutare rapidă în Magazinul Google Play va pune la dispoziție o tonă de aplicații care anunță un serviciu sigur, care este adesea gratuit. Cu toate acestea, doar pentru că spune că este sigur nu înseamnă că este. 

După cum puteți citi în cel mai rău roundup al furnizorilor de VPN gratuit, există o mulțime de servicii VPN incomode. Unele sunt pline de reclame, ceea ce ar putea indica compania din spatele VPN să fie mai în ton cu ceea ce câștigă din reclame, mai degrabă decât cu modul în care sunt protejați utilizatorii săi. 

Alte VPN-uri gratuite câștigă bani prin vânzarea datelor pe care le colectează de la dvs. către alte companii. În plus, unele dintre cele pe care le testăm nu vă vor asigura conexiunea, așa cum a fost promis, fie cu o criptare de grad mai mic, nici cu una. 

Cu excepția planurilor gratuite de la Windscribe, TunnelBear și ProtonVPN, dacă este gratuit, probabil că nu merită riscul.

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să alegeți un serviciu VPN bun pentru dispozitivul dvs. Android. Pentru a rămâne protejat, ar trebui să alegeți unul cu o securitate bună, care să includă un comutator de ucidere pentru Android, precum și unul care nu are o politică fără jurnalele. 

Alte setări, cum ar fi conectarea automată sau „mereu pornit”, sunt bune. Vorbește și viteza și lățimea de bandă. În plus, veți dori ca clientul să fie ușor de utilizat.

Având în vedere toate acestea, ExpressVPN este cel mai bun VPN Android. Este dotat cu o aplicație ușor de utilizat și o securitate excelentă, inclusiv un comutator de ucidere și are cele mai rapide viteze disponibile. 

ExpressVPN nu are un anunț și un blocant malware, dar puteți instala întotdeauna un antivirus, cum ar fi Kaspersky, în schimb (citiți recenzia noastră Antivirus Kaspersky). Încercați-l cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile, suntem siguri că vă vor plăcea. 

Povestiți-ne despre experiența dvs. cu un VPN compatibil cu Android în secțiunea de comentarii de mai jos. Vedeți și celelalte articole VPN în timp ce sunteți aici. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map