Cel mai bun VPN pentru Al Jazeera 2020: Toate noutățile potrivite

Al Jazeera este o organizație de știri din Qatar care nu acoperă poveștile pe care le transmite. Această abordare a furnizării știrilor, întrucât este rapid transformată în radiodifuzor într-unul dintre liderii de presă din lume. Cu toate acestea, a câștigat și câțiva dușmani, iar multe țări îl blochează. Unul dintre cele mai bune VPN ale noastre pentru alegerile Al Jazeera vă va trece peste orice blocaje rutiere.


Dacă locuiești sau călătorești într-una dintre țările care blochează Al Jazeera, poți utiliza o rețea virtuală virtuală pentru a obține acces la site-ul său și a transmite media. ExpressVPN este primul-pilot pentru această sarcină. Are o mulțime de servere din care să alegeți, viteze rapide și o armată de caracteristici de securitate pentru a vă păstra în siguranță. 

Rețeaua media este finanțată de stat și are sediul central în Doha, Qatar. Are birouri pe tot globul și multe canale TV în diferite limbi, inclusiv engleză și arabă, precum și disponibil online. 

Publicul său a crescut datorită abordării sale neconforme cu privire la problemele actuale din întreaga lume și pentru că discută subiecte de care alte canale evită..

Cu toate acestea, această abordare a câștigat lui Al Jazeera o reputație divizată. Spectatorii săi sunt fericiți, dar mai multe guverne o văd ca o marcă de jurnalism controversată, părtinitoare și nedreaptă. Acest lucru a determinat multe țări să blocheze accesul la acesta, atât online, cât și offline. Citiți mai multe despre organizația de știri și de ce aveți nevoie de un VPN pentru a o urmări.

Cele mai bune VPN-uri pentru Al Jazeera

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Acces la internet privat
  5. VyprVPN

1. ExpressVPN

ExpressVPN este furnizorul nostru preferat de VPN aici la Cloudwards.net. Adesea identifică numărul unu în articolele noastre, dar asta se datorează faptului că face ceea ce trebuie și face bine. Are mai mult de 3.000 de servere care acoperă 94 de țări, așa că ar trebui să vă puteți conecta la o țară în care Al Jazeera nu este blocat. 

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Este cel mai rapid VPN din jur, ceea ce înseamnă că nu va trebui să aștepți mult timp pentru a se încărca conținut. În plus, nu veți fi dat afară pentru lovirea unei limite de lățime de bandă, deoarece nu există nicio limită. Aceste funcții au ajutat-o ​​în topul VPN-ului nostru pentru piese de streaming și este o alegere excelentă pentru streaming Al Jazeera.

Securitatea sa este excelentă și vă va feri de ochii indurerați. Există, de asemenea, un comutator de omor activat automat, care vă va deconecta și vă va păstra datele în siguranță dacă VPN eșuează. Îl puteți opri, dar vă sfătuim. ExpressVPN apreciază, de asemenea, confidențialitatea și are o politică strictă fără jurnaluri.

Nu ar trebui să aveți nicio problemă să vă confruntați cu interfața. Este ușor de utilizat și excelent pentru începători. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru mai multe.

Înțelept în ceea ce privește prețul, ExpressVPN costă mai mult decât concurenții săi. Acestea fiind spuse, primiți un serviciu excelent, cu multe funcții, așa că merită banii. Dacă vă înscrieți pentru o durată mai lungă, veți economisi niște bani și veți avea o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru liniște sufletească.

2. NordVPN

Al doilea selecție este NordVPN și, pentru a fi corect, pierde doar de la primul loc, datorită vitezei sale variate. În afară de asta, cele două sunt deopotrivă în multe feluri, după cum puteți citi în comparația noastră ExpressVPN și NordVPN. 

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Acoperirea sa de server este doar timidă din 60 de țări, dar în total sunt peste 5.000 de servere. Vitezele NordVPN sunt rapide, dar pot încetini un pic corect dacă vă conectați la unul care este departe. Aveți totuși lățime de bandă nelimitată.

Securitatea NordVPN este printre cele mai bune de pe piață (care este unul dintre motivele pentru care este cel mai bun VPN pentru torrenting). În plus, vă oferă opțiunea de a folosi serverele sale dublu-hop, care adaugă practic un alt strat de protecție tunelului VPN. Este livrat cu un comutator de omor încorporat și are o politică solidă de neînregistrare. 

Interfața sa este ușor de folosit, iar comutarea serverelor este o adiere ușoară. Îl puteți instala pe Windows, macOS, Android și iOS. Uitați-vă la recenzia noastră NordVPN pentru mai multe.

NordVPN este mai accesibil decât alegerea noastră de top, deși alegeți un plan mai lung pentru a economisi bani. O fereastră de rambursare de 30 de zile este în vigoare, în cazul în care găsiți că nu este pentru dvs..

3. CyberGhost

CyberGhost este un alt VPN bun care vă va permite să urmăriți Al Jazeera. Are aproape 6.000 de servere care pun peste 80 de țări. Vitezele sale sunt rapide, deși pot încetini puțin pe distanțe lungi, așa cum face NordVPN. De asemenea, nu există capace de lățime de bandă de care să vă faceți griji.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Veți fi protejat de o securitate bună, iar serviciul este livrat cu un comutator de ucidere activat permanent. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă amintiți să îl activați, ceea ce este bun, dar înseamnă că nu îl puteți opri, ceea ce este enervant. De asemenea, are o politică fără logare pentru a vă onora confidențialitatea.

Dacă doriți să parcurgeți kilometrul suplimentar, puteți utiliza serverele NoSpy ale CyberGhost. Acestea vin cu o taxă mică, dar stau în afara celor 14 Ochi și sunt construite cu un hardware superior. 

Interfața CyberGhost este obișnuită, dar asta nu înseamnă că este dificil de utilizat. Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Uitați-vă la recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe informații.

Este o VPN ieftină, dar costul lunar este scăzut, așa că înscrierea la un plan mai lung este cel mai bun pariu. Există o garanție de returnare a banilor dacă nu veți fi pentru dvs., care este de 14 zile pe planul lunar și 45 de zile pentru cele mai lungi. Există, de asemenea, o probă gratuită de șapte zile, disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS. Enervant, utilizatorii desktop primesc doar o zi.

4. Acces la internet privat

Accesul la internet privat este un VPN simplu, dar puternic, care are multe sub centură. Există peste 3.000 de servere în cadrul rețelei sale, dar acoperă mai puțin de 30 de țări. Totuși, ar trebui să puteți găsi un server adecvat. 

PIA-Slider1

PIA-slider2

PIA-slider3

PIA-slider4

PIA-slider5

Anterior

Următor →

Vitezele sale sunt, în general, rapide, dar sunt inconsistente. În plus, vitezele sale rapide sunt parțial reduse folosind criptare mai ușoară. Utilizează în mod implicit criptarea 128-biți mai puțin favorabilă, dar o puteți ridica cu ușurință la criptarea AES recomandată de 256 biți pentru o mai bună protecție. De asemenea, obțineți un comutator de ucidere și s-a dovedit că nu păstrează jurnalele, după cum puteți citi în recenzia PIA.

Aveți o lățime de bandă nelimitată și poate fi utilizată pe Windows, macOS, Android și iOS. PIA are, de asemenea, un client Linux adecvat, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru Linux. Interfața este ușor de utilizat și ai mult control, dar este legată de tavă. Acest lucru poate deveni un pic enervant, deși meniul de setări se deschide într-o filă separată.

PIA este unul dintre cele mai ieftine servicii VPN, mai ales datorită a ceea ce obțineți pentru asta. Din păcate, nu oferă aceeași durată de returnare a banilor ca și concurenții săi, dar mai aveți șapte zile pentru a decide dacă vă place.

5. VyprVPN

Ultima noastră intrare este VyprVPN, care este un furnizor bun cu securitate în fruntea funcțiilor sale. Totalul serverului său nu este impresionant, cu mai puțin de 1.000 de persoane răspândite în 60 de țări. Cu toate acestea, nu este groaznic și totuși ar trebui să poți găsi un server suficient de bun. 

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Vitezele VyprVPN sunt suficiente, dar nu este la fel de rapid ca și alte servicii VPN, așa cum puteți citi în recenzia noastră VyprVPN. Cu toate acestea, obțineți lățime de bandă nelimitată.

Securitatea este acolo unde se află cu acest VPN. Este excelent și personalizabil, cu diferite protocoale de ales. Include chiar și protocolul său proprietar Chameleon, care adaugă și mai multă protecție conexiunii tale. De asemenea, obțineți un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri.

Interfața VyprVPN este puțin datată, dar este încă ușor de utilizat. Acest lucru este valabil în special pentru aplicațiile sale mobile, care au câștigat VyprVPN un loc pe cea mai bună VPN pentru lista noastră de Android. Nu numai că acceptă Android și iOS, dar este compatibil și cu Windows și macOS. 

Prețul său se bazează pe două pachete diferite. Există cel mai ieftin plan standard, care vă oferă trei conexiuni simultane. Apoi, există planul Premium, care vă oferă cinci conexiuni și utilizarea protocolului său Chameleon. Opțiunea pentru un plan anual merită mai mult și există o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Cum ne alegem alegerile

Serviciile VPN sunt alcătuite în mare parte din aceleași caracteristici una cu cealaltă, dar toate funcționează diferit, după cum puteți citi în recenziile VPN. Pentru a vă asigura că aveți o experiență excelentă în timp ce accesați Al Jazeera, VPN ar trebui să îndeplinească criteriile de mai jos.

Rețea de servere

Indiferent dacă nevoia dvs. de a debloca Aljazeera se reduce la cenzură sau la geoblocuri care vă împiedică să accesați versiunea dorită, veți avea nevoie de o rețea de servere bună în spatele dvs.. 

Cu cât există mai multe servere în cât mai multe țări, cu atât ai mai multe șanse să găsești una potrivită. Cu toate acestea, nu contează doar un număr de server, ci este în câte țări are servere, iar aceste țări trebuie să fie cele care nu blochează Al Jazeera.

Viteză și lățime de bandă

Vitezele bune vor însemna că nu aștepți constant încărcarea conținutului. De asemenea, va avea un impact asupra calității conținutului. Dacă vă blocați cu viteze lente, va fi probabil să urmăriți un flux de rezoluție scăzută, ceea ce nu este distractiv. Cel mai bun pariu este să alegeți un VPN care să aibă viteze bune și să vă conectați la cel mai apropiat server adecvat. 

În ceea ce privește lățimea de bandă, ar trebui să alegeți o VPN care nu are o limită de date. Dacă o faceți, s-ar putea să atingeți limita repede, moment în care VPN nu va mai funcționa. Acest lucru este, evident, nu este un lucru bun.

Securitate

Securitatea VPN este importantă, mai ales dacă încercați să accesați Al Jazeera dintr-o țară care a interzis-o. Dacă aveți o securitate bună, vă veți asigura că rămâneți ascuns de ochii indurerați – precum supravegherea guvernului – și de orice alte pericole online. Ar trebui să folosească criptarea AES pe 256 biți sau să vă permită să reglați setările la acest nivel. 

Ar trebui să includă, de asemenea, un comutator de ucidere, care vă va deconecta complet de la internet dacă VPN eșuează. S-ar putea să sune dramatic, dar dacă VPN ar înceta să funcționeze fără să știi, vei fi lăsat deschis atacului și datelor tale sensibile disponibile oricui dorește acest lucru. 

intimitate

Confidențialitatea este importantă și nu este același lucru cu securitatea. VPN ar trebui să aibă o politică de confidențialitate bună care să declare că nu ține jurnalele. O politică strictă fără jurnaluri va asigura că nu există nicio înregistrare a activităților dvs. online, inclusiv accesarea Al Jazeera într-o țară care a interzis-o.

Dispozitive compatibile și ușurință în utilizare

Dacă sunteți un utilizator cu experiență, probabil că veți dori să vă asigurați că VPN acceptă dispozitivul dvs. Acestea fiind spuse, ușurința în utilizare ar putea fi un lucru pe care îl comoară. Verificați dacă sistemul dvs. de operare se află pe lista de compatibilitate a VPN, dar dacă nu sunteți tehnician, veți fi mai bine cu o simplă interfață.

Preț

Prețurile diferă destul de mult cu serviciile VPN. Mulți oferă o reducere mare la planurile mai lungi. În cele din urmă, totuși, acel preț trebuie să se potrivească bugetului dvs., așa că asigurați-vă că așa este.

De ce am nevoie de un VPN pentru Al Jazeera?

Înainte de Al Jazeera, majoritatea știrilor arabe erau gunoaie totalitare. A fost centralizat în jurul a ceea ce făceau conducătorii, lăudându-i și practic spunându-le oamenilor cât de norocoși au avut. 

Când Al Jazeera a fost fondată în 1996, toate acestea s-au schimbat. Acesta a împins granițele oricărei alte organizații de știri: difuzarea de povești controversate și păreri de disidență cu privire la emisiunile de apelare și provocarea celor de la putere. Acesta a câștigat atenție la nivel mondial prin difuzarea videoclipurilor lui Osama bin Laden și a materialelor exclusive ale războiului din Afganistan așa cum s-a întâmplat.

Radiodifuzorul continuă să promoveze libertatea de exprimare și să ofere o voce celor care se află în locuri sub raportate. Cu toate acestea, disponibilitatea sa în acest sens a dus la blocarea sau interzicerea completă în unele țări, multe dintre ele acuzând-o că promovează terorismul, părtinirea sectară și dezinformarea.

Țări care blochează Al Jazeera

Egiptul blochează Al Jazeera și alte site-uri de știri, afirmând că publică informații false și susțin terorismul. De asemenea, nu le place faptul că aceste organizații de știri sunt critice pentru guvern. Cel mai bun articol VPN pentru Egipt intră mai detaliat.

Al Jazeera în Israel

Israel detesta acoperirea lui Al Jazeera asupra conflictului continuu cu Palestina, acuzând chiar și canalul de părtinire în favoarea palestinienilor. 

Este de înțeles, cu toate acestea, cu un exemplu de obiectivitate discutabilă, inclusiv Al Jazeera care aruncă un partid în aer în 2008, când un membru al Frontului de Eliberare Palestina a fost eliberat după ce a executat aproape 30 de ani de închisoare pentru uciderea civililor israelieni.

Autoritățile din Israel acuză, de asemenea, organizația de știri că ar avea legături cu Hamas și alte grupuri militante din Gaza și Cisiordania. Citiți mai multe despre această țară în articolul nostru despre VPN-urile pe care să le folosească în Israel. 

Țări învecinate

Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite au acuzat Al Jazeera de același comportament pe care Egiptul îl are și a blocat organizația. Cu toate acestea, există și alte motive pentru care saudiții ar bloca rețeaua. 

De când emirul șeic Hamad bin Khalifa Al Thani a venit la putere în 1995, Qatarul a devenit mai independent. Prioritățile sale de politică externă sunt diferite de vecinii săi, iar țara a asigurat relații cu rivalii și grupurile islamiste. Qatar a fost acuzat de alte țări din Orientul Mijlociu că a sprijinit Frăția Musulmană și grupurile teroriste.

Acolo intervine Al Jazeera. Se prezintă ca o organizație imparțială, dar, pentru că este finanțată de guvernul Qatar, este acuzată că are aceeași poziție ca Qatar și că favorizează țara în raportarea sa. 

Acesta este motivul pentru care este blocat sau interzis de Saudia Arabia și Emiratele Arabe Unite. Guvernul saudit a amenințat chiar amenzi de până la 27.000 de dolari la hoteluri pentru încălcarea interdicției. Consultați piesele noastre din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite pentru mai multe informații despre aceste țări.

Blocajul de pe Qatar

În 2017, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egiptul și Bahrain au lansat un blocaj aerian, terestru și maritim pe Qatar. Legăturile diplomatice, comerciale și de călătorie au fost tăiate pentru a încerca să-i oprească independența, cele patru țări arabe susținând că Qatarul a susținut terorismul. 

Qatar a primit o listă de cereri pe care trebuia să le îndeplinească pentru ca restricțiile să fie ridicate. A inclus alinierea cu alte țări arabe, precum și închiderea Al Jazeera. 

Qatar a respins prompt cererile, iar conflictul continuă astăzi, cu discuțiile recente suspendate. Citiți cea mai bună piesă VPN pentru Qatar pentru alte detalii despre țară.

Se pare că Al Jazeera va fi în continuare blocat, mai ales în Orientul Mijlociu, dacă Qatarul nu este de acord să îl închidă, ceea ce ne îndoiesc foarte mult. Așadar, dacă vă aflați într-o țară care nu o poate accesa, va trebui să aveți o VPN pentru a evita restricțiile.

Gânduri finale

Dacă încercați să accesați Al Jazeera, dar tot ce obțineți este un mesaj de eroare, este probabil să vă aflați într-o țară care a blocat-o. Utilizarea unui VPN vă poate ajuta să treceți peste bloc conectându-vă într-o țară care îl poate accesa. Te va face să pari că te afli fizic acolo și te va proteja și în timp ce vei fi online. 

Pentru a avea cea mai mare șansă de a evita blocul, aveți nevoie de un VPN cu o rețea mare de servere, viteze rapide și securitate bună. ExpressVPN are toate aceste funcții și multe altele, motiv pentru care este VPN-ul nostru preferat pentru Al Jazeera. De ce să nu-i dai un vârtej cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile?

Ai fost blocat să urmărești Al Jazeera? Povestește-ne despre experiența ta cu încercarea de a ocoli blocul în comentariile de mai jos. Arhiva noastră VPN are și alte articole interesante la care să te uiți. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me