Africa de Sud se află în vârful cel mai sudic al continentului african. Litoralele sale frumoase, cultura diversă și peisajele dramatice ambalate cu diverse animale sălbatice îl fac un loc popular pentru turiști. Orice ai face în timp ce te afli acolo, cel mai probabil veți dori să navigați pe internet și ar trebui să utilizați una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile din Africa de Sud pentru protecție.


Favoritul nostru de departe este ExpressVPN, deși celelalte alegeri ale noastre vă vor oferi o alergare decentă și pentru banii dvs..

Este întotdeauna o idee bună să folosiți o rețea privată virtuală în timp ce sunteți online, oriunde v-ați afla în lume. Una dintre principalele sale utilizări este accesarea conținutului restricționat. În timp ce sunteți în Africa de Sud, este posibil să aflați că nu puteți accesa ceea ce faceți în mod normal online. Acest lucru se datorează geoblocurilor, care restricționează practic accesul la conținut într-o anumită țară.

De exemplu, dacă accesați Netflix, veți fi întâmpinat de biblioteca sa sud-africană. Dacă doriți să accesați versiunea S.U.A., veți avea nevoie de o adresă IP a S.U.A..

Puteți alege unul dintre furnizori din recenziile VPN, dar mulți nu pot trece prin sistemul de detecție VPN al Netflix. Dacă doriți acest lucru, am rotunjit cinci VPN-uri care se ocupă de această sarcină în cel mai bun VPN al nostru pentru Netflix.

Cel mai bun VPN pentru Africa de Sud 2020

Cenzura online în Africa de Sud

În afară de restricțiile regionale, există și alte blocuri pe care poate fi nevoit să le faceți față. Unele țări blochează anumite site-uri web și conținut online. Motivele blocurilor variază, dar pot include motive politice și morale. Unul dintre cei mai răi vinovați este China cu Marele său Firewall. Aproape orice conținut occidental este blocat de cetățenii chinezi.

În Africa de Sud, se impune o mică cenzură. Unele politici morale au loc pe site-uri care prezintă materiale sexuale explicite sau violente. În plus, a fost făcută o propunere pentru ca un filtru automat să fie pus pe toate dispozitivele, astfel încât copiii să nu fie expuși materialelor pentru adulți. În afară de asta, majoritatea conținutului sunt libere de vizualizat. 

Acestea fiind spuse, Parlamentul a aprobat un nou proiect de lege de cenzură pe internet în 2018. Acum așteaptă să fie semnat în lege de către președinte. Deși proiectul de lege de modificare a filmelor și publicațiilor nu este o cenzură din punct de vedere tehnic, există îngrijorari că poate duce la un internet mai controlat. 

Odată ce devine lege, Comitetul pentru film și publicare (FPB) va putea reglementa conținutul generat de utilizator și va retrage tot ceea ce FPB consideră dăunător sau deranjant.

Aceasta include imagini, muzică și videoclipuri pe orice suport, inclusiv social media, filme, publicații și YouTube. Majoritatea blocurilor pot apărea doar dacă cineva se plânge de el.

În unele cazuri, este un lucru bun. Vor exista reguli mai stricte pentru a-i proteja pe copii de anumite conținuturi și, de asemenea, își propune să oprească pornirea răzbunării. Discursul de ură este, de asemenea, o țintă și oricine distribuie în cunoștință de conținut care incită la violență sau susține discursul de ură poate fi amendat sau primit o pedeapsă cu închisoarea.

Acestea fiind spuse, au apărut îngrijorări, deoarece proiectul de lege este prost scris și legea ar putea fi utilizată greșit. În plus, platformele de conținut, cum ar fi YouTube și Netflix, vor trebui să se înregistreze ca distribuitor și să plătească o taxă anuală, a cărei sumă va depinde de dimensiunea bibliotecii de conținut a platformei. Platformele care nu se conformează pot fi blocate la nivelul ISP.

Torrenting în Africa de Sud

Dacă doriți să vă chinuiți, ar trebui să știți că încălcarea dreptului de autor poate duce la sancțiuni conform Legii drepturilor de autor din Africa de Sud. În cadrul acesteia, ați putea primi o amendă de 5.000 de sud-africani Rand (aproximativ 330 USD) și / sau închisoare de până la trei ani pentru fiecare încălcare, dacă este prima condamnare. 

Condamnările ulterioare se pot încheia cu o amendă de 10.000 Rand sud-african (aproximativ 660 USD) și / sau cinci ani de închisoare pentru fiecare încălcare.

În plus, ISP-urile trebuie să blocheze site-urile de tip torrent și altele care încalcă drepturile de autor, precum și să raporteze utilizatorii pentru piraterie, în conformitate cu o revizuire a proiectului de lege Cybercrimes. Dacă descărcați ceva ilegal, puteți ajunge cu o pedeapsă frumoasă, pedeapsa maximă fiind de până la 15 ani de închisoare.

Supraveghere online în Africa de Sud

Regulamentul privind interceptarea comunicațiilor și furnizarea de informații legate de comunicare – cunoscut și sub denumirea de RICA – este legea principală de supraveghere din Africa de Sud. În cadrul acesteia, agențiile de aplicare a legii și informații trebuie să obțină o permisiune specială pentru a intercepta comunicările, iar raționamentul lor trebuie să fie adecvat.

Cu toate acestea, în 2017, a fost dezvăluit că guvernul sud-african urmărea mii de telefoane mobile și că a putut să facă acest lucru din cauza unei lacune în RICA. Secțiunea 205 din Legea privind procedurile penale permite funcționarilor să ocolească permisiunea necesară cu RICA și să acceseze datele dvs. de telefon.

Nu numai asta, dar RICA necesită ISP-urile să păstreze datele clienților și interzic sistemele de comunicații care nu pot fi monitorizate. În plus, abonații de telefoane mobile trebuie să furnizeze numerele lor naționale de identitate și alte documente personale pentru a achiziționa carduri SIM și alte servicii. 

Acestea fiind spuse, instrumentele de criptare nu sunt interzise, ​​iar internet-cafenele nu sunt obligate să-și monitorizeze clienții.

În afară de faptul că principala lege de supraveghere a Africii de Sud este problematică, alte revelații au sporit îngrijorarea și asupra supravegherii. 

În 2015, au apărut rapoarte despre organizațiile de securitate ale statului care dețin tehnologie de supraveghere. Echipamentul poate capta metadate ale telefonului mobil prin imitarea turnurilor de telefon mobil. 

Un purtător de cuvânt al Direcției pentru Investigarea Criminalității Prioritare a confirmat că deține o astfel de tehnologie, dar a spus că a fost folosit doar pentru probleme de securitate națională.

Proiectul de lege privind Cybercrimes and Cyber ​​Security 2017 încă așteaptă să fie semnat în lege, dar include o dispoziție care ar putea oferi statului mai multe puteri de interceptare și să încalce drepturile de confidențialitate. Secțiunea 38 permite interceptarea comunicării indirecte, precum și accesul la date de comunicare în timp real și informații arhivate. 

Libertatea de exprimare online în Africa de Sud

Constituția sud-africană prevede libertatea de exprimare. În general, este respectat, iar calomnia nu este o infracțiune. Acestea fiind spuse, există restricții pentru discursul de ură față de rasă, etnie, sex și religie, precum și incitarea la violență.

În plus, dacă proiectul de lege privind informațiile informatice și securitatea devine lege, acesta penalizează circulația mesajelor dăunătoare, care pot include informații false. Specificațiile acestuia sunt vag, cu toate acestea, și există îngrijorari că ar putea fi folosit pentru a cenzura un anumit discurs, cum ar fi opiniile politice.

Africa de Sud are un mediu mass-media vibrant, dar jurnaliștii se confruntă cu hărțuire și atacuri pentru rapoartele lor critice ale guvernului.

Cybercrime în Africa de Sud

Africa de Sud a înregistrat o creștere de 22% la atacurile malware în primul trimestru al anului 2019, iar compania de cibersecuritate Kaspersky Lab a declarat că peste 13.000 de tentative de atac cibernetic apar zilnic în țară. Un alt studiu din 2016 a arătat că aproape 9 milioane de sud-africani au fost victime ale criminalității informatice pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Având în vedere acest lucru, ar trebui să fiți precaut în timpul călătoriilor, mai ales dacă vă conectați la unul dintre numeroasele hotspoturi publice WiFi disponibile în țară. Nivelul de securitate pentru astfel de conexiuni nu este cunoscut și puteți fi vulnerabil la viruși și atacuri de hacking. Folosirea unui VPN nu este în acest caz un instrument de creștere, dar nici un antivirus decent nu va merge bine.

Ceea ce face ca VPN să fie cel mai bun pentru Africa de Sud

Deși mulți furnizori VPN au funcții excelente și un serviciu fiabil, este important să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai mult Africa de Sud. 

Trebuie să vă asigurați că are o securitate bună pentru a vă proteja împotriva supravegherii online și a criminalității informatice. Ca parte a acestei securități, este bine să vă asigurați că include un comutator de ucidere. Un comutator de ucidere vă va împiedica conexiunea la internet în cazul în care VPN eșuează, păstrându-vă în siguranță. 

Confidențialitatea dvs. este de asemenea importantă, iar securitatea bună nu înseamnă că furnizorul o onorează. Trebuie să vă asigurați că VPN are o politică de neînregistrare. Cu una dintre acestea, puteți fi sigur că activitățile dvs. online nu vor fi înregistrate.

O rețea bună de servere este benefică pentru a trece peste cenzură sau geoblocuri. Cu cât există mai multe servere în diferite țări, cu atât șansa dvs. de a ocoli restricțiile. În plus, dacă doriți să accesați conținut exclusiv din Africa de Sud, veți avea nevoie de o adresă IP din Africa de Sud, deci asigurați-vă că VPN are servere acolo.

De asemenea, doriți să vă asigurați că serviciul are viteze bune și lățime de bandă nelimitată, mai ales dacă doriți să torrent sau să faceți stream. Viteza bună înseamnă că nu veți fi plagiat de ecrane de încărcare și dacă lățimea de bandă nelimitată vă asigură că nu va trebui să vă faceți griji pentru a atinge o limită, moment în care VPN nu va mai funcționa și vă va lăsa neprotejat..

1. Cel mai bun VPN pentru Africa de Sud: ExpressVPN

Am ales ExpressVPN drept cea mai bună alegere pentru Africa de Sud, datorită serviciilor sale extraordinare. Este cel mai bun VPN pe care l-am revizuit până în prezent și bifează toate casetele din Africa de Sud. 

Securitatea sa este excelentă și setată la criptarea de 256 biți, deși o puteți crește dacă doriți. Există, de asemenea, un comutator de ucidere, care este activat implicit. Confidențialitatea nu este nici o problemă aici, deoarece ExpressVPN are o politică strictă fără jurnaluri.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Există o mulțime de servere împrăștiate pe tot globul pentru a evita restricțiile, iar unele sunt și în Africa de Sud, în caz că aveți nevoie de ele. 

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat. Vitezele sale, lățimea de bandă nelimitată și capacitatea de a intra în Netflix au ajutat-o ​​ușor să câștige în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming. Vă va acoperi, de asemenea, dacă doriți să torentați. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru o mai bună privire asupra serviciului.

Alte motive pentru care ne place ExpressVPN

Dacă sunteți nou la toată calitatea VPN, ExpressVPN este o alegere excelentă, deoarece este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat. Totuși, nu vă faceți griji dacă sunteți un utilizator cu mai multă experiență, deoarece puteți totuși să faceți legătura cu setările sale. Poate fi instalat pe Windows, MacOS, Android și iOS și puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp. 

Din păcate, ExpressVPN este scump. Cu toate acestea, serviciul pe care îl primiți merită banii. În plus, există o garanție de rambursare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca mai întâi fără riscuri.

2. NordVPN

A doua noastră alegere este NordVPN. Adesea primește o mențiune aici la Cloudwards.net și este un pretendent apropiat cu prima noastră alegere, după cum puteți citi în showdown-ul nostru ExpressVPN vs. NordVPN. 

Are cea mai bună securitate disponibilă cu un comutator de încărcare integrat și puteți adăuga și mai multă protecție la conexiunea dvs. folosind serverele sale duble. NordVPN apreciază, de asemenea, confidențialitatea și nu ține un registru al activităților tale.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Există mai mult de 5.600 de servere disponibile în 60 de țări, iar acestea includ 30 în Africa de Sud pentru conținut restricționat acolo. 

Vitezele sale sunt rapide, dar este posibil să descoperi că încetinesc dacă te conectezi la un server îndepărtat. Nu există capace de lățime de bandă și poate ajunge în aproape orice rețea de streaming. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru torrenting, ceva care trebuie să țineți cont dacă aceasta este o activitate frecventă pentru dvs. Citiți mai multe despre servicii în recenzia noastră completă NordVPN.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

Îl puteți folosi pe Windows, macOS, Android și iOS. Este ușor de utilizat și vă permite să conectați simultan până la șase dispozitive.

NordVPN poate fi o alegere mai bună decât ExpressVPN dacă nu înoți în numerar. Este o valoare bună pentru bani și, în timp ce planul lunar nu este excelent, planurile mai lungi fac multă diferență față de prețul general. Există și un NordVPN, așa că puteți încerca mai întâi.

3. CyberGhost

O altă alegere VPN bună este CyberGhost. Are o mare siguranță și are chiar și un comutator de ucidere activat permanent, așa că nu trebuie să vă amintiți să îl setați. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă onora confidențialitatea.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Rețeaua sa de servere este imensă, cu aproape 6.000 de servere în 89 de țări. Există și 10 servere în Africa de Sud, astfel încât să puteți accesa conținut restricționat acolo.

Vitezele sale sunt bune, dar, la fel ca NordVPN, pot deveni lente pe distanțe lungi. Există lățime de bandă nelimitată și poate ajunge în majoritatea platformelor de streaming. În plus, în interfață, există file pentru streaming și torrenting servere, astfel încât să puteți alege cel mai bun disponibil. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră CyberGhost.

Alte motive pentru care ne place CyberGhost

CyberGhost este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa actualizată recent poate lua unele obișnuințe, dar este ușor de văzut unde trebuie să fiți și nu este dificil de utilizat. Vă puteți conecta până la șapte dispozitive în același timp, ceea ce a câștigat un loc pe cel mai bun VPN al nostru pentru lista de dispozitive multiple.

Rata lunară este scăzută, dar dacă vă înscrieți pentru un abonament mai lung, va fi mai ieftin pe termen lung. O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru Android și iOS, deci puteți folosi asta pentru a vedea dacă vă place. În plus, există o garanție de returnare a banilor în vigoare pentru o liniște sufletească suplimentară. Planul lunar primește 14 zile, dar cele mai lungi primesc 45 de zile.

4. Parbriz

Pentru a patra selecție, am ales Windscribe. În primul rând, vom menționa rapid că Windscribe oferă un plan gratuit și plătit. Planul gratuit este generos, chiar fiind numit cel mai bun serviciu VPN gratuit de echipa Cloudwards. Cu toate acestea, există câteva caracteristici la care puteți accesa doar prin planul plătit, așa că rețineți acest lucru.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

Are o securitate bună, care poate fi personalizată și include un întrerupător de ucidere, deși acest lucru este ciudat numit firewall. Nu există o politică fără jurnale, dar unele informații sunt înregistrate, cum ar fi consumul de lățime de bandă și marcatele de timp ale activității. Nimic din ceea ce este înregistrat nu deține nicio valoare adevărată și nu vă poate fi identificat.

Numărul său de server este de peste 600 în mai mult de 60 de țări, dar veți avea acces la toate locațiile sale numai dacă sunteți în planul plătit. Există servere în Johannesburg, dar numai membrii „pro” se pot conecta la ele. 

Vitezele sale sunt suficient de bune pentru majoritatea activităților, dar altele sunt mai rapide. În ceea ce privește lățimea de bandă, membrii gratuite primesc 2 GB pe lună, crescând la 10 GB dacă introduceți e-mailul. Adăugarea de locații în rețeaua de server pentru 1 dolar pe lună va primi și alte 10 GB. 

Membrii „Pro” obțin o lățime de bandă nelimitată, ceea ce este obligatoriu dacă intenționați să faceți streaming sau torrenting. În plus, Windscribe are și servere dedicate de streaming, numite servere Windflix. Sunt disponibile doar pentru membrii „pro” și funcționează bine cu Netflix și alte platforme. Mai multe informații despre acest lucru pot fi găsite în recenzia Windscribe.

Alte motive pentru care ne place Windscribe

Există clienți disponibili pentru Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa este o experiență fără efect, care este excelentă pentru începători, dar și cei cunoscuți pot păcăli. Un plus pentru Windscribe este că aveți și un număr nelimitat de conexiuni.

Prețul lunar este destul de scump, dar planurile mai lungi reduc considerabil costul. Nu există nicio probă gratuită, dar asta se datorează faptului că puteți folosi planul gratuit pentru a vedea dacă vă place. De asemenea, nu există nicio politică de rambursare, dar dacă solicitați o rambursare în termen de trei zile, aceștia vor obliga din fericire.

5. VyprVPN

În cele din urmă, avem VyprVPN, care este un serviciu bun care oferă o securitate excelentă. Este personalizabil, dar ușor de utilizat. De asemenea, are propriul său protocol proprietar Chameleon, care adaugă și mai multă protecție tunelului VPN. Există un comutator de ucidere și o politică solidă fără jurnaluri în vigoare.

VyprVPN-Glisor1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Cantitatea sa de server este similară cu cea a Windscribe, cu peste 700 în 64 de țări. Acestea fiind spuse, VyprVPN nu are servere în Africa de Sud, deci nu veți putea accesa niciun conținut restricționat din Africa de Sud.

Vitezele sale nu sunt la fel de bune ca și celelalte opțiuni ale noastre, dar ar trebui să fie bune pentru majoritatea activităților. De asemenea, veți obține o lățime de bandă nelimitată și poate intra în servicii de streaming. VyprVPN vă va proteja dacă, de asemenea, vă torentați.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Este disponibil pe Windows, macOS, Android și iOS. Interfața sa ar putea fi îmbunătățită, dar este încă ușor de utilizat. În plus, aplicațiile mobile sunt unele dintre cele mai bune, de aceea este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru alegerile pentru Android. Puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp, în funcție de planul ales de dvs..

În timpul testării serviciului pentru clienți, experiența noastră a fost variată. De obicei, timpul de așteptare nu a fost prea rău, dar la un test am așteptat în jur de 20 de minute. În plus, se pare că nu este întotdeauna echipat, caz în care va trebui să lăsați un mesaj. 

Există totuși și opțiunea de e-mail. S-a îmbunătățit, dar ar putea fi totuși mai bun. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră VyprVPN.

Puteți opta pentru abonamentul lunar sau anual. Prețul lunar este destul de standard, dar costul anual îl face mult mai accesibil pe termen lung. Puteți alege, de asemenea, între planurile „standard” sau „premium”. 

Planul „standard” permite trei conexiuni, în timp ce „premium” permite cinci. În plus, planul „premium” vă oferă acces la protocolul său Chameleon. Îi poți da un vârtej cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile, pentru a vedea dacă îți place.

Gânduri finale

Oricare ar fi motivul dvs. pentru a merge online în Africa de Sud, acum știți de ce ar trebui să utilizați un VPN atunci când faceți acest lucru. Aveți nevoie de securitate și confidențialitate bună pentru a vă proteja de supravegherea guvernului și de infracțiuni informatice. În plus, veți beneficia de o rețea de servere bună, precum și de servere sud-africane, dacă veți primi conținut de acolo.

Având în vedere acest lucru, ExpressVPN este câștigătorul clar. Bifează toate casetele și include multe alte funcții. Securitatea sa este excelentă, fără îndoială că activitățile dvs. vor rămâne private și are o rețea de server excelentă, inclusiv unele din Africa de Sud. În plus, poate intra în servicii de streaming, inclusiv Netflix, cu ușurință.

De ce să nu folosiți garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile și să vedeți dacă vă place? Dacă aveți experiență în utilizarea unui VPN în Africa de Sud sau ne-a lipsit ceva, spuneți-ne în secțiunea de comentarii. Vezi și arhiva noastră VPN în timp ce ești aici. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me